KERESÉS search-close

miniszterelnök

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "miniszterelnök"

Így azonosították ’56 miniszterelnökének földi maradványait

Nagy Imrét, az 1956-os forradalom miniszterelnökét halálos ítélete után kivégezték, titokban a börtön udvarán temették el, majd 3 évvel később jeltelen sírba tették, a 301-es parcellában. Újratemetésének közelgő évfordulója alkalmából az RTL hírműsorai is többször foglalkoznak a 89-ben történt rendszerváltó eseményekkel!

Csak egy bizonyos részét újították fel a vár alatti sétánynak

Felújították a budai vár alatti sétányt, pontosabban annak csak egy szakaszát. Kizárólag azon a részen szüntették meg a balesetveszélyt, amelyik közvetlenül a miniszterelnök új munkahelye, azaz a Karmelita-kolostor alatt húzódik.

Bizalmatlansági indítvány Theresa May ellen, megbukhat a brit kormány

Saját pártja is Theresa May brit miniszterelnök ellen fordult. A kormányfővel elégedetlen konzervatív képviselők bizalmatlansági indítványt kezdeményeztek ellene, mivel szerintük előnytelen megállapodást kötött Brüsszellel a Brexitről. A titkos szavazást szerda este kilenc óráig meg is tartják - ha a frakció többsége ellene szavaz, távoznia kell pártelnöki és kormányfői tisztségéből is.

Az elejétől magyarok segítették Gruevszkit?

Macedóniából is magyar diplomaták segítségével szökhetett meg Nikola Gruevszki, ezt közölte az egyik német közszolgálati adó. A Deutsche Welle szerint a politikus eltűnése előtti hetekben többször is magyar diplomáciai autókat láttak annak a szállodának a mélygarázsában, ahol a volt miniszterelnököt utoljára látták. A Külügyminisztérium ezt tagadja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, neki nincs tudomása arról, hol van most a börtönbüntetésre ítélt politikus.

Szijjártó elismerte: magyar diplomaták kísérték Budapestre Gruevszkit

Elismerte a külügyminiszter, hogy magyar diplomaták kísérték három balkáni országon keresztül Budapestre a börtön elől menekülő volt macedón miniszterelnököt. Szijjártó Péter szerint azonban ennek nincs semmi jelentősége, mert a diplomaták semmilyen bűncselekményben nem vettek részt, Nikola Gruevszki a jogszabályoknak megfelelően, törvényesen jutott Albániából Magyarországra.

Elismerte a kormány, hogy menedékjogot kért a volt macedón miniszterelnök

Másfél nap után ismerte el a kormány, hogy Magyarországon van és menedékjogot kért a hazájában börtönbüntetésre ítélt, körözés alatt álló Nikola Gruevszki, volt macedón miniszterelnök. A Miniszterelnökség tájékoztatása szerint különleges eljárásban adhatta be a kérelmét. Azt nem árulták el, hogy hogyan került Magyarországra a volt kormányfő. Macedónia nemzetközi elfogatóparancsot ad ki Gruevszki kiadatását kérve.

Orbán Viktor visszautasította, hogy urizálna

Nem költözik a várba, továbbra is a Czinege utcában fog lakni - ezt válaszolta Orbán Viktor az Országgyűlésben egy szocialista képviselő kérdésére, hogy miért megy januártól a Budai Várba. Bangóné Borbély Ildikó szerint a fideszes urizálás újabb jelképe, hogy az Országgyűlés helyett a várban lesz jövőre a miniszterelnök irodája. Erre Orbán Viktor azt mondta: nem őt kell urizálással vádolni, amikor az utolsó három szocialista miniszterelnök multimilliomos volt.

Teleki Pál – az egyik legellentmondásosabb magyar miniszterelnök

Képzeljenek el egy miniszterelnököt, aki hisz a magyarok kivételességében. Hisz abban, hogy van sajátos és egységes magyar gondolkodásmód. Hisz Magyarország feltámadásában. Hiszi azt, hogy ennek érdekében lavírozhat kelet és nyugat között. Büntetlenül.

