KERESÉS search-close

milliók

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "milliók"

Az álruhás főnök több milliós ajándéka dolgozójának

Összefogtak a munkatársak, mi pedig elmentünk megnézni, hogyan halad az építkezés?! Török Zoltán egyike azoknak a dolgozóknak, akiket a Főnök inkognitóban című műsorban jutalmazott meg a főnöke, a Csíki Sör alapító tulajdonosa, Lénárd András - mesés módon.

Azt állítja: milliókkal tartozik neki Oszter Sándor!

Oszter Sándor színművész állítólag milliókkal tartozik annak a munkásnak, aki rengeteget dolgozott neki, hogy tavai lehessenek a birtokán. A Fókusz stábja megpróbálta összehozni a vitás feleket!

Eltűnt az építtető a család nehezen összespórolt millióival

A szülők és nagyszülők hosszú éveken át spóroltak, hogy László megvehesse első lakását, egy új építésűt Nyíregyházán. Átadták az előleget a vállalkozónak és vártak, de szinte még egy kapavágás sem történt. Végül az építtető belement, hogy visszaadja az előleget, de mindez csak ígéret maradt…

Már közel százmilliót fektettek be a Cápák

A Cápák között még csak két hete megy, de már most közel százmilliót fektettek be a Cápák. A ma esti adás egyik bátor vállalkozója a mindössze 18 éves Bence, aki különleges okoskesztyűjét mutatja be a befektetőknek. De érkezik majd az Amerikából származó Zakariás is, aki már több, mint húsz éve gyártja különleges szemüvegkereteit. Hogy a Cápák beszállnak-e Bence, vagy Zakariás vállalkozásába... ma este kiderül!

Álomból rémálom a lottónyertesek élete?

Megtaláltuk azt a magyar férfit, aki tavaly 48 millió forintot nyert a lottón, ma pedig már hajléktalan. Vajon, miért mennek tönkre a hatalmas összegek nyertesei?

Berényi Miklós: „Mi van Bartha, eltévesztetted az ajtót?”

Zsolt kétségbeesésében Mikitől kér segítséget…

Hindu tűzszertartásra is költöttek a Quaestor-csoport vezetői

Hindu tűzszertartásra és horoszkópokra is költöttek a Quaestor-csoport vezetői, mégpedig több mint 70 millió forintot. Az ügyészség szerint a cégcsoport, amelynek vezetőit milliárdos csalással és sikkasztással vádolják, természetfeletti erőktől várták az üzlet fellendülését.

 

Kamupártok: százmilliókat is lehet keresni a pártalapításon

Jelentkeztünk képviselőnek egy picike kis pártnál, amelyik persze nagy szeretne lenni, és magas fizetést ígér annak, aki feladatot kap náluk. Miért bújnak ki sorra a földből a pártok, ilyenkor a választások előtt? Mert például pártot alapítani nagy üzlet is lehet, sok százmillió forintot lehet viszonylag lazán elkölteni...

A Fal: így szereztek 14 milliót néhány perc alatt

Egy igazán szerencsés házaspárt láthattunk A Fal csütörtöki esti adásában. Anita és István több mint 10 millió forint feletti nyereménnyel gazdagodott. Mindössze egyetlen jó válasszal.

Havonta 40 milliót keresett Garancsi

Havi 40 millió forintot keresett 2016-ban Garancsi István a pénztárgépek online kapcsolatáért pénzt szedő cégéből. A kormány most a szocialista Tóth Bertalan írásbeli kérdésre válaszolva elismerte: mégsem csökkenti a kereskedők által fizetendő kötelező hatósági díjat.

 

A Fal: 100 millió forint is lehet a nyeremény

A Fal 3 népszerű műsortípust ötvöz: game show, kvíz show és talk show is egyben. Ennek megfelelően a humor éppen olyan része, mint az izgalom és a dráma. Itt akár 100 millió forint is lehet a nyeremény. Mától a Híradó után ismét útjára kel a sorsfordító game show, és kiderül, hogy kinek, mennyit sikerül nyernie.

