KERESÉS search-close

mutatvány

64 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mutatvány"

Sáfrány Emese a természetben is mutatványozik

Sáfrány Emese kihasználta a hétvégén a szép időt - barátaival az ország északkeleti csücskébe indultak kirándulni. 

Vízgömb szobrászat - a valóság izgalmasabb annál, mint aminek látszik

Ha a 21 éves Kristály Márton úgy akarja, hóesést imitál, meggyújtja a vizet, vagy éppen ember nagyságúra nyújt egy vízgömböt, miután teletöltötte füsttel. Az országban egyedüli technikával dolgozó srác egy éve debütált, tavaly ilyenkor nyűgözhette le először a nagyközönséget vízgömbjeivel a Fővárosi Nagycirkusz színpadán.

Még több felvételt a mutatványról ide kattintva nézhetsz.

Így akciózik Tom Cruise és Cameron Diaz!

Kaszkadőr? Na még mit nem! A Kéjjel-nappal című film minden jelenetében maga Cameron Diaz és Tom Cruise akciózik, amiről most néhány színfalak mögötti videót gyűjtöttünk össze nektek! Kéjjel-nappal, ma este 21:20-tól az RTL Klub műsorán!

Képes egy tű átmenni az üveglapon?

Hihetetlen mutatványt hajtott végre egy Shaolin szerzetes, aki egy tű segítségével tört át egy üveglapot. Mindezt ráadásul úgy, hogy ehhez az erején kívül semmilyen segédeszközt nem használ.

Bence rájött Zotyó bohóc trükkjére

Bence újra megpróbálkozott  Zotyó mutatványával, és egyszer csak leesett neki, mi a trükk lényege. Le is hívta Helgát a konyhába, hogy megmutassa neki is újdonsült "képességét",  és a lány rájött, hogy mi a titok.

Látványos: így limbózik a reptéri székek alatt a táncoslány

A limbó királynőnek is becézett lány elképesztő mutatványaival lett az internet sztárja. A huszonhárom éves Shemika Charles már kétszer is bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mégsem emiatt vált híressé. A lányt azután kereste meg több televíziós csatorna, miután azt a videót töltötte fel közösségi oldalára, amin a philadelphiai reptéren átlimbózik a tranzit székei alatt. A lány évek óta napi hat órát gyakorol.

 

Megtalálták a magyar Jackass-t!

Pontosan öt évvel ezelőtt a Fókusz riportere jogosan tette fel azt a kérdést a fiatal fiúnak, hogy nem félt-e a haláltól. Szundi Regináld az a srác, aki megbotránkoztatta a Csillag Születik nézőit és mentorait, ugyanis élőadásban felrohant a színpadra, ezzel majdnem tönkretéve rengeteg ember több hónapos munkáját. De közel sem ez volt a legdurvább mutatványa.

Elképesztő: ágyúból lőtték ki a chilei artistát

Szakállas nő, láncait letépő erőművész, egzotikus állatok és ágyúból kilőtt artista. Néhány klasszikus azok közül a mutatványok közül, amelyeket már több mint száz esztendeje mutatnak be különféle cirkuszok. Zamárdiban ezúttal az „emberi ágyúgolyó” volt soron, de a chilei férfi arra vállalkozott, hogy töltelék lesz egy 7 méter hosszú lövegben.

2 kilométeres magasságról ugrott ki egy helikopterből

Hajmeresztő mutatványra vállalkozott egy bázisugró. A madáremberként is ismert Jeb Corliss ezúttal a kínai nagy falnál vetette mélybe magát. Közel 2 km magasról ugrott ki egy helikopterből, hogy aztán 193 km/órás sebességgel érjen a föld közelébe. A 40 éves férfi ugrott már többek között az Eiffel-torony tetejéről is, ez a mostani projekt már 10 évvel ezelőtt megszületett a fejében.

Átszaltózta a versenyautót


szerző:
2016.04.26. 18:02
Átszaltózta a versenyautót

Elképesztő mutatványt hajtott végre Damien Walters hollywood-i kaszkadőr. A félelmet nem ismerő akrobata egy száguldó versenyautót ugrott át – hátra szaltóval.

Ilyen volt a világ leglátványosabb repülőversenye!

