KERESÉS search-close

menekülés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "menekülés"

Menekülés közben felniket dobáltak a rendőrök felé

Menekülés közben felniket dobáltak a rendőrök felé - apa és fia ellen indult eljárás Debrecenben. Múlt pénteken nem álltak meg autójukkal a járőrök jelzésére, hanem nagy tempóval továbbhajtottak. Kiderült, a kocsin rossz rendszám volt, ráadásul a 15 éves fiú vezetett, akinek jogosítványa sincs. Anyja szerint bepánikolt, ezért taposott a gázra.

Egy gyár tetejéről hozták le az előlük menekülő férfit a rendőrök

Gyárépület tetején bújt el, tűzoltókosárral kellett lehozni. Mindezt videóra vették a rendőrök. A 29 éves férfi a rendőrök elől menekült Győrben szerda délután. Drogozott és a kocsijában is volt kábítószer, ezért megpróbált meglépni a járőrök elől.

Rendőrök elől menekült a halálos balesetet szenvedett sofőr

Rendőrök elől menekült az a sofőr, aki vasárnap hajnalban szenvedett halálos baleset Beszterec és Vasmegyer között Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Információink szerint a férfi nem állt meg egy Stop táblánál, ezért akarták felelősségre vonni, de elmenekült. A rendőrök kérdéseinkre azt írták, követték, de olyan gyorsan hajtott, hogy lemaradtak mögötte. Információink szerint a férfi két nappal a 25. születésnapja után vesztette életét. 

A rabló, akinek már második akcióját vették kamerák

Egészen elképesztő jelenetek játszódtak le múlt hét pénteken Budapesten, amikor egy rab túszul ejtett egy fegyőrt a bíróságon, megszökött, majd elrabolt egy autót a vezetőjével együtt, aztán verekedésbe keveredett egy másik autóssal, végül pedig a rendőrök golyóitól esett össze az utcán. A menekülő nem kezdő, és nem most először készültek felvételek róla akció közben.

Késes férfi elől menekült a pécsi diáklány

Késsel támadt egy diáklányra egy férfi hétfőn reggel Pécsen. A lány észrevette, hogy követik, és beszaladt az iskolába, így nem esett baja. A rendőrség szabálysértési eljárást indított, még keresik a támadót. Az iskola azt szeretné, ha térfigyelő kamerákat szerelnének fel a környéken.

Az elejétől magyarok segítették Gruevszkit?

Macedóniából is magyar diplomaták segítségével szökhetett meg Nikola Gruevszki, ezt közölte az egyik német közszolgálati adó. A Deutsche Welle szerint a politikus eltűnése előtti hetekben többször is magyar diplomáciai autókat láttak annak a szállodának a mélygarázsában, ahol a volt miniszterelnököt utoljára látták. A Külügyminisztérium ezt tagadja. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, neki nincs tudomása arról, hol van most a börtönbüntetésre ítélt politikus.

Kicselezte a rendőröket


szerző:
2018.08.30. 18:35
Kicselezte a rendőröket

Csigalassúsággal menekült pick-upjával a rendőrök elől, mégis csak nagy nehezen tudtak elfogni egy körözött férfit Los Angelesben. Megpróbálták felborítani, szöges kötelet vetettek ki elé, de kikerülte a csapdákat.

Lángol Kalifornia


2018.07.28. 18:09
Lángol Kalifornia

Görögország után Kaliforniában pusztít tűzvész. Döbbenetes felvételek készültek arról, ahogy tűztornádok elől menekülnek autósok.

Létrán menekült Beyonce!


szerző:
2018.07.02. 16:50
Létrán menekült Beyonce!

Váratlan kellemetlenség érte Beyoncét lengyelországi koncertjén: egy beragadó elem miatt létrán kellett lemásznia a színpadról.

 

Lopott kocsival menekült


szerző:
2018.05.18. 18:11
Lopott kocsival menekült

Lopott kocsival menekült az őt üldöző rendőrök elől egy férfi. A gyanú szerint társával csütörtökön Karcagról elloptak egy terepjárót, majd a 34 éves gyanúsított kereket oldott az autóval.

 

Bezárták, kifeszítette az üveget

Rázárták az ajtót, de kifeszítette az üveget, így pedig el tudott menekülni egy tolvaj Budapesten. A fiatalember március végén lopott egy benzinkútról. Az üzletbe másnap is visszament és újra lopni próbált. Ekkor azonban már észrevették és bezárták előtte az ajtót.

 

Tóbiás teljesen bepánikol Kristóf jelenlététől!

