KERESÉS search-close

mell

86 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mell"

Hoppá! Vasvári Vivi rendesen rámarkolt Ábel Anita kebleire

A színésznő köpni-nyelni nem tudott, mikor a Kérem a kezed! játék közben egyszer csak váratlan dolog történt vele...

A Kérem a kezed! játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Kérem a kezed! játékot is!

Róka Adrinak tényleg ekkora melleket szán Kabát Peti?

A focista nem is tagadja, mit változtatna meg legszívesebben szerelme testén.

A Céllövölde játékot itt tudod megnézni. Ha pedig a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nézd meg a többi Céllövölde játékot is!

Bréking! Megnőttek VV Reni mellei!

Pontosabban csak az egyik - állapította meg a villalány Roli és Hunor jelenlétében, akik tanácsokkal is ellátták Renit.

VV Adri a mellei miatt fog győzedelmeskedni a bokszgálán?

Hunor és Roli eljátszottak a gondolattal, hogy milyen lenne, ha Adri cickói önálló életet élnének a bokszmérkőzésen. Figyelem, elképesztően vicces pillanatok következnek!

VV Vikinek

Az ex-villalakók elkalandoztak a női test szépségeiben...

Greg a szájába vette Reni melleit?

Greg egyáltalán nem repesett az örömtől, amikor Reni a szájához dörgölte a cickóit, sőt kimondottan undorodott a helyzettől.

Hmmm...Csoki szeme elkalandozott...

Az olasz csődör tekintete több alkalommal is Era kebleire vándorolt. Na de mennyiszer?

˝Cicit lehet csinálni, s*gget meg nem˝

Vajon melyik testrészt szeretik jobban a villalakók? 

(18+) A fiúk teljesen beindultak Zsuzsutól!

Íme Zsuzsu produkciója, teljesen fedetlenül! A fiúk alig hittek a szemüknek...

(18+) Kukkold meg Ginut zuhanyzás közben!

Ginu nem szégyenlősködik a kamerák előtt, így közelről is meglesheted, amint a punciját borotválja zuhanyzás közben.

Szexi! Erotikus festmények készültek a villalányokról…

VV Ági vadító fotósorozata után ezúttal ecsettel rajzolták meg a játékosok fedetlen kebleit…

Hűha! Rihanna mellei felfedték magukat…

Az énekesnő nem is érkezhetett volna merészebb ruhában a legújabb filmjének premierjére. Ezt nektek is látnotok kell!

(18+) Íme Cicciolina mellvillantása kendőzetlenül!

A művésznő napsütötte idomait most takarás nélkül is megnézheted. Íme az idei dzsungel reality első villantása!

Robi „megmászná Veronika melleit”

Veronika két mellműtéten is átesett, de még mindig kicsinek tartja méreteit, így már a harmadik mellnagyobbításon gondolkodik. Robival ezidáig csak interneten keresztül beszélgetett, és a fiút már az első perctől kezdve megbabonázták Veronika mellei. A személyes találkozás után akár komolyabbra is fordulhat a dolog, viszont a lánynak be kell vallania valamit a munkájával kapcsolatban…

Peti hallani sem akar testvére tervéről

Virág női testbe született férfi lélekkel. A lányt nagyon zavarják mellei, ezért szeretne megszabadulni tőlük, azonban testvére, Peti ellenzi a lány tervét...

Villantott a világhírű magyar modell!

Hazánk egyik leghíresebb modellje szinte mindennap tartogat számunkra egy szexi fotót magáról, most azonban megosztotta velünk egy titkát is. Csajok, figyelem! Ez számotokra is hasznos lehet!

Shay Mitchell cicit villantott!


szerző:
2017.07.05. 14:00
Shay Mitchell cicit villantott!

A Hazug csajok társaságának Emilyje hétfőn Görögországban strandolt. A dolog pikantériája, hogy bár Shay kezdetben viselt fürdőruhát, később megszabadult felsőjétől, és egy szál bugyiban rohangált a tengerparton.

Story Extra 2017-06-08


szerző:
2017.06.08. 17:25
Villantott a gyönyörű énekesnő!

Selena Gomezt és kedvesét lesifotósok lepték meg egy randi után. A vakuk villanása lebuktatta az énekesnőt, ugyanis szinte teljesen átlátszó ruhája alatt, csak egy tanga bugyit viselt!

Luna és Sebestyén Ági nagyobb mellekre vágynak

VV Soma barátnője nem elégedett a mellméretével, ezért úgy dönt, hogy plasztikai műtét alá veti magát. Sebestyén Ági is kedvet kap a mellnagyobbításhoz, ezért elkíséri a lányt az orvoshoz. Figyelem, cicivillantás következik!

