KERESÉS search-close

mennyibe kerül

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mennyibe kerül"

Százezer forint egy balatoni hétvége kettesben?

Még mindig olcsóbb belföldön pihenni, mint külföldre utazni? Mennyiből jön ki az útiköltség, szállás, a sör, lángos, fagyi és a többi? Vonattal és autóval indultunk Budapestről a Balatonra; foglaltunk szállást, strandra is mentünk. Megmutatjuk, mennyibe kerül péntektől vasárnapig a vakáció!

 

Nem tudni, mennyibe kerül majd a vb

2023. augusztusában atlétikai világbajnokság lesz Budapesten, de még senki nem tudja megmondani, hogy mennyibe kerül majd Magyarországnak. Az viszont biztos, hogy épül egy új Nemzeti Atlétikai Központ, igaz, a kivitelezési tervek még nem készültek el. A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja szerint ezért nem lehet felelősen nyilatkozni az építési költségekről. A szocialistákat felháborítja, hogy a kormány nem mondja meg, hogy mennyi közpénzt tervez elkölteni.

Hány százezer forintba kerül egy kisbaba megszületése?

A terhesgondozástól a szülésig mennyi pénzt költ és hány zavarba ejtő, olykor megalázó szituációt él meg egy nő? Honnan tudjuk, hogy mi mindenért, kinek és mennyire kell hálásnak lennünk, hogy emberhez méltó ellátást kapjunk?

Többen nyaralnának, mint tavaly

A tavalyinál többen készülnek nyaralni idén. 10-ből 6 magyar tervez nyári pihenést - az egyik kereskedelmi bank kutatása szerint. De mennyibe fog ez kerülni?

Egyre többen mennek magánkórházba és magánrendelőbe

Egyre többen mennek magánkórházba és magánrendelőbe az állami helyett. Van ahol egy-két év alatt annyi lett a beteg, hogy a műtéteknél kisebb várólista alakult ki. Az egyik budapesti magánkórház vezetője szerint már nem csak jómódú betegeik vannak, sok páciensüknek a család több helyről szedi össze a kezelés árát, hogy ne kelljen az állami intézménybe menniük. Az Emberi Erőforrások Minisztériumánál azt írták az RTL Híradónak, hogy a polgári kormány célja az állami egészségügy fejlesztése.

 

182 milliárdért épül a stadion

Aláírták a szerződést; megvan, hogy mennyibe kerül az új Puskás Stadion. 182 milliárd forintért építik fel 2019 végére a 67 ezer fős focistadiont. A kormány szerint ez az ár európai viszonylatban átlagosnak mondható. Az MSZP viszont azt mondja, túl sok, főleg, mert az eredeti tervekhez képest jóval kevesebb minden szerepel az árban.

Mennyibe kerül a parkolás a kórházaknál?

Talán Önökkel is előfordult, hogy egy beteg családtagot vagy ismerőst vittek kocsival kórházba. A legtöbb intézményben azzal szembesülhet az ember, hogy gondot jelent a parkolás. Vagy túl messze lehet megállni, mert egyáltalán nincs hely a közelben, és még ott is fizetni kell, vagy be lehet hajtani a kórházba, de ott aztán néha vagyonokba kerül a parkolás. Egy nézőnk írt nekünk felháborodott levelet, hogy már a gatyája is rámegy a parkolásra Debrecenben. Moskovics Judit elment vele a Kenézy kórházba, aztán végigjárt több budapesti intézményt is. Íme!

10 millióért van kint a magyar család

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki az olimpiára megy. Egy öttagú magyar család 10 millió forintra tippeli a kint lét költségeit. A 8-10 napos utakat nagyjából 800 ezer forintért hirdetik. Két magyar férfi biciklivel járta körbe Dél-Amerikát másfél hónap alatt, 2000 kilométert tekertek, mielőtt megérkeztek Rióba. Azt mondták, hogy a túra fejenként 600 ezer forintjukba került. A helyszínen körülbelül 2000 magyar szurkol.

3,6 milliárdot kap a kormánytól Felcsút környéke

3,6 milliárd forintból építenek kerékpárutat és gasztrosétányt a Váli-völgyben, Felcsúttól nem messze. Mindezt a kormányzati tartalékokból fizetik, azt viszont nem tudni, hogy ezért pontosan mi és mikorra épülhet fel. A kormányt hiába kerestük nem nyilatkoztak. A DK szerint ez pazarlás és hasznosabban is el lehetne költeni ezt a pénzt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való