KERESÉS search-close

mentőápoló

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mentőápoló"

Megverte, majd megfojtotta barátnőjét a mentős

Jogerősen életfogytiglant kapott az a mentőápolót, aki 3 éve megverte és megfojtotta 18 éves barátnőjét. A férfi azt hitte, hogy a lány meghalt a veréstől, és úgy akarta beállítani, mintha baleset történt volna, ám a fiatal nő magához tért, ezért megfojtotta. Az apa a tárgyaláson azt mondta, a lánya is mentős szeretett volna lenni, hogy életeket mentsen.

A bíró hangja elcsuklott a sok kegyetlenségtől

Életfogytiglani fegyházbüntetést kapott az a korábban mentőápolóként dolgozó férfi, aki a vád szerint 2015-ben megölt egy 18 éves lányt a Vas megyei Bobán.

Bocsánatot kért a bíróságon

Bocsánatot kért a bíróságon az a fiatal, aki hasba szúrt egy mentőst csaknem másfél éve Budapesten. A mentőápolót életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A támadó drogozott, ezért kellett mentőt hívni hozzá. Azt állította, hallucinált az autóban, azt hitte elrabolták, ezért támadta meg a neki segítő ápolót.

Rekordidő alatt újratanult járni

Rekordidő alatt megtanult újra járni. Megkapta első művégtagját Kiss László, aki 7 hónapja autómentőként segíteni indult, de egy autó elgázolta. Életveszélyes állapotban vitték kórházba. A történtekről többször is beszámolt az RTL Híradó. Ahhoz, hogy valaki megtanuljon protézissel menni, 6-8 hét kell, Kiss László azonban egy hónap alatt mankóra cserélte a járókeretet.

Mentőápolóra támadt egy beteg Komáromban

A férfi már a mentőautóban szidalmazta és leköpte a mentősöket. Miután a kórházból néhány órával később kiengedték, összetalálkozott a mentőápolóval, akit szó nélkül ököllel arcon ütött. Az ápolónak felrepedt a szája és zúzódásokat szenvedett. A 22 éves férfi ellen eljárás indult.

Megkéselték, majd segített lefogni a támadót

Még mindig a történtek hatása alatt áll - ezt mondta az RTL Híradónak az a mentőautó-sofőr, akinek társát késsel életveszélyesen megsebesítette egy őrjöngő fiatalember kedden, Budapesten.

Hasba szúrta a beteg a mentőápolót

Egy őrjöngő fiatal hasba szúrt egy mentőápolót Budapesten a mentőautóban. A 16 éves fiút Csepelről szállították a mentősök a Heim Pál Kórházba, mert rosszul lett. Mielőtt a kórházba értek volna, a fiatal tombolni kezdett, úgy tudjuk, drog hatása alatt állhatott. Egy késsel az ápoló mellkasába és hasába szúrt. A mentőst kórházba vitték és azonnal életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

Most a nagymama segít unokája megmentőjén

Megható találkozás. Egy nagymama 5 éve szerette volna megköszönni a mentőápolónak, hogy megmentette fuldokló unokáját, de nem tudta, hol keresse a férfit. Véletlenül, az interneten látta meg a mentős fotóját. Kiderült, az ő gyereke Zalán, az a szemrákkal küzdő kisfiú, akit az RTL Híradóban is többször bemutattunk. A két család most találkozott, és a nagymama azonnal segített is a családnak.

Előzetes: Megható találkozás


szerző:
2015.02.22. 15:11
Előzetes: Megható találkozás

Egy nagymama 5 éve szerette volna megköszönni a mentőápolónak, hogy megmentette fuldokló unokáját, de nem tudta, hol keresse a férfit. Véletlenül, az interneten látta meg a mentős fotóját. Kiderült, az ő gyereke Zalánka, az a szemrákkal küzdő kisfiú, akit az RTL Híradóban is többször bemutattunk. A két család most találkozott, a megható felvételeket láthatják 6-kor, és azt is elmondjuk, hogyan próbál segíteni a beteg Zalánkán a másik kisfiú nagymamája.

34 éves, de idősek otthonában él

Az egykori mentőápoló, 2011 augusztusában szenvedett balesetet szolgálat közben. Hetekig kómában volt. Miután magához tért, az állapota még rosszabb lett. Most nem tud járni, beszélni is alig. Testvére azért fordult a nyilvánossághoz, hogy segítsen öccsének. A fiatalember egyébként azért lett mentős, mert 16 évesen szüleit elveszítette egy tragikus balesetben.

Várakozó autónak csapódott a mentő

Három ember megsérült, amikor karambolozott egy mentőautó hétfő este Miskolcon.

A mentőt és a mentőst is menteni kellett

A balesetben megsérült a mentőautó vezetője és a mentőápoló, valamint egy személygépkocsi vezetője.

Meghalt a beteg, akihez a felborult mentő rohant

Az autó a vizes úton megcsúszott, és egy kukoricaföldre sodródott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való