KERESÉS search-close

munkahely

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "munkahely"

Laurát zaklatták a munkahelyén

Laura kiakadt, amikor egy vendége zaklatni próbálta őt munka közben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Posztja miatt nem vették fel?

Megkapta az állást, de a miniszterelnököt kritizáló posztja miatt mégsem őt vették fel - ezt állítja az RTL Híradónak egy pest megyei férfi, aki minderről hangfelvételt is készített. A vállalkozás vezetője hétfőn már azt mondta az RTL Híradónak, hogy az állást időközben betöltötték. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság szerint a politikai nézetei miatt senkit sem érhetne hátrányos megkülönböztetés.

 

Milánnak elege lett: máris felmondott

Milán megelégelte főnöke és egy goromba vendég viselkedését, ezért felmondott…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Borit megfenyegette a klub új táncoslánya

Szonja és Bori között tovább élesedtek az ellentétek, amikor az új táncoslány belekötött Boriba…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Állást ér a nyelvtudás


szerző:
2018.10.03. 18:48
Állást ér a nyelvtudás

A legtöbb munkahelyen már alapkövetelmény az angol középfokú nyelvvizsga. Az viszont valódi kincs, ha valaki még egy idegennyelvet beszél ezen kívül. A szerdán kezdődő HVG állásbörzén azokat a nemzetközi cégeket keresték a legtöbben, amelyeknél a munka nyelve itthon is az angol.

Hogyan szoktassuk pihenésre a kutyánkat?

Korom Gábor, a Tükör módszer megalkotója beszélt arról a Reggeliben, hogy miként nevelhetjük úgy a kedvencünket, hogy munkahelyre, nyaralni is nyugodtan el tudjuk vinni magunkkal.

Kutyával a munkahelyen


szerző:
2018.09.05. 07:42
Kutyával a munkahelyen

Elkezdődött az újabb tanév, így a nyugodt reggeleket leváltja a kapkodás, rohanás. Előző héten kitárgyaltuk, hogy a szeptemberi iskolakezdés a kutyáknak is egy nagy váltás. Most megnézzük, mi van akkor, ha a kutyánkat nem hagyjuk otthon, hanem visszük magunkkal a munkahelyünkre!

Sok helyen keresnek még tanárt

Naponta kerülnek ki újabb álláshirdetések, amelyekben pedagógust keresnek általános- és középiskolákba. Jelenleg közel 1500 állást hirdetnek, de a szakszervezet szerint ez csak a betöltetlen állások egy része.

Így élnek a mai fiatalok!


szerző:
2018.06.22. 06:00
Így élnek a mai fiatalok!

Statisztikai adatok szerint a magyar huszonévesek fele él még a szüleivel. De az alacsony kezdő fizetések ellenére, az egyetem, és a riasztó lakásárak mellett hogyan élnek, és hogyan tudnak egyáltalán megélni a mai fiatalok? A Fókusz riportere tavaly ennek járt utána.

NYÁR: Munkahelyi ruhakódex a legmelegebb napokon!

A tomboló forróságban egyre több kivillanó melltartóval és félmeztelen férfiakkal lehet az úton találkozni. A nyári melegben mindenki próbál legkevesebb textilt magára venni. De, mi a helyzet, ha dolgozni megy az ember? Van, olyan munkahely, ahol csak nejlonharisnyában járhatnak a nők még tikkasztó melegben is. Ennek jártunk utána pontosan egy évvel ezelőtt!

A barátnőm köddé vált!


szerző:
2018.05.21. 18:00
A barátnőm köddé vált!

Mikor Jani barátnője, Niki a munkahelyén eltörte a karját, hazautazott a szüleihez, de ekkor végleg eltűnt a fiú életéből… Mi történhetett vele?

Beleszerettem a kolleganőmbe!


szerző:
2018.04.13. 18:00
Beleszerettem a kolleganőmbe!

Dávid már kiszemelte kolleganőjét, Petrát, de sosem mert kezdeményezni nála. Mivel azonban a lány nemrég szakított a párjával, a fiú úgy érzi, itt az alkalom a vallomásra!

Te feladnád a karriered a szerelemért?

István szívét kolleganője, Niki rabolta el, de mivel a „házi nyúlra nem lövünk” szabály miatt nem igazán közeledett eddig a lányhoz, a fiú a munkahelyét is otthagyná a románcért. Vajon van esélye?