A magányos fiú sosem gondolta volna, hogy még mindig így hat rá Kristóf személye…

Marci és Orsi együtt menekültek el otthonról

Marci úgy döntött elszökik. Lili megpróbált szólni Daninak a terhességről. Karola lelkesedését letörték a kollegái.

Marci Orsinak: „Lelépek innen, és szeretném, ha velem tartanál”

Miután Teó megütötte, Marci reggel összepakolta néhány cuccát és el akart szökni. Senkinek nem szólt a tervéről, de Orsit azért felkereste, mert azt szerette volna, ha a lány vele tart. Orsi először csak azért ment a fiúval, hogy lebeszélje erről az őrültségről, ám Marcinak a kedvességével és a lelkesedésével sikerült Orsit is meggyőznie a tervéről.

Meztelen társaság ijesztgetett egy tinédzsert

Három fős, meztelen társaság ijesztgetett egy tinédzsert Győrben. A tinédzser a közeli iskolából tartott hazafelé, amikor a parkban észrevette a meztelen embereket, akik kiabáltak felé és utána iramodtak. A rendőrség nyomozást indított.

 

Így fogták el a menekülő autóst

Kilométereken át menekült a rendőrök elől egy férfi. A X. kerületben akarták igazoltatni, de nem állt meg. Végül Vecsés határában lesodródott az útról, ekkor sikerült elfogni. Kiderült, hogy a férfi kábítószert fogyasztott, mielőtt kocsiba ült, ezért nem állt meg a járőröknek.

 

A szántóföldön át menekültek

Egy jánossomorjai ház mellé dobták a lopott vadászpuskát majd tovább menekültek. Kedden beszámoltunk róla, hogy két magyar-román kettős állampolgárságú férfi egy németországi rablás után menekülni kezdett, és Tata közelében fogták csak el őket, egy szántóföldön.

 

Fél Európán át menekültek

Lopott fegyverekkel és ékszerekkel menekültek több országon át. Két magyar-román kettős állampolgárságú férfit fogtak el a tatai rendőrök pénteken. A gyanú szerint az osztrák-német határ közelében egy széfet loptak el, amivel Ausztrián keresztül Magyarországra menekültek.

Futni kellett a tűz elől

Több családnak is futva kellett menekülnie házából, amikor egy bozóttűz váratlanul lecsapott Melbourne külvárosára. Ausztrália déli részén a 40 fokos hőség és a szárazság miatt több tucatnyi bozóttűz pusztít, az erős szél miatt pedig a lángok gyorsan átterjedhetnek lakott területekre is.

 

24 emelet magasból lógott

Bravúros mentést hajtottak végre kínai tűzoltók egy égő toronyházból. Egy férfi a tűz elöl kimenekült a 25. emeleten lévő erkélyre, és onnan függeszkedve próbált bejutni az alatta lévő lakásba. Az utolsó pillanatban sikerült berántani a 24.-re.

 

Barbi egy szörnyű kapcsolatból menekült el

Rengeteg bántalmazott nő van Magyarországon, akiknek erőt adhat Barbi története. Neki és lányának sikerült elmenekülnie a szörnyűségek elől, és most egy szebb és boldogabb életet élhetnek.

Targoncával fogtak tolvajt

Targoncákkal akadályoztak meg egy lopást az egyik cseh barkácsbolt alkalmazottjai. A tolvajok, miután kirámoltak egy parkoló áruszállító furgont, autóval akartak kereket oldani, de egy arra targoncázó szemfüles raktáros elállta az útjukat. Segítségére siető társaival aztán villámgyorsan bekerítették a menekülőket, akiket a rendőrök őrizetbe vettek.

CSEMPÉSZ: A sorompót áttörve menekült

Kamera rögzítette a csempészt, aki a záhonyi határon, a sorompót áttörve menekült. A vámosok a kocsiját akarták ellenőrizni, amikor gázt adott. Az útlevelét azonban a határátkelőn felejtette. Azonnal keresni kezdték, az autóját nem messze meg is találták - tele csempészcigarettával. Hogy mit mondott elfogásakor, kiderül 18:00-kor az RTL Híradóban.

Pulóverébe tömte a lopott pénzt

Csaknem két és félmillió forintot tömött a pulóvere zsebébe a bankrabló, akit csütörtökön menekülés közben ütött el egy teherautó Budapesten. Fegyvert fogott a pénztárosra, így jutott hozzá a pénzhez.

Pillanatok alatt kiéghet a lakás

A tűzhely a legveszélyesebb - a lakástüzek fele a konyhában keletkezik. A tűzoltók látványos bemutatón szemléltették, hogy milyen veszélyes lehet adventkor őrizetlenül hagyni a gyertyákat, és hogy hogyan robbanhat fel a konyha a karácsonyi sütés közben. Azt tanácsolják, hogy ha ég a ház, hívjuk a tűzoltókat és meneküljünk. Itt megmutatjuk azt is, mi történik egy karácsonyfatűznél!