Bence:

Jeni összeaprította a hagymát, és szólt, hogy beleesett valami a pólójába. Bence egyből a segítségére sietett, és felajánlotta, hogy kiveszi onnan, hiszen ezért van itt. A műsorvezető feltűnően stírölte Jeni melleit, aztán megkérte Barnust, hogy inkább ő vegye ki Jeni pólójából azt a valamit, hiszen neki családja van.

Ezt látnod kell! Sebestyén Ági cicit villantott!

Pumped Gabo kedvese épp első fellépésére készült, amikor ország-világ megcsodálhatta kebleit. A DJ-ként is tevékenykedő lány lázasan indult útnak, és az autóban vette át fellépőruháját. Nézd meg a villantást!

Angéla:

A Céllövöldét általában nem ússzák meg szárazon a vendégek. Ez természetesen most sem volt másként, habár Ági szeretett volna taktikázni. Az volt a kérése, hogy mellre lőjjenek. Ekkor bukott ki Puskás Peti barátnőjéből a különös kérés.

Laci újraértelmezte az újraélesztést

Kati az újraélesztést is megtanította a három vízimentő tanoncnak, azonban Laci egészen mást cisnált, mint amit kellett volna... Dorka kárára!

Meztelen női testtel érintkezett a pap, ráadásul mindenki szeme láttára!

A pap, azért hogy szemléltesse a vízimentés folyamatát, megkérte Dorkát, hogy tegyen úgy, mintha fuldokolna. Azonban ami ezután következett, arra senki sem számított!

Te jó ég! Mit csinál Vivien a melleivel?

Zsolti a tükör előtt nézegette mellizmait, amikor Vivien is kedvet kapott a cicivillantáshoz. Ez nem is lett volna meglepő, hiszen tőle már megszokhattuk, ám ő valami egészen más tevékenységbe kezdett barátja hatására...

Mici túl sokat mutatott magából a tanár úrnak...

A szőke bombázó diáklánynak öltözött a tanórára, méghozzá nem is akármilyennek. A tanár úr nem tudta nem észrevenni és szó nélkül hagyni a látottakat...

(+18) Gina első cici villantása

A legújabb villalakó is megmutatta bájait, de szerencsére a többiek sem rejtik el a természet adta adottságaikat a kíváncsi tekintetek elől.

Hoppá! Egy óvatlan pillanatban Gina megvillantotta melleit

Épp átöltözni készült a Villa legutolsó beköltözője, amikor megtörtént a dolog. Gina próbálta gondosan rejtegetni kebleit a kamerák elől, ám ez most nem jött össze neki...

Soma szemügyre vette a lányok idomait

Most kiderül, melyik lány milyen idomokkal rendelkezik, ugyanis Soma megleste őket zuhanyzás közben!

Gina megcsöcsörészte Micit

Mici zuhanyzása közben Gina úgy döntött, megfogdossa a lány szilikonmelleit, ugyanis korábban még sosem fogott műciciket. Vigyázat, szexi képsorok következnek!

Mici lecsekkolta Vivien melleit

A folyton meztelenkedő villalakó nagyon elégedett "új" cicijeivel.Vivien büszkén mutogatta Micinek is, aki nem csak szemével csodálhatta a hirtelen megnőtt kebleket.

Ati erotikus masszázst adott Viviennek

Viviennek nagyon fájtak a mellei, ezért megkérte Atit, hogy masszírozza meg őket.

Mellmasszázst kapott Vivien

Ati masszázzsal kényeztette Vivien melleit. A lány nagyonis igényelte a törődést...

Vivi lecsekkolta Mici cicijét

Vivi, Mici és Dina épp a zuhany alatt álltak, amikor Vivien megfogdosta Mici sokat rejtegetett kebleit, és megállapította, hogy jóval keményebbek, mint az övé.

Miért vonakodnak a nők az emlőszűréstől?

A rák diagnosztizálástól való félelem természetes, de a struccpolitika nagyon veszélyes, hiszen a korai felismerés lehetőséget ad a gyógyulásra is.

Hupsz! Dina elárulta, miért nem enged Lórinak

Dina és Lóri megfontoltan haladnak előre. Jól látható, hogy semmit nem kapkodnak el, és most az is kiderült, mi az, ami a lányt valójában gátolja. Eljön az a pont, amikor teljesen levetkőzi gátlásait, és megfeledkezik arról, hogy kinek mit ígért a beköltözés előtt, vagy hogy ki láthatja majd őket a tévében? Eleinte Tibu volt a kifogás, akivel nem olyan régen szakított kamerákon keresztül, most viszont azért pironkodik, hogy vajon mit szól majd az édesapja, ha meglátja, amit Lórival csinál a Villában.