Orbán: Hozzám bárki odaléphet

Hiába próbálkoztunk, Orbán Viktor egyetlen kérdésünkre sem válaszolt. A miniszterelnök Budafokon avatott emlékművet a lengyel kormányfővel, amikor kérdeztük volna.

RTLII Híradó 2018-02-01


szerző:
2018.02.01. 21:30
Kacsás zokniban jelent meg a miniszterelnök

A kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau híres zoknihóbortjáról. Viselt már Star Warsos zoknit és juharfaleveleset is. A napokban pedig egy kacsás zoknival hökkentette meg az egyik legnagyobb gazdasági világcsúcstalálkozó résztvevőit.

RTLII Híradó 2018-01-24


szerző:
2018.01.24. 21:30
Kitérő választ adott a kormányfő

Több mint 100 értelmiségi követeli, hogy mondjon le Pócs János országgyűlési képviselő, aki szerintük anitszemita módon uszított. A fideszes politikus a Facebookon „egy disznóval kevesebb” szavakkal kommentálta egy levágott disznó fényképét, aminek megperzselt bőrére annyit írtak: ő volt a soros. A miniszterelnök kitért a válasz elől, amikor erről kérdezték a Parlamentben.

 

Orbán nagyra tartja Horthyt

Kivételes államférfinak nevezte Orbán Viktor miniszterelnök Horthy Miklóst. Lázár János pedig nagy magyar hazafinak tartja a volt kormányzót. A Magyar Tudományos Akadémia állásfoglalása szerint viszont Horthy megítélése élesen megosztja a társadalmat. Az Együtt szerint Orbán Viktor az egész nemzet miniszterelnöke kellene legyen, ezért kérjen bocsánatot szavaiért.

 

Szerelmes levél Rogán Antalhoz


szerző:
2016.11.20. 23:30
Szerelmes levél Rogán Antalhoz

Egy hír szerint a miniszterelnököt kérdezték kabinetfőnőke tevékenységei és kijelentései kapcsán, aminek az lett az eredménye, hogy Orbán Viktor megvédte politikusát. Ez pedig különös módon ihlette meg Ceglédi Zoltánt!

Ceglédi Zoltán:

Az RTL Klub Híradójából megtudhattuk, van olyan, hogy a politikusoknak halaszthatatlan dolguk akad. Erre hivatkozva kérte a frakcióvezető az újságírókat is, hogy ne zaklassák a képviselőket. Ceglédi Zoltán szerint a politikus ezzel a kérésével ezt árulta el: a miniszterek hazudnak!

Teddy szerint Orbán Viktornak csak a foglalkozásával van baj!

Farkasházi Tivadar azt is rögtön megválaszolta, milyen pályát kellett volna választania a miniszterelnöknek! Mi lehet ez? Annyi biztos, Varnus Xavér ebből sem maradhatott ki...

1700 milliárdot ígért oda Orbán Viktor

1700 milliárd forintot ígért eddigi országjáró körútján a kormányfő a megyeszékhelyeknek. A pénz nagy részét uniós forrásból fedezik. A Modern Városok programtól 23 nagyváros gazdasági fellendítését várják. Az MSZP szerint a kormány kétszínűségét mutatja, hogy miközben Orbán Viktor a Brüsszel elleni szabadságharcról beszél, két kézzel szórja az uniós pénzeket.

Orbán Dunaújvárosban:

A kezét rázták, és még meg is simogatták Orbán Viktort Dunaújvárosban. A miniszterelnök öt nappal az időközi választások előtt érkezett a városba. Több milliárdos fejlesztést ígért. A választást azért kellett kiírni, mert a korábbi fideszes képviselő lemondott, miután gyilkossággal vádolták meg.

Mini-demonstráció a nyitottságért

Zenés demonstráció a nyitottságért! Egy népszerű zenész és egy képzőművész Budapest belvárosában tiltakozott így a miniszterelnök egyik nyilatkozata ellen. Orbán Viktor több mint két hete egy portugál lapnak azt mondta: csak egy férfi és egy nő házasságát hívják családnak. A két művész szerint viszont a házasság intézményén kívül élők is családnak számítanak.

