KERESÉS search-close

mentőautó

74 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mentőautó"

Felborult a mentő az ütközéstől

Beteghez siető mentőautó borult fel tegnap délután Budapesten. A szirénázó rohamkocsi az egyik forgalmas főúton ment a városhatár felé, amikor az egyik mellékutcából kikanyarodott elé egy autó. A balesetben senki sem sérült meg. A karambol egy jelzőlámpás kereszteződésben történt, a rendőrök vizsgálják, hogy ki hibázott.

Mókás videóval készülnek az ünnepekre a mentősök

Az Országos Mentőszolgálat karácsonyi videóját már csaknem 700 ezren látták, amiben két mentős egymással versengve énekel ünnepi dalokat.

Luxusautóval ütközött össze egy mentőautó

Luxusautóval ütközött össze egy mentőautó hétfőn délután a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Csépán. A balesetet a BMW sofőrje okozta, aki index nélkül kanyarodott be egy utcába, így a mentőautó sofőrjének esélye sem volt elkerülni az ütközést. A balesetet okozó autós nem sérült meg, de a mentőápolót és a sofőrt kórházba vitték. A baleset okait vizsgálják.

NOEL: Mentőápoló segítette a világra a kisfiút

A mentőápoló is adott nevet annak a tiszabői kisfiúnak, akit a mentőautóban világra segített. Amikor megindultak a fájások, a család mentőt hívott, de a mentőautó már nem ért be a kórházba a kismamával, épphogy kiértek a településről, megindult a szülés.

10 órán át műtötték az ápolót

Csak a mentőautó szirénáját és a hatalmas csattanást hallották – ezt mesélte Híradónknak a szolnoki mentőautóbaleset egyik sérültje. A fiú édesanyjával és testvérével utazott a buszon, amikor beléjük vágódott a mentőautó, ami valószínűleg megcsúszott a szakadó esőben. A balesetben ketten meghaltak, 24–en pedig megsérültek. Az életveszélyesen sérült mentőápolót tegnap csaknem tíz órán át műtötték, úgy tudjuk, már jobban.

 

Szirénázó mentőautó balesetezett

Szirénázó mentőautót ért baleset Budapesten. Hajnalban egy súlyos állapotban lévő beteggel igyekeztek a kórházba, amikor egy autóval karamboloztak egy kereszteződésben, a XI. kerületben. Akkor volt az ütközés, hogy a mentőkocsi felborult.

Két mentős is megsérült a balesetben

Három ember – köztük két mentős – megsérült hétfőn este Egerben, amikor szirénázó mentőautónak ütközött egy kocsi a belvárosban. A karambol egy lámpás kereszteződésben történt.

Nem tudta, mit tegyen, ütközött

Nem tudta mit tegyen a sofőr a szirénázó mentő előtt, ezért hirtelen fékezett, karambol lett a vége. A néhány hónapja készült esetről a mentőszolgálat most töltött fel videót a közösségi oldalára.

Rendőri felvezetés a vajúdó nőnek

Rendőri felvezetéssel jutott kórházba egy vajúdó kismama vasárnap. Férjével az M7-es autópályán tartottak Budapest felé, amikor beindult a szülés. A férj kétségbeesetten telefonált a segélyhívónak, ahol egy járőröző rendőrpárost riasztottak. Időben megérkeztek a kórházba, ahol az anya egészséges kisfiúnak adott életet.

Vajára vagy Bajára ment a mentő?

Félreérthette a diszpécser, és a Szabolcs megyei Vaja helyett, a majdnem 500 kilométerre lévő Bajára küldte a mentőautót. Erről elsőként a Népszava számolt be. Vaján egy 29 éves nő lett rosszul a háziorvosi rendelőben. Az ott dolgozók próbálták újraéleszteni, de végül a 13 perc alatt kiérkező mentők sem tudták már megmenteni. Az Országos Rendőr-főkapitányságtól azt írták: az operátor az első hívásnál megfelelően járt el, később még beszélt a hívóval, akkor azonban már hibázott, de állításuk szerint ez a mentésre nem volt hatással.

Szirénázó mentőautóba rohant

Két kisgyerek és egy 29 hetes, várandós anyuka is ült abban a kocsiban, amelyik vasárnap délután mentőautóval ütközött Miskolcon. A mentőket balesethez riasztották, villogót és szirénát is használva hajtottak be a kereszteződésbe, ahol a másik jármű nekik csapódott. A sofőr későn vette észre a szirénázó mentőt, hiába fékezett, már nem tudott megállni. Szerencséjük volt, mert mindannyian megúszták karcolásokkal a balesetet, és a babának sem lett baja. Az egyik mentős viszont könnyebben megsérült.

