KERESÉS search-close

molesztáló

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "molesztáló"

Kislányokat fogdosott, menekülés közben gázolták el

Kislányokat fogdosott az utcán az a fiatal fiú, akit tavaly áprilisban gázoltak el Szombathelyen. Ez most derült ki, amikor szeméremsértés miatt vádat emeltek ellene. Azért menekült, mert előtte a vád szerint két kiskorú lányt molesztált Szombathely központjában. Az egyiknek a ruhája alá is benyúlt. Az ügyészség próbára bocsátaná a fiút.

 

Molesztáló hitoktató: azt mondta, megbánta, amit tett

Azért fordult a nyilvánossághoz, hogy segítsen a hasonló helyzetben lévőknek feldolgozni a traumát – ezt mondta a híradónknak adott újabb interjújában az a 22 éves fiú, akit egykori nevelőapja, egy hitoktató gyerekkorában rendszeresen megerőszakolt. A férfi ezután 6 évet ült, és a birtokunkba került jogerős bírósági ítélet szerint azt mondta: megbánta, amit tett, és jóváteszi a hibáit.

Súlyosabb ítélet a molesztálónak

Súlyosabb büntetést kapott az a volt tanár, akit 36 gyerek szexuális bántalmazásával vádolt az ügyészség. Másodfokon 18 évre ítélték jogerősen, 4 évvel többre, mint első fokon. Az indoklás szerint azért szigorítottak a büntetésen, mert a férfi nagyon sok gyereket molesztált.

Örökre eltiltanák a molesztálót

Nem lesz mérlegelés. Soha nem dolgozhatna gyermekvédelemben az, aki korábban gyerekekkel kapcsolatos bűncselekményt követett el. Ezt tervezi az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Eddig a bíróság dönthetett arról, hogy eltiltja-e az elítéltet a foglalkozásától vagy sem. Ez a jövőben automatikus lenne, és nyilvántartásban rögzítenék. A Magyar Családsegítők Országos Egyesülete szerint jó a kezdeményezés, de a megelőzésre még nagyobb hangsúlyt kellene fordítani.

12 éves diákját zaklatta, évekre börtönre megy

A szertárban csókolgatta és simogatta 12 éves tanítványát egy testnevelőtanár. Az eset tavaly történt, a férfi most állt bíróság elé. Másodfokon 3 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélték és évekig a tanítástól is eltiltották. A férfi a bíróságon könnyes szemekkel kért bocsánatot.

„Megviseltek a történtek, de már jobban vagyok”

Örülök, hogy elkapták, megviseltek a történtek, de már sokkal jobban vagyok. Ezt mondta az RTL Híradónak az a 12 éves kislány, akire szatír támadt Pécsen. A rendőrök elfogták a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy az iskolásnak mutogatta magát egy ház liftjében. Beismerő vallomást tett, jelenleg is őrizetben van.

Majdnem meglincselték a támadót

Kis híján agyonvertek Buenos Airesben egy férfit, miután egy buszon paprikaspray-vel lefújt egy méltatlankodó nőt, akit előtte a tömegben megfogdosott. A molesztáló az akció után le akart menekülni a járműről, de a buszvezető bezárta az ajtót. A feldühödött utasok ezután lerángatták. Végül el tudott futni a népítélet elől.
 

Zaklatással gyanúsítják a mostohaapát

Csaknem másfél éven át molesztálhatta mostohafiait egy 41 éves férfi Körösszegapátiban. Az egyik gyermek még négy éves sem volt, amikor a férfi a gyanú szerint bántani kezdte. A gyerekeket még azelőtt nevelőszülőknél helyezték el, hogy kiderült volna, mi történhetett velük. Amikor mostohaapjuk meglátogatta őket, a kicsik állítólag mindig furcsán kezdtek viselkedni – ez tűnt fel a nevelőszülőknek, akik értesítették a hatóságokat.

Nem tudta, hogy erőszakoskodtak a fiúval

Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint ismerősével az utcáról ráncigált be egy 13 éves fiút egy lakásba Győrben, majd ott molesztálta. Társát személyi szabadság megsértésével gyanúsítják, de őt elengedték, szabadlábon várja a nyomozás folytatását. Az RTL Híradó beszélt a szabadon engedett férfival, aki azt állítja, ő nem bántotta a fiút és nem tudta, hogy barátja erőszakoskodott vele a lakásban.

Saját lányát akarta megerőszakolni

Kilenc év fegyházbüntetésre ítélt első fokon a Miskolci Törvényszék egy férfit, aki saját, tizenkét éves kislányához közeledett szexuálisan. Az eset, ami tavaly márciusban történt, akkor derült ki, amikor a kislány az iskolában elmondta mindezt az osztálytársainak. A férfi végig tagadott. A bíróság szerint azonban a szakértői vélemények egyértelműen alátámasztották a gyanút. Az RTL Híradó megtalálta a férfi legidősebb fiát.

Előzetesbe került a molesztáló


szerző:
2015.01.17. 18:03
Előzetesbe került a molesztáló

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint két kislányt is molesztált az elmúlt hetekben Budapesten. Legutóbb hétfőn támadt rá egy tíz éves gyerekre, megfenyegette és fajtalankodott vele. A 20 éves férfi néhány nappal később feladta magát a rendőrségen. A környéken élők ennek ellenére nem tudnak megnyugodni, azt mondták az RTL Híradónak, féltik a gyerekeiket, az eset óta folyamatosan járőröznek a házak között.

Esernyővel üldözött el egy molesztálót

A férfi meg akarta fogdosni Pomázon a nyílt utcán. A 16 éves lány erre elővette esernyőjét és védekezni próbált. A férfi megijedt, elszaladt. Ez már nem az első eset.


 

Rábízták a szülők, molesztálta a gyereket

Rábízták a szülők, de nem vigyázott rá, hanem hónapokon át molesztálta a 14 éves fiú - ezzel gyanúsítanak egy tatai férfit. A szexuális zaklatásokat videóra vette és azzal fenyegette a fiatalt, ha bárkinek szól, nyilvánosságra hozza a felvételeket.
 

Előzetes: Hónapokon át molesztált egy 14 éves fiút egy tatai férfi

A szexuális zaklatásokat videóra vette és azzal fenyegette a fiatalt, hogy ha bárkinek szól, nyilvánosságra hozza a felvételeket. Részletek este hatkor az RTL Híradóban.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való