KERESÉS search-close

megtalálták

44 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megtalálták"

MAGÁRA HAGYOTT CSECSEMŐ: Patakparton találta meg a férfi

A csecsemőt megszülő nő apja az RTL Híradónak azt mondta: már hetekkel ezelőtt feltűnt neki, hogy lánya terhes lehet, de ő ezt letagadta. A történtek ellenére kiáll mellette. A kisbabát megtaláló Sándor Gyula is megszólalt stábunknak. Megmutatta hol találta meg a csecsemőt.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

5 fokban didergett az elkóborolt óvodás

Cipő nélkül, alsónadrágban és pulóverben sétáló óvodásra talált egy buszsofőr Tatabányán szombat éjszaka. A gyerek didergett az 5 fokos hidegben, a sofőr azonnal megállt, felvette, és maximumra állította a fűtést. A történetről a Bors számolt be először. A helyiek szerint a 6 éves kisfiú nem először kóborolt el. Rendőrök vitték haza a szüleihez.

Megtalálták az elsüllyedt argentin tengeralattjárót

Eltűnése után egy évvel, megtalálták az elsüllyedt argentin tengeralattjárót - jelentette be a dél-amerikai ország haditengerészete. 44-en voltak a fedélzeten, amikor nyoma veszett. Előtte műszaki hibát jelzett a legénység.

Emberi csontok az autóroncsban

Emberi csontokat találtak egy évekkel ezelőtt a Dunába merült kocsiban. Dunakeszinél egy motorcsónakos akadt fenn a roncson, ő értesítette a hatóságokat. A katasztrófavédők búvárai sokáig tanakodtak, hogyan lehetne a felszínre hozni. Előtte kipakolták belőle a szétszóródott holmikat, ekkor találtak koponya- és lábszárcsontot is. 

Bámulatos: a bombázást is túlélte a krónika

Bombázás, tűzvihar, rejtegetés - filmbe illő viszontagságok után kerülhetett vissza Székelyföldre az egyik első magyar nyelven kiadott krónikánk. A háború végén nyugatra menekítették volna a sepsiszentgyörgyi múzeum páratlan kincseit, ám egy bombatámadáskor kigyulladt az egész szerelvény. Egy vasutasnak köszönhető, hogy a Székely-krónika megmenekült.

Rengeteg aranyat találtak


szerző:
2018.09.11. 18:53
Rengeteg aranyat találtak

Óriási aranylelőhelyre bukkantak Ausztráliában. Egy régi bánya területén találtak arra a rétegre, amely bő hárommilliárd forint értékben tartalmazhat aranyat. Olyan nagy rögök is előkerültek, amikhez hasonlókat sem látott még senki.

Csaknem 100 tacskót találtak a rendőrök ketrecekben összezsúfolva

A kölyökkutyákat a ház egyik szobájában, ketrecekben összezsúfolva tartották. Egy-egy ketrecben két-három kutya is volt. A nem megfelelő körülmények között tartott kutyusokra az Állatmentő Szolgálat Alapítvány munkatársainak bejelentése alapján bukkantak a rendőrök. Nagy részük nem rendelkezett chippel és okiratokkal.

A kanapéba bújt el a rendőrök elől egy betörő Tolnán

A 24 éves szekszárdi férfi egy lakatlan házba tört be, de valaki meglátta, és szólt a nyomozóknak.

 

Kanapéba bújt el a betörő


szerző:
2018.09.02. 16:16
Kanapéba bújt el a betörő

A 24 éves szekszárdi férfi egy lakatlan házba tört be, de valaki meglátta, és szólt a nyomozóknak.

Kiszökött a kisfiú a bölcsödéből

Zokniban és teljesen átázva találta meg egy férfi azt a kétéves kisfiút, aki egy pécsi bölcsődéből osont el. Az eset még júliusban történt, a gyerek anyja most számolt be róla a közösségi oldalon. Azt írta, kisfiát alvásidőben felügyelet nélkül hagyták, így amikor felébredt, kisétált az épületből és elindult hazafelé. Egy közeli buszmegállóban figyelt fel rá egy járókelő, aki szólt a rendőröknek. A rendőrség eljárást indított.