Orbán: Ha csinálunk valamit, támadnak

A sajtót kizárva, átadták a felcsúti kisvasutat. A miniszterelnök ott volt, a helyieket azonban nem engedték az állomás közelébe. A válvölgyi, egyelőre az ország egyik legrövidebb kisvasútja, két falut köt össze, három megállóval. Az átadás után Orbán Viktor a sínek mellett a távolban várakozó újságírókhoz gyalogolt, így a Híradónak is nyilatkozott. Azt mondta: ha csinálni akarnak valamit, akkor nem úszhatják meg a támadásokat. Szerinte meg lesz az évi tízezer utas, amelyet a 600 milliós európai uniós támogatás fejében vállaltak.

Tízmilliárdokért költözik a kormány a Várba

Ki tudja miért, a Budai várba költözik a miniszterelnök és két minisztérium, összesen úgy 3 ezer hivatalnok és ki tudja, hány autó. A művelet tízmilliárdokba kerül. Pontosabb szám nincs. A Nemzeti Galériának viszont távoznia kell a Várból. A miniszterelnök hivatala műtárgyakra költ egy milliárdot. És: van kapcsolat a költözködés és a Városliget projekt között? L. Simon László államtitkár és két szakértő vitája.

Tüntetők várták a miniszterelnököt

Az Együtt tüntetést szervezett Orbán Viktor beszédének helyszíne elé. A felszólalók a demokratikus jogokért aggódtak és azt követelték, lehessen népszavazás a valóban fontos kérdésekről is. A szocialisták szerint a miniszterelnök zavaros ideológiai maszlaggal állt elő, az LMP szerint pedig a miniszterelnök elveszítette minden kapcsolatát a magyarországi valósággal.

Megérkezett Magyarországra David Cameron

Óriási rendőri készültség, biztonsági intézkedések. Megérkezett Magyarországra a brit miniszterelnök David Cameron, és remélhetőleg megérkeznek vele a válaszok is azokra a kérdésekre, melyek több százezer Angliában dolgozó magyar életét változtathatják meg.

„Európa legszigorúbb szabályozása”

Európa legszigorúbb szabályozásának nevezte a közbeszerzési törvényt a miniszterelnök. Ez az a jogszabály, amit a múlt héten visszamenőleg úgy változtattak meg, hogy akár a kormánytagok hozzátartozói is indulhatnak a közbeszerzéseken. Ezzel kapcsolatban az LMP frakcióvezetője kérdezte Orbán Viktort, aki erre a kérdésre viszont válaszolt, pedig a házszabály szerint még várhatott volna.

Orbán Viktor lehetett a merénylők célpontja?

Orbán Viktor miniszterelnök lehetett a célpontja annak a két férfinak, akiket múlt héten fogtak el a Terrorelhárítók Budapesten. Közben kiszivárgott az is, hogy a két férfi melyik magyarországi szervezethez tartozhatott. A társaság egyik tagja a közösségi oldalán tagadta, hogy közük lenne a feltételezett merénylőkhöz. Szerinte csak le akarják járatni őket.

 Orbán a menekülteknek: „Ne gyertek”

Ne gyertek! Ez a legfontosabb üzenet a menekülteknek Orbán Viktor miniszterelnök szerint, aki úgy látja, a kvótarendszerről szóló uniós egyeztetés a menekültek szemében ígéret arra, hogy befogadják majd őket. A miniszterelnök a nagyköveteknek tartott munkaértekezleten azt is hangsúlyozta, hogy azok az emberek, akik Németországba tartanak, nem menekültek, hanem bevándorlók, és eszerint is kell őket kezelni.

Előzetes: Jól megy a miniszterelnök bizalmasának

Garancsi István cége, a Market Építő Zrt. 880 millió forintos osztalékot fizet a tulajdonosoknak. A társaság 51 százalékát 2014 szeptemberében vette meg Garancsi, így csak neki 440 millió osztalék jár. Hogy mit mond erre az ellenzék, és mit a kormány, megtudhatják 6-kor az RTL Híradóban.

Mise és tüntetés a kormányfő születésnapjára

Hálaadó szentmisét tartottak Budapesten Orbán Viktor születésnapja alkalmából. A miniszterelnök nem ment el a szentmisére, de közösségi oldalán megköszönte az érte elmondott imákat. A mise alatt a kápolnával szemben demonstrációt is tartottak, ahol hajléktalanoknak osztottak ételt.