Újabb milliárdot kaphat a kormányközeli Századvég

A HVG írta meg, hogy hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban arra kaphatnak pénzt, hogy felmérjék, mit gondolnak az uniós állampolgárok a migrációról. A nyugdíjasok jövőképét is kutathatják, újabb csaknem 200 millióért. A kabinet szerint a kutatások fontosak, és ők kevesebbet költenek ilyen célokra, mint a baloldali kormányok.

 

A Fal adja a másodikat


szerző:
2017.12.01. 17:30
A Fal adja a másodikat

11 millió 316 ezer forintot nyert az első páros, a Fal Sebestyén Balázzsal nézőszám rekordot is hozott két hete. A világsikerű vetélkedő magyar változatának második adását most szombaton láthatják, egy házaspárral, akik között 30 év a korkülönbség.

300 millió forintból utaztatják körbe az országban a Seuso kincseket

300 millió forintból utaztatják körbe az országban a Seuso kincseket - ez derült ki egy kormányhatározatból. A páratlan értékű kincsekből hamarosan hat megyei jogú városban szerveznek vándorkiállítást - a kormány szerint azért, hogy minél többen láthassák. Az LMP szerint a kiállítás valójában a kormány drága kampányának része.

Tízmilliók Putyin alapítványától

Több tízmillió forint támogatást kapott a Vlagyimir Putyint díszpolgárává választó Debreceni Egyetem az elmúlt években egy Putyin alapította orosz alapítványtól – tudta meg a 24.hu. A hvg.hu pedig azt derítette ki, hogy sürgős eljárásban, elektronikus szavazással 
választották az egyetem díszpolgárává az orosz elnököt. A szavazást azonnal lezárták, miután az arra jogosultak 60 százaléka leadta a voksát. Az egyetemet hiába kerestük, nem akartak nyilatkozni. A DK szerint ezek szerint bárki vásárolhat magának díszpolgári címet.

100 milliót költöttek csak üzemanyagra

Több mint 200 autót használnak az Orbán-kormány 10 minisztériumának vezetői - írta meg a Népszava. Az MSZP-s képviselők által kikért adatok szerint az év első hat hónapjában csak üzemanyagra 100 millió forintot, a szervizelésre pedig 60 millió forintot költöttek.

Győzike a lányainak adta a 194 milliót?

Hogyan foglalhatta le az adóhatóság azt a 194 millió forintot egy budapesti bank széfjében, ami Gáspár Győző állítása szerint a lányai pénze? Kiadhatta-e a bank az információt a NAV munkatársainak, arról hogy a Gáspár családnak hol és mennyi vagyona lehet? Győző az igazát keresi, és reagál a lapokban megjelentekre. És ide kattintva hosszabban nyilatkozik.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

13 millió forintból vásárolt ajándékcsomagokat a KDNP frakciója

13 millió forintból vásárolt ajándékcsomagokat, további másfél millió forintból pedig borokat a KDNP 17 fős frakciója. Mindez abból a szerződéslistából derült ki, amit a Hírtévé kért ki az Országgyűlés Hivatalától. A KDNP szerint a külföldi küldöttségeknek kellett az ajándék. A frakciók tanácsadásra költötték a legtöbbet, de a kormánypártok kihelyezett frakcióülései is több tízmillió forintba kerültek.

 

Hiába kéri vissza a kormány a pénzt, egyelőre nem adják

Semmiféle felelőssége nincs, amiért 35 millió forint uniós támogatást követel vissza az állam a családi cégétől - ezt írta Mondok József, Izsák fideszes polgármestere az RTL Híradónak. A politikus közölte azt is: bár a kormány visszakéri a pénzt, egyelőre nem adják, fellebbeztek a döntés ellen. Mondok József családi vállalkozása vadászpanzió építésére kapott korábban 35 millió forint támogatást, de a felépült házat nem adták ki, a polgármester viszont beköltözött.

 

77 millió forint a miniszternek

Átlagosan bruttó 18 millió forintot kerestek a miniszterek és az államtitkárok tavaly - írta a Blikk a politikusok nyilvánosságra hozott adóbevallásai alapján. A legtöbb pénzt Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter vitte haza, 77 millió forint után adózott, csak az ügyvédi irodájából több mint 60 millió forintos bevétele volt. Több miniszternek és államtitkárnak van másodállása. Az MSZP ezeket megszűntetné, a kormány szerint megfelelő a szabályozás.

