KERESÉS search-close

merülés

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "merülés"

A MENTÉS KULISSZÁI: aki lement az életével játszott!

Papp Zoltán 12 éves kora óta búvárkodik, ő is és édesapja is nagy szerepet játszott a Hableány kiemelésében! Kevesen tudják, hogy milyen feladatot láttak el és milyen körülményekkel találkoztak azok az ipari búvárok, akiknek egy hajszálon múlt az életük. Papp Zoltán a legveszélyesebb szituációkról és arról is mesélt a Fókusz stábjának, hogy mi van a Duna alján!

Megszólalt az az ipari búvár, aki három holttestet is megtalált a Hableány roncsai között

Megszólalt az RTL Híradónak az az ipari búvár, aki három holttestet is megtalált néhány napja a Hableány roncsai között. Ádám Tamás 10 napig majdnem folyamatosan merült, és bár nem lett volna feladata, az egyik testet saját erejéből a felszínre hozta. Úgy fogalmaz, azóta felriad éjszakánként és gondolkodik. Őt és több társát egy kis időre pihenőre küldték.
A búvárokkal készült interjút ide és ide kattintva nézheti meg bővebben.

HAJÓBALESET: Így dolgoznak a helyszínen a búvárok és a mentőegységek

Még mindig dolgoznak a Margit híd lábánál a Dunán a mentőcsapatok. A búvárok pontosítják és feltérképezik a roncs helyét és állapotát. A hajótestbe - mint azt Pintér Sándor belügyminiszter is megerősítette - egyelőre életveszélyes lenne bemenni.

Hajóbaleset: életveszélyben dolgoznak a mentőbúvárok

72 kiló ólmot kellett magára vennie a búvároknak, akik megpróbálták megközelíteni az elsüllyedt Hableány roncsát. Csak így nem sodorta el őket a Duna. Mesélt nekünk az egyik búvár arról, mit látott merüléskor. Ma egy dél-koreai és egy osztrák különlegesen képzett búvárcsoport is csatlakozott a magyarokhoz. Közösen döntik el, hogy miként és mikor lehet kiemelni a roncsot.

Mindenki mosolygott a bajsza alatt, amikor Kitty a merülést gyakorolta

Kitty bizonyítani szeretett volna a törzsének, ezért bevállalta a merülést, előtte azonban Verával gyakorolt, hogy a játék során ki merje majd nyitni a szemét, és anélkül tudjon lebukni a víz alá, hogy befogná az orrát.

Kitty csúnyán beégett a zsákmányszerzésen

Az Agilából Balázs és Fanni, míg a Gagambából Beni és Kitty küzdöttek meg a hagymáért, olajért és erős paprikáért. A sárga csapat azonban csúnyán leszerepelt...

Istenes Bence a víz mélyén mutatta be a mai játékot!

Az a törzs győz, amelyik több pontot szerez a merüléses játékban! Pontokat úgy gyűjthetnek a csapatok, ha színes zsákokat hoznak fel a víz mélyéről, és minél mélyebbre úsznak, annál több pontot szerezhetnek!

Kovács Dóri és Szabados Ági Máltán búvárkodtak

Körülbelül 30 kilós oxigénpalackkal a hátukon merültek a tenger mélyére a lányok. Nézd meg a videót, és megtudod, mi várt rájuk odalent!

Bence vs. Berci - Ki bírja tovább a fullasztó tartályban?

Istenes Bence és hű társa, Berci kipróbálták a Holtak Szigetén felállított egyik kegyetlen játékot. A két srác a fullasztó tartályba dugva a fejét párbajozott, ám egyikőjük tovább bírta a víz alatt. Mit gondolsz, kinek fogyott el előbb a levegője? Nézd ma este 18:55-től a Survivort!

Ha szerencséd van, most te is belebújhatsz Bódi Sylvi ruháiba!

A gyönyörű modell úgy döntött, megválik „kinőtt” ruháitól…

Bódi Sylvi felejthetetlen névnapi ajándékban részesült! - FOTÓK!

Az egykori szépségkirálynő manapság kedvenc hobbijának él, az óceánnak és a hullámoknak. Úgy tűnik, ennyire még sosem volt boldog, és ennek az egyik posztjában hangot is adott. Lélegzetelállító képek jönnek! 

Ettél már tengeri sünt? Gordon még a mélybe is lemerült érte!

A mélytengeri étkek egyik igazi ásza után eredt a hírhedt szakács, és megannyi viszontagságot kiállva fogta ki a ronda, ámde annál finomabb sünöket.

122 méter mélyre merült


szerző:
2016.05.03. 18:42
122 méter mélyre merült

Új világcsúcs a mélytengeri merülésben. Az új-zélandi William Trubridge 400 láb, azaz csaknem 122 méteres mélységbe úszott le az óceán feneke felé. A versenyt a Bahama-szigeteknél tartották még a hétvégén, de a vízalatti felvételeket most hozták nyilvánosságra. Trubridge négy perc 24 másodpercet töltött a víz alatt. Ennyi idő kellett ahhoz, hogy leérjen a mélybe és visszatérjen a felszínre. A sportolónak ez a 16. merülési rekordja.

Cápák közé merült az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjától, Joe-tól megszokhattuk, hogy mindig minden buliban benne van, és hogy ő igazán nem az a típus, aki a saját árnyékától is megijedne. A napokban mégis olyan tettre vállalkozott, amit még belőle sem néztünk volna ki.

Kaland: Merülés a cápákkal


szerző:
2013.01.17. 19:00
Kaland: Merülés a cápákkal

Ki ne félne egy cápákkal teli akváriumban? Ezeket a halakat a világ legfélelmetesebb ragadozói közt tartják számon. Selmeczi Dániel pont ez ellen a félelem ellen küzd évek óta. Mindenkinek be karja bizonyítani, hogy a cápák nem veszélyesek.

Mélyvízből szólt a rádiós csevej

Hiába tartotta Jani a halat, a cápa rá sem hederített, egy másik viszont Balázs lábát nézte ehetőnek. A 3 rádiós a cápákkal teli akvárium mélyén egy különleges Morning Show-t készített.

Gázembólia végzett a búvárral


szerző:
2011.10.19. 18:31
Gázembólia végzett a búvárral

Gázembólia ölhette meg szeptemberben a Molnár barlang búvárát – írja az index. A férfi 90 percet töltött a 47 méteres mélységben.

Vízi tragédiák Borsodban


szerző:
2010.07.26. 10:31
Vízi tragédiák Borsodban

Egy férfi Ongán, egy nő Sárospatakon merült el, míg egy fiatalember Miskolcon sodort el a víz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való