A harmadikról ugrott le a díler Budapesten

Kiugrott a harmadik emeleti lakásból: így menekült egy drogdíler a kommandósok elől Budapesten. Tizenöt métert zuhant. Négy társát is elfogták ugyanott: a rendőrség szerint hónapok óta üzletelt marihuánával. A bandát egy vak férfi irányította.

 

Evelinéknek menekülniük kellett átmeneti lakásukból

Miután Andor lelépett, Robi újra bepróbálkozott Evelinnél és Szilvinél, de hála Evinek, még azelőtt eltudtak menekülni a lakásból, hogy a fiú erőszakoskodni kezdhetett volna velük. A két lány ezután először Joe-hoz folyamodott segítségért, majd egy hostelben szálltak meg.

Erdőn át próbálta lerázni a rendőröket, nem sikerült

Autóval menekült a tolvaj, aki az erdőn át próbálta lerázni a rendőröket, sikertelenül. Az üldözést az egyik járőrkocsi fedélzeti kamerája rögzítette. A 38 éves férfi korábban egy budaörsi áruház parkolójában pénzt és ruhát lopott egy autóból. A biztonsági őrök ezt észrevették, akiket ezért paprika spray-vel lefújt, majd elmenekült. A rendőrök több kocsival eredtek utána. A tolvaj lakásán fegyvereket, késeket és kábítószergyanús anyagot is találtak.

 

Kíra elmenekül Bécy gyerekvállalási terveit hallva

Milán teljesen lemond Kíráról, amikor a lány az előesküvői buli előtt megint egyértelműen visszautasítja a lakóhajón. Amikor Bécy kijelenti a vendégek előtt, hogy amilyen gyorsan csak lehet, családot szeretne alapítani Kírával, a lány pánikba esik, és elmenekül.

Előző rész (2017. augusztus 07.)

Vajon Ottó és Hanna kimenekíti Juditot? Vajon beköltözik Sári Kristófhoz és Tóbiáshoz? Vajon Ágnes közelebb jut Liza megmentéséhez? Miklós újra magához ragadja az irányítást a Berényi Kft.-ben.

Következő rész (2017. augusztus 07.)

Vajon Ottó és Hanna kimenekíti Juditot? Vajon beköltözik Sári Kristófhoz és Tóbiáshoz? Vajon Ágnes közelebb jut Liza megmentéséhez? Miklós újra magához ragadja az irányítást a Berényi Kft.-ben.

Birkák hátára menekültek a nyulak

Internetes kedvencek lettek a birkák hátán pihenő nyulak. Az állatok az új-zélandi áradás elől menekültek el. A nyulak biztosan megfulladtak volna, ha nem találják fel magukat. A szigetország egyes területein a múlt héten rendkívüli állapotot kellett kihirdetni az árvíz miatt.

A kilencedikről ugrott ki a tűz elől

A kilencedik emeletről vetette ki magát egy férfi, miután a salvadori pénzügy-minisztériumban tűz ütött ki péntek délután. Ráadásul nem ő volt az egyetlen, aki így próbált menekülni az égő épületből. Ők túlélték a zuhanást, egy nő viszont meghalt füstmérgezésben. Megrázó felvételek!

3 éves kislányával menekült a nyomozók elől

Három éves kislányával és élettársával a kocsiban menekült az őt üldöző nyomozók elől egy 37 éves nyíregyházi férfi. A NAV nyomozói házkutatásra érkeztek, de amikor meglátta őket, kocsiba pattant és menekülőre fogta. Végül elkapták. Kiderült, hogy országosan körözték. A lakásában több millió forint értékű csempészárura bukkantak.

Evelin belátja, hogy az egész élete romokban hever

Evelin a többiek puszta gyűlöletével találja szemben magát, ami elől elmenekül. Miközben Gréti este Daninál talál vigaszt, addig Evelin kénytelen belátni, hogy el kell hagynia Budapestet.

 

Evelin vidékre menekül a problémák elől

Evelin reggel még mindig képtelen volt bevallani magának, hogy a döntése kis híján ember életeket követelt, és nem tudta elfogadni az őt ért vádakat...

 

Az egész városnak menekülni kell

Egy egész várost elöntött a víz Új-Zélandon a Debbie-nevű ciklon kiváltotta hatalmas áradások miatt. Több ezer embert kellett kimenekíteni a településről, ahol két méter magasan áll a víz, szakértők szerint legalább 500 éve nem volt ekkora vihar az országban. A ciklon Ausztráliában is óriási pusztítást végzett.

