KERESÉS search-close

molyhos tölgy

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "molyhos tölgy"

A bátaszéki molyhos tölgy lett az év fája Európában

Az Európai Év Fája szavazáson a bátaszéki molyhos tölgy lett az első. Bátaszék büszkesége egy 18. századi erdő emlékét őrzi, túlélte az erdőirtást, a török hódoltságot és ide menekültek az emberek árvíz idején.

Ölelik és borral locsolják, mi az?

Mindent megtesznek egy öreg molyhos tölgyért Bátaszéken. Ölelgetik és borral locsolják a fát, amely - azt mondják - csodával határos, hogy még él. A dombon, amelyen áll, egykor egy egész erdő volt, csak a tölgy maradt meg és egy társa. A helyiek gondozzák évszázadok óta. A 400 évesre becsült fa lehet az Európai Év fája. Tízezer szavazattal vezet.

Így tud szavazni a bátaszéki molyhos tölgyre!

Csodával határos, hogy még él egy öreg molyhos tölgy Bátaszéken. A dombon, amin áll, egykor egy egész erdő volt, csak a tölgy maradt meg és egy társa. A helyiek gondozzák évszázadok óta. Ölelgetik és borral locsolják. A 400 évesre becsült fa lehet az Európai Év fája. Tízezer szavazattal vezet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való