KERESÉS search-close

mentor

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mentor"

Gáspár Laci igazságtalannak érezte a történteket

Pontosan egy évvel ezelőtt Puskás Petit először láthattuk dühösnek, a legrosszabbul pedig Gáspár Laci járt. Az X-Faktor 2017-es szériában történt meg, hogy Laci egyik zenekara kiesett, a másiknak pedig párbajozni kellett. Ezzel pedig megismételte pechszériáját, ugyanis 2016-ban pont ugyanígy kezdett az X-Faktorban.

Kiállnál mentorként a színpadra?

Nincs könnyű dolguk az X-Faktor mentorainak, hisz emberi sorsok múlnak azon, hogy hogyan döntenek, és mit tanácsolnak a mentoráltjaiknak. A Story Extra stábja szerette volna kideríteni azt, hogy vajon ha úgy hozná a sors, mentorként kiállnának-e a színpadra? Ez a Nap kérdése!

Mivel tűnhet ki egy tehetség?

Az X-Faktor évadról-évadra bizonyítja, hogy tehetségekkel teli van ez az ország - még mindig vannak olyanok, akik hangjukkal és előadókészségükkel színpadra termettek. A mentoroktól most azt tudakoltuk, szerintük hogyan tűnhet ki valaki tehetségével a szürke tömegből - ez nap kérdése.

Gáspár Laci készen áll a mentorságra

Két dolgokból lehet arra következtetni, hogy kezdődik az X-Faktor: az első, hogy beköszöntött az ősz, a másik, hogy Gáspár Laci kipattintotta magát.

Rátalált a szerelem Radics Gigire

Gigi egy Bahamákról származó modellbe szeretett bele, aki az énekesnő születésnapja miatt Budapestre utazott. A Story Extrának elsők közt adtak interjút, miközben Gigi még egy kis városnézésre is elvitte a férfit. De nem csak ez az egy újdonság van az életében...

Sziget-programok Radics Gigivel!

Az X-Faktor mentorával jártuk körbe Magyarország legnagyobb fesztiválját, hogy megmutathassuk: milyen izgalmas programok várnak azokra, akik nem csak a koncertek miatt mennek el a Hajógyári-szigetre.

RADICS GIGI: „Quincy Jones az én mentorom”

Hatalmas megtiszteltetés érte Radics Gigit. Az X-Faktor mentorát a világhírű zenész és producer budapesti koncertjére hívta énekelni. Quincy Jones 16 éves kora óta követi Gigi karrierjét, egyszer azt mondta róla egy interjúban, hogy olyan, mint a fiatalAretha Franklin.

Csodálatos dallal lepte meg rajongóit Gáspár Laci

Az énekes legújabb szerzeménye legkisebb fiáról és az iránta érzett határtalan szeretetről szól.

Nézd meg Radics Gigi vadonatúj videoklipjét!

Az X-Faktor női mentora büszkén és örömmel osztotta meg rajongóival új klipjét. Ne maradj le róla Te se!

Vajon mi Kiss Ramóna második keresztneve?

Szandra, Zsuzsa, esetleg Renáta? A mentorok sem tudták megmondani, hogy mi lehet az X-Faktor műsorvezetőjének második keresztneve, de Rami most lerántja róla a leplet!

33. születésnapját ünnepelte ByeAlex

Süti, égő gyertyák és lufi is járt a 33. születésnapját betölti ByeAlexnek, aki az Instagramon mutatta meg ajándékait.

 

Ki volt a mentorod?


szerző:
2018.05.16. 16:50
Ki volt a mentorod?

Egy jó mentor aranyat ér és megalapozhatja az énekes karrierjét. De milyen a jó mentor-mentorált kapcsolat? Ne feledjék! Még mindig lehet jelentkezni az X-Faktorra!