 

Vajna Tímea szerint szerinte nem tartoznak az elithez

Nem közpénzből kapja az ajándékokat, ezt mondta a filmügyi biztos, kaszinó és televízió tulajdonos Andy Vajna felesége, Vajna Tímea a 444.hu-nak. Arról is beszélt, hogy szerinte nem tartoznak az elithez, mert külföldön sok, náluk jóval gazdagabb ember él.

 

Száz milliókat költöttek, eredmény nélkül

Megszüntette a nyomozást az ügyészség a kispártok ügyében, amelyeket közvetlenül az előző parlamenti választás előtt alapítottak. Erről elsőként a 24.hu írt. Korábban az Állami Számvevőszék még arra jutott, hogy ezek a pártok törvénysértő módon használhatták fel az államtól kapott támogatást a 2014-es kampány idején. Több pártnál ez akár több száz millió forint is lehetett. A portál úgy tudja, hogy az ügyészség szerint nem történt bűncselekmény.

Hallottatok már a Tiltott gyümölcsről? - Bemutatjuk!

Az 1 perc és nyersz! játék pontosan öt éve indult útjára az RTL Klubon. A vetélkedő lázba hozta az egész országot, hiszen nagy volt a tét; csak 60 másodperc kellett ahhoz, hogy milliomosok legyünk. A feladatok nem voltak bonyolultak, melyet be is mutatott sorban a csatorna. Ezen a napon a Tiltott gyümölcsöt ismerhették meg a nézők. 

„Förtelmes, hogy idejön”

Szégyellje magát, förtelmes, hogy idejött - ezt mondta a mezőkövesdi sportklub egyik alkalmazottja Ikotity Istvánnak, az LMP képviselőjének, amikor a helyi sportszálló építési költségeiről akart érdeklődni a városban. A három emeletes szállót eredetileg 500 millió forintért kezdték építeni, de decemberben kiderült, további 900 milliót költenek rá.

KIFOSZTOTT BÁCSI:

Nagy Lászlóhoz hétfőn csöngettek be arra hivatkozva, hogy a népszavazás miatt adatlapot hoztak. Az idős férfi beengedte a két ismeretlent. A nők nem sokkal később már eltartási szerződésről beszéltek. Amíg áldozatuk az egyikükkel beszélgetett, a másik mindent átkutatott.

10 millióért van kint a magyar család

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki az olimpiára megy. Egy öttagú magyar család 10 millió forintra tippeli a kint lét költségeit. A 8-10 napos utakat nagyjából 800 ezer forintért hirdetik. Két magyar férfi biciklivel járta körbe Dél-Amerikát másfél hónap alatt, 2000 kilométert tekertek, mielőtt megérkeztek Rióba. Azt mondták, hogy a túra fejenként 600 ezer forintjukba került. A helyszínen körülbelül 2000 magyar szurkol.

Mihez kezdene egymilliárd forinttal?

Valaki befektetné, más elherdálná, de az szinte biztos, hogy a legtöbben titkolnák, ha hirtelen rengeteg pénzhez jutnának. Mihez kezdenél egymilliárd forinttal?

Ötletpályázat a Gellért-hegyre

Hogyan fejlesszék a budapesti Gellért hegyet - erre írt ki ötletpályázatot a kormány. 8 millió forintot fizetnek a legjobb pályázatért. Azt ígérik, a zöldterület nagysága biztosan nem csökken. A Párbeszéd Magyarországért szerint a Gellért hegy átalakításánál fontosabb feladat is lenne Budapesten.

Milliókkal vert át hiszékeny embereket

Milliókkal vert át hiszékeny embereket egy nyíregyházi áljós. A férfi azt ígérte, hogy pénzmágiával gazdaggá tesz bárkit. Cserébe az átejtett emberek bankkártyájának adatait kérte és azt, hogy a jóslás idejére kapcsolják ki mobiltelefonjaikat. A mágia végén viszont nem az ügyfelek, hanem a jós lett gazdagabb.