Egymillió munkahelyet ígértek, 750 ezret már létrehoztak

Két megyében majdnem megvalósult a teljes foglalkoztatás, Veszprémben és Vasban a tavalyi utolsó negyedévben 2 százalék alá csökkent a munkanélküliségi ráta - a KSH új összesítése szerint. A miniszterelnök egy nyírbátori beruházás elindításánál azt mondta, 750 ezer munkahelyet már létrehoztak a 8 éve ígért egy millióból. A szocialisták szerint a kormány trükközik a számokkal.

Szofi: „Inkább éhen halok, minthogy veled dolgozzak...”

Szofi nem bírta elviselni az új munkahelyét és felmondott. Rosszkedvében még Tamással is összezörrent és a kijelentéseivel nagyon megbántotta a fiút. Szofi Tivadarhoz menekült, hogy kibéküljenek, és bár eleinte Tivi vonakodott, végül megbeszélték a dolgokat. Miközben ők ketten a barátságukra koccintottak, Tivadar meggyőzte Szofit arról, hogy építsék fel újra a fodrászatot.

Amazonasi munkahely


szerző:
2018.01.30. 19:12
Amazonasi munkahely

Egy kisebb amazonasi esőerdőt avattak fel hétfőn délután az amerikai Seattle-ben. A három üveggömbben több mint 40 ezer növényt helyeztek el, amely a világ 50 országából, 5 kontinensről származik. Ez tulajdonképpen a világ legnagyobb online cégének, az Amazonnak a legújabb munkahelye.

Íme hazánk legjobb munkahelyei!

Az Aon Hewitt nemzetközi munkaügyi tanácsadó cég rangsorolta Magyarország munkahelyeit, a Brandmánia stábja pedig felkereste azokat a vállalatokat, akik a legelőkelőbb helyeket szerezték meg a listán.

Jót tesz a nyitottság a munkának

A nyitottság és az elfogadás is megoldás lehet a munkaerőhiányra, ezt mondta egy sokszínűségről szóló nemzetközi konferencia szervezője. Külföldi és magyar cégvezetők beszéltek arról, hogy ha nem tesznek különbséget a dolgozóik között nem, bőrszín vagy szexuális orientáció alapján, a cégek teljesítménye is nőhet.

Magabiztosabbak a munkavállalók

Egyre magabiztosabbak és kritikusabbak a munkavállalók cégükkel szemben. Úgy gondolják, hogy könnyebben találnának állást, mint néhány évvel korábban. A legrosszabbul a fiatalok érzik magukat a munkahelyeken, ők hiányolják leginkább az önmegvalósítás lehetőségét.

Bécy kirúgja Kristófot, és visszaköltözik az albérletbe

Bécy és Kristóf vitája annyira elmérgesedik, hogy végül Bécy egy banális indokkal ki is rúgja Kristófot. Este, amikor a fiú megint a stúdióban akar aludni, Alexa elhívja magához az albérletbe, ahol bejelentik, hogy Kristóf átmenetileg ismét a ház lakója lesz.

Mit is jelent a well-being?


szerző:
2017.03.17. 01:25
Mit is jelent a well-being?

A sikeres vállalatok közül egyre többen koncentrálnak arra, hogy a dolgozóik minél jobban érezzék magukat a munkahelyükön. A well-being, azaz a vállalati jólét komoly pénzügyi és versenyképességi előnyt jelenthet.

Melyek Magyarország legfittebb munkahelyei?

Negyedik alkalommal mérték fel az idén, hogy melyek Magyarország legfittebb munkahelyei. A díjazottak között van visszatérő és van olyan vállalat is, amely első alkalommal nyerte el a címet. 2016-ban közel háromszor annyian vettek részt a felmérésben, mint tavaly.

Robotok emberek helyett?


szerző:
2016.11.30. 18:55
Robotok emberek helyett?

Egyre több munkahelyen robotok válthatják fel az embereket, viszont attól nem kell tartani, hogy átveszik a hatalmat felettünk - erről beszélt Híradóknak a világ egyik legismertebb robotika és mesterséges intelligencia szakértője. A most Magyarországon több előadást tartó Neil Jacobstein szerint elterjednek majd a vezető nélküli kocsik és teherautók is. Ráadásul már most az életünk része a mesterséges intelligencia, anélkül, hogy észrevennénk.