VIDEÓ: Centiken múlott a baleset


szerző:
2017.06.18. 17:12
VIDEÓ: Centiken múlott a baleset

Egy autó fedélzeti kamerája rögzítette, amint egy kereszteződésben egy autó áthajtott egy szirénázó mentő és az őt követő kísérőautó között. Centiken múlott a baleset. A kereszteződésben már hallható a sziréna. Egy gyalogos még átfut, aztán a mentőautó áthajt a piroson. Ekkor megy át mögötte keresztben egy fekete autó, csakhogy a mentőt egy másik szirénázó autó is követi. A fekete autónak épp zöld van, így érkezik meg a keresztutcából a mentő mögé - és a mentőt kísérő autó elé. A kisérőautó sofőrje hatalmasat fékezett, csak így kerülhette el a balesetet.

Hallhatta-e a lány a szirénát?

Mennyire hallható egy szirénázó mentőautó, ha valaki fülhallgatóval hallgat zenét biciklizés közben. Ezt vizsgálta az ügyészség Békéscsabán abban a kereszteződésben, ahol tavaly novemberben egy mentőautó halálra gázolt egy tizenhat éves lányt. A fiatal a zebrán ment át a kerékpárjával, miközben zenét hallgatott. Az ügyészség szerint a mentőautó sofőrje hibázhatott, ő a gyanúsított.

 

Magyar adomány a szír kórháznak

Mentőautóra és orvosi eszközökre gyűjtöttek pénzt magyarok egy szíriai kórháznak. Az Aleppohoz közeli kórházat az ostrom alatt több bombatalálat is érte. Most biztonságos helyre szeretnék költöztetni, hogy el tudják látni a környéken élőket és az ott táborozó menekülteket. Egy hónap alatt több mint hárommillió forint gyűlt össze.

Videóra vette a robbanást


szerző:
2016.12.22. 18:00
Videóra vette a robbanást

Felvételen a robbanás! Egy éppen arra járó polgárőr videóra vette, amint felrobban az oxigénpalack abban a mentőautóban, amely szerdán gyulladt ki Budapesten. Néhány lépésre voltak csak a tűzoltók a mentőtől, amikor az egyik oxigénpalack felrobbant az utastérben. A videó készítője egy polgárőr, aki azt mondta az RTL Híradónak, néhány perc alatt borult lángba a mentő. A kocsinak rendben volt a műszaki engedélye, és fiatalabb, mint általában az itthoni mentőautók.

Fáklyaként lángolt a mentőautó

Hatalmas füsttel és méteres lángokkal égett egy mentőautó Budapesten. A kocsi egy beteghez tartott, amikor a motortérből lángok csaptak fel. A sofőr azonnal megállt, a személyzet még időben kiszállt. A kocsiban nem sokkal később felrobbantak az oxigénpalackok, a detonációt a környéken is hallani lehetett. A mentőautó teljesen kiégett, a kár többmilliós. Két éve egy ugyanilyen kocsi kapott lángra Budapesten.

Mentőautó gázolta el a lányt

Szívbeteghez száguldó, szirénázó mentőautó gázolt el szerda késő délután egy zebrán bicikliző kamaszt Békéscsabán. A 16 éves lányt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, de nem tudták megmenteni, este meghalt. Egy szemtanú szerint az áldozat zenét hallgatott, ezért nem vette észre a közeledő mentőt. Az RTL Híradó úgy tudja: a mentősofőrt közben átmenetileg felfüggesztették. A lány iskolájában fát ültetnének az emlékére.

MENTŐ GÁZOLT: Zenét hallgatott, nem hallotta a szirénát

Szívbeteghez száguldó, szirénázó mentőautó gázolt el kedden késő délután egy zebrán bicikliző kamaszt Békéscsabán. A 16 éves lányt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, de nem tudták megmenteni, este meghalt. Egy szemtanú szerint az áldozat zenét hallgatott, ezért nem hallhatta a szirénát. Amint a lámpája zöldre váltott, elindult és behajtott a kereszteződésbe, ahol érkezett a mentő, aminek sofőrje már nem tudott megállni.