A hétvégén debütál Radics Gigi legújabb duettje

Mesébe illő dallamok, gyönyörűen fényképezett videoklip - a hétvégén debütél Radics Gigi és Talán Attila legújabb duettje, a Fade Away. Az X-Faktor legfiatalabb mentora heteket töltött az Egyesült Államokban, ez az időszak láthatóan inspirálóan hatott rá.

 

MENTOR-DODZSEM: Így nyomták a pedált!

Ádáz küzdelem a pályán! Kiegészült az X-Faktor mentor csapata, és rögtön egy közös programmal indították el a 2018-as évadot. Egymásnak mentek - ezúttal nem szóban, hanem tettekkel.

Jelentkezz Te is az idei X-Faktorba IDE kattintva, vagy jelenj meg a tehetségkutató casting turnéjának egyikén!
 

Radics Gigi megtudta, mit tettek mentortársai a távollétében...

Az X-Faktor felhívóinak forgatásán Gigi nem tudott jelen lenni, ugyanis akkor még Amerikában tartózkodott. Ezért egy dublőr, tévével a fején vette át a helyét erre a rövid időre. Alex, Laci és Peti pedig ki is használta ezt a helyzetet...

Ő lesz az X-Faktor műsorvezetője!

Anna nem finomkodott a vendégekkel: Gáspár Lacinak, ByeAlexnek, és a titokzatos negyedik mentornak feltette a kérdést, hogy tudják-e, ki lesz az X-Faktor műsorvezetője. Tudták!

Megvan az X-Faktor negyedik mentora, és műsorvezetője!

Gáspár Laci és ByeAlex érkezett a Reggeli stúdiójába, majd maga az X-Faktor negyedik mentora jött el hozzánk! A beszélgetés végén pedig az is kiderült, ki lesz a műsorvezető!

Ki lesz a negyedik mentor az X-Faktorban?

Hetek óta találgatják a sajtóban, hogy ki lesz az X-Faktor három férfi mentora mellett a negyedik ítész. Az X-Faktor válogatói már javában tartanak, a szerkesztők járják az országot és határon túl is keresik a tehetségeket. A negyedik mentor kilétére pedig nemsokára fény derül.

 

Megható üzenetet küldött ByeAlex elhunyt édesapjának

Közösségi oldalán fogalmazta meg gondolatait az X-Faktor mentora, aki reméli, hogy célba ér az üzenete.

Ők lesznek a 2018-as X-Faktor mentorai!

Idén már nyolcadik alkalommal keresi hazánk legnépszerűbb tehetségkutatója az ország legjobb előadóját. A 2018-as X-Faktor mentorai saját maguk vallották be, hogy mit jelent számukra ez a felkérés.

Puskás Peti: ˝Alig várom, mert annyira jó volt a múlt év!˝

"Mindannyiunknak az a lényeg, hogy ez egy szuper műsor legyen, minden egyes este nagyon jó legyen, hogy a versenyzők kihozzák magukból a maximumot."

ByeAlex: ˝Biztos, hogy nem nézném az X-Faktort, ha nem én lennék a mentor!˝

"Nem tudom ezt jobban kifejezni: zavarna, hogy nem én vagyok az, aki ott ül, mert tudom, hogy nekem milyen élményeket adott, és mit veszítenék vele."

"Megy a rajoskodás"


szerző:
2018.03.08. 16:50

Anno nehezen indult be a két mentor, Gáspár Laci és ByeAlex kapcsolata, de kis idő után országos cimborákká váltak. Most is egy autóval indultak valahova és, ahogy Laci írta: Megy a rajoskodás! Hogy ez pontosan mit jelent arra nagyon kíváncsiak vagyunk.

Radics Gigi kalandjai


szerző:
2018.02.28. 16:50
Radics Gigi kalandjai

Radics Gigit Los Angeles-i kalandjai egyre több élménnyel gazdagítják: tegnap egy világsztárral, CeeLo Greennel találkozhatott. Gigi széles mosollyal állt az R'n'b sztár mellé, követői pedig megbizonyosodhattak róla, hogy ez az amerikai kiruccanás nem csupán nyaralás, hanem egy igazán inspiráló túra az énekesnőnek. 