 

Ettől jó egy munkahely


szerző:
2016.10.28. 18:23
Ettől jó egy munkahely

A fizetésemelésről és a munkaidőről is kikérik a dolgozók véleményét az ország egyik legjobb munkahelyén. A 16 éve alapított díjat az alkalmazottak döntése alapján osztják ki, idén 10 vállalat kapta meg az elismerést. A Legjobb Munkahely Programot alapító tanácsadó cég felméréséből az derült ki, hogy a legjobb munkahelyek közé sorolt cégek sikeresebbek, könnyebben tartják meg dolgozóikat, és hamarabb találnak új munkaerőt.

400 ezer munkahely szűnhet meg

350-400 ezer munkahely szűnhet meg Magyarországon a technika fejlődése miatt a jövőben. Ezt Varga Mihály gazdasági miniszter mondta egy konferencián. A Híradónak nyilatkozó szakértő szerint leginkább a mezőgazdaságban, a gyárakban és a közigazgatásban dolgozóknak kell tartaniuk attól, hogy robotok vagy automatizált informatikai megoldások veszik át a munkájukat. A változás szerintük folyamatos, de pár éven belül a saját bőrükön is érzik majd a munkavállalók.

Ypszilonok: mamahotelből munkahelyre

Önök tudják, hogy melyik generáció tagjai? Merthogy a generációkat betűkkel is jelölik születési dátumok alapján. Így X generáció – 1960 és 80 közötti, Y generáció 80 és 95-2000 között, Z generáció 2000 és 2015 között, tehát 15-20 éves korszakolásról van szó. Ma estére kikaptuk magunknak a mostanában sokat emlegetett Y generációt, 1980 és 95-2000 között születtek, tehát vannak közöttük, akik már tizenéve dolgoznak, s vannak, akik még középiskolába járnak. Mindenképpen ez a generáció alkotja a ma dolgozók legnépesebb csoportját. Milyenek és miért?

Átképzéssel csökkentenék a munkaerőhiányt

Az átképzés felgyorsításával érné el a kormány, hogy a közmunkások és a munkanélküliek állást találjanak - erről Varga Mihály beszélt a kormány gazdasági kabinetjének ülése után. A gazdasági miniszter szerint így lehetne orvosolni, hogy miközben több százezer állástalan van az országban, 140 ezer munkahely jelenleg is betöltetlen. A GKI szakértője szerint azonban a közmunkásoknak mindössze 10 százaléka lenne képes egyáltalán állást találni. Az MSZP a járulékok csökkentését, és fizetésemelést javasol.

Patrik biztosítja Sárit az érzéseiről

Sári a rosszul sikerült nap után szomorúan megy haza, de Patrik este meglátogatja, és megérteti a lánnyal, hogy még mindig őt akarja – barátnőként és munkatársként is az irodában.

Hova mennél szívesen, és ehhez képest hova jutsz el?

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor elindulunk reggel dolgozni, és a piros lámpánál úgy érezzük, meg sem állnánk például a horvát tengerpartig. Aztán persze megyünk a megszokott útvonalunkon a munkahelyünkre. Hova mennél szívesen, és ehhez képest hova jutsz el? Ez a nap kérdése.

Varga: Cél a teljes foglalkoztatottság

A Nemzetgazdasági Miniszter szerint egyre közelebb kerül az ország a teljes foglalkoztatottsághoz. Varga Mihály szerint a 2010-es kormányváltás óta több mint 600 ezer új munkahelyet hoztak létre. A szocialisták azt mondják, a munkanélküliek száma azért csökken, mert az állást kereső fiatalok és szakemberek inkább elhagyják az országot. A közmunkások száma közben tizedével nőtt tavaly óta, ez is javítja az adatokat.

Újszerű irodai megoldás - Te is szívesen dolgoznál itt?

Világszerte forradalmi változásokon mennek keresztül a munkahelyek. Egyre több cégnél kap nagy hangsúlyt a mobilitás, a kooperáció és a kreatív környezet. Szerencsére ez a - tudás megosztásra hangsúlyt fektető - munkavégzés már Magyarországon is kezd elterjedni.

