KERESÉS search-close

megverte

46 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megverte"

Félholtra verte ismerősét, majd elmenekült

Félholtra verte ismerősét, majd elmenekült és éveken át Ausztriában bujkált az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint 2011-en egy lovardában lakott, ahonnan ki akarták tenni, ezért összeveszett egyik nőismerősével. Többször megütötte és fejbe rúgta, az asszonyt heteken át kezelték kórházban. 5 évvel később Ausztriában kapták el.

Lelocsolta benzinnel, majd felgyújtotta ismerősét

Megrázta a látvány, ezért jelentette a rendőrségen - ezt mondta a bíróságon a tanú, aki látta, ahogy ismerőse az utcán szíjjal fojtogatott és vert egy embert Mezőcsáton, 2017 nyarán. A vád szerint a támadó előzőleg lelocsolta benzinnel, majd felgyújtotta ismerősét, aki menekülni próbált. Az emberölés kísérletével vádolt férfi a bíróságon hétfőn mindent tagadott.

Elkapta és megverte a tolvajt a gazda, őt ítélte el a bíróság

Gyenes Zoltán nyárlőrinci gazdaságát az utóbbi években többször is kifosztották. Több mázsa dinnyéjét vitték el a tolvajok, ezért volt, hogy kint aludt a földeken, hátha tetten éri őket. Később pedig mozgásérzékelős vadkamerákat szereltetett fel. Ezek jeleztek be, amikor tavaly nyáron egy éjjel épp egy lopott barackkal teletömött autóval akartak távozni a tolvajok. Zoltán azonban elkapta egyiküket, dühében többször is megütötte, amivel súlyos sérülést okozott. Emiatt ellene emeltek vádat.

Kevesellte a pénzt, vascsővel verte meg az idős férfit a rabló

Késsel és vascsővel rabolt ki egy 76 éves férfit egy nagyecsedi fiatal. A gyanú szerint két napja sötétedés után jutott be az idős ember házába. A pénzét akarta. Az idős, egyedül élő férfi minden fillérét odaadta a rablónak, aki kevesellte a pénzt, ezért egy vascsővel többször fejbe ütötte. A 24 éves támadót őrizetbe vették.

Négy nőt is megtámadott a népligeti gyilkos

Négy nőt is megtámadott a népligeti gyilkossággal gyanúsított férfi miután gyilkolt. A nyomozók szerint még 2016 októberében egy 40 éves asszonnyal végzett, majd hónapokra eltűnt. Egy évvel később viszont többször is lecsapott, néhány nap alatt több egyedül sétáló nőt is megtámadott a X. kerületben, egyiküket brutálisan megverte. Ügyében a napokban zárták le a nyomozást. A hajléktalan férfi mindent bevallott.

Nem volt jegye, szilánkosra törte a buszsofőr karját

Szilánkosra törte a buszvezető karját egy dühös utas Pécsett, az eset még tavaly nyáron történt, a rendőrség most zárta le a nyomozást az ügyben. A férfi azon dühödött fel, hogy a sofőr leszállította a buszról, mert nem volt jegye. Először a sofőrfülkét ütötte meg, aztán többször a buszvezetőt is, végül pedig kicsavarta a karját. 

MEGVERT NŐVÉR: Rendszeresen bántalmazták és megalázták

Nyilvánosan megalázta, bántalmazta beosztottját az orvos egy ajkai véradáson – ezt állítja egy szemtanú, akit ez annyira felháborított, hogy felajánlotta, tanúskodik a nővér mellett, ha kell. Egy munkahelyi véradáson történt az eset szombaton. A szemtanú részletesen elmesélte, hogy mit látott.

Megverte, majd megfojtotta barátnőjét a mentős

Jogerősen életfogytiglant kapott az a mentőápolót, aki 3 éve megverte és megfojtotta 18 éves barátnőjét. A férfi azt hitte, hogy a lány meghalt a veréstől, és úgy akarta beállítani, mintha baleset történt volna, ám a fiatal nő magához tért, ezért megfojtotta. Az apa a tárgyaláson azt mondta, a lánya is mentős szeretett volna lenni, hogy életeket mentsen.

Boltban hagyta a véres ruháit

Egy boltban öltözött át a gyilkosság után a balassagyarmati emberölés gyanúsítottja. Úgy tudjuk, véres holmiját a próbafülkében hagyta. A férfi a gyanú szerint kedd este verte meg a barátját, akitől a nyakláncát is elvette. Áldozata reggelre belehalt a sérüléseibe.