Ellopták ByeAlex lájkjait


szerző:
2018.01.31. 16:45
Ellopták ByeAlex lájkjait

Kikelt magából ByeAlex, amikor megtudta, valaki az ő személyes fotóit sajátjaként eladva próbált népszerűségre és profitra szert tenni. Az X-Faktor mentora az instagramon 86 ezer rajongót szerzett az évek alatt - ők minden szelfiért és képért hálásak. Valaki erre a népszerűségre lehetett irigy, mikor hamis oldalt létrehozva feltöltötte fotóit. A szükséges lépéseket megtette az ügyben Alex - a kamuoldalak így már nem érhetőek el a neten. 

Gáspár Laci 17 éves kora óta nem látta a bordáit

Hihetetlenül jó formában van az énekes, ugyanis elképesztően lefogyott. Lacinak 20 kilótól sikerült megszabadulnia, amit közösségi oldalán dokumentált, de most a Reggeliben is láthatták az RTL Klub nézői.

Gáspár Laci és felesége először adtak közös interjút a Fókusznak!

Igazi bombázó tűnik fel Gáspár Laci legújabb klipjében. Nem is akárki: felesége, Niki, akit eddig csak ritkán láthattak a rajongók. Csak itt, a Fókuszban mutatunk is néhány részletet a friss videóból. Az X-Faktor mentora és gyönyörű felesége először adott együtt interjút a Fókusznak és ennek most tényleg nyomós oka volt közös életükben.

Akiknek szabad bejárásuk van Puskás Peti öltözőjébe

Puskás Peti és Eke Angéla már hazatért Szécsényből, újra a fővárosban dolgoznak a fiatalok. A mentor valószínűleg egy fellépés előtti készülődés pillanatait mutatta meg az öltözőből: Ide alapvetően senki sem teheti be a lábát a művészeken és munkatársakon kívül: persze kivéltelek mindig vannak.

Pamkutya az RTL Híradóban

A YouTube két sztárja most lehetőséget kapott, hogy kipróbálja magát, és közben a nézőknek is megmutatták, mik zajlanak a színfalak mögött! Természetesen ebbe is bele kellett tanulni, ám ők megkapták a lehető legjobb mentort, aki felkészítette Pamkutyáékat erre a feladatra!

Story Extra 2017-12-14


szerző:
2017.12.14. 15:40
Valóban Gáspár Laci az altatás nagymestere?

Hat éve, hogy kiderült, a neves zenész nem orvosi pályára készült, csupán arról volt szó, hogy ő ért legjobban a családjában ahhoz, hogyan kell szakszerűen álomba ringatni egy kisgyermeket.

Lezajlott a Felix Faktor 12. válogatója!

Kovács Dóri, Dombóvári István és Erzsi ismét szemezgettek a Felix Faktor versenyzői által beküldött videók közül. Szavazz kedvencedre a Reggeli Facebook oldalán!

Best of: visszaidéztük a 2017-es X-Faktor legjobb pillanatait

Nézettségi csúcsokat ért el a 2017-es X-Faktor válogatója. Nem csoda, elképesztő figurák álltak a mentorok elé. Ki ne emlékezne például arra a férfira, aki woodoo babát gyártott. Gáspár Laci kis híján leharapta a fejét, úgy kiabált vele utána. De persze a legjobb előadások is megmaradtak mindenkinek.

Ricco&Claudia második produkciója az összes mentort ámulatba ejtette, még Alex-et is, ami igazán nagy szó!

Radics Gigi:

Puskás Peti értékelte, hogy egy újabb oldalát akarta megmutatni Betti, ugyanakkor úgy érezte, hogy ez nem úgy sült el, ahogy azt a lány és mentora szerette volna. Gigi is egyetértett Petivel, bár kiemelte, hogy neki tetszett Bettina éneke.