A vállalatok a munkavállalókért versenyeznek

A magyar vállalatvezetők fele küzd azzal a problémával, hogy nem talál megfelelő munkaerőt. Csak informatikusokból, több mint 10 ezer hiányzik Magyarországon. A megoldás érdekében egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a munkáltatói márkaépítésre.

A munkáltató érdeke a munkavállaló jóléte

Három évvel ezelőtt kezdődött ’Az ország legfittebb munkahelye’ felmérés, hogy feltérképezzék a hazai egészségi állapotokat, illetve hogy sportra ösztönözzék a dolgozókat. A munkáltatóknak is fontos munkavállalóik fizikai és mentális frissessége, mert ha csökken, az anyagi károkkal jár a vállalatok számára.

Menekültügy: harc a munkahelyekért

Vajon nyugat-európai munkahelyekért versenyeznek a menekültek és a Kelet-Európából odavándorló munkavállalók? – ez volt az egyik érdekes témája a hétvégén Budapesten rendezett menekültügyi konferenciának.

30 ezer munkahelyre nincs képzett szakember

A válság 2009-es kitörése óta nem volt ennyi betöltetlen állás az országban - a KSH legfrissebb statisztikája szerint. A cégek több mint 30 ezer munkahelyre nem találnak megfelelő szakembert, csaknem a harmadával többre, mint egy évvel ezelőtt.

Sok egyetemista nem tudja: diploma után saját magának kell fiztenie a TB-t

Sok egyetemista és főiskolás nem gondol rá, pedig nagyon fontos: a diploma megszerzésével, és ezáltal a hallgatói jogviszony megszűnésével, addig, amíg nem talál valaki bejelentett munkahelyet, saját maga után kell fizetnie a társadalombiztosítási hozzájárulást, hogy jogosult legyen alapellátásra. A hivatali útvesztőben szerettünk volna kiigazodni ez ügyben, ebben pedig Ráski Péter segít nekünk.

Hazánk legjobb munkahelyei


szerző:
2015.12.16. 00:35
Hazánk legjobb munkahelyei

Hetvenhat vállalat 32 ezer alkalmazottja szavazott arról, melyek Magyarország legjobb munkahelyei. Ezeket mutatttok most meg a Brandmániában!

„Mobbing”: vagyis hogyan kerüljük el a munkahelyi pszichoterrot?

Megszoksz vagy megszöksz? Az álommunkahely könnyen rémálommá változhat akkor, ha a főnökünk egyszer csak pikkelni kezd ránk. Ez a mobbing, vagyis a munkahelyi terror egy fajtája. De nem csak ez okozhat álmatlan éjszakákat, hanem például a kollégák is, akiknek lehetetlenség megfelelni. Ezekről beszélgettünk Orvos-Tóth Noémivel.

Munkában és otthon is együtt?

Mi volt ma a munkában? Ez az a kérdés, amit azok a párok nem tesznek fel egymásnak, akik napközben is együtt töltik az idejüket, akár egy családi vállalkozás keretein belül, akár a sztároknál, hiszen pl. Zoltán Erikáék évtizedek óta együtt lépnek a színpadra, Horányi Juli pedig most kóstolhatott bele, mert új klipjét nem más rendezte, mint újdonsült párja. Mennyire működőképes a munkakapcsolat, ha a munkatársunk a párunk is egyben? Erről kérdeztük vendégeinket, Horányi Julit, Zoltán Erikát és Gönczi Dorka, mediátort.
 

„Beteg lett a gyerek, mit mondok a munkában?”

Sok nőt tölt el szorongással, ha a munkáltatójának be kell jelentenie, hogy gyermeket vár, vagy éppen, hogy beteg a gyerek és emiatt nem tud ma bemenni. Ha rászánja magát két válasz érkezhet: az ideális esetben megértően tudomásul veszi a főnök, a másik lehetőség viszont, hogy rosszalló megjegyzések kísérik az efféle bejelentéseket, ső olykor még fenyegetőzés is történik, hogy veszélybe kerülhet a várandós nő vagy anyuka állása, ha nem képes megoldani másképp a helyzetet. Jó van ez így? Repka Ágnes, munkajogi szakokleveles tanácsadó volt a vendégünk.

Hogy mondjam el a munkahelyemen, hogy gyermeket várok?