470 milliós osztalékot fizet az Elios

Rekordnyereséget ért el, és 470 millió forintos osztalékkal számol a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozott Elios - a Népszabadság szerint. Két napja a kormányközeli Napi Gazdaság írta meg, hogy Tiborcz István megvált érdekeltségeitől a családját ért támadások miatt. A szocialisták szerint az Elios annak köszönheti a rekordprofitot, hogy a kormányfő Tiborcz apósa. A cég az elmúlt években több milliárd forint értékű közbeszerzést nyert el. A közvilágítást korszerűsítették kormánypárti vezetésű településeken.

Havasi: Orbán csak beszélget Finkelsteinnel

Nemcsak a miniszterelnök és a kormány, hanem a Fidesz sem fizet a nemzetközileg ismert amerikai kampányszakember, Arthur Finkelstein tanácsaiért. Ezt közölte Híradónkkal a nagyobbik kormánypárt és Orbán Viktor sajtófőnöke. Havasi Bertalan szerint csak beszélgetni szoktak egymással.

Habony Árpád ingyen osztja tanácsait

Társadalmi munkában, ingyen ad tanácsokat a miniszterelnöknek Habony Árpád. Rogán Antal szerint csak erről beszélt Orbán Viktor, amikor tegnap azt mondta: Habony neve egyetlen kifizetési listán sem szerepel, és azt is: nem tudja befolyásolni, a sajtó kit tart a tanácsadójának. Orbán Viktor korábban több olyan képet is megosztott közösségi oldalán, amelyen Habony Árpáddal együtt szerepel, és még a Fidesz.hu is miniszterelnöki tanácsadóként írt róla.

Miről álmodnak a humor nagyágyúi?

Ábel Anita a miniszterelnökről álmodott, Para-Kovács Imre Szijjártó Péter frizuráját irigyli, Varnus Xavér nagy vágya viszont végre teljesült: szemtől-szembe láthatja Gálvölgyi Jánost!

Vita Orbán lengyel útjáról


szerző:
2015.02.20. 18:25
Vita Orbán lengyel útjáról

Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök lerombolta az európai szolidaritást - ezt mondja a Fidesz egyik legfontosabb európai szövetségese, a lengyel Jog és Igazságosság Pártja. A magyar kormányfő csütörtökön Varsóban tárgyalt. Az orosz agresszió ellen egységes fellépést sürgető Ewa Kopacz miniszterelnök őszinte és nehéz beszélgetésnek nevezte a találkozót. Az MSZP szerint látványos kudarcot vallott a magyar kormány pávatánca és hintapolitikája.

Nemzetbiztonsági kockázatot jelent Habony?

Nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet az Együtt szerint Habony Árpád, ezért nemzetbiztonsági átvilágítását sürgetik. Írásban tettek fel kérdéseket a miniszterelnöknek, amelyben egyebek mellett arra kíváncsiak, hogy Habony milyen információkhoz jut hozzá, és hogy kitől kap fizetést.
 

Zárvatartás: A kormány is támogatja

Már a kormány is támogatja a boltok vasárnapi zárva tartását, ezt csütörtökön mondta a nemzetgazdasági miniszter. Varga Mihály korábban még arról beszélt, szerinte az ország nincs olyan gazdasági helyzetben, hogy erről kellene beszélni. A miniszterelnök ma az állami rádióban azt mondta, először a kereskedelemben lehet elérni, hogy senkinek se legyen kötelező vasárnap dolgozni.


 

Egyelőre visszakozott Orbán a netadótól

A jelenlegi formájában most nem lesz internetadó, de a tervről nem tett le véglegesen a miniszterelnök. Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában azt mondta: az emberek félreértették a kormány szándékát, és így szerinte most nem lehet bevezetni a netadót.
 

Orbán: ebben a formában nem lehet bevezetni az adót

Az emberek megkérdőjelezik a távközlési adó kiterjesztésének ésszerűségét, ezért az ebben a formában nem vezethető be, így módosítani kell a parlament előtt fekvő adótörvény-javaslatot - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Orbán győzelmi beszéde


szerző:
2014.10.12. 22:52
Orbán győzelmi beszéde

Orbán Viktor a Fidesz eredményváró nagygyűlésén szólalt fel vasárnap este. Gratulált a győzteseknek és azoknak is, akik nem nyertek a saját körzetükben.
 