Gáspár Laci:

Gáspár Laci szerint Roland egy jó alapanyag, de mindig visszafogja magát a színpadon, és nem ad bele 100%-ot a produkcióiba. Puskás Peti szerint hiába mondanak bármit a többi mentorral, Gigi nem hallgat rájuk, pedig jobban tenné, ha figyelembe venné a véleményüket, amikor felkészíti mentoráltját az élő show-kra.

Gáspár Laci Serenának:

Gáspár Laci végigbulizta Serena produkcióját, szerinte nagyon egyben volt az ének és a tánc is. Radics Gigi elismerte, hogy először félt ettől a daltól, mert szerinte a döntő előtt egy nagyobb volumenő számot kellett volna választania a lánynak, de ennek ellenére nagyon meg volt elégedve Serenával.

Gáspár Laci örült a dalválasztásnak, mert nagyon szereti ezt a nótát és Roland hangját is, de úgy érezte, hogy a srác nem adta bele teljesen magát. Puskás Peti szerint is kockáztatnia kellett volna Gigi mentoráltjának. ByeAlex szerint kapufa volt a dalválasztás, és egyszerűen semmit nem váltott ki belőle.

Puskás Peti Tóth Bettinek:

Radics Gigi azt érezte Betti produkciója közben, hogy nem tudja őt magával vinni a lány. Az egyetlen női mentor szerint túl volt artikulálva a dal, túl sok volt benne a hörgés és a nyögés. Gáspár Lacinak sem tetszett Betti produkciója. Puskás Peti szerint fergeteges volt a lány, és úgy gondolja, hogy benne megvan az X.

ByeAlex:

ByeAlex-et majdnem megérintette Ricco&Claudia produkciója, azonban nem tudott elvonatkoztatni attól, hogy sokszor nem találták el a hangokat. Puskás Peti szerint azonban pont ettől vált erőssé a produkció. Radics Giginek sem tetszett Riccóék mai produkciója. Gáspár Laci is észrevette, hogy most jobban izgultak mentoráltjai, mint eddig bármikor, de azt kívánta nekik, hogy ez legyen a legnagyobb hibájuk.

Radics Gigi:

Puskás Peti először aggódott Serena dalválasztása miatt, de rájött, hogy nem volt mitől félnie. Gáspár Laci szerint úgy adta elő a dalt Serena, mintha Christina Aguilera énekelt volna, akit mindig tehetségesebbnek tartottak Britney-nél. Radics Gigi szerint egyre nőiesebb Serena, hiába próbál ez ellen tenni a lány mentora, ByeAlex.

Puskás Peti Michael Jackson bőrébe bújt

Bár Puskás Peti összes mentoráltja kiesett, a mentor nem tétlenkedett, és egy fergeteges táncprodukcióval készült a hatodik élő show-ra!

Fókusz Plusz 2017-11-04


szerző:
2017.11.04. 18:50

Story Extra 2017-11-03


szerző:
2017.11.03. 15:45
Gáspár Laci szerint a mentortársai nem döntöttek igazságosan

A London Kids és Erdős Viola párbaja után a mentorok döntése alapján a zenekarnak kellett elbúcsúznia a versenytől, amit Gáspár Laci igazságtalanságnak tart, mert szerinte ByeAlex mentoráltjának egyáltalán nincsen jó hangja. Nézd meg Alexa exkluzív interjúját az elkeseredett mentorral!

Így segített Puskás Peti a

Puskás Peti elárulta, hogy mikben tud segítséget nyújtani mentoráltjainak, és Alexát abba is beavatta, hogy milyen módosításokat végeztek Lívia és Dani produkciójában, hogy tökéletes legyen a második élő show-ra!

X-Faktor 2017-10-21


szerző:
2017.10.21. 20:00
Puskás Peti igazságtalannak érzi Hegedűs Péter kiesését

Puskás Peti szerint az előadóművészet nem csak arról szól, hogy valaki jól tud énekelni, és pont ezért sajnálja, hogy Péternek kellett búcsút vennie az X-Faktortól. A mentor szerint Violin P volt a legösszeszedettebb és legenergikusabb az első élő show-ban, és hiányozni fog neki a műsor üde színfoltja.

