KERESÉS search-close

mikulás

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mikulás"

Még csak november van, de már megtaláltuk az év legviccesebb karácsonyfáját!

Sokan még neki sem láttak a készülődésnek, de már meg is van az év leggiccsesebb karácsonyfája. Ami pedig nem másé, mint a Mikulásé. Ő is halad a korral, így 836 ezer követővel rendelkező közösségi oldalán osztotta meg, hogy hogyan készül az ünnepekre.

Fókusz 2017-12-05


szerző:
2017.12.05. 17:20
Mikulások lepték el az utcákat

Mozdulni is alig lehetett a mikulásoktól a spanyol fővárosban. Madridban jótékonysági futást szerveztek, kizárólag mikulás jelmezben lehetett indulni. A nevezési díjból befolyó pénzt a sclerosis multiplexben szenvedők megsegítésére fordítják. Koszovó fővárosában is jótékonysági mikulásfutást rendeztek, ott a szegényeken segítenek a bevételből.

Ismerjék meg a világ Mikulásait

Mikulás, Santa Claus, Joulupukki, Befana vagy éppen Black Peter: megannyi verzió egy témára. Még nálunk is két neve van, hiszen Télapónak is szokták nevezni. Vannak azonban olyan országok is, ahol teljesen másvalaki hozza az ajándékot a gyerekeknek.

A villalakók mindent bevallottak a Mikulásnak?

A nagy várakozásnak még nagyobb meglepetés lett a vége: megérkezett a Krampusz, őt pedig a Télapó követte. Ezután mindenkinek vallani kellett: vajon virgácsot vagy csokit érdemeltek?

A villalakók dallal várták a Mikulást

A villalakók már nagyon várták, hogy megérkezzen hozzájuk a mikulás, ezért a krampusz vezetésével mikulás váró dalokat énekeltek.

Következő rész (2016. december 07.)

Joe rábeszéli Robit, hogy végezze el náluk a renoválási munkálatokat. Botond és Szilvi között elcsattan az első csók. Paula életében váratlanul felbukkan Márk.

Beteg gyerekeknél a Mikulás

Budapestre és Pécsre is tűzoltó autóval, az ablakon keresztül érkezett a Mikulás a kórházban lévő beteg gyerekekhez. A Tűzoltó utcai Klinikára az igazi finn Mikulás, Joulupukki vitte az ajándékokat. Az X-Faktor mentora Puskás Peti és két, még versenyben lévő énekese a Démétér házban lakó gyerekeket lepték meg: együtt táncoltak és énekeltek.

Megjött a finn Mikulás


szerző:
2016.12.01. 18:43
Megjött a finn Mikulás

Nagyon jószívűek a magyar gyerekek, ezért szeret Magyarországra jönni - ezt mondta a finn mikulás. Joulupukki most tizenötödik alkalommal érkezett Magyarországra: a Finn Intézet hívta meg. A gyerekek énekkel fogadták, cserébe szaloncukrot kaptak. A finn Mikulás december 6-ig marad, ezalatt körbejárja az országot.

Fördős Zé már most karácsonyi hangulatban van!

November van, úgyhogy nem meglepő, hogy mindenkiben ott pezseg az izgalom, hogy hamarosan a karácsonyi asztal mellett ülve tömjük a hasunkat. A Konyhafőnök zsűritagja is így van ezzel.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való