Orbán magas részvételt remél


szerző:
2014.04.06. 08:21
Orbán magas részvételt remél

A Fidesz elnöke azért szeretne magas részvételt, mert az erőteljesebb kormányzati munkát tesz lehetővé.

XXI. század 12-10-16


szerző:
2012.10.17. 00:05
XXI. század 12-10-16

XXI. század: Boross Péter nyilvánvalóan tekintélyelvű. Azt mondja, a hadapródiskolában tanulta meg, hogy a demokráciát a diákok nem a tanárral szemben gyakorolhatják. Elkötelezett konzervatív, aki soha nem gondolta volna, hogy egyszer miniszterelnök lesz. Csaposként kezdte. 1956-os forradalmi tevékenysége miatt először meghurcolták, majd mégis egy szocialista nagyvállalatot vezetett csaknem 20 évig. A rendszerváltás után távolról kerülte a politikát, de rábízták a létező legbizalmasabb állást.

Nem lesz Fidesz megemlékezés október 23-án

A megemlékezés azért marad el, mert Orbán Viktor, aki beszédet mondott volna Brüsszelben lesz az uniós csúcstalálkozón.

Csak 2 perc nyilvános Gyurcsány kihallgatásából

Ígéretével ellentétben nem hozta nyilvánosságra a kihallgatásáról készült teljes videofelvételt a volt miniszterelnök.

2006: A politikai elitet hibáztatja a Balsai-jelentés

Balsai István márciusban készült tanulmánya szerint a felsővezetés terrorizálta az ország lakosságát 2006-ban.

Putyin és Medvegyev posztot cserél?

Vlagyimir Putyin volt államfő, jelenlegi miniszterelnök lesz az elnökjelölt a tavaszi elnökválasztáson.

Az MSZP Gyurcsány mellé áll


szerző:
2011.09.12. 18:48
Az MSZP Gyurcsány mellé áll

A párt frakcióvezetője elmondta, a képviselőcsoport nemmel fog szavazni a volt krományfő mentelmi jogának felfüggesztéséről.

300 ezer embernek adna munkát a kormány

Nagyjából 300 ezer embernek adna munkát a Start programon belül a kormány 2012-ben. Ezt mondta a miniszterelnök Lovasberényben.

Orbán támogatja a gázvezeték beruházást

Évekkel ezelőtt Orbán Viktor nyilvánosan támadta a Déli Áramlat Gázvezeték tervét, viszont most támogatja a beruházást.

„Politikailag koholt” a gyanú Gyurcsány ellen?

A volt szocialista kormányfőt hivatali visszaéléssel vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség a sukorói kaszinóberuházás miatt.

Küzdelmes őszre számít a miniszterelnök

A kormányfő szerint további reformokkal elkerülhető a görögök sorsa.

Távozik a japán miniszterelnök


szerző:
2011.08.26. 11:45
Távozik a japán miniszterelnök

Lemondott a japán kormányfő, akit sokan bíráltak azért, mert nem kezelte megfelelően a márciusi földrengést.

„Bolondos dallamok” Berlusconi módra?

Visszakaphatja sanzonénekesi állását az olasz miniszterelnök, ha visszavonul a politikából.

Orbán: Munkára kell építeni az országot

Csak akkor lehet sikeres államot építeni, ha mögötte erős nemzet van. A többi között erről beszélt a minisztelnök Tusnádfürdőn.

Százmilliárdos bírság Berlusconinak

560 millió eurós, vagyis csaknem 150 milliárd bírság megfizetésére kötelezte egy milánói bíróság Silvio Berlusconi cégét.

Bajnai: Mindenki hibás


szerző:
2011.05.31. 12:15
Bajnai: Mindenki hibás

Több kormány is felelős az ország jelenlegi gazdasági helyzetéért. Ezt mondta Bajnai Gordon.

Gránát és lövések a kormányfő kíséretére

Fegyveresek támadtak rá a török kormányfő autókonvojára.

