KERESÉS search-close

motoros

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "motoros"

Fél nap alatt két halálos baleset – rosszul indul a hosszú hétvége

Tragédiák a hosszúhétvége előtt. Fél nap alatt két halálos baleset is történt az utakon. Szerda este egy motoros halt meg Budapesten, amikor egy kisteherautó vezetője, valószínűleg figyelmetlenül kanyarodott ki elé, ezért nekirohant a kocsinak. A 4-es főúton pedig délelőtt ütközött össze két autó, itt az a sofőr halt meg, aki felelős lehet a balesetért.

Joe aláírta a motoros műhely szerződését

Bár Joe-nak kétségei voltak Dávid tervei miatt, mégis aláírta a motoros műhely szerződését…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ötven métert repült a balesetet szenvedett motoros

Szörnyethalt egy motoros, miután szalagkorlátnak hajtott éjszaka a Heves megyei Nagytálya közelében. Információink szerint olyan gyorsan ment, hogy az ütközés után 50 métert repült, és az Eger-patak betontöltésének csapódott. A motorosbalesettől nem messze pedig fának hajtott autójával egy fiatal sofőr. Beszorult a kocsiba, a tűzoltók szabadították ki. Súlyos sérüléseket szenvedett.

Zsuzsa a londoni üzleti életben igyekszik megállni a helyét

Tóth Zsuzsanna sikeres üzletasszony volt Magyarországon, most a kőkemény londoni üzleti életben építi karrierjét. Jól érzi magát ott, ahová 14 éves korától vágyott. Párra is talált, és örül, hogy lánya is a közelében van.

Motoros halt meg a balesetben

A helyszínen meghalt az a motoros, aki egy autóval ütközött össze vasárnap késő délután a 66-os főúton, Szentbalázs közelében. A motoros akkora lendülettel vágódott a szembejövő autónak, hogy az árokba lökte azt. Az általunk megkérdezett szakember szerint a motort és a vezetőket is fel kell készíteni a tavasszal újrainduló szezonra.

HALÁLOS: Nem állt meg a STOP táblánál, kamionnak ütközött a motoros

Meghalt egy 80 éves férfi kedd délután Hódmezővásárhelyen, amikor motorjával egy kamion oldalának ütközött kora délután a 47-es főúton. Az idős férfi egy mellékútról hajtott fel a főútra, a STOP-táblánál azonban nem állt meg, lassítás nélkül hajtott fel a főútra, ahol az éppen elhaladó kamion oldalának ütközött, majd elesett a motorral. Olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem tudták megmenteni. A helyszínelés miatt a rendőrök órákig lezárták a főutat, a forgalmat kora estig elterelték.

Felháborodott az ítéleten a motoros balesetben meghalt nő családja

Ma első fokon 1 év 10 hónapra ítélték – amit 4 évre felfüggesztettek – azt a 21 éves fiatalt, aki autójával még 2016 májusában Gyulafirátótnál egy motoros konvoj közé hajtott. Egy 41 éves óvónő meghalt, a mögötte ülő 24 éves lány nyaktól lefelé lebénult, egy harmadik motorosnak szintén maradandó sérülései lettek.

Bemutatott, majd elhúzott

Bemutatott az őt üldöző rendőröknek egy motoros egykerekezés közben. Erről videót is készített, ami az internetre is felkerült. A rendőrség nem indít eljárást, mert nem tudják, hogy hol és mikor készült a felvétel.

Egykerekezés közben beintett a rendőröknek

Bemutatott az őt üldöző rendőröknek egy motoros egykerekezés közben. Erről videót is készített, ami az internetre is felkerült.

Száguldozó motorost üldöztek a rendőrök Miskolcon

Száguldozó motorost üldöztek a rendőrök Miskolc belvárosában. Szirénázó, villogó járőrkocsi követte az ámokfutót utcáról utcára, de hiába, nem tudták megállítani. A hajsza egy részét egyik nézőnk videóra is vette. A rendőrség egyelőre nem keresi a motorost, mert azzal, hogy gyorsan és veszélyesen hajtott, csak szabálysértést követett el, nem bűncselekményt.

Szakadékba zuhant a motoros

A Kőrőshegyi völgyhídtól nem messze szalagkorlátnak ütközött, majd szakadékba zuhant egy motoros. Akkora erővel csapódott a mélybe, hogy szörnyethalt.

Apa és lánya halt meg a motoron

Családi tragédia az autópályán, apa és lánya halt meg egy motoros balesetben szombaton az M7-esen. A Siófokhoz közeli útépítésnél egy fékező kisbuszba csapódtak. Mindketten lerepültek a motorról. Az apa a helyszínen életét vesztette, lánya a kórházba szállítás közben vesztette életét. Még vizsgálják, mennyivel hajthattak.

Elhunyt társaikra emlékeztek a motorosok

700 motoros vonult fel a Mátrában, hogy megemlékezzenek a motoros balesetekben elhunyt társaikra. A túra Gyöngyösről indult és Kékestetőre tartott.