A rendőrség megzavarta Erika és Gyuri romantikázását

Hiába az öröm a csokor miatt, és hiába magyarázta ki magát Gyuri, a rendőrök igazoltatják ők, a forgalmi és a jogsi azonban Stokinál maradt...

Maja úgy érzi, Emmán kívül senki nem érti meg őt

Evi és Kristóf meglátogatták Maját a kórházban, de a lány nem volt kíváncsi rájuk, csak egy dolgot akart: elhagyni a kórházat. Maja elmesélte Kristóféknak, hogy éjjel meghalt a kórteremben fekvő idős néni, majd megjelent Rózsika néni unokája, Emma...

A világ legpancserebb bűnözői

Menekülés közben kiverte az üvegajtót, a befelé nyíló ajtót kifelé akarta nyitni, kiesett a fegyver a kezéből az eladó elé vagy éppen beragadt az apró nyíláson vagy a kéményben lopás közben. Hihetetlen és elképesztő videók tucatjai vannak fent az interneten pancser és idióta betörőkről és rablókról, akiknek nemcsak, hogy nem sikerült a bűncselekményt elkövetniük, de sokáig rajtuk nevetett a fél világ. A Fókusz stábja összeszedte a világ legpancserebb bűnözőit!

Következő rész (2017. február 09.)

Tamás hozzálát a „Paula“ tetoválás eltávolításához. Bécy reggel egy remek üzleti ajánlatot kap. Milán Lizához menekül, és összetalálkozik Karesszal.

Paula külföldön kezd új életet Márkkal?

Paulának és Márknak is rémesen indult a napja. Paulának minden félresikerült, Márk pedig újra a féltékeny Tamás céltáblájává vált a klubban. Amikor egy srác az utcán Márk kezébe nyomott egy Baliról szóló szórólapot, felvetette Paulának, hogy lépjenek le együtt Budapestről.

Novák Laci így próbál elmenekülni

Mióta Tóbiás a kisbolt főnöke, Lacinak egy perc nyugta sincs, ugyanis az új főnök rengeteg feladatot oszt ki a lusta férfinak. Nem telik el sok idő, Novák megtalálja a menekülési útvonalat, csakhogy Tóbiásnak mindenhol szeme van... 

Barbi Joe helyett Robit választja?

Joe-nak is feltűnt, hogy Barbi az elmúlt napokban nagyon furcsán viselkedik vele, ezért úgy döntött, kérdőre vonja feleségét. A lány nem tudta rávenni magát, hogy őszintén beszéljen neki a Robi iránti érzéseiről, ezért inkább menekülőre fogta...

Menekülés a pokolból


2016.11.30. 18:30
Menekülés a pokolból

Horrorisztikus videót készített egy testvérpár arról, ahogy a kocsijukkal menekülnek az amerikai a Tennessee állambeli erdőtűzből. A Gatlinburg külvárosi részében lévő házukat hagyták hátra, amikor a lángok közel értek, ám nem volt más kiút, minthogy az autóval a tűzvészen át hajtsanak. A tűzvészben egyébként legkevesebb hárman haltak meg eddig.

Vince egy „édes hármassal” lepi meg Borit

Borinak igazán nagyszerű szexben volt része Vincével, és közel jár ahhoz, hogy igazán szerelmes legyen. Mikor később a fiú egy másik lánnyal várja Borit egy hotel szobában, Boris megdöbben, és elrohan.

Autóval menekült a rab, elfogták

Ózdon fogták el kedd este azt a férfit, aki a szlovákiai Rimaszombat börtönéből szökött meg dél körül. A férfi a szlovák rendőrök elől autóval Magyarország felé vette az irányt, és átjutott a határon. A szlovák és a magyar rendőrök közösen folytatták a hajszát, és órákon belül elfogták. Ózd felbolydult a rendőrségi akció alatt, egymást érték a szirénázó rendőrautók, még helikoptert is bevetettek.

 Luna elhagyja Lalit és az országot is

Miután a lány váratlanul megjelent az albérletben, hogy elköszönjön: magától visszamegy Ecuadorba! Lali megpróbálja lebeszélni erről, azonban később kénytelen rájönni, hogy Luna nem egyedül utazik haza…

Lali vágya teljesül: Luna lefekszik vele

Luna számára kilátástalannak tűnik a helyzetük, és fel akarja adni magát a rendőrségen, azonban Lali meg tudja őt győzni, hogy folytassák a menekülést, sőt közelebb is kerülnek egymáshoz…

Megszoksz vagy megszöksz?


szerző:
2016.09.05. 16:20
Megszoksz vagy megszöksz?