Gáspár Laci:

A Radio Mobster mentora szerint a rossz dalválasztás miatt történhetett, hogy a zenekarnak elsőként kellett elbúcsúznia a műsortól, ráadásul úgy, hogy párbajozni sem volt lehetőségük. Laci nagyon a szívére vette a történteket, a kieséssel kapcsolatos érzéseiről Alexának vallott a mentor!

Puskás Peti magabiztosan vágott bele az első élő show-ba

A 25 év felettiek mentora nagyon elégedett a három versenyzőjével, mert szorgalmasak és lelkesek. Ha még több érdekességre vagy kíváncsi, nézd meg, miről beszélgetett még Alexa és Puskás Peti!

X-Faktor 2017-10-14


szerző:
2017.10.14. 20:00
X-Faktor: a csaptok és a fiúk útja az első meghallgatástól az élő show-ig!

Megmutatjuk, hogy Gáspár Laci mentoráltjai, vagyis a csapatok, illetve Radics Gigi fiai hogyan jutottak el az élő show-ig!

A teljes adást ITT nézheti meg!

Fókusz 2017-10-11


szerző:
2017.10.11. 17:20

X-Faktor 2017-10-08


szerző:
2017.10.08. 18:45

X-Faktor 2017-10-07


szerző:
2017.10.07. 20:00
MENTOROK: Mit szólnak az új szabályokhoz?

A Mentorház szabályai idén  egy forradalmi magyar újítás miatt megváltoznak. Miután a mentorok meghallgatták a hat énekest, mindenki mondhat véleményt róluk. Ezek után az énekesek mentora két versenyzőt juttat az élő show-ba, kettőt pedig hazaküld. A megmaradt kettő sorsáról a három másik mentor dönt.

X-Faktor 2017-10-01


szerző:
2017.10.01. 18:45
Gáspár Laci, ahogy eddig még nem láttuk!

Gáspár Laci, ahogy eddig még sohasem láthatták. Az X-Faktor mentorát edzése közben faggattuk, Laci ugyanis heti 5-ször jár edzőterembe, hogy formában maradjon. Elárulta nekünk, hogy miért fontos számára a tökéletes külső és azt is megtudhatják, hogy az X-Faktor tábor előtt melyik versenyzői kategóriát szerette volna megkapni.

Gáspár Laci fiainak is mindenük a zene!

Gáspár Laci fiai életét is gyerekkoruktól kíséri a zene: a nagyobbik Lacika már több hangszeren is próbálkozik. A gitár után most a dob a szenvedélye, és ez is nagyon jól megy neki az X-Faktor Instagram videója alapján. Persze Noel figyelmét is felkeltette az előadás és ő is próbált becsatlakozni a rögtönzött "koncertbe".

Mi a legnehezebb feladat mentorként?

Az X-Faktor mentorai keményen kritizálnak és sokszor nemet is mondanak egy-egy produkcióra - ezt olykor ők maguk is nehezen élik meg. Mi a legnehezebb feladat mentorként? - ez a nap kérdése.

Story Extra 2017-09-29


szerző:
2017.09.29. 16:55
RTL20: Nézz be Puskás Petivel a kulisszák mögé!

A csatorna 20. születésnapja alkalmából zártkörű bulival várta vendégeit. Ezért most Puskás Peti, az X-Faktor mentora kalauzol titeket körbe a székházban.

Szétszedték Puskás Petit a kommentelők a 4. válogató után!

Az X-Faktor utolsó válogatója rengeteg váratlan és meghökkentő pillanatot tartogatott, Gáspár Laci váratlan sírógörcsétől elkezdve Radics Gigi rögtönzött táncprodukciójáig. Puskás Petit az adás után szembesítettük a kommentekkel, az énekes-mentor kapott hideget-meleget, de vajon ő mit szólt a kritikákhoz?