Presser 700 millió forintra pereli Kanye Westet

A dal körüli huzavona immár 3 éve tart. Kanye West mielőtt kiadta volna a dalt, megkereste a zeneszerzőt, de a szerződést végül nem kötötték meg. Bár Presser állítólag kapott egy 10 ezer dolláros csekket, sosem váltotta be.

TEK AKCIÓ: Volt, akit fürdőköpenyben fogtak el

Hihetetlen luxusban élt az a Csongrád megyei bűnbanda, amelynek tagjai a gyanú szerint lányok futtatásából gazdagodtak meg. Drága kocsikat, házakat, ékszereket és rengeteg készpénzt foglaltak le náluk több százmillió forintnyit. 2014 óta toborozták a lányokat, akiket Franciaországban dolgoztattak prostituáltként. 12 férfit fogtak el, volt, akit fürdőköpenyben és papucsban. A hajnali rajtaütésben több települést is elleptek a gépfegyveres rendőrök.

Függöny mögött marad a világhírű festmény

Önök mit tennének, ha kölcsönadnák, valakinek mondjuk az autójukat, vagy a lakásukat, vagy a család egyik fontos relikviáját, aztán az a valaki egyszer csak úgy döntene, hogy nem adja vissza. Ez történik most a Pákh Imre tulajdonában lévő milliárdokat érő festménnyel. Úgy tűnik, hogy elégé sportszerűtlen módon többé nem rendelkezhet a saját tulajdonáról.

Milliókat kapnak az elégedetlen rabok

Hogyan lehetséges az, hogy ül egy rab a börtönben, és mire kijön a rácsok mögül, meggazdagszik? Egyféleképpen: ha fogvatartása közben beperli az államot, mondjuk azzal, hogy zsúfolt a zárkája, vagy keveset tud sétálni. 2003 óta 453 millió forintot fizettünk ki elégedetlen elítélteknek.

Korrupció: Visszaélnek a közbeszerzéssel

Mindannyian gondolunk valamit, de tényszerűen keveset tudunk a korrupcióról. Ez elsősorban a közbeszerzéseknél valósul meg, amikor állam, önkormányzat, közintézmény költi az adófizetők pénzét. Egy tájékozott becslés szerint évente valamennyiünknek fejenként több tízezer forintjába kerül az, hogy ügyesek és szerencsések nagyon sokszor többszereplős pályázat nélkül, bármiféle árcsökkentő verseny nélkül, a szükségesnél és a lehetségesnél sokkal magasabb áron szállítanak a köznek. És majdnem mindegy, hogy a magyar adófizetők, vagy az uniós adófizetők pénzéről van szó: ebből is, abból is lopnak, akik visszaélnek a közbeszerzéssel.

Fenyegető sms, felháborító ajánlat alapítványoknak

Briliáns csapda vagy jól jövedelmező biznisz? Egy cég azzal keresi fel az alapítványokat, hogy egy bizonyos - olykor milliós összeg fejében - felveszi őket az adatbázisába. Ezzel talán még nem is lenne gond, de úgy már igen, hogyha a kiszemelt alapítvány nem fizet, akkor a listán a nem megbízható alapítványok közé kerül. Megkerestük a cégvezetőt, és az egyik áldozatát is.

4 milliós végkielégítést kap Gaskó a Ligától

Négymillió forint végkielégítést kap Gaskó István a Liga Szakszervezetektől annak ellenére, hogy a rendőrség jelenleg is költségvetési csalás miatt nyomoz a volt szakszervezeti vezető milliós luxuskiadási miatt. A Liga vezetése szerint a pénz törvény szerint jár Gaskó Istvánnak, aki két évtizeden át volt előbb a vasutas szakszervezet, később pedig a Liga első embere.
 

Lázár rokonai 750 millióért vettek földet

Hétszázötvenmillió forintért vettek földeket Csongrád megyében Lázár János rokonai. A miniszterelnökséget vezető miniszter édesapja, nagybátyja, unokatestvére és a vele együtt élő férfi összesen több mint 500 hektár állami tulajdonú földre licitált. Lázár János szerint családja minden előírást betartva, hitelt vesz fel, hogy visszavásárolhassa azokat a földeket, amelyeket korábban elvettek tőlük a kommunizmusban. A Demokratikus Koalíció elszámoltatná Lázár rokonait arról, honnan van hétszázötven milliójuk a földvásárlásra.

