KERESÉS search-close

melegbár

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "melegbár"

Megvádolhatják a tömeggyilkos feleségét

Vádat emelhetnek az orlandói mészáros felesége ellen - értesült több amerikai médium az ügy nyomozóitól. Noor Salman - állítólag - tudott a férje tömeggyilkos tervéről és vele volt, amikor töltényeket vásárolt a vérengzéshez. Megpróbálta ugyan lebeszélni, de a rendőröket nem értesítette. Omar Mateen 49 halálos áldozatot követelő kegyetlen leszámolásáról egyre több túlélő beszél. A gyilkosról közben előkerült egy évekkel ezelőtti filmrészlet is.

Fókusz 2016-06-14


szerző:
2016.06.14. 18:55
Gyakran járt a gyilkos a melegbárba

Korábban többször is járt a melegbárban az orlandói gyilkos. A klub törzsvendégei szerint a kommandósok által a vérengzés után lelőtt támadó biztosan homoszexuális volt. Omar Mateen tettét apja korábban azzal magyarázta, hogy fia gyűlölte a melegeket. Az amerikai szövetségi nyomozóhivatal szerint nincs bizonyíték arra, hogy a muzulmán férfit külföldről irányította volna bármilyen terrorszervezet.

Mobilfelvételen az első lövések

Döbbenetes, drámai felvételek, mobiltelefonján rögzítette az orlandói vérengzés első lövéseit egy fiatal lány, majd megosztotta azokat barátaival. A 25 éves Sandy egyike azoknak, akik meghaltak a melegbárban, amikor vasárnapra virradóra 49 embert mészárolt le egy 29 éves afgán származású férfi. A kritikus állapotban kórházba került sebesültek állapota javul, orvosaik szerint felépülnek majd.

Órákig tartott a mészárlás – 49 áldozat

Volt, aki halottnak tettette magát és úgy élte túl az Egyesült Államok történetének eddigi legbrutálisabb vérengzését. Mások a lövöldözés alatt a családjukkal sms-eztek; az egyik áldozat ezt írta az anyjának: meg fogok halni. Azóta nincs hír felőle. 49 embert mészárolt le az amerikai Orlando egyik melegbárjában egy afgán származású férfi. A 29 éves merénylő órákig tartotta rettegésben a 300 vendéget. Még nem hozták nyilvánosságra az összes áldozat nevét, sok családtag ezért még reménykedik, hogy szeretteik túlélték a vérengzést. Megrázó tudósítás!

Mészárlás a melegbárban


szerző:
2016.06.12. 18:45
Mészárlás a melegbárban

Az Egyesült Államok legtöbb halálos áldozatát követelő vérengzését követte el egy iszlamista nézeteket valló férfi egy floridai melegbárban. A támadó 50 embert ölt meg és több mint 50-et megsebesített. Fegyverekkel ment be a bárba, és válogatás nélkül lövöldözni kezdett, majd túszokat ejtett. A támadót végül kommandósok lőtték le.

Ötvenedszer is kinyitották az Őrült nők ketrecét

Őrült nők ketrece 50-edszer. Alföldi Róbert rendezését ünnepelték egy fővárosi mulatóban a szereplők és kollégák. A musicalt tavaly nyáron mutatták be. A történetben egy melegbár sztárját alakítja Stohl András, aki nyolcféle női ruhában játszik minden este.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való