A teljes adást ITT nézheti meg!

Van olyan téma, ami azonnal könnyeket csal a mentorok szemébe?

Az összes X-Faktor mentor szemében láttunk már könnyeket, amikor meghatódtak egy-egy produkción. De van olyan téma, ami azonnal könnyeket csal a szemükbe? Ez a nap kérdése

A szélsőséges érzelmeké volt a főszerep a szombati X-Faktorban!

Az egyik mentor elsírta magát egy produkció hallatán a szombati X-Faktorban - na nem biztos, hogy örömében. Az előválogatók ugyan véget értek, de a tábor előtt összeszedtük az elmúlt adás legjobb pillanatait.

Megtudtuk, hogy milyen gyerek volt Puskás Peti

Puskás Petit a színész futballválogatott edzésén kaptuk el. Megmutatja, hogyan tartja magát formában, és régi iskolájába is elkísértük, ahol gyerekkori emlékeket idézett fel a kedvünkért.

Bemutatjuk az X-Faktor eddigi legnagyobb füllentőjét!

Anastasia állítólagos asszisztense nem csak a magyar X-Faktorban lódított hatalmasat. Ács Norbert éneklése miatt nem lesz emlékezetes, de kiderült, hogy egy svéd tehetségkutatóban egyszer színészként, máskor felszolgálóként, megint mások filmproducerként mutatkozott be. De nem csak miatta volt emlékezetes a legutóbbi adás. Döbbent, síri csend volt a stúdióban, Laci pedig könnyekig hatódott. Abaházi Nagy Lívia csodálatos opera éneklése végén a mentorok állva tapsoltak.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Milyen a kapcsolatod mentortársaiddal?

Talán - sőt, biztos! - hogy nem értenek mindenben egyet, de pont ezért egészítik ki egymást jól az X-Faktor zsűritagjai. Milyen a kapcsolatod mentortársaiddal? Ez a nap kérdése.

Radics Gigi nem mindennapi karrierjének története

Ismerjék meg az X-Faktor mentorát úgy, ahogy eddig soha. Radics Gigi karrierjét kezdetektől fogva segítik családtagjai - a feladatokból testvérének, Tominak is bőven kijutott az évek alatt.

Fókusz 2017-09-15


szerző:
2017.09.15. 17:20

Fókusz 2017-09-12


szerző:
2017.09.12. 17:20
A mentorok elárulják, kik voltak a kedvenceik a 2. válogatóról

Az X-Faktor megállíthatatlan. A szombati válogató ismét tartogatott meglepetéseket a mentorok számára, jönnek a legkiemelkedőbb produkciók, Radics Gigi, Puskás Peti és ByeAlex pedig elárulják, hogy nekik ki volt a személyes kedvencük.

Hova tűnt ByeAlex?


szerző:
2017.09.09. 22:00
Hova tűnt ByeAlex?

Gáspár Laci egyre idegesebb, ugyanis senki nem tudja, mi lehet mentortársával. Hiába a telefonhívások, nincs hír Alexről…

Story Extra 2017-09-08


szerző:
2017.09.08. 16:50
Radics Gigi: ˝…ez egy nagyon nagy felelősség!˝

„Mentornak lenni számomra egy új szerep, és ez egy nagyon nagy felelősség, hiszen segíthetek olyan embereknek elindulni ezen a pályán, ami egy cél, amit kitűztek maguk elé és szeretnék elérni. És nagyon remélem, hogy ki tudom magamból is a legtöbbet hozni annak érdekében, hogy tudjak nekik segíteni.” 

Puskás Peti: ˝Nagyon várom a hetedik évadot…˝

„…mert az előző is annyi meglepetéssel volt tele. Egyrészt ott voltam a fináléban két emberrel – az egy óriási érzés. Másrészt maga az út, ameddig eljutottunk odáig, és voltak tényleg olyanok, amiken nevettünk, aztán amikor sírtunk, és kíváncsi vagyok, hogy ebben az évben kik lesznek azok, akik ugyanezt a hatást ki tudják majd váltani belőlünk.”