Lehet, hogy soha többé nem engedik ki a börtönből

Lehet, hogy soha többé nem engedik ki a börtönből azt a férfit, aki társaival együtt brutálisan megvert egy kábítószeres fiatalt Putnokon tavaly márciusban. Most emeltek vádat ellenük. A férfi az eset után előzetesbe került, de később szabadon engedték. Idén februárban a gyanú szerint újabb bűncselekményt követett el. Három társával szó szerint kivégzett egy másik fiatalt Dövényben.

 

MEGRÁZÓ: felvételen a kutyakínzó

Elloptak, majd megvertek és megfojtottak egy három hónapos Staffordshire kiskutyát Kecskeméten. Maját egy kisgyerekes pár vásárolta, tőlük vitte el az ismeretlen - biztonsági kamera rögzítette, amint az állat tetemét biciklire akasztott zsákban viszi egy közeli erdőbe.

Elvette a mankóját majd azzal verte meg

Elvette a mankóját majd azzal verte meg a beteget. Akár öt év börtönt is kaphat az a pécsi férfi, aki a vád szerint tavaly szeptemberben mozgáskorlátozott emberre támadt a külvárosban. Súlyosan megsérült, ráadásul párját is megverte a támadó. Ellene az ügyészség most emelt vádat, úgy tudjuk, mindent tagad.

Semmire sem emlékezett a drogtól

Nem emlékszik semmire, annyi drog, alkohol és gyógyszer volt benne. Ezt mondta az a férfi a bíróságon, aki két hajléktalant támadott meg pár száz forintért tavaly májusban Budapesten. Egyik áldozatának a fogait ütötte ki, a másikat életveszélyesem megszúrta egy késsel. Az esetet térfigyelő kamerák rögzítették.

Úgy megverte, hogy megvakult

Úgy megverte áldozatát, hogy az megvakult - most emeltek vádat a 19 éves férfi ellen, aki az ügyészség szerint februárban néhány doboz cigarettáért úgy összeverte egy nyírteleki trafik eladóját, hogy az majdnem belehalt a sérülésekbe. Maradandó sérülései lettek, elveszítette a látását. A brutális támadással vádolt férfi akár 12 év börtönt is kaphat.

Megölte és elásta apját

Szórakozni ment miután megölte apját egy férfi a Nógrád megyei Ecsegen. Házuk kertjében temette el, majd egy hétig úgy tett, mintha semmi sem történt volna. A szomszédoknak lett gyanús, hogy már napok óta nem látták a polgárőrként dolgozó áldozatot. A helyiek szerint a férfi rendszeresen verte az apját. A rendőrök elfogták, már őrizetben van.

Falba verte a kislánya fejét

Falba verte kislánya fejét, mert enni kért. Börtönbüntetésre ítélte a Szegedi Törvényszék azt a férfit, aki rendszeresen megalázta és bántotta a gyerekeit. Volt feleségét pedig azért ítélték el, mert mindezt hagyta. Öt éve indult ellenük rendőrségi eljárás, amikor a szomszédok észrevették, hogy a mínusz 14 fokban egyedül hagyták a gyerekeket a fűtetlen tanyájukban. A bíróság első fokon börtönre ítélte férfit és volt feleségét is. A jogerős ítélet azonban az asszony büntetését enyhítette.

3000 forintért verte meg anyját

Háromezer forintért verte meg az anyját és annak mozgáskorlátozott férjét – előzetesbe került. A gyanú szerint hónapokig terrorizálta családját egy férfi a Csongrád megyei Kisteleken, az erőszaknak a rendőrök vetettek véget. Az agydaganat miatt lebénult mostohaapát a férfi többször megverte, zsarolta, fenyegette. Megrázó tudósítás következik!

Gyilkosság lett a rablás vége

Betörésnek indult, gyilkosság lett a vége. Félbehagyott tanfolyam miatt adósodott el, ezért indult betörni egy 25 éves férfi a Bács-Kiskun megyei Mátételkén még tavaly ősszel. Egy idős asszonyhoz készült, mivel dolgozott nála, tudta, pénzt is tart otthon. A nő viszont hazaért, megzavarta a tolvajt. A vád szerint a férfi megverte és fojtogatta az idős nőt, majd elvitte ékszereit, pénzét.