Ausztriában zuhogó hóesésben a műrepülő vb történetében először egy nő is versenybe szállt.  Ez a lány a világ ötödik legjobb műrepülő pilótája, azt meséli, gyerekkora óta arra vágyott, hogy úgy repülhessen, ahogy a madarak. Szülei persze, ahogy csak bírták, tiltották, de ő ragaszkodott az álmához, a céljához. Évekig dolgozott benzinkúton, hogy fizetni tudja műrepülő óráit.

DOMINIK SKY: Emberi zászló, biztosítókötelek nélkül

Íme Dominik Sztaresinics, művésznevén Dominik Sky - Emberi zászló című produkciója. Biztosítókötelek és segítők nélkül, ég és föld között lebegve, egy rögzített kiskamerával. Az ilyen vakmerő kunszthoz komoly fizikai és szellemi előkészületek kellenek.

Magyar bűvészek a világ legjobbjai között

A szemfényvesztés nagymesterei (Holtz Gábor, Soma, Badár Tamás, Galambos Fecó) nemrég egy teljes hétvégén órákon keresztül próbálták elvarázsolni a közönséget elég jelentős sikerrel. Mutatványaikat látván, talán mégis léteznek csodák. Ezért nem meglepő, hogy a magyar bűvészek a világ legjobbjai között vannak.

Fókusz Plusz 2016-04-09


szerző:
2016.04.09. 18:50
Mindenki kaszkadőr lehetett a filmstúdióban

Ritka pillanat: rendhagyó idegenvezetést tartottak az etyeki Korda stúdióban. A 35 hektáros filmes központban az elmúlt években olyan produkciókat forgattak, mint a Hellboy 2, a Kaméleon, vagy legutóbb a Matt Damon főszereplésével készített Mentőexpedícó. A látogatók akár kaszkadőrök is lehettek.

Sáfrány Emese még éjszaka sem áll le a tornamutatványokkal

„Mi mást is csinálnék alvás helyett hajnali fél 1-kor” - írta Aleska Instagram videója mellé. A megfontolt mozdulatokból egy kézenállást hajtott végre, aminek a vége egy könnyű bukfenc.

Hosszú hajukkal függeszkednek bárhol

Nők, akik a hosszú hajukon lógva különleges mutatványokra képesek. Hajukon függeszkedve teljes testsúlyukkal könnyedén cseverésznek, forognak. A nagyon látványos mutatvány azonban nagyon veszélyes, senki ne próbálja utánozni őket!

Fókusz 2016-02-11


szerző:
2016.02.11. 18:55

Pózolás a sziklaperemen


szerző:
2015.12.28. 18:25
Pózolás a sziklaperemen

Veszélyes hóbort hódít. Sokan életüket is kockára téve valamelyik szikla peremén pózolnak egy-egy fotó kedvéért. Olyanok is vannak, akik különleges csoport-kompozíciót próbálnak formálni, és olyan kép is készült, amelyen valaki a sziklába kapaszkodva lóg a mélység felett.

Ez a 60 éves ember feltett egy korsó sört a fejére, majd megitta anélkül, hogy használta volna a kezeit

Ezt a videót látva Ön is rohan majd, hogy beiratkozzon egy jógatanfolyamra!

SZEMKÁPRÁZTATÓ: Pislogó és lélegző szobrok

Türelem, és kitartás. Ahhoz, hogy valaki jó élőszobor legyen, ezekre a tulajdonságokra mindenképp szükség van - mondták az idei világbajnokság résztvevői. De a nézőket el is kell kápráztatni. Ezért egy-egy produkciót hosszas készülődés előz meg. 

Kerekesszékes artista elképesztő mutatványai

Gázpalackokon egyensúlyoz és hajmeresztő ügyességi számokat mutat be Budapesten a világ egyetlen kerekesszékes artistája. A francia művész 10 évvel ezelőtt egy cirkuszi balesetben bénult le, de már a kórházi ágyon karrierje folytatását tervezte. Azóta egy háromfős társulat tagjaként egyensúlyozó számokkal lép fel.

