KERESÉS search-close

mesterséges intelligencia

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mesterséges intelligencia"

Yuval Noah Harari adott interjút arról, hogy mi lesz az emberiséggel

Hogyan manipulálnak a weboldalak? Tényleg felismerheti a gyengeségeinket és a félelmeinket egy algoritmus? Hogyan képzeljük el, hogy mi lesz velünk, mit tehetünk a saját túlélésünk érdekében, és miért nézzünk tudományos fantasztikus filmeket? A híres történész-filozófus, Yuval Noah Harari három könyvet is írt az emberiséget fenyegető víziókról, és a mai fiatalok jövőjének kérdéseiről.

Terrorista videók a Facebookon

Ugyanolyan készségesen készít videókat babazsúrokról, mint terrorista szervezetek feltöltéseiről a Facebook egyik automatikus algoritmusa. Ugyanis nem tud különbséget tenni a tartalmak között. A közösségi oldal alapítója szerint a mesterséges intelligencia lehet a megoldás az illegális tartalmak kiszűrésében.

Mesterséges intelligencia, ami behálózza mindennapjainkat

Sokan hajlamosak vagyunk meg-megijedni egy-egy újdonságtól – és akkor eszünkbe jut, hogy Budapesten mondjuk 30 éve a legnagyobb vágyunk egy vezetékes telefon volt. Ami lassan eltűnik a világból… Minden évben rendeznek egy globális szórakoztatóipari vásárt Las Vegasban, a szakértők pedig abban segítenek, hogy megértsük az idei jövőkiállításból mit és mikor fogunk a mindennapjainkban használni.

Mesterséges intelligencia, a jövő technológiája

A Brandmánia stábja Zürichbe, a Google európai székházába látogatott el, hogy többet tudhassunk meg a jövő robottechnológiáiról és az 5G-ről.

Bréking: Japán találmánnyal a támadások és az eltűnések ellen!

Fokozottan készülnek a igenciával összeköt rendszert fejlesztenek, melynek segítségével könnyen kiválaszthatóak lesznek azok az emberek, akik gyanúsan viselkednek, vagy akár az eltűnt kisgyerekeket is képesek lesznek megtalálni vele.

Okos gépek: szép és ijesztő jövő

A mesterséges intelligencia ellentmondásos diadalútja hogyan fog alakulni a következő években? Azért ellentmondásos mindez, mert egyszerre meghökkentő, lenyűgöző és egyben megalapozott félelmeket is kelt: ha mondjuk Ázsiában úgy kétszáz millióan elveszítik munkájukat a textiliparban – miből fognak élni? Vagy, egy gorombább kérdés, mit tesz az ember, ha egy gépnek annyi esze lesz, hogy – akár ellene is fordulhat? Ez persze a jövő. De nem olyan távoli. Mire készüljünk?

Robotok emberek helyett?


szerző:
2016.11.30. 18:55
Robotok emberek helyett?

Egyre több munkahelyen robotok válthatják fel az embereket, viszont attól nem kell tartani, hogy átveszik a hatalmat felettünk - erről beszélt Híradóknak a világ egyik legismertebb robotika és mesterséges intelligencia szakértője. A most Magyarországon több előadást tartó Neil Jacobstein szerint elterjednek majd a vezető nélküli kocsik és teherautók is. Ráadásul már most az életünk része a mesterséges intelligencia, anélkül, hogy észrevennénk.

 

Mesterséges intelligencia vs. Lukács Mikike

Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Peller Anna párja!

Mesterséges intelligencia vs. Radócz Péter

Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Valkó Eszter párja!

Mesterséges intelligencia vs. Kis Zsolti

Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Szabó Zsófi párja!

Mesterséges intelligencia vs. Király Péter

Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Kovács Dóri párja!

Mesterséges intelligencia vs. Kabát Péter

Nézd meg, hogyan teljesítette a feladatot Róka Adri párja!

A mesterséges intelligencia játék ismertetése

A fiúknak Zeusszal kommunikálva kellett helyes válaszokat adniuk a nőkkel és párjukkal kapcsolatos kérdésekre.

A leghíresebb csillagász szerint az űrlények simán gyarmatosítanák a Földet

Stephen Hawking szereti a hangzatos kijelentéseket, de most még magához képest is nagyokat mondott. Van itt minden, világvége, űrlények, embereken uralkodó számítógépek. Kapaszkodjanak meg!

Okostelefonunk lesz az orvosunk?

Kezében tarthatja egészségét, mivel saját kész leleteit viheti az orvoshoz, ha van okostelefonja. Meskó Bertalan azért dolgozik, hogy minden orvos partnernek tekintse, ne csak a beteget, de a beteg digitális eszközeit is. Kömlődi Ferenc szerint a mesterséges intelligencia segítségével a digitális eszközök felszabadítják az embert. Félelmetes?

Chappie - Nem ez az a droid, amit keresünk

Mesterséges intelligencia, öntudatra ébredés, fejlődés, hazugságok és önfeláldozás - ezekről is szólhatna a Chappie, ami előtt nagy kérdés volt, hogy Neill Blomkamp tud-e még District 9-i magasságokba emelkedni, vagy megmarad az Elysium-szintű alkotásoknál. Hölgyeim és uraim: megvan a válasz.

Legyőzte az embert a gép


szerző:
2011.02.18. 17:40
Legyőzte az embert a gép

Számítógép vert meg két játékost az egyik legnépszerűbb amerikai vetélkedőben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való