KERESÉS search-close

meme

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "meme"

Chuck Norris több titkot is elárult magáról Budapesten!

Chuck Norris a napokban hazánkba látogatott, hogy egy jótékonysági eseményen jelenjen meg, ahol több titkot is elárult magáról!

Mém lett Kim Kardashian új képéből - megértjük!

Valljuk be, elég erős az alapanyag - a legjobban sikerültek közül válogattunk!

A mémcunami újabb áldozata: Kanye West

Kim Kardashian lefotózta férjét Kanye Westet, persze, hogy a legidétlenebb pózban: tátott szájjal, horpasztva. A posztolástól számított hatvan másodpercen belül beindult az újabb mémgyár. Mutatjuk, mindenféle kommentár nélkül.

Elaludt a munkahelyén, majd az internet sztárja lett

Valószínűleg mindenki dolgozott már hulla fáradtan, de vajon melyikünk vállalna be egy pofátlan alvást a munkahelyén? Ez a srác megtette, sztár lett!

Fókusz 15-07-10


szerző:
2015.07.10. 19:25
Fókusz 15-07-10

Fókusz: Tájkép a vihar után - Nincs áram, milliós, felbecsülhetetlen értékű károk. Mit hagyott a szerdai vihar maga után? Gabo őrület - Elárasztotta az internetet a zamárdi fesztivál új sztárja. De ki ez a kigyúrt testű srác? Közel a veszély? - Döbbenetes helyszíni tudósítás - riporterünk bejutott abba a bosnyák faluba, ahol az Iszlám Állam terrorszervezet vert tanyát.

Fókusz 15-05-07


szerző:
2015.05.07. 17:55
Fókusz 15-05-07

Fókusz: Megszólal - A múlt héten meggyilkolt 19 éves lány anyukája. Az asszony elsőként a Fókusznak mesélte el a tragédia körülményeit. De ki az a Bözsi néni? - Már kétmilliószor nézték meg egy 13 éves turai fiú videóját! Vajon Szaniszló csak az interneten lett sztár? Hogyan időzítsünk? - Mivel ronthatunk el egy kezdődő szerelmet? Mi az első csók, szerelmeskedés, eljegyzés, házasság tökéletes időpontja?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való