Zsolti máris letapizta Micit

Bár Zsolti meleg, nem bírt ellenállni Mici cicijének, ezért gondolkodás nélkül megtapogatta a lány melleit az első adandó alkalommal.

Dina:

Mici lenge öltözetben beszélgetett Dinával és Dáviddal, akik alig tudták levenni tekintetüket a "kitárulkozott" lány melleiről...

A kis mell is lehet szexi


szerző:
2016.06.28. 19:10
A kis mell is lehet szexi

Nem könnyű kérdés a hölgyek számára a mell mérete. Sokszor az se jó, ha nagy, de az se ha túl kicsi. Utóbbi nem is gondolnák, hány nőnek okoz napi problémát. Mint mindig: van egy egyszerűnek és egy nagyon is nehéznek tűnő út, hogy megoldják ezt. A kérdés, hogy ki melyiket választja.

Megtaláltuk Magyarország legnagyobb melleit

Azt nem tudjuk, hogy jelenleg ki vezeti a hazai mellméretversenyt, az viszont biztos, hogy két évvel ezelőtt Baj Angelika büszkélkedhetett Magyarország legnagyobb szilikon kebleivel.

Dia cicije szeszélyes természetű


szerző:
2016.03.24. 18:10
Dia cicije szeszélyes természetű

És olyan, mint Micimackó barátja. Csoportos emlőszakértés egyenesen a tanyáról!

Ceglédi Zoltánnak több női mellhez volt köze…

...mint Bach Szilviának. Magyarország „C” kosárban van a női mellek nagyságát illetően. Para-Kovács Imre kicsit tanácstalan volt a téma elején, de a színésznő és Ceglédi Zoltán kisegítette.

A fenék az új mell!


szerző:
2015.12.28. 15:36
A fenék az új mell!

Egyre több nő plasztikáztatja a hátsóját, mert nagyobbat szeretne annál, mint amivel a természet megajándékozta. Mindeközben egyre kevesebben csináltatják meg a melleiket vagy a szájukat. Hát mi folyik itt, emberek?

Rosszindulatú emlődaganattal küldték haza a kórházból az asszonyt

Foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt vádat emelt az esztergomi kórház egyik orvosával szemben az Esztergomi Járási Ügyészség - közölte a Komárom-Esztergom megyei főügyészség. Az ügyészség szerint ugyanis az orvos nem ismert fel egy melldaganatot, vagy legalábbis a pácienst nem küldte további vizsgálatokra, egy magánrendelésen figyelmeztették a nőt, hogy mindenképpen szükség van mintavételre, amiből aztán kiderült, hogy a daganat rosszindulatú és azonnal el is kellett távolítani a hölgy mellét. Az eset kapcsán számos jogi és orvosetikai kérdés is felmerül. Vendégünk volt Dr. Hantos Ádám, orvos, ügyvéd, akit ez esetben, mint az ügytől független jogi szakértőt kérdezünk.

Szerencsés, ha a könyvelőnkkel bizalmas a viszonyunk, de a szigorúan bizalmas infók nem véletlenül szigorúan bizalmasak…

Nézze meg, hogyan növeszti meg a melleket a szerb csodamelltartó!

Milan Milić dobta piacra az "E-melltartó" névre keresztelt csodaszert: vibráló melltartó azt ígéri, mindössze hét nap leforgása alatt egy kosármérettel megnöveli a használója melleit. Az eddigi teszteken szépen teljesít. Lehet, hogy végre valóra válik a nők egy legrégebbi álma?

New York utcáit maga alá temette a cicicunami

Mintegy 300 félmeztelen nő özönlötte el Manhattan belvárosát, hogy fedetlen felsőtestükkel fejezzék ki véleményüket. A demonstrációt azért szervezték, mert korábban tiltólistára kerültek a Times Square-en dolgozó félmeztelen lányok. A felvonulók szerint a testrészek kötöttségek nélküli felfedése a szellemet is felszabadítja, és hozzá járulhat az egészséges önértékelés eléréséhez.

Gréta már nem bírja elviselni az injekciókat, ám a fájdalmat kompenzálja az új cicik látványa, ami Nikosz tetszését is azonnal elnyerte. Kíváncsi vagy a folytatásra is? Kattints ide!

Hogyan őrizzük meg mellünk feszességét?