Két motoros halt meg Heves megyében

Két motoros is meghalt nem egészen egy nap alatt Heves megyében, mindketten frontálisan rohantak a szemből jövő autónak, esélyük sem volt a túlélésre. Egyikük csütörtökön egy kanyarban sodródott át a másik sávba, a másik pénteken délelőtt őzek miatt lassító kocsit előzött, ez után karambolozott. Éjjel Vácnál volt halálos karambol, ott két személykocsi ütközött frontálisan.

Szarvassal ütközött egy motoros

Szarvassal ütközött egy motoros hétfőn a 8-as főúton Vas megyében, súlyos sérülésekkel vitték kórházba. Július elején szintén szarvas okozott balesetet Zalában. Ott az állat éjszaka, hirtelen ugrott az útra ugyancsak egy motoros elé, aki a helyszínen meghalt.

Rázuhant a faág, perel a motoros

Alig tud mozogni és óriási fájdalmakkal küzd az a motoros, akire rázuhant egy korhadt fa ága Budapesten – erről először a Blikk írt. A fiatalembernek eltört a gerince, csavarokkal kellett rögzíteni. Azt mondta: a baleset idején sütött a nap, és szél sem fújt – ezért szerinte az okozhatta a bajt, hogy nem gondozták megfelelően a fát.

 MOTOROS BALESET: Korhadt faág zuhant rá

Alig tud mozogni és óriási fájdalmakkal küzd Kiss Erik, akire rázuhant egy korhadt fa ága Budapesten – múlt hét csütörtökön. A fiatalembernek eltört a gerince, csavarokkal kellett rögzíteni. Évekig nem dolgozhat. Híradónknak az ágyán fekve nyilatkozott, mivel ülni sem tud sokáig egy helyben.

Tragikus balesetek országszerte

Gyorshajtás miatt halhatott meg a vétlen sofőr Békés megyében. Tarhos közelében ütközött frontálisan két autó. Az egyik sofőr túl gyorsan vette be a kanyart, ezért sodródhatott a szemből érkező kocsi elé. Az M7-es autópályán pulykát szállító kamionnak ütközött egy autó. A benne ülő egyik nő életét már nem lehetett megmenteni. És hiába küzdöttek a mentők egy motoros életéért is Ásotthalomnál. Ott egy autó pördült a motor elé, amin utazott.

Busz elé csúszott a motoros

Egymást érték a súlyos balesetek az ország útjain. Több esetben a tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsokból a sérülteket.

George Clooney motorjával autónak ütközött

George Clooney motorjával autónak ütközött Olaszországban, sérülései miatt kórházba szállították kivizsgálásra. Szardínián sorozatot készít Clooney. Egyesek tudni vélik, hogy a forgatásra igyekezett motorjával.

 

Szarvassal ütközött egy motoros, belehalt

Szörnyethalt egy motoros, miután vasárnap este szarvassal ütközött Zalacsány közelében. Az 50 éves férfi már majdnem hazaérkezett, pár kilométerre volt csupán otthonától, amikor az állat kiugrott elé. Lerepült a motorról, és bár védőruhában volt és bukósisakot is viselt, életét nem lehetett megmenteni.

Nem élte túl a motoros


szerző:
2018.06.21. 18:05
Nem élte túl a motoros

A helyszínen életét vesztette az a motoros, aki egy autó oldalába vágódott délelőtt a 66-os főúton. Megpróbálta kikerülni az előtte megforduló autót, ekkor ütköztek össze.

Bukósisak nélkül esélye sem volt

Bukósisak nélkül csapódott az autónak - meghalt egy motoros a 84-es úton vasárnap kora este. A sajtoskáli elágazónál ütközött frontálisan egy oldalkocsis motor és egy személyautó. Szemtanúk szerint a baleset azért történt, mert a motoros egy beláthatatlan kanyarban kezdett előzni.

Ön- és közveszélyes előzést hajtott végre egy motoros

Egy felújítás alatt álló felüljárón két busz között cikázva előzött, átlépve a megengedett sebességhatárt és a záróvonalat. A felelőtlen előzést az egyik helyi járatú autóbusz fedélzeti kamerája rögzítette. Legutóbb hasonló eset januárban volt Pécsett, akkor a busz és a szembejövő autós is fékezéssel tudta csak elkerülni az ütközést.

Záróvonalon fordult az előző motoros elé

Oldalról belerohant egy autóba és a helyszínen meghalt egy motoros Szegeden. Az autós egy négy sávos úton – szabálytalanul - akart visszafordulni és elékanyarodott az éppen előzésben lévő motorosnak. Így ütköztek össze. A motoros nagyon súlyos fej- és mellkas sérüléseket szenvedett. A mentők nem tudták megmenteni az életét.

Őz ugrott a motor elé


szerző:
2018.04.16. 18:03
Őz ugrott a motor elé

Súlyos sérülésekkel vittek kórházba egy motorost és utasát Páhi közeléből. A motor elé egy őz ugrott ki, a jármű pedig nekiütközött az állatnak, ami a helyszínen elpusztult. A motor totálkárosra tört a balesetben. Veresegyházon egy 39 éves férfi halt meg. Ő motorjával valamiért megcsúszott egy egyenes szakaszon, majd lerepült róla és szörnyethalt.