Felújítják a terrorelhárítók színházát

25 millió forintból modernizálja a színháztermét a Terrorelhárítási Központ – írta meg az átlátszó. A TEK-et hiába kerestük, nem reagáltak, így nem tudni, mire kell a színházterem és miben nem felelt meg eddig az igényeiknek. A Demokratikus Koalíció szerint indokolatlan a TEK beruházása.

25 millióért takarítják a havat

Huszonöt millió forintért takaríthatja a havat egy reklámcég az Emberi Erőforrások Minisztériumának roma szakképzéssel foglalkozó háttérintézményénél. A pénzért három udvart kell hómentesíteni, összesen egy focipályányi területen. A reklámcég szerint az ár két szezonra vonatkozik, és benne van a hóeltakarító szakemberek szállásköltsége is.

Lottónyertesek: hosszú távon mit jelent a hihetetlen pénzeső?

A statisztikusok azt mondják, a lottónyertesek 90%-a másfél év alatt elkölti a nyereményét, nagy részüknek emellett még az élete is tönkremegy. Igyekeztünk megtalálni minél több magyar lottómilliomost, és tőlük akartuk hallani a választ, hogy szerintük mi a jó, és mi a káros abban, ha valaki egycsapásra dúsgazdag lesz.

Árrobanás a lakáspiacon

Alig néhány hónap alatt 15-20%-kal, vagyis milliókkal drágultak a budapesti lakások. A befektetők nyomták fel az árakat a válság kitörése óta pangó piacon. Az ingatlanbummot a rekordalacsony alapkamat és a hosszú ideje visszatartott kereslet váltotta ki. Erről Ditróy Gergellyel, az Otthontérkép vezető elemzőjével beszélgettünk.

Jótékonykodásból ötösre vizsgázott az ország!

Minden idők legsikeresebb adománygyűjtését zárta tegnap az RTL Klub: több mint 177 millió forint gyűlt össze.

ValóVilág - Összefoglaló 11-03-20

ValóVilág - Összefoglaló: Minden idők legsikeresebb adománygyűjtését zárta tegnap az RTL Klub: az előkészületekről és a jótékonysági gála utáni örömködésről szól a mai összefoglaló.

Milliókkal verték át a hétgyerekes édesanyát

Új ház helyett romosat kapott, azóta a munkáját is elvesztette az egyedülálló asszony, akinek csak egy célja van: taníttassa a gyerekeit.

Milliókkal távoznak az állami vezetők

Több mint 6 millió 600 ezer forintot vihet haza a földművelési, az oktatási, a honvédelmi, és a társadalompolitikai miniszter.

Telefonos dobozban kapott milliókat Hagyó?

Több tízmillió forint jutott Hagyó Miklóshoz Balogh Zsolton, a BKV volt vezérigazgatóján keresztül. Erről maga Balogh Zsolt beszélt.

Baconös szendviccsel ünnepelték a milliókat

56,6 millió angol fontot (csaknem 18 milliárd forint) nyert egy brit pár az EuroMillions lottón.

BKV: százmilliók nyomában


szerző:
2010.02.15. 07:52
Milliós utalványosztogatások

Az egyiknek jár, a másiknak nem: százezreket osztanak szét a minisztériumok utalványként a dolgozóiknak.

Milliók közt halt meg az idős néni

Családja elzárkózott a külvilágtól, segélyeket is kaptak - nem lett volna rá szükségük.

Uniós milliók nyomában


szerző:
2009.10.16. 11:02
Uniós milliók nyomában

A térkövek és a szökőkutak országa. Uniós pénzek 40 centis kilátóra és senki által nem látogatott városkapura.

Milliókkal fűtenek be


szerző:
2009.10.08. 16:46
Milliókkal fűtenek be

A pénzbriketteket a Nemzeti Bank pályázat útján osztotta szét.

Széffel együtt loptak el 9 millió forintot

A tolvajok motorral vitték el a 30 kilós trezort, majd kivágták, a pénzt pedig elvitték.

Nem fért hozzá millióihoz a hajléktalan

Nem férhetett hozzá bankban tartott millióihoz egy hajléktalan Dél-Koreában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való