Hogy mondjam el a munkahelyemen, hogy gyereket várok, és mi lesz, ha majd ő megbetegszik? Ezekre a kérdésekre munkajogi szakértővel keressük a választ. Varnus Xavérnan 12 keresztgyereke van, mindről kikérdezzük. Valamint tippeket adunk arra, hogyan alakítsuk át tanulósarokká a gyerekszobát.

„Nem lehet megúszni a nyugdíjkorhatár emelését”

Nem lehet megúszni a nyugdíjkorhatár emelését - ezt mondta a Napi Gazdaságnak a statisztikai hivatal Népességtudományi Kutatóintézetének igazgatója. Spéder Zsolt szerint erre azért lesz szükség, mert 2060-ra már kevesebb, mint 8 millió magyar lesz, és a 65 év felettiek két és félszer többen lesznek, mint a 14 éven aluliak. A kormány szerint elég, hogy 2022-ig 65 évre emelik a nyugdíjkorhatárt, további emelést nem terveznek. A szocialisták azt mondják, több munkahely kellene, csak így lehet megakadályozni a nyugdíjak csökkenését.

Nem mond fel a munkahelyén a lottónyertes

Magyarországon marad és ugyanúgy dolgozik tovább a munkahelyén, csak másik településre költözik az a lottónyertes, aki május végén minden idők második legnagyobb összegét nyerte az ötös lottón, több mint 5 milliárd forintot. Ezt a Pénzcentrum tudta meg. A nyertes felvette a pénzt és kitöltötte a nagy nyertes kérdőívet, amiből kiderül az is, hogy korábban már nyert nagyobb összeget.

Védőnő hiány: mi lesz a betegekkel?

Egyre több védőnői állás marad betöltetetlen, így van, hogy egy védődőnek 3 településen is helyt kell állnia, egy fizetésért. Hogyan próbálják meg megoldani a létszámhiányból adódó problémákat? A Magyar Védőnők Egyesületének elnökével beszélgettünk.

Vita a dohányipari munkahelyekről

Legalább 600 ember fogja elveszíteni az állását a dohányiparban az új központosított nagykereskedelem miatt a dohányipari dolgozók szakszervezete szerint. A kormány ezzel szemben 400 új munkahellyel számol a novembertől felálló új rendszerben. Két cég pályáztatás nélkül, a várható nyereséghez képest minimális koncessziós díjért nyerte el a jogot arra, hogy az összes trafikba ők szállíthassák az árut. A kormány még adókedvezményt is biztosít nekik. Az Együtt szerint ez elfogadhatatlan.

Munkahelyi dresszkód nyáron

A nyári meleg sokszor elviselhetetlenné teszi a munkahelyi tartózkodást, viszont vannak irányelvek, melyeket be kell tartanunk, mert a megjelenésünkkel nem csak magunkat, de a munkahelyünket is képviseljük. Egy HR-tanácsadó segített eligazodni a dresszkódok és a tiltólistás viseletek között.

Idegesítő munkahelyi szokások

Csámcsog ebéd közben, hangosan telefonál, az ő cuccai foglalják el a közös asztalt. Ez csak néhány olyan szituáció, amikor idegesíthet bennünket egy kollégánk. Nem könnyű megoldást találni ezekre, hiszen könnyen sértődés lehet a vége. De akkor mit tehetünk? Szerémi Pétert kérdeztük a témáról.

Legalább 14 egybefüggő időre kell elengednie a munkáltatónak a munkavállalót

A nyár közeledtével egyre többen törik a fejüket, hogy mikor menjenek majd szabadságra, akár a gyerekek iskolai, óvodai szünete miatt, akár mert épp szembejött valami kedvező utazási ajánlat. A munkahelyen viszont könnyen szembesülhetünk azzal, hogy a kollegánk már jó előre beírta magát arra az időszakra, vagy hogy a főnök egész egyszerűen nem enged el. A szabadságolások szabályait vettük sorra Dr. Lórodi László munkajogi szakértővel.

Így lehet mozogni a munkahelyen is

A munkavállalóknak csak a fele mozog rendszeresen – a profession.hu legfrissebb felmérése szerint. A válaszok alapján ennek az az oka, hogy a munkahely nem ad külön juttatást sportolásra, és a munka mellett nem fér bele az időbe. Egy gyógytornász most arra mutat trükköket, mit csináljon az, aki csak az irodában tud mozogni.

A kérdés, amivel rengeteg nő szembesül az állásinterjún: gyereke van?

