KERESÉS search-close

motocross

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "motocross"

Kisodródott a pályáról és egy nézőnek csapódott

Tragédia a motorosversenyen: az egyik versenyző kisodródott a pályáról a hétvégi extrém enduro kupán Bordányban, egy nézőnek csapódott, aki a kórházba szállítás után meghalt. A baleset a verseny utolsó körében történt. A nézőt, akinek a fejét találta el a motoros, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Hétfőn belehalt sérüléseibe. Négy gyereke és felesége gyászolja, barátai gyűjtést indítottak a családnak.

Guruló WC a Nitro Circus-ben!


szerző:
2015.07.26. 11:30
Guruló WC a Nitro Circus-ben!

Budapestre látogatott a Nitro Circus, a világ legextrémebb motocross és extrém showja. Nézd meg te is, hogy mitől esett le az álla mindenkinek a Groupama Arénában!

Hajmeresztő mutatványok, elképesztő trükkök

A benzingőz és az adrenalin ünnepe lesz június 14-én Budapesten. Idén először látogat Magyarországra a világhírű Nitro Circus lélegzetelállító showja a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel. Ennek kapcsán vendégeink voltak Hujber Péter motocross versenyző és Stefano Favaro az esemény főszervezője.

Kőtömb nyomta agyon a magyar segítőt

Több mázsás szikla sújtott halálra egy magyar férfit, amikor bajbajutott motorosnak próbált segíteni Ausztriában a világ egyik legnehezebb motocross versenyén. A helyszínen belehalt sérüléseibe. A kőtömb csaknem másfél méter hosszú és fél méter széles volt, 300 méter magasból indult meg az vasbányában, ahol a versenyt tartották. A férfinak hiába kiabáltak társai, nem vette észre a felé tartó kőtömböt.

Előzetes:  Segítségnyújtás közben történt a tragédia

Bajbajutott motorosnak próbált segíteni egy magyar férfi, amikor több mázsás szikla zuhant rá Ausztriában a világ egyik legnehezebb motocross versenyén. A helyszínen belehalt sérüléseibe. A kőtömb csaknem másfél méter hosszú és fél méter széles volt, 300 méter magasból indult meg az ércbányában, ahol a versenyt tartották. A férfinak hiába kiabáltak társai, nem vette észre a felé tartó kőtömböt. Megrázó részletek 6-kor a Híradóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való