Zsonglőrködés a medencében


szerző:
2015.06.14. 18:55
Zsonglőrködés a medencében

A forróság még a magyar zsonglőrtalálkozó résztvevőit is a strandra csábította. A balmazújvárosi medencéknél egész nap röpködtek a labdák, buzogányok és hulahopp karikák. A zsonglőrök csütörtökön érkeztek és vasárnap tartották a záróeseményt. Olyan hajmeresztő dolgokat is megengedhettek maguknak, amit másoknak nem enged az úszómester. Amit most látnak ne próbálják utánuk csinálni!

Kutyafrizbi


szerző:
2015.06.04. 09:34
Kutyafrizbi

Elképesztő, ahogy szinte felülírva a gravitáció törvényeit, mindent megtesznek a kutyusok, hogy megkaparintsák a frizbit, és mindezt mókának és a világ legjobb játékaként élik meg. De, hogy képes erre kutya és nem utolsó sorban a gazdi? Vendégünk volt Tóth Csilla és kutyája, Amy.

Freestyle: Hajmeresztő mutatványok, elképesztő trükkök

Repültek már fürdőkáddal, kiszuperált fotellal, motorosszánnal, golfkocsival, hintalóval vagy egy talicskával? Inkább ne is tegyék, életveszélyes. Dőljenek most hátra a kanapén és csodálkozzanak rá a világ leghíresebb és legőrültebb freestyle motorosaira és kerékpárosaira, akik nemsokára Budapestet kápráztatják majd el többek között ezekkel a nem hétköznapi trükkökkel. Hubai Antal riportja.

Trükköket is tudnak a fókák


szerző:
2015.05.08. 18:55
Trükköket is tudnak a fókák

Már trükköket is tanulnak a Veszprémi Állatkert legújabb lakói, a borjúfókák. A négy fóka: Lili, Kati, Robi és Pierre március közepén érkezett az állatkertbe. Azóta ők a legnépszerűbbek.

CUKI: Ilyen az igazi fóka-foci


szerző:
2015.05.08. 15:33
CUKI: Ilyen az igazi fóka-foci

A hal a kedvenc csemegéjük és néhány finom falatért lelkesen produkálják magukat a látogatóknak a fókaborjak.
 

Reflektor 15-04-08


szerző:
2015.04.09. 00:30
Reflektor 15-04-08

Reflektor: Rozina nem tűr ellentmondást a konyhában. Aleska halálmegvető bátorsággal vetette mélybe magát.

MUTATVÁNY: Ül, fekszik, döglik


szerző:
2014.09.23. 16:50
MUTATVÁNY: Ül, fekszik, döglik

Az ebeknek egy akadálypályán kellett bizonyítaniuk, ahol az ügyesség és a gyorsaság a legfontosabb. A 27 csapat közül a magyarok voltak a legjobbak. Játékból vicces mutatványokkal is szórakoztattak minket a győztesek.

Fókusz 14-09-03


szerző:
2014.09.03. 17:55
Fókusz 14-09-03

Fókusz: Megjött a szőke ciklon - Szabó Zsófi az Rtl-hez igazolt, először mesél a Fókuszban terveiről és a magánéletéről. Életveszélyben - Az ukrán férfit a testi épségét kockáztatta, amikor a Bazilikát és az Erzsébet hidat is megmászta. Hidegzuhany - Sokan csak a szórakozást látják a kihívásban, és nem a jótékonyságot. Ki kapja az adományokat?

Egyedülálló ejtőernyős mutatvány Nyíregyházán

Három repülőből egyszerre ugrottak ki 1500 méteres magasságból. A szervezők azt ígérik, jövőre ezt a rekordot is megdönthetik majd.

Aglaja


szerző:
2013.12.24. 01:45
Aglaja

Aglaja: A cirkuszi mutatványos Szabina (Ónodi Eszter) és férje, Tandarica (Bogdán Zsolt) kislányukkal, Aglajával együtt nyugatra menekül Ceauşescu rendszeréből. Szabina a család minden megtakarított pénzét odaadja egy lélegzetelállító mutatványért, ami nem kis veszéllyel jár. A saját haján lóg a kupolában, miközben égő fáklyákkal zsonglőrködik. Aglaja minden este attól retteg, hogy a mamáját baleset éri. Ez a rettegés átszövi egész életét, ráadásul tudja, hogy neki is ezt a sorsot szánták, s hamarosan ő lép az anyja helyébe.

