KERESÉS search-close

munkások

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "munkások"

Tucatnyi helyen csúszik a tanítás

Nem lettek kész nyáron az iskolafelújításokkal, Híradónk kérdésére a minisztérium elmondta, országszerte 12 általános iskolában kellett elhalasztani a tanévnyitót, mert a felújítási munkákat nem tudták befejezni.

340 ezer magyar munkás ment el

Az unió statisztikai hivatalának adatai szerint ezzel már a munkaképes magyarok több, mint 5 százaléka hagyta el hazáját, míg 5 évvel ezelőtt még csak fele ennyien költöztek el.

A tragédia előtti utolsó percek

Videón a tragédia előtti utolsó percek az egy hónappal ezelőtti budapesti munkabalesetről. Az ELTE kollégiumának felújításakor szörnyű baleset történt, 8 emelet magasban leszakadt az állvány, két munkás lezuhant és szörnyethalt. A videón látszik, hogy a munkásokon semmilyen védőfelszerelés nem volt, és rögzítve sem voltak.

Videón a tragédia előtti utolsó percek: semmilyen védőfelszerelésük nem volt

Videón a tragédia előtti utolsó percek az egy hónappal ezelőtti budapesti munkabalesetről. Az ELTE kollégiumának felújításakor szörnyű baleset történt, 8 emelet magasban leszakadt az állvány, két munkás lezuhant és szörnyethalt. A videón látszik, hogy a munkásokon semmilyen védőfelszerelés nem volt, és rögzítve sem voltak.

Súlyosan veszélyeztették a munkások életét

Súlyosan veszélyeztették a munkások életét, ezért történt a tragédia. Ezt állapította meg a kormányhivatal a januári, Bősárkányban történt balesettel kapcsolatban. Egy csatornázáson dolgozó férfi meghalt, amikor beomlott a munkagödör, és a föld maga alá temette. A cég hibázott, mert a gödör nem volt kitámasztva, ezért bírságot kaptak.

 

Felborult a munkásokat szállító busz, 31 sérült

A baleset alig másfél kilométerre volt a varrodától, ahová a reggeli műszak dolgozóit vitte a busz. Két mentőhelikopter is a helyszínre ment, egy-egy súlyos sérültet azokkal vittek kórházba. Az RTL Híradó úgy tudja, a legsúlyosabb állapotban a sofőr volt, rajta életmentő műtétet kellett végrehajtani.

TÖMEGBALESET: „Rám esett a sofőr, és nyomtam le magamról”

Harmincegyen sérültek meg péntek reggel Tótkomlósnál, amikor egy munkásokat szállító busz felborult, majd az árokba csapódott, ahol egy fát is kitört. A legsúlyosabb sérült egy 65 éves férfi, mentőhelikopter vitte kórházba. A magánjáraton 38-an utaztak, közülük 28-an kerültek kórházba.

Nem büntetik meg a toronyról ugráló építőmunkásokat

Nem büntetik meg azokat az építőmunkásokat, akik a 3 milliárd forintból épült toronyról ugráltak a Dunába a múlt héten. Az esetről videó is készült. A munkások megígérték, hogy többet nem csinálnak hasonlót. Közben megtörtént az első baleset is a budapesti vizes világbajnokságon. Úgy tudjuk, egy sportoló sérült meg a Duna Arénában edzés közben.

 

Kirepültek a ponyvás teherautó platójáról a balesetben

17-en, köztük gyerekek is megsérültek Nagykőrösnél, amikor egy kocsi és két teherautó ütközött össze. A szemtanúk szerint a ponyvás teherautó platójáról kirepültek az idénymunkások az útra. A jármű szó szerint beleállt a földbe. Híradónknak nyilatkozott a kocsi vezetője, akinek 5 éves kisfiát mentőhelikopterrel kellett kórházba vinni. Rajta kívül még négyen sérültek meg súlyosan, köztük egy ember életveszélyesen. A rendőrök vizsgálják, ki hibázott.

