KERESÉS search-close

meleg pár

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "meleg pár"

Megbüntethetik a tulajdonost, mert elutasította a meleg párt

Homoszexualitása miatt nem kapott meg egy albérletet - ezt állítja egy budapesti pár. A fiatalembereket közvetlenül a szerződéskötés előtt utasították el, a tulajdonos szerintük egyértelműen kijelentette, hogy az a problémája, hogy egy párt alkotnak. A Társaság a Szabadságjogokért nevű jogvédő szervezet szerint ez diszkrimináció, amiért a tulajdonost akár meg is büntethetik. Az őket ért diszkriminációról a pár tovább beszél: ITT!  

Tivadar Tamás párjának adta ki magát

Tamásnak szívességet kellett kérnie Tivadartól, hogy visszakapja Pamacsot…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Saját családjukkal is meg kellett harcolniuk, hogy önmaguk lehessenek

Vajon milyen érzés lehet a saját anyánk elől rejtegetni a szerelmünket? Vagy az állásunkat félteni pusztán azért, mert azonos neműt szeretünk? Bár már 2018-at írunk, a másság megítélése az utóbbi években mégis alig-alig változott. Gergő és Lénárd sosem gondolták volna, hogy lesz idő, amikor a kisebbik hátrányt jelenti majd roma származásuk, és sokkal inkább nemi identitásuk miatt bélyegzik meg őket.

A meleg párnak adtak igazat

El kell ismerni a külföldön kötött melegházasságokat Magyarországon, bejegyzett élettársi kapcsolatként. Így döntött a Fővárosi Törvényszék. Egy leszbikus magyar-amerikai pár perelte be a budapesti kormányhivatalt, mert az nem ismerte el Belgiumban kötött házasságukat az Igazságügyi Minisztérium álláspontjára hivatkozva.

 

Két apjuk van a hármas ikreknek

Úgy születtek hármas ikrei egy meleg párnak Amerikában, hogy mindketten természetes apjuk a gyerekeknek. Az egyedülálló eset úgy történhetett meg, hogy mindkét férfi hímivarsejtjével megtermékenyítettek egy-egy petesejtet, amelyeket beültettek egy béranya méhébe. Mindkettő megmaradt, és az egyik ketté is osztódott. Az egypetéjű ikrek így az egyik apától származnak, féltestvérük pedig a másiktól.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való