SZÖRNYETHALT: Traktornak csapódott a motoros

A borona tüskéjén lóg a motoros hátizsákja. Az utánfutó előtt a traktor, méterekre tőle pedig a motor roncsa. A halálos baleset tegnap este történt a 3-as főúton, Heves megyében.  Úgy tudjuk, hogy a traktoros le akart kanyarodni az útról, ezért lassított. A mögötte érkező motoros pedig már nem tudott megállni.

DURVA BALESET: Motoros halál a 7-es főúton

Legalább 100 km/h-val ment az a motoros, aki vasárnap délután belecsapódott egy autóba Lepsényben. A férfi barátnőjével utazott, amikor egy autó kikanyarodott eléjük…

NÉZŐI: Kirepült a motoros a halálgömbből

Hatan száguldanak körbe motorral az úgynevezett halálgömbben. Majd - hogy a produkció még lélegzetelállítóbb legyen - a szerkezet kettényílik. Ekkor azonban nem várt izgalom csúszik a mutatványba.

Kirabolták, elítélték, felmentették

Nagy vitákat kavart öt évvel ezelőtt Andrea ügye. Ő az a nő, akit egy motoros páros kirabolt a piros lámpánál, úgy hogy betörték autója ablakát. Ő az a nő, aki üldözőbe vette a táskájával menekülő tolvajokat. Őt hibáztatták aztán az egyik tolvaj haláláért. Öt év kálvária után felmentették minden vád alól.

Motorosok a prosztatarák ellen


szerző:
2017.09.26. 08:15
Motorosok a prosztatarák ellen

A hétvégén rendezték meg a világ legnagyobb motoros jótékonysági felvonulását, amivel a prosztatarák megelőzésére és a szűrés fontosságára hívják fel a figyelmet. A felvonulás 90 ország, 600 városában, mintegy 70 ezer elegáns motoros egyidejű részvételével zajlott, beleértve Budapestet is. Itthon több száz motoros teljesítette a 27 km-es futamot.

Lesodródott az útról a motoros, meghalt

Halálos motorosbaleset. Szalagkorlátnak csapódott és egy ötméteres árokba zuhant egy motoros vasárnap este a Heves megyei Felsőtárkány és Lillafüred között. A sofőr a mélyben egy fára esett, sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már nem lehetett segíteni rajta. Egy az RTL Híradó által megkérdezett motoros egyesület vezetője azt mondta, ősszel már hűvösebb az aszfalt ezért jobban oda kell figyelni a vezetésre.

Elvakíthatta a nap a sofőrt

Elvakította a nap a sofőrt, ezért nem vette észre a szemből érkező motorost. A baleset reggel történt Kecskeméten. A motoros az ütközés miatt elesett és nekicsapódott egy parkoló autónak. Olyan súlyosan megsérült, hogy hiába kezdte azonnal az újraélesztését egy egészségügyi dolgozó, nem tudták megmenteni az életét. A helyszínen meghalt.

 

Nem adta meg az elsőbbséget a motorosnak

Nem adta meg az elsőbbséget a motorosnak, aki súlyosan megsérült egy szerda esti balesetben Szentes közelében. A derekegyházi elágazásnál egy balra kanyarodó autós ütközött a motorosnak, akinek eltört a lába, meg kellett műteni. Az autós szerint a motoros túl gyorsan érkezett.

Több halálos baleset is történt az utakon

Hétfőn reggel Kiskunhalas közelében egy szerb autós egy enyhe jobbos kanyarban áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy Forddal. A szerb autó 69 éves sofőrje a kórházba szállítást követően meghalt. Martonvásár közelében pedig vasárnap este motorosok elé kanyarodott ki egy autós: az egyikük el tudta kerülni az ütközést, a másik viszont az autóba csapódott és szörnyethalt.

Hajmeresztő balesetbe torkollott egy közlekedési vita

Hajmeresztő balesetbe torkollott egy közlekedési vita egy kaliforniai autópályán. Egy motoros valamiért megharagudott az előtte haladó autóra, ezért melléhajtott és belerúgott a kocsiba. Erre a sofőr ijedtében, vagy bosszúvágyból rárántotta a kormányt, de elvesztette uralmát a jármű fölött.

 

Egymást érték a balesetek az utakon

Szalagkorlátnak csapódott és szörnyethalt egy motoros Nógrád megyében. Sopronnál egy autó borult fel, a kocsi vezetője nem élte túl a balesetet. Vas megyében egy anya és kislánya sérült meg. A nő egy traktort előzött, annak vezetője nem vette észre és hirtelen balra fordult.

Halálos balestek az utakon


szerző:
2017.06.10. 18:04
Halálos balestek az utakon

Meghalt egy motoros kora reggel a Pest megyei Piliscsabán. A főúton haladt, amikor egy autó elé kanyarodott. A motor teljesen összeroncsolódott, a vezetője azonnal meghalt. Halálos baleset történt a gyulai elkerülő úton is. Ott egy autó és egy kamion frontálisan ütközött össze.

