KERESÉS search-close

megvert tanárnő

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megvert tanárnő"

A "megvert tanárnő" címkével ellátott tartalmaknál (2) leggyakrabban használt további címkék:
Verték, rugdosták a tanárnőt

Ököllel arcon vágtak egy tanárnőt az egyik pesterzsébeti általános iskolában hétfőn délután. Szülők támadtak rá, mert szerintük megverte a gyereküket. Az iskola biztonsági kamerái azonban ilyet nem rögzítettek. A tanárnő megverését viszont igen. Az RTL Híradónak könnyeivel küszködve nyilatkozott a megvert tanárnő. Azt mondta, csak a gyerekeket sajnálja, akiknek végig kellett nézniük az egészet.

BRUTÁLIS: Ököllel vágták arcon a tanárnőt

Szülők támadtak rá a pedagógusra tegnap egy pesterzsébeti általános iskolában, akit azzal vádoltak, hogy megverte a gyereküket. A verekedés minden pillanatát rögzítette az iskola biztonsági kamerája.Az RTL Híradónak nyilatkozott a megvert tanárnő is.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való