Szülés és szoptatás után, valamint a kor előrehaladtával teljesen normális, ha a nők melle már nem túl feszes. Sajnos azonban vannak, akiknek idő előtt már megereszkedik, méghozzá a rossz szokások miatt. Hogy mit tehetnek ők és hogyan tudják orvosolni ezt a problémát megtudhattuk Koós Viktóriától.

A nők sose elégedettek


szerző:
2015.02.15. 11:00
A nők sose elégedettek

Mármint ami a testüket illeti. Tízből öt hölgy a mellméreteit változtatná meg szívesen. A plasztikai sebészt a műtétek testi-lelki változásairól faggattuk.

Fanni tenyerétől még Dóri mellei is lebarnultak

A két lány végre együtt hódolhatott Fanni legnagyobb szenvedélyének, a barnulásnak. Szolizás helyett ezúttal a barnítókrémre és egymás kezére voltak utalva, az egyenletes tónus érdekében pedig lelkiismeretesen végig is masszírozták egymást.
 

Hopp, egy bimbi

Szerinted Aleskának vagy Évának vannak jobb mellei?

Fókusz 14-07-04


szerző:
2014.07.04. 19:30
Fókusz 14-07-04

Fókusz: Vírusveszély? - A lépfene miatt teljes a készültség. Kell-e félnünk a járványoktól: az ebolától, a tífusztól, vagy a madárinfluenzától? Nagyra nőttek - Gátolja a sportteljesítményt a nagyméretű mell? Segít-e a mellkicsinyítő műtét, és ki az, aki bevállalja? Árva kölykök - Aranyos szőrmókok, akiknek eddig szenvedniük kellett. Hogyan segít Molnár Anikó a megkínzott, de szeretetre éhes állatokon?

Élet a gigamellek árnyékában


szerző:
2014.06.24. 17:00
Élet a gigamellek árnyékában

Néhány hete mutattuk be Magyarország legnagyobb szilikonmelleinek tulajdonosát, Baj Angelikát és 1010 köbcentis kebleit. Magunk is meglepődtünk, mikor levelet kaptunk az egyik nézőnktől, melyben az állt, hogy bizony nem Angelikáé a legnagyobb szilikonmell itthon.

Fókusz 14-06-19


szerző:
2014.06.19. 19:30
Fókusz 14-06-19

Fókusz: Cicidella - Itt a legújabb őrület: Pózolj félmeztelenül a legszebb panoráma előtt. Mészáros Dóri bevállalta a Topless Tour-t, mi is meglepődtünk. Mi a titka? - Majdnem száz kilót fogyott egy év alatt! Norbit senki sem alkalmazta, ezért drasztikus fogyókúrába kezdett. Szakítottak - Véget ért Szávay Ágnes és Dj Domique kapcsolata. Nemsokára kiderül, hogy mi vezetett a végleges döntéshez.

A Jolie-hatás és következményei


szerző:
2013.06.05. 19:00
A Jolie-hatás és következményei

Angelina Jolie a sokkoló bejelentést követően a hétvégén először jelent meg a nyilvánosság előtt. Gyönyörű volt, és nem lehetett nem észrevenni, hogy a színésznő az eddiginél nagyobb keblekkel jelent meg férje filmjének premierjén.

Változások és átalakulások 2012-ben

2012-ben dagadtak a mellek és a fodrászoknak is volt dolguk bőven. Néhány drasztikus vagy épp meglepő változás után, még mi is alig ismertünk rá hírességeinkre.

Tóth Gabi: a nőiesség miatt választotta a plasztikát

Az énekesnő évek óta nem csak különleges hangjáról, de egyedi öltözködéséről is közismert. A 24 éves Gabi mégsem volt elégedett adottságaival, ezért a közelmúltban kés alá feküdt. Úgy gondolta, elébe megy a találgatásoknak és őszintén vállalta döntését.

Melleitől és 10 kilótól szabadult meg Cini

Zalatnay Cini, mellkisebbítő műtétének köszönhetően, ma már boldogabb mint valaha. De nem csak kebleitől, hanem mínusz 10 kilótól is sikerült megszabadulnia. Cini őszintén beszélt érzéseiről és műtét utáni betegségéről is.

Reflektor 12-09-27


szerző:
2012.09.28. 01:40
Reflektor 12-09-27

Reflektor: Melleitől és 10 kilótól szabadult meg Cini. Istenes Bence balhés ügyeiről vall.

VV Kinga új fület és nagyobb mellett csináltatott

VV Kinga sebészkés alá feküdt, a Fókusz pedig mindenhol ott volt az érkezéstől, az izgatott várakozás pillanatain át, a műtőben, és akkor is, amikor édesapja megérkezett hozzá.