TRAGÉDIA AZ UTAKON: Halálos balesetek, roncsok, törmelékek

A Pest megyei Piliscsabán kora reggel egy motoros halt meg. A 38 éves férfi a főúton haladt, amikor egy autó elékanyarodott. A motor teljesen összeroncsolódott, vezetője azonnal meghalt. Halálos baleset történt a gyulai elkerülőn is, ahol egy autó és egy kamion ütközött frontálisan. A kocsi sofőrje valamiért átment a szemből érkező teherautó sávjába. Esélye sem volt, hogy túlélje a balesetet.

Motoros karambolozott autóval

Ketten súlyosan megsérültek egy balesetben, amikor motorjukkal, egy autóval karamboloztak az este Győr-Moson-Sopron megyében. A kocsit vezető 21 éves fiatal előzött, de a vizes úton megcsúszott és nekicsapódott a motornak. A szétrepülő roncsdarabokba egy másik motoros is belehajtott, ő sérülés nélkül megúszta. Hajdú-Bihar megyében szintén egy motoros szenvedett balesetet. A 44 éves családapa az árokba csapódott, életét már nem tudták megmenteni.

 

70. születésnapját ünnepelte a baleset előtt

A baleset előtt ünnepelte a 70. születésnapját az a motoros, aki Vas megyében ütközött egy teherautóval. Azonnal meghalt. Baranya megyében pedig egy középkorú nő vesztette el uralmát furgona felett. Ő az árokba, majd egy fának hajtott. A mentők már rajta sem tudtak segíteni.

 

Több száz motoros búcsúztatta halott társát

Csak néhány hete indult az idei motoros szezon, de már több tragikus baleset történt az országban. Az elmúlt másfél hétben ketten haltak meg motorozás közben. Az egyik Vas megyei áldozatot most több száz társa búcsúztatta.

Helikopterrel vitték kórházba a sérültet

Súlyosan megsérült egy motoros kedden Békés megyében, amikor egy tartálykocsinak ütközött Mezőhegyesnél. A karambol után a motor kigyulladt, a fémvázon kívül semmi nem maradt belőle. A motorost mentőhelikopterrel vitték kórházba. Vas megyében egy hulladékot szállító teherautó borult fel szerda reggel, a sofőrje kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Motoros gázolta halálra az apát

Valószínűleg végignézte apja halálos balesetét egy 12 éves kisfiú. Hétfő reggel Csepelen az egyik bevezető úton álltak félre kocsijukkal. Az apa kiszállt a kocsiból, és át akart menni az úton, de egy motoros elütötte. Azonnal meghalt. A gyereket a rendőrök és a mentők nyugtatták. A motoroshoz mentőhelikopter érkezett, válságos állapotban vitték kórházba.

Sok a baleset az utakon


szerző:
2017.04.14. 18:08
Sok a baleset az utakon

Egymást érték a balesetek az elmúlt 24 órában az utakon. Encsnél egy motoros halt meg, amikor elgázolta egy teherautó. Hiába volt rajta bukósisak, a mentőknek esélyük sem volt, hogy segítenek rajta. A motoros valószínűleg éppen hazafelé tartott, miután bevásárolt az ünnepekre. A rendőrök arra figyelmeztetik az autósokat, hogy húsvétkor nagyon sokan vannak az utakon, ezért nagyobb odafigyeléssel közlekedjenek.

Előzetesben a részeg gázoló

Előzetes letartóztatásba került az a terepjárós, aki részegen halálra gázolt egy motorost múlt pénteken Szentgotthárdnál. A frontális balesetben a motoros azonnal meghalt, a terepjárót vezető férfi pedig karcolásokkal megúszta. Az autóst egy nappal korábban elkapták a rendőrök, akkor is ittas vezetésért. A bíróságon azt mondta, nagyon megbánta a történteket.

 

Nem alkalmas a vezetésre


szerző:
2016.11.30. 18:10
Nem alkalmas a vezetésre

Nem alkalmas a vezetésre – ezt állapította meg a szakértő arról a sofőrről, aki júniusban nem adta meg az elsőbbséget a vele szemben érkező motorosoknak és kanyarodni kezdett Csengernél. Bár a vétlen motorosok a megengedettnél is lassabban, 80 km per órával mentek, nem tudták elkerülni az ütközést és a teherautónak vágódtak. Egyikük azonnal meghalt. Az ügyészség most vádat emelt a sofőr ellen.

Két halálos motorbaleset egyidőben

Kísértetiesen hasonló balesetben veszette életét két motoros péntek délelőtt Budapesten. Más-más helyszínen, de mindketten az előttük álló kocsiba vágódtak. A mentők mindkettőjüket próbálták újraéleszteni, de nem tudták megmenteni az életüket. Az áldozatok kora is hasonló, mindketten hetven év körüliek voltak.