Fókusz 2016-11-24


szerző:
2016.11.24. 18:55
Megverte az orvost a nyugtatóért

Megverte az orvost egy budapesti férfi, mert nem írt fel neki nyugtatót. A doktor azt mondta neki, hogy pár napja már adott receptet az erős gyógyszerről, ezért újat nem írhat. A verekedő pácienst a rendőrök őrizetbe vették. Zacher Gábor, a Honvéd Kórház Sürgősségi Centrumának vezetője szerint mindennapos, hogy a betegek vagy hozzátartozóik az orvosokra, ápolókra támadnak.

Agyonverte a prostituáltat


szerző:
2016.11.10. 18:13
Agyonverte a prostituáltat

Akár 15 év börtönre is ítélhetik azt a férfit, aki az ügyészség szerint agyba-főbe vert egy prostituáltat Budapesten, a VII. kerületben, tavaly októberben. A vádlottat hónapokig keresték, végül márciusban sikerült elfogni. A vád szerint a nő valamilyen megjegyzést tett a férfira, amin összevesztek, majd a férfi csaknem agyonverte egy kalapáccsal. Lakótársa talált rá másnap, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Story Extra 2016-11-08


szerző:
2016.11.08. 16:55
Egész nap ivott a mentős támadója

Megvert egy mentőápolót, ezért gyorsított eljárásban egy év börtönbüntetésre ítéltek egy budapesti férfit. A tárgyaláson tagadta a támadást. Azt elismerte, hogy aznap nagyon részeg volt. A testület statisztikái szerint az alkoholtól kábultak mellett egyre több kábítószertől bódult beteg támad rájuk. Velük nehezebb bánni, mert ők ilyenkor azt hiszik, hogy a mentők bántják őket, vagy el akarják rabolni.

 

Megverte az utas a kalauzt


szerző:
2016.08.23. 18:20
Megverte az utas a kalauzt

Ököllel verte a kalauzt az egyik utas az Oroszlány és Tatabánya között közlekedő vonaton. Ez június végén történt, a rendőrség most tett közzé fotót a támadóról, még keresik. A MÁV-nál azt mondták, a fiatal férfinak nem volt jegye, a kalauz pedig pótdíjat akart kérni tőle, ezért kezdett el előbb vitatkozni, majd szidalmazta, végül pedig meg is verte.

Autókat rongált a dühöngő ausztrál

Két hónap alatt kétszer állítottak bíróság elé egy ausztrál fiatalembert Budapesten. Először egy belvárosi szállodában megvert egy másik vendéget, akit napokkal később holtan találtak meg szobájában. Mivel nem volt egyértelmű, hogy a verés miatt halt meg, a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el az ausztrál férfi ellen. Most szombaton azonban újra rendőrt kellett hívni hozzá, mert egy belvárosi utcában autókat tört össze. Ezután már előzetes letartóztatásba került.

Sóért és kenyérért verték össze

Egy kiló sóért és egy kenyérét vert meg brutálisan egy idős férfit Ózdon egy 20 éves fiú. Pénzt követelt, és egyből ütött, végül a nyugdíjas szatyrát vitte magával. Az összevert férfi testvére azt mondta stábunknak, ismerik a támadót, az apja jó barátjuk. A rabló többször is volt már büntetve, most akár évekre börtönbe kerülhet.

Megerőszakolta 82 éves szomszédját

Hajnalban magához hívta, megverte majd megerőszakolta 82 éves szomszédját egy 56 éves férfi Miskolcon. A magatehetetlen asszonyt ezután a ház előtt lévő négysávos út közepére vitte, és magára hagyta. Az eset egy hete történt, a férfi előzetes letartóztatásáról a napokban döntöttek. A részletekről sem a rendőrség, sem a bíróság nem beszél. Az egyik szomszéd szerint az is lehet, hogy a nő és a férfi nem is ismerték egymást.

Féltékenység vezetett a tanárveréshez?

Tanárnőt vert meg egy 19 éves fiú Hajdúnánáson. Úgy tudjuk, olyan súlyosan bántalmazta, hogy a 40 éves nő arcát műteni kell. A támadó egyik barátja azt állítja, hogy a tanárnőnek korábban viszonya volt a fiúval.

Az óvodában verte meg a dajkát


szerző:
2016.01.12. 18:11
Az óvodában verte meg a dajkát

Leköpte, és arcul csapta az óvodai dajkát egy férfi Sályon. Az eset alig egy hete történt, a férfi azóta előzetes letartóztatásban van. A gyerekéért ment az óvodába, és azon dühödött fel, hogy a dadus még nem öltöztette fel a gyereket, mire ő odaért. A segítségére siető többi óvodai dolgozót, köztük az óvodavezetőt is megfenyegette. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

Puszta kézzel vert agyon egy ötgyerekes édesapát

Kétszer ütötte meg, olyan erővel, hogy a férfi azonnal meghalt a Borsod megyei Martonyiban.  Azért verte halálra, mert azt hitte róla, hogy az élettársa szeretője. Megrázó történet!