Alkalmazkodás kontra menekülés. Vagy azt is mondhatnánk, hogy megszokni vagy megszökni? És ez a nap kérdése.

Soma a könnyeivel küszködve menekült a viták elől

A Micis vita után Soma teljesen magába zuhant, és sírva a fürdőszobába menekült. Hiába próbálták megnyugtatni, nem igazán sikerült senkinek. Végül megpróbált a sufniba zárkózni, de ott Viki próbálta meg kiszedni belőle, hogy mégis mi a baja igazából.

Gyuszi megbocsájtást nyert

Amikor Gyuszi apja, József újra felbukkan a lakásban, Hajni mégis meggondolja magát és nem hagyja el a férjét. Gyuszi ezt nem hajlandó elfogadni, és választásra kényszeríti az anyját, aki Józseffel marad. A srác elhatározza, hogy otthagyja őket, ám teljesen nincstelen végül Joe-nak lelkiismeret furdalása lesz Gyuszi miatt.

Nem sokáig jutott a menekülő taxis

Autós üldözés Budapesten. Kilométereken át üldöztek a rendőrök egy taxist, akit igazoltatni akartak a VIII. kerületben, de elmenekült. Áthajtott a Petőfi hídon, majd a budai alsó rakparton nekiment egy másik kocsinak, ezután pedig a szalagkorlátnak csapódott. A balesetben csak a taxis sérült meg könnyebben, őt elfogták a rendőrök. Úgy tudjuk, hogy a férfi kábítószert árult, ezért menekült el a rendőrök elől.

LÖVÉSEK UTÁN: Pánik és menekülés Münchenben

Hatalmas volt a káosz a bajor fővárosban miután pénteken nem sokkal hat óra előtt lövések hallatszottak egy bevásárlóközpontnál. A rendőrség órákon át azt sem tudta hány elkövető van. Münchenben leállították a tömegközlekedést, mindenkit arra kértek: maradjon otthon.

PÁNIK: Sikoltozva menekültek az emberek

Éttermekbe, bárok mellékhelyiségeibe próbáltak menekülni az emberek a nizzai sétányról a teherautó elől, mások pedig a tengerbe futottak, hogy elkerüljék a gázolást. Amikor a becslések szerint a több tízezres tömegbe hajtott a tunéziai származású merénylő, pánik tört ki, sírva, sikoltozva, a holttestek között menekültek az ünnepi tűzijátékra érkezők.

Krisztián döntött – Nem jön haza!

Oly sok idő telt el azóta, hogy Krisztián egy lőtt sebbel az oldalán eltűnt, és azt se lehetett tudni, hogy egyáltalán életben van-e. Rudi sikeresen rábukkant a fiúra, aki viszont nem pont úgy reagált, ahogy várható lett volna.

Fókusz 2016-06-09


szerző:
2016.06.09. 18:55
Aliz kikutatja Luca táskáját és talál is benne valamit

Az aggódó édesanya oldalát szúrja a kíváncsiság, vajon miért titkolózik Luca. Vajon mi lehet a baj? A kamaszlány táskáját rendesen fel is túrja, és a kezébe akad valami érdekes dolog. 

A tetőn át menekültek a panelházból

A tetőn át menekültek az emberek egy tízemeletes panelházból Budapesten. A lángok egy ötödik emeleti lakásban csaptak fel csütörtökön. A tűzoltóságot egy éppen arra járó tűzoltó értesítette. Az egyik szemtanú szerint sokan pánikba estek, mert a lakásból óriási lángok csaptak ki. A mentők két embert láttak el a helyszínen. A lakásban senki sem volt.

Emília színt vall Zsoltnak

A pszichológusnő addig görgeti maga előtt a hazugságokat, mígnem a belebotlik a saját hibájába. Zsolt pont belefut egy furcsa történetbe, amit Emíliától hall.

Megtalált állatok az erdőtűz után

A kanadai erdőtűzben elpusztult McMurray lakói még sokáig nem térhetnek vissza otthonukba, de legalább a meneküléskor hátrahagyott háziállataikkal újra találkozhattak.

Nem más élete árán akarta visszaszerezni a táskáját- ezt mondta az a nő, aki még 2012-ben üldözőbe vett két motorost, miután azok kifosztották vezetés közben. A menekülés közben az egyik tolvaj meghalt. A nő felfüggesztett börtönt kapott. Az RTL-Híradó által megkérdezett kriminálpszichológus szerint kevesen mertek volna a nőhöz hasonlóan cselekedni.