Életveszélyesnek tartják a szalagkorlátokat

Életveszélyes a hagyományos szalagkorlát – mondja a Szombathelyi Motorosok Egyesülete. Szerintük, ha egy motoros elesik, nem fogja meg semmi, ha pedig a tartó-oszlopnak ütközik, az életveszélyes sérülést okozhat. A motorosok szerint létezik megoldás, például ha egy plusz korlátot is felszerelnek.

Újraélesztették a motorost – egy éber asszony vette észre, hogy az árokban fekszik

Elesett a motorjával, körülbelül negyven métert csúszott, és a szalagkorlátot áttörve az árokba zuhant egy 34 éves férfi Vas megyében. A baleset vasárnap este, az M86-os autóúton, nem sokkal sötétedés előtt történt. Nem volt szemtanú, az árokban eszméletlenül fekvő, válságos állapotban lévő motorost később találták meg. Egy arra járó autó utasa vette észre. Azonnal értesítették a mentőket, akik a helyszínen újraélesztették a férfit, majd kórházba vitték. További részletek a 18 órakor kezdődő Híradóban.

 

Vizsgálják, hogy okozott sérülést a kábel

Társadalmi munkaként, ingyen vállalta a villanyszerelő, hogy segít átvezetni a távközlési kábeleket az idősek otthonából a körzeti megbízott irodájába Monostorpályiban. Ennek már öt éve – tudta meg Híradónk. A vezetékek a két épület között, az úttest fölött voltak kifeszítve, de pénteken, eddig nem tudni miért leszakadtak és egy arra haladó motoros nyakába akadtak.

Buszba csapódott, szörnyethalt a motoros

Szörnyethalt egy motoros a 26-os főúton hétfőn éjszaka. Egy menetrendszerinti busznak ütközött. A buszon egy utas sérült meg, könnyebben. Sok volt a baleset az elmúlt 24 órában az országban. Miskolcon hárman sérültek meg, amikor két autó ütközött frontálisan. Motorossal ütközött egy személykocsi Szombathely környékén, az M5-ös autópályán pedig egy sajtszállító autó borult az árokba.

Centiken múlt a sofőr élete

Hihetetlen szerencséje volt egy sofőrnek Kínában. Egy rossz mozdulat miatt irányíthatatlanná vált az autója, nekiment egy motorosnak, majd áttörte egy híd korlátját. A járókelőknek is köszönheti, hogy túlélte a balesetet, amelyről biztonsági kamerás felvétel is készült.

Két súlyos baleset Vas megyében

Megsérült a lépe, ezért meg kellet műteni egy balesetet szenvedett nőt hétfőn este Szombathelyen. Autójával valamiért kicsúszott az útról, többször megpördült majd egy kukoricaföldön állt meg. Ma reggel Sitkénél egy motoros az előtte haladó kocsinak ütközött, amikor az lassított egy szirénázó mentőautó miatt. A motorost súlyos agyrázkódással vitték kórházba.

Őz ugrott a motoros elé a Mecsekben

Őz ugrott egy motoros elé pénteken a Baranya megyei Orfű határában, a vezető szerencsére csak könnyebben sérült meg, a motor azonban összetört. Korábban szintén őz okozott balesetet Somogyban, de ott súlyos sérült is volt. Legyenek elővigyázatosak az autósok, mert az augusztus végéig tartó párzási időszak alatt az őzek bárhol és bármikor felbukkanhatnak, ott is, ahol nincs vadveszélyt jelző tábla.

Részegen gázolt, meghalt a motoros

Részegen halálra gázolt egy motorost egy férfi éjjel a 7-es főút fővárosi szakaszán. A sofőr meg sem állt, a rommá tört autóval megpróbált elmenekülni. Egy éppen arra autózó sofőrnek azonban gyanús lett a törött kocsi, ezért követni kezdte, közben pedig értesítette a rendőröket. Az autót végül néhány kilométerrel odébb találta meg, a gázoló a kocsi mellett ácsorgott. Mindent elismert.

Traktor gázolt halálra egy motorost Törökszentmiklóson

A rendőrök szerint a traktoros kanyarodott a motoros elé, aki próbált fékezni, de közben elesett és a pótkocsi alá csúszott. Kórházba vitték, de már nem lehetett rajta segíteni. Szendehelyen is súlyos baleset történt. Két kocsi ütközött, négyen sérültek meg. Egyiküket mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Több halálos baleset is volt országszerte

Egymást követték a súlyos balesetek országszerte. Kiskunmajsánál fának csapódott egy autó szombat este, a sofőr szörnyethalt. Békéscsabán egy motoros halt meg, amikor előzni kezdett és belecsapódott a szemből jövőbe. Pest megyében hárman sérültek meg, amikor két autó ütközött az M2-es autóúton. A sérülteket mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Halálos motoros baleset Budapesten

Halálos motoros baleset történt csütörtök reggel Budapesten. A Rákóczi út és Erzsébet körút kereszteződésében ütközött össze egy motor egy kisteherautóval. A motoros a helyszínen életét vesztette, a kisteherautó sofőrjének nem esett baja. Délután, szintén a Rákóczi úton, nem messze a reggeli baleset helyszínétől egy autó gyulladt ki. Az index olvasójának felvételén jól látszik, ahogy felrobban az égő autó kereke. A tüzet percek alatt eloltották, de a környéken nagy volt a dugó.