ByeAlex: ˝Idén inkább a karaktereket és az izgalmat keresem˝

„Tavaly nagyon szakmai alapon döntöttem sokszor. És sokszor engedtem magamat befolyásolni azáltal, hogy inkább valami szakmai legyen, és inkább valami sokszor biztosan jó legyen, mintsem megbízzak abban, hogy valaki karakteres vagy izgalmas, és most idén inkább a karaktereket és az izgalmat keresem.”

Gáspár Laci: ˝Számomra az elsődleges szempont az az, hogy észre vegyem, hogy van benne őstehetség˝

„Nagyon más szemszögből nem fogom nézni idén sem a versenyzőket. Számomra az elsődleges szempont az az, hogy észre vegyem azt, hogy tehetséges, észre vegyem azt, hogy van benne erő, van benne őserő, van benne őstehetség. És ha ezt észre veszem, akkor mindent megteszek annak érdekébren, hogy ezt kihozzam belőle.”

Gigi eggyé vált az X-FakTROLLal

ByeAlex úgy érzi, az új női mentor már az első produkció után bizonyította rátermettségét. Gigi azonban Puskás Petihez hasonlította alkalmasságát. Vajon ez jót jelenthet?

RADICS GIGI: Hatalmas élmény volt az előválogató!

A férfi ítészek, vagy ahogy néha egymás szólítják, az X-Faktrollok, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti mellé idén Radics Gigi csatlakozott.

GÁSPÁR LACI: Idén sok mindent másképp fogok csinálni!

Gáspár Laci tavaly a 25 év felettiek kategóriát kapta. A magyar tehetségkutató történetének egyik legnagyobb botránya kerekedett a táborban, amikor Balogh Eszter haza akarta küldeni. Idén már sok dolgot másképp fog csinálni!

PUSKÁS PETI: Ez az évad tele lesz meglepetéssel!

Puskás Petinek kifejezetten nehéz volt az X-Faktor tavalyi szériája. Kíváncsiak vagyunk, 2017-ben milyen meglepetéseket tartogat számára a műsor!

GESZTI PÉTER: Mindenki legyen totálisan őszinte!

Vadonatúj főcím, új műsorvezető és részben megújult mentorcsapat. Az ország legnépszerűbb zenei tehetségkutató műsora, az X-Faktor minden évben tartogat meglepetéseket. A korábban mentorkodó Geszti Péter ad jó tanácsokat!

Radics Gigi mentortársairól:

Miután Radics Gigi elmesélte, milyen volt az álomszülinapja, az X-Faktor is szóba került. Az énekesnő elárulta, hogy élete legszebb időszakát éli, és imád együtt dolgozni a fiúkkal. Szeptember 2-től a nézők is láthatják, hogy működik együtt az új mentorcsapat!

Radics Gigi egy új luxusautót és egy párizsi utazást kapott szülinapjára!

Radics Gigi augusztus 17-én töltötte be 21. életévét, így már Amerikában is nagykorúnak számít! Az X-Faktor női mentorát sorra érték a szülinapi meglepetések: Gigi és családja elutaztak Párizsba, kapott egy új luxus autót, és megcsodálhatta kedvenc tervezője káprázatos ruhakölteményeit is.   

Radics Gigit luxus ajándékkal lepték meg

Mint egy amerikai filmben: fényűzésből nem volt hiány Radics Gigi szülinapján, az énekesnő most töltötte be a huszonegyet, és egy gyönyörű, európai városban is ünnepelhetett. Ráadásul egy autót is kapott ajándékba! Sőt, az egyik legnagyobb félelmét is legyőzte a szerelem városában.