Hét és fél év a felsült trafikrablónak

Hét és fél év fegyházat kapott első fokon az első debreceni trafikrabló. 2014 januárjában akart társával kifosztani egy dohányboltot. Gázpisztoly fogott az eladóra, de az nem ijedt meg, hanem megnyomta a pánikgombot. A rablók erre zsákmány nélkül menekültek el. Ott hagyták viszont azt a nylonzacskót, amiben a pénzt akarták elvinni. Ez buktatta le őket.

Majdnem meglincselték a támadót

Kis híján agyonvertek Buenos Airesben egy férfit, miután egy buszon paprikaspray-vel lefújt egy méltatlankodó nőt, akit előtte a tömegben megfogdosott. A molesztáló az akció után le akart menekülni a járműről, de a buszvezető bezárta az ajtót. A feldühödött utasok ezután lerángatták. Végül el tudott futni a népítélet elől.
 

Kintről szóltak neki, hogy ég a ház

Hálás lehet egy arra járó férfinak az a nyugdíjas, akinek kis híján az egész háza leégett Fehérgyarmaton. A nagypapa éppen kinézett az utcára, amikor a férfi kiáltott neki, hogy ég a melléképületük. Azonnal cselekedni kellett. Az idős férfi előbb négy éve unokáját kapta magához, majd szólt a feleségének, hogy menekülni kell.

Rudi vajon felfogta, mekkora őrültséget követett el?

Rudi ostobasága, és vakmerősége már Alizt is nagy bajba keverte. Nem kell mondani, mindenki tudja, Nikolban egy csepp empátia sincs, ha úgy van, gondolkodás nélkül lelövi a lányt.

Rendőrök üldözték az ittas sofőrt

Baleset lett a menekülés vége. Egy 27 éves sofőrt akartak hajnalban igazoltatni a járőrök Szombathelyen, de nem állt meg. A rendőrök a nyomába eredtek, utcákon keresztül követték, míg a kocsi egy körforgalomnál kicsúszott és egy parkolóba csapódva állt meg. A sofőr és három utasa nem sérült meg, a rendőrök kábítószergyanús anyagot találtak az anyósülés alatt.

Brutálisan megverte és kirabolta volt szerelmét

A 25 éves támadó nem egyedült rabolt. Neki nem nyitott volna ajtót a volt szerelme, ezért társa csengetett be a lakásba. A zsákmány nagyrészét - 100 ezer forintot - menekülés közben elveszítették. A most elkészült vádirat szerint akár húsz év börtönbüntetést is kiszabhat a bíróság.

Előző rész (2016. január 21.)

Nóra addig menekül Miklós elől, amíg Schneider nem lesz belőle. László titkos küldetésre kéri Tóbiást. Nikol szemtanúja lesz, amikor Krisztián és Aliz majdnem megcsókolják egymást.

Következő rész (2016. január 21.)

Nóra addig menekül Miklós elől, amíg Schneider nem lesz belőle. László titkos küldetésre kéri Tóbiást. Nikol szemtanúja lesz, amikor Krisztián és Aliz majdnem megcsókolják egymást.
 
 

Mi lesz a gyermekekkel?


szerző:
2016.01.02. 20:00
Mi lesz a gyermekekkel?

A háborúk főleg a gyermekekre van a legdrámaibb hatással. Becslések szerint legalább 30 millió olyan gyerek él a világon, akik kénytelen voltak elmenekülni a hazájukból fegyveres konfliktusok miatt.

Késsel fenyegették az utasokat


szerző:
2015.12.10. 18:17
Késsel fenyegették az utasokat

Kést fogtak egy utasra a 99-es buszon a fővárosban. A három támadó korábban a többi utazót piszkálta, és a későbbi áldozat arra kérte őket, hogy ezt hagyják abba. Ehelyett kést fogtak rá és megverték. Amikor leszállt a buszról a banda utána ment, de sikerült elmenekülnie. A támadók közül kettőt még aznap este elfogtak.

Szökni próbált a margitszigeti támadó

Kihallgatása után megpróbált megszökni a margitszigeti futónő szerdán elfogott támadója. A 29 éves budapesti férfi, aki november végén támadta meg a lányt, a XIII. kerületi kapitányság emeleti ablakából a rendőrség belső udvarára ugrott, de rövid üldözés után még az udvaron elfogták. Az is kiderült róla, hogy a margitszigeti támadás után egy másik nőt is megvert egy budapesti társasház lépcsőházában.

Egy étteremben élték át a pánikot

Pánik az RTL kamerái előtt. A Fókusz munkatársai, Hubai Antal riporter és Jártas Viktor operatőr, ott volt az egyik párizsi étteremben, ahol pánik tört ki, miután valaki petárdát durrantott a közelben. A hely szemközt van az egyik olyan étteremmel, ahol péntek éjjel több embert is megöltek a terroristák. Stábunk kamerája végig forgott, felvette az emberek kétségbeesését - erről küldtek tudósítást Párizsból.