A mentők is karamboloztak

Tömegbaleset a 47-esen: egy ember életveszélyesen megsérült, összetört egy mentőautó is. Először egy autós rohant egy kistraktorba kora délelőtt Hódmezővásárhely mellett a 47-es úton, majd a segítségre siető mentőbe csapódott egy másik autós. Hárman kerültek kórházba, a traktort vezető férfit életveszélyes állapotban szállították egy újabb mentővel Szegedre.

Előbb lezuhant, aztán felborult vele a mentő

A vizes vébé épülő Duna parti úszóstadionján dolgozott az a férfi, aki múlt szombaton rövid időn belül kétszer is balesetet szenvedett. Először az építkezés állványáról zuhant le. A mentőautó már majdnem a kórházba ért vele, ám alig 50 méterre a céltól karambolozott és felborult. Ekkor sérült meg másodszor, de a mentőkocsi személyzetét is kórházba kellett szállítani.

Valószínűleg nem hallotta meg a szirénát

Az oldalára borult és több métert csúszott egy szirénázó mentőautó délelőtt Budapesten. A kocsi sofőrje valószínűleg nem hallotta meg a szirénát, úgy tudjuk hangosan szólt a zene az autóban. Az ütközés ereje olyan nagy volt, hogy a mentőautó az oldalára borult, több métert csúszott, végül az út közepén állt meg. A kocsi eleje a szélvédőig teljesen eltűnt, a légzsákok berobbantak az ütközés pillanatában. A három fős személyzet megsérült, de a betegnek nem lett baja.

Forgalmas kereszteződésben szült

A nagyatádi kismamával már nem ért be a mentő a kórházba - Kaposvár egyik legforgalmasabb csomópontjában, a mentőautóban hozta világra babáját. Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy már nem jutnak el a kórházig, a mentőtiszt döntött - levezeti a szülést.

Nem ér majd ki mindenhova 15 perc alatt a mentő

Megszoktuk, hogyha valami baj történik, felhívhatjuk a mentőket, és azonnal küldenek egy kocsit, amely átlagosan 15 perc alatt ki is ér. Ennek hamarosan vége. Legalábbis a mentőszolgálat megbízott főigazgatója szerint. A Népszabadságnak arról beszélt, hogy nincs elég kocsi és orvos sem. Ezért az eseteket súlyosság szerint rangsorolni kell. A jövőben az is lehet, hogy a diszpécser majd azt mondja, nem küldenek mentőt.

Nem jutott át a beteggel a mentőautó

Vissza kellett fordulnia egy stroke-gyanús beteggel kórházba siető, szirénázó mentőautónak vasárnap a budapesti futóversenynél lévő útlezárás miatt. Erről egy nézőnk küldött felvételt. A rendőrség szerint ők nem utasították a mentőt, hogy forduljon vissza, rövid egyeztetés után a mentősofőr választott más útvonalat. A mentőszolgálat szerint a beteg végül néhány perces késéssel ugyan, de megérkezett a kórházba és állapota sem romlott a kerülőút miatt.

Adományból vettek koraszülött mentőautót

Több mint 30 millió forintért vásárolt új mentőautót egy 91 éves férfi a koraszülöttek mentésével foglalkozó Péter Cerny Alapítványnak. A nagylelkű adományozó felesége hagyta meg végrendeltében, adja oda közös vagyonukat az alapítványnak.

Mentősök borultak fel


szerző:
2015.08.31. 18:10
Mentősök borultak fel

Alig másfél óra alatt két súlyos baleset is történt Budapesten. Hétfő kora délelőtt egy mentőautó karambolozott Soroksáron, miután nem adott nekik elsőbbséget egy másik kocsi. Egy órával később a tűzoltóság doktorszolgálata borult fel a Rákóczi úton, nekik egy luxusterepjáró nem adott elsőbbséget.

Ütközött a balesethez száguldó mentő

Balesethez száguldó mentőautó karambolozott egy autóval hétfő délután Csepelen. A mentőben hárman ültek, ők nem sérültek meg. A kocsit, amellyel ütköztek, egy idős férfi vezette. Az RTL Híradónak a mentőautó vezetője maga mesélte el, hogy mire emlékszik a balesetből.

Előzetes: Mentőautó karambolozott

Balesethez száguldó mentőautó karambolozott egy autóval hétfő délután Csepelen. A mentőben hárman ültek, ők nem sérültek meg. 6-kor az RTL Híradóban a mentőautó vezetője maga meséli el, hogy mire emlékszik a balesetből.