Radics Gigi sosem unatkozik


szerző:
2017.07.25. 18:00
Radics Gigi sosem unatkozik

Radics Gigit teljesen elvarázsolja Gáspár Laci bolondozása. Mióta az énekesnő is mentor lett az X-Faktorban, csodálkozva figyeli munka közben Laci töretlen jókedvét. Elég egy mobiltelefon, amelyből állathangok és diszkó ritmusok törnek elő, Laci máris táncra perdül - Gigi persze ezt nem tudja megállni nevetés nélkül - és persze mi sem, ha megnézzük az erről készült Instagram-videót.

Micsoda? Puskás Peti új szerepben?

Puskás Peti a szemünk láttára lett helyes fiúból kész férfi. Pont egy éve, hogy az egyik koncertje után megleptük, cserébe ő őszintén mesélt nekünk a változásokról az életében. Egy év kihagyás után megújult mentorcsapattal tér vissza ősszel az RTL Klub képernyőjére az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, az X-Faktor.

Bejelentkezés Korfuról!


szerző:
2017.07.10. 18:00
Bejelentkezés Korfuról!

Radics Gigi Görögországig utazott, hogy rákészüljön új feladatára az X-Faktorban. Az új mentor Korfun nyaralt és több képet is posztolt Instagramjára. A tengerparti ejtőzés mellett még a quadozást is kipróbálta az énekesnő. Ilyen egy mozgalmas vakáció!

Story Extra 2017-07-05


szerző:
2017.07.05. 17:25
Klippremier: a Story Extrában debütál Radics Gigi új dala!

Sikeres érettségi vizsga. Új dal. Mentori poszt az X-Faktorban. És ezt tudja még fokozni Radics Gigi. A fiatal énekesnő elképesztő tempót diktált az elmúlt időben. Máris elkészült vadonatúj videoklipje, amit most, a Story Extra nézői láthatnak elsőként.

ByeAlex egy új klippel lepte meg rajongóit!

Június elején jelent meg ByeAlex és a Slepp első nagylemeze, ami a Szív(sz)Kill címet viseli, most pedig itt egy új klip is az albumon is megtalálható Az vagyok című dalhoz!

Elballagott Gáspár Laci nagylánya!

Az X-Faktor mentorának az elmúlt napokban volt oka az ünneplésre. Nemrégiben születésnapja alkalmából utazott Olaszországba családjával, tegnap pedig lányát ünnepelte az énekes.

Így ünnepelte születésnapját Gáspár Laci!

Az X-Faktor mentora 38. születésnapját ünnepelte, méghozzá nem is akárhogy és nem is akárhol.

Puskás Peti:

Bár csak ősszel kerül képernyőre a 2017-es X-Faktor, már zajlik az élet a tehetségkutató háza táján!

Még ilyenkor is gyönyörű az X-Faktor mentora!

Az ország legnépszerűbb tehetségkutatójának női ítésze egyértelmű, hogy imádja a rajongóit, hiszen a napokban is egy különleges videót osztott meg közösségi oldalán.

Az X-Faktor mentora büszkén vállalja régi önmagát!

Már nem titok, hogy Gáspár Laci, Puskás Peti és ByeAlex mellett Radics Gigi erősíti a 2017-es X-Faktor mentorcsapatát. Az énekesnő a minap gyereknap alkalmából különleges képet osztott meg követőivel.

Radics Gigi


szerző:
2017.05.22. 11:05
Radics Gigi

Az ország legnépszerűbb tehetségkutatójának zsűrije megfiatalodott, így a 22 éves Radics Gigi a 2018-es X-Faktor legfiatalabb mentora.

ByeAlex


szerző:
2017.05.22. 11:04
ByeAlex

Márta Alex, művésznevén ByeAlex hirtelen és rendkívüli eredménnyel robbant be a köztudatba 2013-ban. Ekkor aratott osztatlan sikert a Kedvesem című saját szerzeményével az Eurovíziós Dalfesztivál magyar nemzeti válogatójában, A Dalban, így ő képviselhette hazánkat Malmőben, ahol 10. helyezést ért el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!