 

Fehérorosz kőművesek jönnek


szerző:
2017.01.09. 18:34
Fehérorosz kőművesek jönnek

Főleg ukrán és fehérorosz kőművesek dolgozhatnak majd magyar építkezéseken, akár több ezren is - ezt az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége közölte Híradónkkal. Ez a szervezet kezdeményezte tavaly a magyarországi munkavállalás könnyítését. A GKI friss, reprezentatív kutatása szerint a magyar építőipari cégek 94 százaléka szakmunkáshiánnyal küzd. A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint a vendégmunkások alkalmazása csak átmeneti lesz.

Előzetes: Tilosba hajtott és nekiment egy munkásnak az autós

Esztergomban térfigyelő kamera rögzítette, ahogy az autó behajt egy építési területre. A munkások egy szűk kis utcában dolgoztak, és már épp befejezték a felújítást, amikor találkoztak a türelmetlen autóssal. A felvételt megmutatjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

Előzetes: 12-en sérültek meg a tömegbalesetben

A Bács-Kiskun megyei Bodoglár közelében két munkásokat szállító kisbusz ütközött össze. Két mentőhelikoptert és több mentőautót is riasztottak a baleset helyszínére. A két kisbusz összes utasa megsérült: egy ember életveszélyesen, négyen súlyosan, heten pedig könnyebben. Az eddigi adatok szerint az egyik kisbusz sofőrje nem állt meg a stop-táblánál, és belerohant a másik járműbe. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Katonák csontjait osztogathatták


szerző:
2015.02.07. 18:23
Katonák csontjait osztogathatták

Második világháborús csontokat találtak a Széll Kálmán tér mellett. Az Index szerint a munkások kitették a kerítésre, és osztogatták azokat az arra járóknak.

12 méter magasban rekedtek a munkások

Társasházra dőlt egy daru kora reggel, az emelőkosárban dolgozó két férfi a magasban rekedt, a tűzoltók mentek értük. A munkások egy fát gallyaztak, amikor a daru gémje egyszerűen kiszakadt a helyéről és dőlni kezdett.

Későn vette észre, nekiment a kocsinak

Gerincsérülés gyanújával vitték kórházba a mentők annak a mikrobusznak az egyik utasát, amely kora reggel ütközött egy előtte álló kocsinak Hódmezővásárhely közelében. Mindkét járműben munkások ültek, akik ugyanoda tartottak, de a mikrobusz vezetője későn vette észre, hogy megállt előtte a másik autó.
 

XXI. század 13-11-05


szerző:
2013.11.06. 00:15
XXI. század 13-11-05

XXI. század: Szerződésben kötötték ki, hogy a bandának rendszeresen gyakorolnia kell. A zenekarvezetők felelőssége óriási volt. Ferencz József császár utolsó prímása valamint a fekete vonat és utasai a XXI. században.

A fekete vonat és utasai


szerző:
2013.10.29. 15:17
A fekete vonat és utasai

A fővárosban nem tudtak gyökeret ereszteni a vidéki munkások. Pesten bűnözőknek tartották őket, otthon pedig munkakerülőnek.

15 emeletes hotel épült hat nap alatt

Bravúros szállodaépítés volt Kína déli részén Csangsában. Az épületet kész elemekből építették.

Újra dolgoznak a francia olajfinomítókban

A francia olajfinomítók hetek óta sztrájkoló munkásai pénteken újra munkába álltak.

Életveszélyes lehet a Ramadán böjtje

megszeghetik a Ramadán böjtjét a rekkenő hőségtől és fojtogató páratartalomtól szenvedő munkások.

Megették ujjbegyeiket


szerző:
2010.08.05. 10:51
Megették ujjbegyeiket

Kétségbeesett akcióval akarta felhívni a figyelmet ügyére 4 kínai munkás Pekingben.

Munkások buktatták le a bankrablót

A férfi kétszer is kirabolta ugyanazt a bankot, és csak a véletlennek köszönhető, hogy elkapták.

Tömegtüntetés Brüsszelben


szerző:
2010.01.29. 15:36
Tömegtüntetés Brüsszelben

Több ezer munkás tüntetett Brüsszelben az Európai Unió épületei előtt munkát és szociális biztonságot követelve.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!