Kirepült a hídról a motoros

Brutális balesetet rögzített egy autó fedélzeti kamerája Rio de Janeiróban. Egy száguldó motoros próbálta megelőzni az előtte haladó és épp sávot váltó kocsit, de hátulról beleszaladt, és az ütközés ereje a motort nekicsapta a hídkorlátnak, a motoros átperdült és a mélybe zuhant. A több méteres zuhanást óriási szerencsével élve megúszta. 

A család nem tudja feldolgozni a tragédiát

Motorosok búcsúztak a halálra gázolt győri óvónőtől. Az asszonyt két hete Veszprém közelében ütötte el egy autós. A motoron fia barátnője ült mögötte, a lány lebénult, azóta is lélegeztetőgépen van. Anyját a fiú próbálta újraéleszteni, de hiába. A halálra gázolt nő apja az RTL-Híradónak azt mondta: sosem tudják feldolgozni a tragédiát.

Két motoros is a korlátnak ütközött

Meghalt egy motoros egy másik pedig életveszélyesen megsérült, amikor szombaton szalagkorlátnak hajtottak Zalacsány közelében a 760-as úton. Úgy tudjuk, jóval gyorsabban hajtottak a megengedettnél, ezért csúsztak ki egy kanyarban.

Nem más élete árán akarta visszaszerezni a táskáját- ezt mondta az a nő, aki még 2012-ben üldözőbe vett két motorost, miután azok kifosztották vezetés közben. A menekülés közben az egyik tolvaj meghalt. A nő felfüggesztett börtönt kapott. Az RTL-Híradó által megkérdezett kriminálpszichológus szerint kevesen mertek volna a nőhöz hasonlóan cselekedni.

Elütötte az őt kifosztó motorosokat, felfüggesztett börtönt kapott

Felfüggesztett börtönt kapott az az asszony, aki üldözőbe vett, majd elütött két motorost, akik előtte kifosztották. Az egyik motoros meghalt a balesetben. A tolvajok még 2012 decemberében támadtak rá az asszonyra. Betörték a kocsija ablakát és elvették a táskáját. Ekkor vette őket üldözőbe. A bíróságon azt mondta, csak a táskáját akarta visszaszerezni, és nem szándékosan ütközött velük.

Alig emlékszik a balesetre az elütött motoros

A súlyos baleset ellenére sem hagyja abba a motorozást. Ezt mondta Híradónknak az a fiatal, aki életveszélyesen megsérült egy szabálytalan autós miatt tavaly áprilisban. Életét a védőruha mentette meg, ezért a motorosoktól azt kéri, hogy mindenképpen használják. A fiatal már jobban van, de hónapokig mankózott és tanulási nehézségei is vannak.

Kukás autóval ütközött, meghalt egy motoros

Meghalt egy motoros miután egy kukásautóval ütközött Veszprém közelében a 77-es úton. Az RTL Híradó úgy tudja, a motoros több autót előzött, de már nem tudott visszamenni a saját sávjába, nekicsapódott a szemből érkező teherautónak. A becsapódás után a motor kigyulladt, a vezetőjének esélye sem volt a túlélésre.

Kezdődik a szezon, ismét az utakon a motorosok

Több százan motoroztak együtt Budapesten, azért hogy felhívják magukra az autósok figyelmét. A motorosok szerint ugyanis télen elszoknak tőlük az autósok, de nekik is újra bele kell jönniük a vezetésbe. A statisztikák szerint tavasszal mindig jóval több a motoros baleset.

Háromszor annyi a motoros baleset

A motorozás hatalmas szabadságérzést ad, de azt mondják, sokkal jobban kell figyelni, mint ha autót vezet valaki. Tavasszal, a szezon elején például háromszor annyi motoros baleset történik, mint máskor. A mentők tapasztalatai szerint sokan még felkészületlenek ilyenkor. Áprilistól a motoros mentők is szolgálatba állnak. Egy új motort is kaptak, amit akár terepen is használhatnak.

Rendőr rúgta fel a motorost

Mozgó motorba rúgott bele egy rendőr Sarkadon - ezt állítja a jármű tulajdonosa. A motoros arra emlékszik, hogy két dülöngélő ember mellett gurult el, amikor oldalról egy rúgást és hangos csattanást érzékelt. Megállt, ezután derült ki, hogy aki megrúgta, rendőr, aki ara kérte, hogy ne hívja a rendőrséget. A Békés Megyei Főügyészség nyomoz az ügyben.

Halálra gázolta a megcsúszó motoros

Megcsúszott egy motoros és halálra gázolt egy gyalogost kora délután Budapest belvárosában. Úgy tudjuk, hogy a gyalogos a Király utcánál a zebrán szaladt a megállóban álló villamos felé, amikor a motoros elsodorta. A motoron ülő férfi és a barátnője is súlyos sérüléseket szenvedett.  Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki hibázhatott, ezt a rendőrség még vizsgálja.