Meneküljünk, ha a párunk birtokolni akar!

Ha már nagy nehezen miénk lett az imádott személy, mindent meg is teszünk annak érdekében, hogy ne veszítsük el őt.  A kisajátításra való törekvés azonban komoly problémákat szülhet, olyanokat, amiktől jobb menekülni. Csides Kata pszichológus volt a vendégünk, aki elmondta nekünk, hogy hol van a határ, és mikor kell menekülnünk egy kapcsolatból.

Újabb bombázások: Szíria széteshet?

Napról napra fokozódik a szír helyzet, amióta Oroszország támadást indított az ország ellen. Vendégünk volt Sógor Dániel, arabista történész, aki maga is évekig élt kint Szíriában, a mostani helyzetről, a kinti viszonyokról és arról beszélgettünk vele, hogy hogyan élik meg a helyiek az orosz bombázásokat és a háborút, vagy éppen a menekülést.

Állandó menekülés: 17 évesen, titokban szökött el a szülőhazájából

A nekünk álnéven nyilatkozó fiatal nő 17 évesen indult útnak szülőföldjéről, a legnagyobb titokban,  a világ legsűrűbben telepített aknamezeje felett. Azóta, mondhatjuk úgy, hogy állandó szökésben van. Már az is főbenjáró bűnnek számítana otthonában, hogy amerikaihoz ment férjhez és Magyarországon beszél a hazájában megélt kivégzésekről, éhezésről, eszement diktatúráról.

Budapest belvárosa csatatérré változott

A futballdrukkerek, akik a mai magyar-román meccs miatt gyűltek össze már csütörtök éjszaka. A menekültválság kellős közepén még egy balhéra éhes magyar társaság is szétszedi a várost. A lövések hallatán gyakorlatilag mindenki kimenekült a szórakozóhelyekről, aki tudott, közben videót is készített az éjszakai ámokfutásról.

Futballdrukkerek szedték szét a várost

Csatatérré változtatták Budapest belvárosát azok futballdrukkerek, akik a magyar-román meccs miatt gyűltek össze már csütörtök éjszaka. A menekültválság kellős közepén még egy balhéra éhes magyar társaság is szétszedi a várost. A lövések hallatán gyakorlatilag mindenki kimenekült a szórakozóhelyekről, aki tudott, közben videót is készített az éjszakai ámokfutásról.

Előző rész (2015. augusztus 24.)

Meg tud-e menekülni Róbert Ágnes hatása alól? Fog-e Gizellán az átok? Bözsi megtudja, hogy Aliz lőtte le Zsoltot.

Megszólal a tűzből kimentett kisfiú édesapja

A péntek este Nyíregyházán kigyulladt lakásból egy asszony karjában az unokaöccsével csak az ablakon át tudott menekülni. A nő meghalt, a kisfiú túlélte, azóta mélyaltatásban van. Édesapja, aki az asszony testvére, most először szólalt meg. Polyák Alexandra riportja.

Pusztít az aszály: porrá égtek az autók

Kamionok, autók és egy hajó is porrá égett az egyik autópályán Kaliforniában. Óriási erdőtűz pusztít az aszály miatt az állam déli részén. A lángok útját keresztezte egy autópálya, így amikor a tűz odaért az emberek a kocsikat hátrahagyva menekültek.

Előzetes: Meghalt, hogy életet mentsen

Égő lakásból ugrott ki az asszony, miközben magához szorította hét éves unokaöccsét, így mentette meg a kisfiú életét. Tűz ütött ki a lakásukban, és az ajtón már nem volt esélyük kimenekülni.

Hadak útja: a háború és éhínség elől menekülők nyomában

A Fókusz riportere Magyarkanizsáról követte a menekültek egy nagy csoportját a csapáson át, amit a népnyelv csak Hadak útjaként emleget. Megmutatjuk honnan, és hogyan jutnak át szerb területről Magyarországra a menekülők. Újvári Mihály riportja.

Előzetes: Részegen okozott balesetet, majd el akart menekülni

A 24 éves férfi hajnalban Tiszakécskén döntött ki egy betonoszlopot, majd egy ház kerítésének csapódott. Az ott lakók álmukból riadtak fel a hatalmas zajra. A sofőr karcolásokkal megúszta a balesetet. El akart menni a helyszínről, a háziak tartották vissza, míg megérkeztek a rendőrök. Akik egyébként néhány órával korábban már igazoltatták. Hogy miért, kiderül 6-kor az RTL Híradóban.