Bár a törvény tiltja, hogy egy főnök a gyermekvállalás kérdéskörét firtassa, ez a gyakorlatban mégis megtörténik. Egy szakértővel arról beszélgettünk, hogy mit tehet az anyuka, ha felmerül ez az ominózus kérdés, hogyan háríthatja vagy éppen hogyan kerülheti el, valamint milyen adataink tekinthetők még védettnek.

Fontos a munkahelyek számára a jó hírnév

Adásunk második felében a munkahelyek számára igen fontos a vállalati márka arculata, hogy az employer brand folyamatosan fejlődjön, és erre sok figyelmet fordítanak a legkapósabb cégek.

Feng shui-val a munkahelyi sikerekért

A feng shui életünk minden területére kihat, így a munka világában is fontos szerepet játszik. Egy szakértő, Halzer Dorottya elmondta, hogy mennyire fontos íróasztalunk elhelyezése, a rajta levő dossziék és papírok elhelyezése, ahhoz, hogy sikeresek legyünk a munkánkban.

Mi számít munkahelyi balesetnek?

Vádat emeltek egy munkaadó ellen miután öt méter magasról lezuhant az egyik munkása, akit védőfelszerelés nélkül küldött fel dolgozni. Hogy milyen jogai vannak a munkáltatónak és a munkavállalónak, illetve mi illeti meg a munkavállalót, azt most kiderítettük.

Hajléktalanok: napról-napra élnek, magányos farkasokként

Az elmúlt években nagyon sok ember került az utcára válása vagy munkahelyének elvesztése után. Folyamatosan csúsztak le, egyre kevesebb jutott a lakbérre, az ételre és a ruhára. Az Ökumenikus Segélyszervezet gyulai szociális központjában azonban mások is sorban állnak az ebédosztásnál.

Házon kívül 14-11-26


szerző:
2014.11.26. 23:40
Házon kívül 14-11-26

Házon kívül: Adóhivatal - Szervezett áfacsalás, rejtőzködő vezetők, dühös adófizetők. Ügyes - A polgármester, akit megtalálnak az uniós támogatások. Siker - A világ végére mentek, hogy jó állást találjanak.

A világ végére mentek, hogy jó állást találjanak

Hogy kerül egy magyar tanárnő egy irigylésre méltó San Francisco-i irodába? Miért csodálkozik a fiatal magyar srác azon, hogy nem kérik állandóan számon a munkáját, hanem bíznak benne és önállóságot várnak tőle? Ha azt mondom, hogy mi, magyarok a felmérések szerint kifejezetten elégedetlenek vagyunk a munkahelyünkkel, ez a két fiatal az Egyesült Államokban rácáfol erre. Pedig magyar cégeknél dolgoznak. Különleges és világhírű magyar cégeknél. Hogy milyenekben? És miért szeretik? Kiderül D. Tóth András riportjából.
 

Rezes Judit igyekszik távol tartani kisfiát a színháztól

A Szombat Esti Láz sztárja úgy érzi, négyéves kisfiának, Misinek is jobb, ha nem tölt sok időt színészek között, ezért csak a legritkább esetben viszi be magával a munkahelyére.

Újra napirenden az üzletek vasárnapi zárva tartása

A KDNP azt javasolja, hogy a 400 négyzetméternél nagyobb üzletek ne lehessenek nyitva vasárnap, hogy a család együtt lehessen. A kereskedelmi szövetség szerint akár 15 ezer munkahely is veszélybe kerülhet, ha a Parlament elfogadja a javaslatot.
 

Előzetes: Szörnyű munkahelyi tragédia Tolna megyében

Bajba jutott kollégája segítségére akart sietni egy férfi Mőcsényben, de mind a ketten meghaltak. Az egyik munkás a beázott kukoricatároló aknáját akarta kitisztítani, de elájult. Kollégája észrevette, hogy baj van, segíteni próbált, de ő is elvesztette az eszméletét. Harmadik társuk hívta a mentőket, akik már nem tudtak segíteni a szerencsétlenül járt munkásokon. Hogy mi okozta a halálukat, elmondjuk az RTL Híradóban.

Bakancsa miatt veszítette el lábát a férfi?

