KERESÉS search-close

mentorsegéd

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mentorsegéd"

Emlékeztek még Puskás Dani óriás szívatására?

Egy éve történt, hogy Puskás Peti öccse, Dani úgy megviccelte az RTL.hu stábját, hogy a történteket azóta is emlegetjük.

15 kérdés Lotfi Begihez


szerző:
2017.01.18. 18:00
15 kérdés  Lotfi Begihez

Legutóbb az X-Faktorban, Tóth Gabi társ-mentoraként láthatta a közönség Lotfi Begit, a Compact Disco perzsa származású dj-jét. Ellátogattunk a sztár dj-hez, aki olyan nagy sztárok dalaiban működött már közre, mint Rúzsa Magdi vagy a Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi. 15 kérdés váratlanul vágatlanul. Lotfi Begi.

Mit jelent a zene Tóth Gabi, Lotfi Begi és a lányok számára?

A lányok és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Lotfi Begi:

Tóth Gabi mentorsegédje az alapján ítélte meg az énekeseket, hogy milyen volt a teljesítményük a Mentor Házban. Szerinte ez az ő előnye, hiszen a lányok mentorát már sok impulzus érte korábban.

 Mit jelent a zene Puskás Peti, Puskás Dani és a fiúk számára?

A fiúk és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Mit jelent a zene ByeAlex, Lábas Viki és a zenekarok számára?

A zenekarok és a mentorok is válaszoltak az egyik legfontosabb kérdésre...

Lábas Viki:

A Margaret Island énekesnője hálás ByeAlexnek, amiért mentorsegédként megismerhette az X-Faktor zenekarait.

Összekeverték Gáspár Lacit és Caramelt?

Laci elárulta, hogy miért Caramel lett a mentorsegédje. Azt viszont nem, hogy miért került a lába a levegőbe...

Mentorsegédek: miért rájuk esett a mentorok választása?

Mit szólt Caramel amikor Gáspár Laci felkérte mentorsegédnek? A két zenész tíz évig szinte egyáltalán nem kommunikált egymással. Ki miért választotta azt, akit segédnek az X-Faktorban? Már a Fókusz Pluszban a mentorok házában járunk. 

PUSKÁS DANI: Peti próbálta mindig az én utamat is egyengetni

Puskás Dani rengeteg tanácsot kapott és tanult bátyjától, amikor John the Vailant néven önálló karrierbe kezdett. 2014-ben aztán másfél év titkolózás után hivatalos is bemutatkozott a The Biebers zenekarban. Ebben a Puskás testvérek már együtt léptek színpadra.   

CARAMEL: Ez egy kőkemény érzelmi hullámvasút

Caramel és Laci kapcsolata sokáig felületes volt, ha össze is futottak egymással, csak néhány szót beszéltek és mentek is tovább. Caramel azt mondja, ez kicsit fájt neki. Szerinte a két roma énekesnek össze kellett volna tartania. 2-3 éve aztán egy hosszabb beszélgetés következtében megváltozott minden.    

LÁBAS VIKI: Az X-Faktor az őszinte, tiszta zenéről szól

Zenekar még sohasem nyert az X-Faktorban, ByeAlex azonban most győzelemre készül. Vikivel még nem dolgozott együtt, ennek ellenére nagyon tiszteli a lányt. 

LOTFI BEGI: Itt már az énektudásba nem lehetett belekötni

Begi korábban még soha nem zsűrizett énekeseket, csak lemezlovasokat. Az elmúlt években olyan hírességekkel készített közös dalt, vagy dolgozta fel slágereiket, mint például Mező Misi, a Margaret Island, a Hooligans, Rúzsa Magdi, Bogi vagy éppen ByeAlex.   

Mentorsegédek a láthatáron!

Az X-Faktorban már az élő műsorba jutás a tét, ezért a továbbjutók kiválasztásához segítséget kaptak a mentorok. Vajon milyen párosok jöttek létre?

Ők lesznek a mentorsegédek az X-Faktorban

Szombaton és vasárnap sorsfordító döntéseket kell meghozniuk az X-Faktor mentorainak, amelyben ezúttal segítségük is lesz. Tóth Gabinak Lotfi Begi, ByeAlexnek Lábas Viki, Gáspár Lacinak Caramel, míg Puskás Petinek pedig öccse, Dani ad majd tanácsot abban, hogy kiket vigyenek magukkal a mentorok az élő showba.

Ők segítik idén a mentorok munkáját

Az utolsó, minden eldöntő forduló. 24 kiváló énekes, közülük azonban csak 12-nek szurkolhatunk majd egész ősszel az X-Faktor élő adásaiban. Alig több, mint 24 óra múlva kinyílnak a Mentorok Házának kapui, ahol minden eldől. De vajon idén kik lesznek az ítészek segítői?

MENTORSEGÉDEK: „Átadtam magam annak a varázslatnak, amit okoztak”

Szikora Robi egy szintén tehetségkutatóból kiemelkedett előadót, Puskás Petit, míg Alföldi Róbert kollégáját és barátját, Stohl Andrást választotta maga mellé. A segédeknek sem volt könnyű dolga, és bizony voltak helyzetek, amikor parázs vita alakult ki a mentor és segítője között.
 

MENTORSEGÉDEK: „Könnyebb hozzászólni, mint meghozni a döntést”

Idén Geszti Péter Little G-nek, míg Czutor Zoli Tóth Gabinak segített a 25 év felettiek, illetve a csapatok kategóriájában kiválasztani a versenyzőket. Mindketten nagyon élvezték a segéd szerepét, de a mentorral azért nem cseréltek volna helyet.
 

Bemutatjuk a mentorsegédeket!


szerző:
2014.10.10. 16:00
Bemutatjuk a mentorsegédeket!

Az utolsó, minden eldöntő forduló. 24 kiváló énekes, közülük azonban csak 12-nek szurkolhatunk majd egész ősszel az X-Faktor élő adásaiban. Alig több, mint 24 óra múlva kinyílnak a Mentorok Házának kapui, ahol minden eldől. De vajon idén kik lesznek az ítészek segítői?    
 

Fókusz 12-10-03


szerző:
2012.10.03. 20:50
Fókusz 12-10-03

Fókusz: Kiderül a titok! - Kik segítenek a mentoroknak a show eddigi legnehezebb pillanatában? Újabb fordulat - Pákó már a hivatalokkal is háborúzik. A Fókusz kamerája előtt harcol tovább gyermekéért. Vészhelyzet élőben - Bűnözők, akiket ipari kamera vagy mobiltelefon buktatott le. Jönnek a legképtelenebb rablások és menekülések!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való