BIKAFUTTATÁS: Az állat még a vízbe is beugrott az emberek után

A viadalokat betiltották, a bikák futtatása azonban még mindig szabad. A spanyol hagyomány során mindig sok a sérült, ennek ellenére rengetegen vettek részt az idei pamplonai fesztiválon is.

Sokkolta a magyar turistákat a merénylet

Sokkolta a terrortámadás, ezután kétszer is meggondolja majd, hogy hová megy nyaralni - ezt mondta az RTL Híradónak az egyik magyar, aki nem messze a terrortámadás helyszínétől nyaralt Tunéziában. A 39 halálos áldozatot követelő pénteki mészárlás után már legalább háromezer turista hagyta el Tunéziát.

Menekülés közben fogták el a trafikrablót

Menekülés közben fogták el a rendőrök azt a férfit, aki kedd hajnalban betört egy dohányboltba és ellopta a pénztárgépet a Komárom-Esztergom megyei Kocson. A betörő a hátsó ajtón jutott be, a pénzt nem tudta kivenni a kasszából, ezért a pénztárgépet lopta el, de el is dobta az udvaron, hogy gyorsabban meneküljön. Az egyik közeli településen fogták el a rendőrök.

Előzetes: Autósüldözés Kerepesen

100-zal száguldva menekültek valaki elől annak a kocsinak az utasai, amelyet kedden végül egy villanyoszlop állított meg Kerepesen. Az autó annyira összetört, hogy a tűzoltóknak kellett kivágniuk a négy sérültet. Hogy mit mond a rendőrség, és milyen állapotban vannak a sérültek, az kiderül este hatkor az RTL Híradóból.

Halálos késelés a kocsmai vitából

Négy vendég veszett össze Cegléden, mire egyikük kést rántott és megszúrta a másik hármat. Az egyik férfin már nem lehetett segíteni. A késelő elmenekült, de hamar elkapták és őrizetbe vették.

Felvette a rablót a benzinkút kamerája

Szerda este egy kapucnis férfi az egyik gyáli úti benzinkút pénztárosára fegyvert fogott, úgy követelte a bevételt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült. A rablást azonban a töltőállomás ipari kamerája felvette, a rendőrök azt kérik, hogy aki felismeri a férfit, jelentkezzen a rendőrségen.

15 milliónyi cigaretta volt nála, ezért menekült

Kocsival, majd gyalog próbált menekülni a rendőrök elől az a cigarettacsempész, akit szerdán kaptak el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök. Egy egyszerű közúti ellenőrzésnek indult, a férfi azonban nem állt meg, így a rendőrök követni kezdték.

Előzetes: Autós üldözés lett a közúti igazoltatásból

A rendőrök szerdán akartak megállítani egy terepjárót a 41-es úton a Szabolcs megyei Napkor közelében. Csak a papírjait akarták ellenőrizni, de a lesötétített ablakú kocsi sofőrje nem állt meg. Egy földúton végül elakadt a terepjáró, a vezetője még ekkor is megpróbált elfutni.

Előzetes: Két rendőr meghalt, egy taxisofőr súlyosan megsérült

Három autó összeütközött hajnalban Budapesten. Információnk szerint egy részeg sofőr okozhatta a tragédiát, aki a karambol után megpróbált elmenekülni, de pár utcára a helyszíntől elfogták. Több halálos baleset is történt ma országszerte.
 

Szulejmán - 103. rész


szerző:
2014.12.10. 21:25
Szulejmán - 103. rész

Musztafa kedvenc ágyasa, Efszun meghal. A herceg bepanaszolja Hürremet az uralkodónál. Azzal vádolja, hogy Hürrem meg akarta mérgezni. Állítását Mahidevran is alátámasztja, de mert az egyetlen bizonyíték Efszun szava lenne, Szulejmán Hürremnek ad igazat. Nigarról kiderül, hogy terhes Ibrahim pasától. A lány ismét Daje asszonyhoz fordul segítségért. Beszélgetésüket azonban a palota bábája kihallgatja, és szembesíti ezzel Daje asszonyt.

Híres magyarok, akiknek menekülniük kellett

Az első magyar számítógép megalkotójáról, a golyóstoll, illetve a kripton izzólámpa feltalálóiról, máig működő magyar gyógyszergyárak alapítóiról nyílt kiállítás Budapesten.

Menekülés közben el akarta ütni a rendőrt

Kocsijával nekihajtott a rendőrautónak, majd el akarta ütni a rendőrt egy 21 éves férfi Szolnokon. Egy közlekedési szabálytalanság után akarták megállítani a nyomozók, ám a férfi menekülni kezdett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való