Haraszti Ferenc úgy véli, a munkahelyén kötelezően viselt bakancs miatt kellett amputálni egyik végtagját. Olyan sérülés keletkezett a lábán, amely nem tudott begyógyulni, végül elkerülhetetlenné vált az operáció.

Az anyaság jobb munkaerővé tesz

Egy friss kutatás szerint azok a nők, akiknek van gyermeke sokkal jobban teljesítenek a munkahelyükön. Erről kérdeztük Csepregi Évát és Keveházi Krisztát, akik szerint a szülővé válással empátiát, rugalmasságot és szervezettséget is lehet tanulni.

Fókusz 14-03-26


szerző:
2014.03.26. 18:30
Fókusz 14-03-26

Fókusz: A világ legnagyobbja - Exkluzív interjút adott a Fókusznak Pelé, és még a szívós szemű Mártát is elénekelte. Felháborító csalás - Az ingatlancég a devizahitelesekre szakosodott és őket verte át, a maradék pénzük is elúszott. Házinyuszi célkeresztben - Tönkreteszi a kapcsolatot, ha valaki együtt dolgozik a párjával?

Házon kívül 13-05-29


szerző:
2013.05.29. 23:20
Házon kívül 13-05-29

Házon kívül: Milyen lesz az ingyen temetés? A Házon kívül stábja kíváncsi volt, ki vállalná az új feltételekkel. Aztán: Levelek és csomagok, amelyeket sohasem kapnak meg a címzettek. Vajon mit tehet a bosszús ügyfél? És: Munkahelyek, amelyekről nem szívesen mennek haza az ott dolgozók.

Az álommunkahely márpedig létezik

Munkahelyek, amelyekről nem szívesen mennek haza az ott dolgozók. Nehéz ezt elképzelni, pedig van már Magyarországon is pár olyan cég, amely mindent megtesz az alkalmazottak komfortjáért.

Reggeli - Csak csajok 12-10-31

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Állástippek: Hogyan kerüljük el a lelki összeomlást?

Folytatódik az álláskeresőket segítő sorozatunk: mit lehet tenni a sok munkanélkülit sújtó depresszió ellen?

Reggeli - Csak csajok 12-08-03

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-06-29

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-06-26

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Reggeli - Csak csajok 12-06-13

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Fókusz Plusz 11-11-12


szerző:
2011.11.12. 19:30
Fókusz Plusz 11-11-12

Fókusz Plusz: Áll a bál? - És ki fizeti a számlát? Vannak, akik milliókat kaszálnak és akad, aki semmit sem kap a szerzői jogdíjakból. Hova tűnik a pénz? Újrakezdték - Mihez kezdjen az, aki elveszti a munkahelyét? Sikersztorik és jótanácsok azoktól, akik felálltak a padlóról.

Ausztriában keresett lett a magyar munkás

Az osztrák munkaerőpiac májusi megnyitása óta 7 ezer magyar talált nyugati szomszédunknál munkát.

Többezres leépítés a BBC-nél


szerző:
2011.10.06. 15:33
Többezres leépítés a BBC-nél

Költségtakarékossági intézkedései keretében kétezer munkahelyet számol fel a BBC a következő öt évben.

Piacvezetői babérokra tör a BorsodChem

Átadták a kazincbarcikai gyár új TDI üzemét, így Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbb üzeme lett.

Véreskezű diktátor vagy jószívű főnök?

Kádár János egykori magas rangú beosztottja volt az idegenvezetőnk a vezető egykori munkahelyén. Ő szerette főnökét, Kádárt, aki egyesek szerint véreskezű diktátor volt, mások szerint jószívű főnök. Ki milyen közel állt hozzá.

Exminiszter bírálta a kormányt


szerző:
2011.08.22. 19:45
Exminiszter bírálta a kormányt

Az első Orbán-kormány gazdasági minisztere szerint Matolcsy gazdaságpolitikája megvalósíthatatlan.

7 millió dollárt nyertek az elbocsátottak

Tömeges elbocsátásuk után 18 munkás megütötték az amerikai lottó hét millió dolláros főnyereményét.

Bezárhat a borsodi romák „megmentője”?

Négyszáz tehetséges roma fiatal eshet el a tanulás lehetőségétől, és több mint félszáz ember veszítheti el munkahelyét Borsodban.

