KERESÉS search-close

megvakult

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megvakult"

Úgy megverte, hogy megvakult

Úgy megverte áldozatát, hogy az megvakult - most emeltek vádat a 19 éves férfi ellen, aki az ügyészség szerint februárban néhány doboz cigarettáért úgy összeverte egy nyírteleki trafik eladóját, hogy az majdnem belehalt a sérülésekbe. Maradandó sérülései lettek, elveszítette a látását. A brutális támadással vádolt férfi akár 12 év börtönt is kaphat.

Felrobbanó akkumulátortól sérült meg

Fél szemére megvakult egy 14 éves kisasszonyfai fiú, mert a kezében felrobbant egy mobiltelefon akkumulátora. Erről a ma.hu számolt be. A kórház nem ad felvilágosítást a gyerek sérüléséről. Úgy tudjuk, a balesetet az okozta, hogy a készüléket saját töltője helyett más vezetékkel akarta feltölteni. Az általunk megkérdezett szakember szerint ez tilos és balesetveszélyes.

 

21 év után újra lát


2016.05.08. 18:35
21 év után újra lát

Újra lát egy amerikai asszony, miután 21 éven át sötétségben élt. Autóbalesetben megsérült a gerince, majd lassan felépült, ám eközben látása romlani kezdett, végül megvakult. Nemrég elesett, megsérült a nyaka, ezért ismét meg kellett műteni. Amikor felébredt, a látását visszanyerte.

Napok alatt szinte teljesen megvakult

Három nap alatt szinte teljesen elvesztette a látását egy tíz éves kisfiú Tatabányán. Vízfejűséget állapítottak meg nála az orvosok egy éves korában. Az elmúlt hónapokban rohamosan romlani kezdett a látása. Szeptember óta a jobb szemére teljesen megvakult, és a bal szeme is nagyon gyenge. Édesanyja egyedül neveli, azt mondja, eddig az orvosok nem tudták megállapítani, mi okozta ezt.

A szerelmükért menekülnek


szerző:
2015.07.25. 18:45
A szerelmükért menekülnek

Elena családja siita, Esszáné szunnita. Iránból a lány szülei üldözték el őket, Afganisztánban pedig a fiú nagybátyja úgy megverte Elenát, hogy a nő egyik szemére megvakult.

Előzetes: Szinte teljesen megvakult a szemen lőtt asszony

Szinte teljesen megvakult a bal szemére az a nagykanizsai asszony, akit másfél éve lőtt szemen szomszédja légpuskával. Hogy az idős nő látni fog-e még valaha a sérült szemére, még az orvosok sem tudják. A sérülést okozó 21 éves férfi azóta sem kért bocsánatot az asszonytól. Azt elismerte, hogy lövöldözött aznap, de azt mondja nem az asszonyra célzott. A rendőrség lezárta a nyomozást – hogy mire jutottak, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Súlyosan sérült férfi a csomagtartóban

Egy összetört autó csomagtartójában találtak rá a rendőrök egy fiatalemberre, akinek súlyos arc sérülései miatt mindkét szemét el kellett távolítani. A Bors című lap azt írta, hogy a fiatalember családja szerint rokonuk nem csak a pénteki balesetben sérült meg így, szerintük valaki meg is verte őt. Ügyvédi segítséget kérnek ,mert a rendőrök azt mondták, hogy közúti baleset miatt indult eljárás.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való