Buszon fogták el a rablás gyanúsítottját

Szirénázó rendőrautó vett üldözőbe egy buszt Nyíregyházán. A rendőrök az egyik utast keresték, aki a gyanú szerint brutálisan megvert és kirabolt egy biciklist.

Eltörte az ápoló arccsontját


szerző:
2015.04.23. 18:08
Eltörte az ápoló arccsontját

A rendőrség gyanúja szerint a 30 éves fiatal férfi előbb szidalmazta az ápolókat, majd rájuk rontott. Egy Híradónknak nyilatkozó szemtanú azt mondta, ez pont fordítva volt. Azt mondta: az ápolók kezdték el ütni-verni, minden ok nélkül a férfit, akinek a fejét még egy ajtóba is beleverték, ezután pedig az utcán is bántották.

Előzetes: Mozgássérültet és védekezésképtelen nőt fosztott ki egy brutális rablópáros

Az áldozatokat megverték, hogy megszerezzék mobiljukat és pénzüket. A mozgássérültnek először a bizalmába férkőztek, aztán bántalmazták. A nőt pedig addig verték, amíg sokkos állapotba került. Akkor buktak le, amikor a dohányboltban az egyik áldozat bankkártyájával akartak fizetni. Elfogásukról felvétel készült - megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban, ahol az áldozatok maguk mondják el, hogyan fosztották ki őket.

Rágyújtott az órán, majd megütötte a tanárt

Többször ököllel arcon és háton ütötte, majd megrugdosta egy hatodik osztályos fiú testnevelő tanárnőjét az egyik szegedi iskolában.
 

Fókusz 14-08-11


szerző:
2014.08.11. 19:30
Fókusz 14-08-11

Fókusz: Közeleg a járvány? - Vaklárma volt a német és román eset, de mit kell tennünk, ha nálunk is megjelenik az ebola? Ököllel ütött! - Egy taxiban verte meg barátnőjét Curtis, a lány kitálalt az esetről, nem tud megbocsátani. Majdnem lemaradt - Király Lili az utolsó pillanatban jelentkezett, majd ő lett az első. Zimány Linda nyomdokaiba lépett.

Veronika nem akarja többé látni Cristofelt

Csütörtökön riporterünk épp úton volt VV Veronikához, hogy Cristofellel való, már véglegesnek tűnő szakítását leforgassa, amikor a lány könnyek között hívta, hogy lemondja az interjút, mert kórházban van: nem sokkal korábban a fiú megverte.

Cristofel: „Veronika megérdemelte, amit kapott”

Egy héttel korábban még a házasságot tervezgették, de csütörtök óta biztos: Veronika és Cristofel viharos kapcsolatának vége! A 19 éves fiatalember Veronika albérletében bántalmazta barátnőjét. Mindketten megszólalnak, egy nappal a bántalmazás után.

Cristofel brutálisan megverte Veronikát

Derült égből villámcsapás! Agyrázkódás gyanújával mentő szállította kórházba Veronikát, miután párja, Cristofel súlyosan bántalmazta őt.

Meglátogattuk a felgyulladt kisfiút

Megverte az osztálytársa, hazament, aztán felgyulladt a kertben a 10 éves Attila. A kisfiú hónapokig lábadozott, és a napokban mehetett haza a romos házba.

Nem csak betörtek hozzá, meg is verték

Maszkos rablók törtek be egy családi házba Nyíregyháza külterületén, s bántalmazták az ott lakó középkorú asszonyt.

Baseballütővel akarta kiverni belőle a tartozást

Baseballütővel támadt adósára a Tolna megyei Kurdon egy férfi.

Elnáspángolta feleségét a lagziba menet

15 hónap múlva szabadulhat a férfi, aki súlyosan megverte feleségét, miközben saját lakodalmukra tartottak.

Megverte a buszsofőrt, mert felébresztette

Ököllel megütötte, majd a földre kerülő sofőr fejébe többször is belerúgott a 21 éves férfi.

Távoltartásra kötelezték a családverő férfit

A 39 éves nyíregyházi férfi megverte 12 éves lányát és feleségét is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való