Szirénázó mentő elé hajtott a teherautó

Egy szülő nőhöz száguldó mentőautó és egy teherkocsi ütközött össze reggel az M1-es autópálya herceghalmi lehajtójánál. A mentőkocsi sofőrjét életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba, a mellette ülő ápoló súlyos sérüléseket szenvedett. Úgy tudjuk, hogy a mentőautó használta a megkülönböztető jelzéseit, amikor nagy sebességgel belerohant a kikanyarodó teherkocsiba.

KARAMBOL: Szirénázó mentő elé vágott a teherautó

Az ütközésben szinte teljesen eltűnt az eleje a mentőautónak. A motor félig kiszakadt, a mentőt oldalról találta el az elé kikanyarodó teherautót. A mentőautó vezetőfülkéje annyira összetört, hogy a bent ülő két embert először ki kellett szabadítani a roncsokból.

Szirénázó mentő elé vágott


szerző:
2015.02.03. 18:07
Szirénázó mentő elé vágott

Majdnem mentőautónak ütközött egy sofőr egy budapesti kereszteződésben - hajszálon múlt a tragédia. Az általunk megkérdezett vezetéstechnikai szakértő szerint bár egyik sofőr sem volt szabálytalan, de a mentőautó közelében mindig előzékenynek kell lenni.

Szolgálhatnak a régi mentőautók is

Mégis lehetnek 10 évnél idősebb mentőautók szolgálatban, pedig egy 2011-es rendelet előírta, hogy a gépjárművek nem lehetnek öregebbek 10 évnél. Egy tavaly év végén megjelent jogszabály visszavonta ezt, és ismét 13 évre emelte az autók nyugdíjkorhatárát.

Cigiért nyúlt, meghalt a karambolban

A mentőautóban meghalt annak a kenyérszállító autónak a sofőrje, aki kisteherautójával egy menetrendszerinti busszal ütközött kora reggel Mályiban. A buszon öten sérültek meg könnyebben: a busz sofőrje és négy utas. Mindegyiküket kórházba vitték, de már hazaengedték őket.
 

Felborult a mentő, meghalt a beteg

Meghalt egy beteg, amikor felborult és árokba csapódott az őt szállító mentő Gencsapátinál. A mentő valószínűleg megcsúszott a vizes úton.

Lestrapált esetkocsikkal mentenek az OMSZ-nél

3 éve nem kaptak új mentőautót sehol, Borsod megyében naponta 8-10 autó hibásodik meg.

Tovább menthetnek a kocsik


szerző:
2011.08.24. 12:00
Tovább menthetnek a kocsik

Egy rendeletmódosítás a mentésben részt vevő autók korábbi 10 éves korhatárát, 13 évre emelte.

Letartolt egy mentőautót egy volánbusz

11-en sérültek meg kora délután Kecskeméten, amikor a belvárosban összeütközött egy mentőautó és egy volánbusz.

Mentővel karambolozott egy motoros

Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy motoros, aki megkülönböztető jelzést használó mentőautóval ütközött.

Villanykábel „állt” a mentőautó útjába

Mentőautó akadt fenn az út fölött áthúzott villanykábelen Borsodszentgyörgy térségében, a vezetéket engedély nélkül feszítették ki.

Mentősök a vádlottak padján


szerző:
2011.06.24. 18:00
Mentősök a vádlottak padján

A mentősök azt állítják, az autós ütött először, és nem értik, miért ellenük folyik az eljárás.

Rendőrautó karambolozott mentővel

Rendőrautó ütközött mentőautóval szerdán a fővárosban.

Várakozó autónak csapódott a mentő

Három ember megsérült, amikor karambolozott egy mentőautó hétfő este Miskolcon.

A mentőt és a mentőst is menteni kellett

A balesetben megsérült a mentőautó vezetője és a mentőápoló, valamint egy személygépkocsi vezetője.

Villanyoszloppal ütközött a mentő

Mentőautó ütközött egy villanyoszlopnak Budapesten péntek délután. A balesetben senki nem sérült meg.

Mentőautóért „kalapoznak” Balatonlellén

A balatonlellei mentősök egyetlen nagy esetkocsija összetörött egy mentésnél, 8-10 millióba kerül egy új.

Ittas sofőr törte össze a mentőautót

Részeg autóssal ütközött egy mentőautó az éjszaka Budapesten.

Egymilliárdot vonnak el a mentőktől

Egymilliárd forinttal kevesebb támogatást kap az Országos Mentőszolgálat a mentőautók lecserélésére – írja a Magyar Nemzet.