Seherezádé nagy örömmel fogadta megújúlt melleit

Az eddigieknél 50 köbcentivel nagyobb kebleket hord mostantól a VV szőke üdvöskéje. Seherezádé melleire azonban nem csak ő, hanem orvosai is büszkék.

A „cicipótlók” Sehi életébe is kerülhettek volna

Seherezádé nem csak a műtét miatt aggódott: még a Villában volt, amikor kiderült, neki is olyan implantátuma van, amely rákkeltő lehet. Egyik barátnője is hasonló szilikonokat kapott annak idején, ő hamarabb került orvoshoz.

VV Veronika álomesküvőjére készül

Fodrásznak tanul, átszabatja magát és esküvőt tervez kéz a kézben Cristofellel, amolyan Veronikásan. A két szerelemharcossal hatalmas viták, de inkább forró csókok közepette töltött el a Fókusz stábja egy napot.

Seherezádénak kis mellel kell élnie

Kiderült, a ValóVilág szőkeségének nem lesz olyan egyszerű kicseréltetni a mérgező implantátumokat. A Szenvedélyes nőt elkísértük a plasztikai sebészéhez.

A modellek is a tökéletességet üldözik

A világ legszebb női, akik a testükből élnek: topmodellek, akik nem biztos, hogy tökéletesnek születtek. Az álomszerződésért pedig képesek akár kés alá is feküdni.

Tökéletes kebleivel állt kamera elé Zimány Linda

A Fókusz nem küldte volna Zimány Lindát plasztikai sebészhez. Pedig ezerszer forgattunk már vele, ennyi idő alatt fel kellett volna tűnnie valami kis hibának. Ő azonban igazi maximalista, és mire felkaptuk a fejünket, már túl is volt a kebelműtéten.

Biztonságosabb, ha zsírunkkal tupírozzuk kebleinket

Néhány éve még titkolták, ma már úgy beszélünk róla, mintha természetesen lenne. Szilikon betéttel, vagy a saját zsírunkkal. A leglogikusabb módszerre a szakember szerint még egy-két évtizedet várni kell, de a meglévők is teljesen biztonságosak.

Plasztikából is megárt a sok


szerző:
2012.01.20. 07:35
Plasztikából is megárt a sok

Valószínűleg férfiak tömkelegét sokkolta világszerte a hír, hogy Pamela Anderson úgy döntött, kisebbre szabatja a korábban tetemes méretűre dúsított kebleit. Persze Hollywoodban nem Pamela az egyetlen, akinél egy kicsit meglódult a plasztikai sebész fantáziája.

Mellüket mutogatva tiltakoztak


szerző:
2011.07.06. 09:55
Mellüket mutogatva tiltakoztak

Félmeztelen nők tüntettek a nyugdíjreform ellen Ukrajnában.

A modell-DJ köbcentit váltott


szerző:
2011.04.21. 19:09
A modell-DJ köbcentit váltott

Kustánczi Lia kebelmérete eddig is meggyőző volt, az ismert modell azonban újabb és dögösebb formát akart, ezért újra kés alá feküdt. Ott voltunk, amikor a kényes beavatkozás megtörtént.

Mellbevágó statisztika


szerző:
2011.02.17. 19:40
Mellbevágó statisztika

Egy amerikai kutatásban állítják, hogy több millió plasztikai műtéten átesett hölgy közül 34-nél ugyanazt a rosszindulatú sejtburjánzást tapasztalták.

Életébe kerülhet, hogy szebb melleket akart

Kómába esett egy rutinműtét, egy mellplasztikai beavatkozás közben egy svéd nő.

Pucér és dögös csajok ollóval


szerző:
2010.10.20. 13:36
Pucér és dögös csajok ollóval

A kliensek nemcsak a legdivatosabb frizuráért ülnek be a székbe, hanem a látványért is.

Kerekedik az implantátum botrány


szerző:
2010.08.24. 16:05
Kerekedik az implantátum botrány

A Fókusz riportja után sorra jelentkeznek azok a hölgyek, akiknek szintén veszélyes anyag került a szervezetébe. Van, akinél már rákos sejteket is találtak.

80 magyar nő kaphatott veszélyes implantátumot

50-80 nőnél okozhat Magyarországon problémát az a mellimplantátum, amelyet veszélyessége miatt visszahívtak.

Óriási kebel: átok vagy áldás?


szerző:
2009.10.21. 20:45
Óriási kebel: átok vagy áldás?

A világ legtekintélyesebb melle nem kevesebb, mint 18 kiló!

Egyre több brit férfi mellplasztikáztat

Nőiesnek tartják -elhízás vagy hormonbetegség miatt- megnőtt mellüket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való