Fókusz Plusz 11-08-06


szerző:
2011.08.06. 20:00
Fókusz Plusz 11-08-06

Fókusz Plusz: Megbolondult az időjárás? Utánajárunk, mi okozhatja a szélsőséges jelenségeket. Hogy a hőségrekordok után miért didergünk hetekig, miért esik megállás nélkül, és honnan a soha nem látott mértékű villámlás. Több hónapos szervezés után bejutottunk a világ egyik legveszélyesebb munkahelyére! Az Adriai tengeren a gigantikus méretű gázkitermelő fúrótoronyban egy magyar szakember kalauzolt bennünket.

Fókusz 11-06-29


szerző:
2011.06.29. 20:45
Fókusz 11-06-29

Fókusz: Vissza a múltba! Ott voltunk, amikor Alekosz, távozása óta először látogatta meg egykori kollégáit. Láthatják az egykori éjjeli őrt munka közben. Akár tízmilliót is nyerhet az, aki egy perc alatt a legőrültebb feladatot is végrehajtja az RTL Klub legújabb show-jában. És dagad a bundabotrány! Magyar focistákat és futballbírókat vettek őrizetbe, elmondjuk, hogy működött a nemzetközi bűnszervezet.

Kit rejt az ezerarcú Alekosz igazi énje?

Előző életében fél 5-kor kelt, lehúzott egy éjszakai műszakot, majd az esélytelenek nyugalmával próbálta felszedni a buliból hajnalban hazabotorkáló női különítményeket. Fél év alatt megfordult vele a világ: a VV után a nők már sorba állnak Alekosz bókjaiért.

Elengedtünk huszonötmilliárdot?


szerző:
2011.05.31. 08:05
Elengedtünk huszonötmilliárdot?

160 milliárdot keresett Magyarországon az Audi tavaly, de nem fizet utána társasági adót.

Éhezve sztrájkol a munkahelyekért

A 48 éves munkanélküli harmadik napja nem eszik, és az éjszakákat is egy padon tölti, amihez hozzáláncolta magát.

Enyhébb lesz a dohányzásellenes törvény

A munkahelyeken ugyan tilos lesz rágyújtani, de az éttermek, bárok esetében lesz kiskapu.

„A térség motorja akarunk lenni!”

17500 új munkahely megteremtését segítheti a kormány döntése, amellyel két nagy autógyártó beruházását támogatja.

Több százan tüntettek Pécs főterén

Iskolák, szociális intézmények bezárása, munkahelyük elvesztése, a béren kívüli juttatások elvonása ellen tiltakoztak.

Munkahelyi pedálozás az egészségért

Mini edzőkerékpárok segíthetnek az ülőmunkát végzők egészségi állapotának javításában.

Egyre több állásajánlat a magyar cégeknél

Jövőre 16 százalékkal több vállalkozás tervez szakképzett létszámbővítést.

Új lehetőség a fogyatékkal élők számára

Külön logót kapnak a jövőben azok a cégek, amelyek fogyatékkal élőket alkalmaznak.

Csak csajok 10-11-24


szerző:
2010.11.24. 09:05
Csak csajok 10-11-24

Csak csajok: CSokszor testalkatunk határozza meg, milyen típusú csizmát hordhatunk. A szerdai Csak csajokban elárultuk, ki hordhat bokacsizmát, mikor érdemes ezt a lábbelit szoknyával hordani, és egyáltalán kinek áll jól a hosszú, combközépig érő csizma. De szó esett arról is, hogy kell nekifogni az álláskeresésnek is.

Munkahelyeken is zargatnak a bankok

A főnök azért hívatja magához beosztottját, mert levelet kapott annak bankjától.

Félezer új munkahely Kecskeméten

Ötszáz munkahelyet teremt egy svájci cég Kecskeméten. A Phoenix Mecano, új üzemegységet épít és új terméket gyárt majd.

250 új munkahely Mosonmagyaróváron

Letették egy indiai tulajdonú autóipari alkatrészeket gyártó cég új gyárának alapkövét.

Orbán munkahelyeket ígér


szerző:
2010.07.26. 19:05
Hol a legjobb dolgozni a kánikulában?

Megkerestük a legforróbb és a leghűvösebb munkahelyeket a fővárosban. 65 fok volt a különbség.

Egyedülálló segítség a munkahelyekért

A kevesebb, mint 50 főt foglalkoztató cégek között 100 millió forintot oszt szét a győri önkormányzat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való