Gyurcsány úgy érzi, nincs félnivalója

A volt kormányfő szerint az ügyészség Orbán Viktor utasítására akarja őt börtönbe juttatni.

„A kormány kénytelen az erő nyelvén beszélni”

Ezzel a mondattal utalt a miniszterelnök Facebook-bejegyzésében arra, hogy szigorítják a Büntető Törvénykönyvet.

Orbán Viktor: Sorsszerű az alkotmány húsvét hétfői aláírása

A kormányfő áldott, békés húsvéti ünnepeket kívánt az egyik közösségi oldalon.

Gyurcsány: Orbán elárulta a köztársaságot

Az elfogadás előtt álló új alkotmány ellen, a köztársaság mellett és a demokrácia helyreállításáért demonstráltak Budapesten.

A kormányfőnek panaszkodott egy rendőrtiszt

A budapesti őrnagy egy közösségi portálon nyílt levélben fordult a kormányfőhöz.

XXI. század 11-04-05


szerző:
2011.04.06. 00:00
XXI. század 11-04-05

XXI. század: Antall József miniszterelnöksége alatt már súlyos beteg volt. Külföldön is kezelték, de nem lehetett megmenteni. Hogyan tudta végezni a munkáját a sorozatos rosszullétek, a ránehezedő fáradtság alatt? Politikusok, barátok, ellenségek és a család beszél Antall Józsefről a XXI. században.

Orbán: Magyarország már ki tud állni magáért

Eszünk ágában sincs adókat növelni - így fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök a parlament hétfői ülésen.

Európa fogyása miatt aggódik Orbán

Vesztésre áll az európai civilizáció a népesedési versenyben. Ezt mondta Orbán Viktor Gödöllőn.

Olajfestményen virít a miniszterelnök

Egy Orbán Viktort ábrázoló olajfestmény is megtekinthető a nyíracsádi Molnár Galéria kiállításán.

Facebookon közölték a kormányfő-váltást

Essam Sharaf korábbi egyiptomi közlekedési miniszter veszi át a kormányfői posztot Ahmed Safiktól.

Ismét kormányfőváltás Tunéziában

Kinevezték Tunézia új kormányfőjét, miután vasárnap délután lemondott hivataláról az ideiglenes miniszterelnök.

Lemondott a tunéziai miniszterelnök

Mohammed Ghannouchi 1999 óta szolgált a lemondott államfő, Ben Ali mellett.

Gyerekeket is büntethetnének


szerző:
2011.02.27. 18:51
Gyerekeket is büntethetnének

A 14 év alattiakat is büntetné a kormány. A miniszterelnök közösségi oldalán azt írta: már folyamatban van az új Büntető Törvénykönyv előkészítése.

Pillantson a honatyák zsebébe!


szerző:
2011.02.01. 17:12
Pillantson a honatyák zsebébe!

Időben leadta vagyonnyilatkozatát az összes országgyűlési képviselő.

Orbán a jó kapcsolatokért


szerző:
2011.01.24. 19:54
Orbán a jó kapcsolatokért

Újra erős lesz az euro - ezt mondta egyiptomi látogatásán Orbán Viktor miniszterelnök az egyiptomi kormányfőnek.

„Megsértették a magyar népet”

A kritika természetes, de a magyar nép megsértését jelenti, ha megkérdőjelezik demokratikus elkötelezettségét - mondta Orbán Viktor az Európai Parlamentben.

Leragasztott szájú képviselők fogadták Orbánt

Leragasztott szájjal, és magyarországi lapok üres címlapjait mutatva tiltakozott több európai parlamenti képviselő Orbán Viktor beszéde alatt.

Felemás eredmény a szlovák-magyar csúcson

Orbán Viktor a soros EU-elnökség célkitűzéseit ismertette Pozsonyban, és több kérdésben megállapodott szlovák kollégájával.

Bizalmat szavaztak Berlusconinak


szerző:
2010.12.14. 15:19
Bizalmat szavaztak Berlusconinak

Mind az alsóházban, mind a szenátusban tartott bizalmi szavazést megnyerte az olasz kormányfő és kabinetje.