Fia sírját tette rendbe, motorra ült, elgázolták

Fia sírjánál járt a temetőben az a motoros, akit halálra gázolt egy kisteherautó szerdán Debrecenben. A 69 éves férfi az ütközés után lerepült a motorról, a helyszínen meghalt. Feleségével együtt voltak a temetőben, másfél éve halott fiuk sírját tették rendbe, majd az asszony busszal indult haza. Azt mondta stábunknak, amikor otthon bezárt ajtó fogadta, azonnal tudta, hogy baj van.

Meghalt a busznak csapódó motoros

Szörnyethalt az a motoros, aki szombaton este nekicsapódott egy BKV busznak a Váci úton. A férfi olyan nagy sebességgel ütközött a jármű oldalának, hogy betörte az egyik ablakot, teste félig kilógott a buszból, tűzoltók emelték ki onnan. Hiába próbálták azonnal újraéleszteni, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem lehetett megmenteni. A buszon nem sérült meg senki.

Ilyen elegáns motorosokat még egész biztosan nem látott!

Az úriemberség nem az anyagiakon múlik- állítják azok a férfiak, akik adnak arra, hogy minden a helyén legyen, amikor motorra ülnek. Nyakkendő, öltöny, vasalt nadrág.

Temetőbe csapódott, meghalt


szerző:
2015.09.19. 18:25
Temetőbe csapódott, meghalt

Temetőbe csapódott és szörnyet halt egy motoros pénteken Tiszanagyfaluban. Úgy tudjuk, társaival Karcagra tartottak egy motoros találkozóra, amikor egy előzés után már nem tudott visszatérni a saját sávjába, és nem tudta bevenni a következő kanyart.

Nem tudták megmenteni a motorost


szerző:
2015.08.31. 18:15
Nem tudták megmenteni a motorost

Társai próbálták újraéleszteni azt a motorost, aki vasárnap csapódott fának Pécs határában a 66-os úton. A férfinak esélye sem volt a túlélésre, a helyszínen meghalt. A motoros valószínűleg túl gyorsan hajtott, ezért nem tudott bevenni egy kanyart.

A vétlen motoros halt meg a balesetben

Meghalt egy vétlen motoros vasárnap délután Soltvadkerten, miután elé kanyarodott egy autó. A szakadó esőben a kocsi sofőrje valószínűleg nem vette észre a motorost, aki fékezés nélkül csapódott az autó oldalába. A motort vezető 53 éves férfi háziorvos volt a városban.

Meghalt a motoros, aki elé fordult egy furgon

Szemtanúk szerint száguldozott az a motoros, aki hétfő délelőtt halt meg Nagykanizsán. Valószínűleg a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott be egy kereszteződésbe a város határában, ahol elütötte egy furgon. A teherautó sofőrje nem adott elsőbbséget neki. A motoros azonnal meghalt.

A motoros és utasa is meghalt


szerző:
2015.06.13. 18:10
A motoros és utasa is meghalt

A Tolna megyei Hőgyész közelében szombaton reggel autósort előzött egy motoros. A manőverközben csapódott egy szembe jövő kocsinak. A motor vezetője és a mögötte ülő nő is meghalt. Az autóban ketten ültek, csak a kocsi utasa sérült meg könnyebben, őt sokkos állapotban vitték kórházba.

LÁTVÁNYOS: Nyaktörő mutatványok, szédületes ugrások

Hujber Péternek szinte nincs már olyan csontja, ami ne lett volna már egyszer eltörve. Ennek ellenére mégsem tud lemondani erről a sportról, hajtja az adrenalin.

Két motoros is meghalt a hétvégén

Két motoros is meghalt a hétvégén Pest megyében. Az egyik az M2-es autópályán szombat este. A motort vezető férfi nem ütközött másik járművel, felborult az úton. A másik Szigethalmon csapódott egy oszlopnak. A legtöbb motoros baleset áprilistól szeptemberig történik, a rendőrök azt mondják a leggyakrabban gyorshajtás miatt.

KETTÉSZAKADT: A motor, megúszták a balesetet

Kettészakadt a motor az ütközés erejétől. Egy kisbusz sofőrje nem adta meg az elsőbbséget a balról közeledő motorosnak, aki a busz oldalába csapódott még vasárnap, Nyíregyházán. A motoros és utasa életét vélhetően az mentette meg, hogy vezető rutinosan fékezett és mindketten leugrottak a motorról, amelynek az eleje így is leszakadt.

Motorost gázolt a szabálytalan autós

Beláthatatlan kanyarban, záróvonalon előző autós miatt sérült meg súlyosan egy motoros a Veszprém megyei Csesznek közelében. A motorost kórházba vitték, az autós karcolások nélkül megúszta. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy sem a motoros, sem az autós nem ivott. Hogy az autós miért előzött szabálytalanul, még vizsgálják.