Fókusz Plusz 13-10-05


szerző:
2013.10.05. 20:00
Fókusz Plusz 13-10-05

Fókusz Plusz: Fura fazonok - Vannak, akik milliomosok lettek belőle, mások csak hobbiból csinálják. Jönnek az underground világának fenegyerekei! Bármire képesek - Lélegzetelállító mutatványok földön és levegőben. A legújabb magyar artista generáció legjobbjaira már a világ is felfigyelt.

Fókusz 13-06-24


szerző:
2013.06.24. 19:45
Fókusz 13-06-24

Fókusz: Félmeztelen férfiak - Mélyvízben az Éjjel-Nappal Budapest Kristófja. Hátborzongató mutatvány - Biztosítás nélkül, 500 méteres magasságban. Valami véget ért - Vastapssal búcsúzott el Alföldi Róbert a Nemzeti Színháztól.

Fókusz 13-03-14


szerző:
2013.03.14. 19:55
Fókusz 13-03-14

Fókusz: Kettévágja magát - Mindenkit sokkol a mutatványával. Szabolcs a legendás autóstrükköt is leleplezi. Lesz esküvő? - Megleptük Dundikát a táncpróbán, amibe Majka is bekapcsolódott. A mennyegző is szóba került. Szereti a focit - És metróval közlekedik. Buenos Airesben élő magyarok, és itt élő argentinok mesélnek a pápáról.

Állati bravúrok, bravúros állatok

Mire taníthatóak meg a kistestű állatkerti ragadozók? Hogyan játszik kő-papír-ollót a mosómedve? Minden lehetséges!

Fókusz 12-06-12


szerző:
2012.06.12. 20:55
Fókusz 12-06-12

Fókusz: Kinga kés alatt - Nyolc órán át egyszerre szabták át a melleit és a füleit. Ott voltunk a kényes beavatkozáson. Ártatlan vagyok! - Öt éve ül börtönben, de még mindig az igazáért küzd az olimpiai bajnok Farkas Péter. Halálkerék - Ha leesik, meghal. László ismét vállalkozott a világ legveszélyesebb mutatványára.

Ugrókötelezés és kézenállás a pörgő halálkeréken

Őrült pörgés, közben szinte szédítő rohangálás 10 méter magasan, egy forgó keréken, mindenfajta biztosítás nélkül. A világ egyik legjobb légi akrobatája ismét elkápráztatta mutatványával a közönséget.

Életveszély! Bicajon száguld a kaszás

Ott voltunk Árpi bácsi legutolsó őrült mutatványánál is. Kormány nélküli, késekkel és kaszákkal felszerelt biciklijén ötven poharat egyensúlyozott maga mellett.

Rippelék borzolják a kedélyeket

A világrekorder Rippel testvérektől megszokhattuk, hogy mindig valami hajmeresztő produkcióval állnak elő.

Fókusz 12-05-10


szerző:
2012.05.10. 20:50
Fókusz 12-05-10

Fókusz: Apa csak egy van - Összehoztuk Plazma szüleit. A Csillag Születik rapperét az egykori családfő kameránk előtt lepte meg. Kigyúrta magát - 104 kiló volt, most testépítőversenyre készül. A Hip Hop Boyz énekese teljesen átalakult. Gyilkos másodpercek - Életveszélyes mutatvány a víz alatt. A 17 éves szabadulóművész küzdelmét csak a Fókusz rögzíthette.

Fókusz 12-05-07


szerző:
2012.05.07. 20:50
Fókusz 12-05-07

Fókusz: A nagy összecsapás - Élő adásban esett egymásnak Hajós András és Puzsér Róbert. A feszültség a kulisszák mögött is folytatódott. Dollármilliók zsebből - Megvett egy szállodát, majd sétált a belvárosban. A világ egyik leggazdagabb embere velünk is találkozott. Újabb áldozat - Jéglavina temette maga alá Erőss Zsolt társát. Vannak, akiket még mindig hazavárnak szeretteik.

Közeleg a mindent elsöprő Rippel-show

Lélegzetelállító robbanások, artisták, kungfu csapat, szél- és hógép – a Rippel fivérek gőzerővel készülnek életük legnagyobb show-műsorára. A Fókusz bepillanthatott az előkészületekbe, ahol a stábot is számos meglepetés érte.