Hogy ne essünk pánikba a mentőtől

Perceket veszíthetnek a mentők a figyelmetlen és rutintalan vezetők miatt.

Sokan siettek a mentők segítségére

Egyetlen nap alatt 23 felajánlás érkezett az Országos Mentőszolgálathoz.

Mentés közben törték fel a mentőautót

A GPS-t lopták el a járműből, a mentőszolgálatnak pedig nincs lehetősége a pótlásra.

Részegen akarta vezetni a mentőt


szerző:
2011.02.07. 05:40
Részegen akarta vezetni a mentőt

Ittas állapotban volt az a férfi, akit a mentőszolgálat munkatársai szedtek ki egy mentőautóból.

Mentősök fogták el a mentőautótolvajt

A férfi belopozott a mentőállomás udvarára, és egy ott lévő rohamkocsit próbált ellopni, mikor egy másik mentőautó érkezett.

Nevelt lánya szülését vezette le a mentős

Saját unokáját segítette világra egy mentőorvos Kétegyháza és Gyula között.

Hála helyett mentőt loptak a baleset után

A recepciós táskájával és egy mentőautóval lépett le két francia férfi egy belga kórházból, ahova autóbalesetük után szállították őket.

Készenlétben a mentőszolgálat


szerző:
2010.12.31. 18:45
Készenlétben a mentőszolgálat

Éjszaka 80 kocsi áll készenlétben, mivel szilveszterkor duplájára nő a risztások száma.

Mentőket ajándékoz a kormány


szerző:
2010.12.22. 18:58
Mentőket ajándékoz a kormány

330 millió forintért 20 új esetkocsit vásárol a kormány a Mentőszolgálatnak.

Baleset miatt megálló mentőnek mentek

Az M1-es felé vezető oldalon 4 kocsi karambolozott, míg a másikon egy mentőautóba rohantak bele.

A mentő furcsa balesete


szerző:
2010.11.24. 08:10
A mentő furcsa balesete

Fennakadt egy beteget szállító mentőautó egy úgynevezett elektromos útakadályon Budapest belvárosában.

Elöregedtek a mentőautók


szerző:
2010.11.13. 16:59
Elöregedtek a mentőautók

Januárban 247 mentőautót kell leselejteznie az Országos Mentőszolgálatnak.

Mentősnek álcázták magukat a drogfutárok

Bosnyák rendőrök 29 kilogramm marihuánát találtak egy szirénázó mentőautóban.

Felborult egy mentőautó


szerző:
2010.09.05. 11:29
Felborult egy mentőautó

Mentőautó ütközött személyautóval késő este Kecskeméten.

Mentő karambolozott


szerző:
2010.06.28. 18:04
Mentő karambolozott

Személyautóval ütközött a mentő Mosonmagyaróváron.

Mentőautó karambolozott Budapesten

Beteghez sietett a mentőautó, amikor egy autóval ütközött össze és kidöntött egy tűzcsapot.

GPS-t loptak egy mentőautóból


szerző:
2010.01.08. 15:37

Mentőautókat tettek tönkre


szerző:
2009.12.22. 21:42
Mentőautókat tettek tönkre

Három mentőautót is megrongáltak kedden a fővárosban, illetve környékén.

Csúszós utak, hóakadályok


szerző:
2009.12.22. 16:58
Csúszós utak, hóakadályok

Több helyen keresztbe fordult kamionok akadályozták a közlekedést.

Két mentőautó is balesetet szenvedett

Szegeden karambolozott, Telekházán árokba csúszott egy-egy kocsi. Hárman sérültek meg.

Mobil sürgősségi osztály Pécsen

Akár öt életet is meg lehet menteni egyszerre a most átadott tömeges baleseti egységgel.

Belehajtott az álló mentőautóba

Az út szélén álló mentő vészvillogót, kék lámpát is használt, de nem vették észre.

Személykocsi működik mentőautóként

Az autó nem szállíthat beteget, viszont hamarabb oda tud érni a helyszínre.

Meghalt a beteg, akihez a felborult mentő rohant

Az autó a vizes úton megcsúszott, és egy kukoricaföldre sodródott.

Afrikába visznek mentőautókat


szerző:
2009.05.10. 14:00
Afrikába visznek mentőautókat

A 17 darab mentőautó a fővárosból, a Hősök teréről startol.

Mentőkarambol négy sérülttel


szerző:
2009.04.29. 23:39
Mentőkarambol négy sérülttel

A mentő feltehetően átsodródott az út baloldalára, ahol összeütközött egy autóval.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való