Motorbaleset: Háromgyerekes anyuka halt meg

Az RTL Híradó információi szerint egy háromgyerekes anya halt meg motorozás közben vasárnap este a Szolnok megyei Tiszainoka határában. Egy autós ütötte el hátulról, amikor lassított és le akart fordulni az útról. Csak vasárnap három olyan baleset történt az utakon, ahol motorosok sérültek meg.

Nem nézett szét, elütött egy autót

Életveszélyesen megsérült egy motoros, amikor figyelmetlenül akart lefordulni egy földútra Szeged és Sándorfalva között. A férfi horgászni indult, épp a közeli halastavak felé akart lefordulni, de nem vette észre, hogy egy autó éppen előzi. Húsz métert repült a motorral az ütközés után, még mindig kritikus az állapota.

9 éves kislány halt meg a balesetben

Egy kilenc éves kislány és egy motoros halt meg vasárnap kora este a 6-os úton. Celldömölknél is motorost sodortak el a kocsik egy négyes karambolban, az M5-ös autópályán pedig tömegkarambolnál helyszíneltek a rendőrök.


 

45 milliós luxusautó balesete az alagútban

A kocsi eleje rommá tört, állítólag egy motoros miatt. Legalábbis ezt írta közösségi oldalán a kocsi kanadai tulajdonosa. Ebből az autóból állítólag mindössze egy darab van az országban.

Előzetes: 45 milliós luxusautó balesete a budai váralagútban

A kocsi eleje rommá tört, állítólag egy motoros miatt. Legalábbis ezt írta közösségi oldalán a kocsi kanadai tulajdonosa. További részletek hat órakor az RTL Híradóban.
 

Halálos motorbaleset Algyőn


szerző:
2014.10.13. 18:05
Halálos motorbaleset Algyőn

A helyszínen meghalt az a motoros, akit egy kisteherautó ütött el hétfő reggel Algyőnél. A 61 éves motoros és az autó egy irányba mentek – azt egyelőre a rendőrség vizsgálja, miért ütköztek össze.
 

400 motoros vonult fel Pécsen


szerző:
2014.10.11. 18:15
400 motoros vonult fel Pécsen

Folyamatosan nőtt az elmúlt tíz év alatt a motoros balesetek száma. A kétkerekűeket vezetők szerint csak kölcsönös odafigyeléssel lehetne megelőzni a tragédiákat. Pécsen szombaton csaknem 400 motoros vonult fel egy szezonzáró találkozón, hogy így hívják fel a figyelmet a balesetek megelőzésére.

 

Belehajtott a kamionba


szerző:
2014.09.29. 18:33
Belehajtott a kamionba

Meghalt egy motoros, utasa pedig életveszélyesen megsérült egy balesetben a 83-as főúton. A motoros későn vette észre az előtte álló teherautót és belehajtott.

Kanyarban előzött, busznak csapódott

Későn vette észre a szembe jövő buszt és nem tudta elkerülni az ütközést. A motorost azonnal kórházba vitték, de nem tudták megmenteni az életét.

Fókusz 12-05-30


szerző:
2012.05.30. 20:50
Fókusz 12-05-30

Fókusz: Nagy dobás - Fenekestül felfordult Kocsis Tibor élete, a testvéreire is alig van ideje. De mire készül Janicsák Vecával? Minden gömbölyű - Topmodellek, akik Victoria Beckham nyomába akarnak érni. De ki a legszebb közöttük? A veszély fogságában - Motorosok, akik autóval ütköztek. Hogyan lehet elkerülni és hogyan lehet feldolgozni a tragédiákat?

Pityókás motoros menekült a rendőrök elől

A járőrök rövid üldözés után elfogták a húszéves fiatalembert.

Kamionba rohant egy motoros


szerző:
2011.09.03. 21:31
Baseballütővel rendezte le a vitát

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy sándorfalvi férfi, akit baseballütővel vágott oldalba szóváltás után egy motoros.

Életébe került a 16 éves fiúnak a száguldás

Meghalt egy 16 éves szegedi fiú, amikor egy gyorsasági motorral elesett a szegedi rakparton.

Friss jogsival a legveszélyesebb a motorozás

Súlyosan megsérült az a motoros, aki fékezés nélkül, hátulról belehajtott egy autóba Debrecenben.

Robogós üldözött robogóst Budapesten

Motorral kergetett egy szabadnapos rendőr egy ámokfutó motoros futárt, aki rátámadt egy autósra a piroslámpánál.

Fókusz 11-06-22


szerző:
2011.06.22. 20:45
Fókusz 11-06-22

Fókusz: Váratlan lánykérés - Balogh Edinát eljegyezték! A szerelmespár együtt mesélte el kapcsolatuk történetét. Halálgömb - Száguldás a fémketrecben, kétkeréken. Attila mutatványát már több országban betiltották.

11 órát várt a segítségre a lebénult férfi

Súlyos gerinc és fejsérülést szenvedett az a férfi, aki még vasárnap reggel borult az árokba motorjával Bodoglár közelében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való