Őrületes mutatványok: amikor a kutyáké a főszerep

Nem véletlen, hogy a négylábúak sokszor nagyobb világsztárok, mint filmbeli partnereik. Képességeik ráadásul nem filmtrükköknek köszönhetőek: a legintelligensebb fajták valóban hihetetlen produkciókra képesek.

Nicolas Cage-nek asszisztált hajmeresztő mutatványokkal

Tápai Tamás, motoros kaszkadőr az Oscar-díjas színész, Nicolas Cage helyett teszi kockára az életét a Szellemlovas 2 című fantasztikus akciófilmben.

A Rippel fivérek újabb hajmeresztő mutatványa

A két világhírű artista valószínűleg nem babonás, hisz legújabb életveszélyes produkciójukat éppen péntek 13-án mutatták be a nagyközönségnek.

Reflektor 12-01-16


szerző:
2012.01.17. 00:05
Reflektor 12-01-16

Reflektor: Peller Anna őszinte vallomása. A Rippel fivérek újabb hajmeresztő mutatványa.

James Bond féle mutatvány wakeboarddal

Adott egy 3 tonnás, repülő szörnyeteg, és egy wakeboard-világbajnok. Máté két hónapon át tervezgette a mutatványát, amely bármelyik James Bond filmbe is beleillene, ahol a vízen száguldó főhőst egy helikopter menti meg a mindent megsemmisítő robbanás elől.

Kocsit vontatott a fülével


szerző:
2011.09.26. 22:43
Kocsit vontatott a fülével

A fülével húzott 10 méteren át egy személykocsit Kínában egy férfi.

Extrém kötéltánc Ausztria legmagasabb hegyén

Ausztria legmagasabb hegycsúcsa melletti szakadék felett kifeszített szalagon egyensúlyozott végig egy osztrák férfi.

Leesett, majd továbbment a kötéltáncos

Két léggömb közé kifeszített kötélen akart végigsétálni egy kínai kötéltáncos. A műveletbe azonban hiba csúszott.

Hat kilométeres séta létrával


szerző:
2011.08.05. 19:57
Hat kilométeres séta létrával

Festőlétrán Várpalotától Ősiig, mintegy hat kilométert gyalogolt fogadásból egy szobafestő-mázoló.

Nyeregbe pattantunk a Nyeregszemlén

A betyárok és íjászok után a lovasok is Ópusztaszeren adnak egymásnak randevút. Egyszer egy évben mindenkit várnak, lehetőleg lóháton. Az is jöhet, aki szőrén üli meg a lovat, de az is, aki egyszerűen csak csodálja ezt a fenséges állatot.

Fókusz 11-06-22


szerző:
2011.06.22. 20:45
Fókusz 11-06-22

Fókusz: Váratlan lánykérés - Balogh Edinát eljegyezték! A szerelmespár együtt mesélte el kapcsolatuk történetét. Halálgömb - Száguldás a fémketrecben, kétkeréken. Attila mutatványát már több országban betiltották.

Müller Attila nem tud veszély nélkül élni

A műsorvezető hajmeresztő és félelmetes dologgal állt elő.

Baleset élő adásban – mi lesz a show sorsa?

Samuel Koch arra készült, hogy egy "rugós gólyalábbal" szaltózzon át egy felé haladó autót, de rosszul ért földet.

Siklóernyővel bunkfenceztek a levegőben

Hajmeresztő világrekord: 45 bukfenc siklóernyővel egy kilométeres magasságban. A két magyar extrém sportoló életveszélyes mutatványával - rajtuk kívül - még soha senki sem próbálkozott.

Csúcs: 69-en táncoltatták kötelüket

Felállították az egyszerre lasszózás világrekordját a mexikói cowboyok.

Rippelék ismét összeakrobatikáztak egy világrekordot

A Tisza-tavon tízezrek figyelték lélegzetvisszafojtva, hogyan szakad el az ejtőernyőjük, és hogyan folytatják mégis az erőművészek elképesztő mutatványukat.

Szenzációs mutatvány a levegőben

Egy osztrák ejtőernyős repülés közben átszállt az egyik vitorlázórepülő szárnyáról a másikra. Megmutatjuk a fantasztikus produkciót!

Árpi bácsi éles kaszák közt biciklizik

A 70 éves csodabogár nagyon szereti a nőket, de nem annyira, hogy együtt éljen velük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való