Állva pisilést imitáltak a miniszterelnöki hivatal előtt

Több tucat női aktivista tartott rendhagyó tüntetést az ukrán kormány székháza előtt.

„Lerúgjuk magunkról az államadósságot”

Nem lesz Magyarországon nyugdíjadó, illetve folyó kiadásokat ezután sem a nyugdíjbefizetésekből fedezi az állam - mondta a miniszterelnök.

170 millióért küld levelet Orbán a nyugdíjasoknak

A miniszterelnök és a nyugdíjvédelmi biztos levélben tájékoztatja a lakosságot a nyugdíjrendszer változásairól.

Michel Platini egy hullámhosszon Orbánnal

Orbán Viktor kormányfővel és Csányi Sándor MLSZ-elnökkel találkozott Budapesten Michel Platini, az UEFA elnöke.

XXI. század 10-12-07


szerző:
2010.12.07. 23:55
XXI. század 10-12-07

XXI. század: A miniszterelnök az előszobából nézve. Milyennek látja Horn Gyulát párttársa, ellenfele vagy akár az egykori svájci nagykövet? Milyen egy miniszterelnök magánemberként, ki tud-e bújni a bőréből, amikor kártyázik, teniszezik vagy tárgyal?

Orbán: időre van szükség az eredményekhez

A kormányfő biztos benne, hogy intézkedéseik eredményeit látva hamarosan „felminősítik” az országot.

Berlusconi a maffiával bizniszelt


szerző:
2010.11.20. 16:20
Berlusconi a maffiával bizniszelt

Az olasz kormányfő vállalata még politikai karrierje előtt védelmi pénzt fizetett a szicíliai maffiának.

Gyurcsány Orbán válaszát várja

„Miért fél miniszterelnök úr?” címmel akart ismét azonnali kérdést intézni a kormányfőhöz Gyurcsány, de Orbán Viktor távol maradt a parlament üléséről.

Berlusconi botrányt botránnyal tetézett

„Jobb a gyönyörű nőkért bomlani, mint melegnek lenni” - mondta Silvio Berlusconi egy motorshow megnyitóján.

„Új korszak kezdődik Budapesten”

A hatalmas káoszban rendet kell tenni - hangsúlyozta Orbán Viktor, majd hozzátette: ehhez határozott és minél gyorsabb lépésekre van szükség.

Válságadót vezet be a kormány


szerző:
2010.10.13. 18:02
Válságadót vezet be a kormány

Újabb cégekre vet ki válságadót a kormány, amelyet három évig kell majd fizetni - jelentette be Orbán Viktor. A részleteket hétfőn mondja el a Parlamentben.

Jó az irány, de távol még a Kánaán

„A minden nagyon jól van, mindennel meg vagyunk elégedve nem aktuális Magyarországon még néhány évig” - mondta a kormányfő.

„Egy kulcs, egy lépés”


szerző:
2010.09.29. 10:37
„Egy kulcs, egy lépés”

Orbán Viktor szerint egy lépésben és azonnal át kellene térni az egykulcsos adórendszerre.

Ifjú hölgyeknek kínálta fel magát Berlusconi

Házasodjanak milliomossal és keressenek munkát külföldön - ezt tanácsolta a fiatal nőknek Silvio Berlusconi, saját magát is a figyelmükbe ajánlva.

Szijjártó: Gyurcsány vissza akar tolakodni

A szóvivő szerint az ország talpraállítására csak a Fidesz képes.

Elégedettek az emberek a kormánnyal

A Nézőpont Intézet felmérése szerint az emberek több mint fele elégedett a kormány eddigi munkájával.

Orbán értékeli az első száz napot

A miniszterelnök egyebek mellett a gazdasági akcióterv eredményeiről, valamint a következő időszak feladatairól fog beszélni.

Tony Blair : Tüntetők - 0 : 1


szerző:
2010.09.06. 19:28
Tony Blair : Tüntetők - 0 : 1

Blair lemondta könyvdedikálását, mert háborúellenes demontrálók zavarhatják meg azt.

Orbán 2011 tavaszára ígéri az új alkotmányt

A miniszterelnök a kormány előtt álló legfontosabb feladatokról beszélt a kötcsei találkozón.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való