TUDTA?: Ide szállították a hatástalanított világháborús bombát

Alig pár centiméteres látótávolság mellett, vasbeton törmelékek közül kellett kiemelniük a tűzsszerészeknek az Erzsébet híd közelében, a Dunában talált bombát.

Másik településen találtak rá

Megtalálták annak a negyven év körüli nőnek a holttestét, aki két hete hétvégén tűnt el a somogyhatvani erdőben. Korábban beszámoltunk róla, hogy anyósával indult medvehagymát gyűjteni, amikor beleeshettek egy erős sodrású patakba.

Lopott luxuskocsik a garázsban

Lopott luxusterepjárók kerültek elő két budai garázsból a napokban. A budapesti nyomozók két ukrán férfit fogtak el a III. kerületben, egyiküknél megtalálták a kulcscsomót, ami a garázsokat nyitotta. A két hófehér terepjáró összesen több mint 25 millió forintot ér használtan is, azt egyelőre nem tudni, hogy a gyanúsítottaknak mi volt velük a terve.

 

„Véletlenül” ölte meg a kislányt

Megtalálták annak a kilenc éves francia kislánynak a maradványait, aki tavaly augusztusban egy esküvőről tűnt el a francia Alpokban. A gyilkossággal egy egykori katonát vádolnak, akinek az autójában megtalálták a gyerek DNS-ét. A 34 éves férfi mostanáig mindent tagadott. Ám amikor a rendőrség azzal szembesítette, hogy a legújabb vizsgálat a kislány vérét is kimutatta a kocsijában, bevallotta a gyilkosságot, és elárulta a rendőröknek, hova rejtette a holttestet.

Kidobták a kiskutyákat


szerző:
2018.01.31. 15:38
Kidobták a kiskutyákat

Egyenként csomagolták fekete zsákokba a még élő kölyökkutyákat és kidobták őket Gyalóka határában. Szerencsére megtalálták őket és azonnal segítséget kaptak. Amint erőre kapnak, már mehetnek is örökbefogadóikhoz.

Meztelenül találtak rá Ausztriában

Három hét után meztelenül, zavart tudatállapotban került elő egy magyar nő Ausztriában. Egyelőre senki nem tudja mi történhetett vele, a rendőrök nyomoznak, a nő nem emlékszik semmire. A Fókuszban egy korábbi hasonló eset kapcsán a dizájner drogok veszélyeire is felhívjuk a figyelmet.

A teljes adást itt nézheti meg!

Az RTL Híradó felvételei alapján találták meg az eltűnt nőt

A budapesti asszony egy hete tűnt el, a családja azóta nem tudott róla semmit, a rendőrség is hiába kereste. Egészen addig, amíg a csütörtök esti Híradóban a testvére meg nem pillantotta. Az RTL stábja a Margitszigeten forgatott, a riporthoz készült felvételeken a háttérben tűnt fel a nő.

Megtalálták az elmerült fiú holttestét

Holtan találták meg azt a sajóvárkonyi fiút, aki csütörtökön merült el a Sajóban. Búvárok és speciális mentők kutattak utána, de hiába. Végül speciális módszerrel átforgatták a vizet, abban bízva, hogy a holttest órákkal később magától a felszínre emelkedik. Így találtak rá.

4 év után került haza a kutyájuk

Megható találkozás négy év után! Sírva ölelte magához egy budapesti család elveszettnek hitt kutyáját, Lindát. Az állat az évek alatt a pesterzsébeti temetőben egy fenyőfa alatt élt, a látogatók etették. Mindenki azt hitte, hogy az egyik temetőőré. Végül múlt héten szólt valaki az állatvédőknek. Mivel a kutyában volt chip, megtalálták a gazdát is. A család alig akarta elhinni, hogy Linda él.

Eltévedt a nyolcvan éves vadász

Cukorbetegsége miatt rosszul lett, elveszítette társát és egy egész éjszakát az erdőben töltött egy vadász a Veszprém megyei Tés közelében. Egy kilőtt vadat keresett barátaival, szétváltak azután tűnt el a 80 éves férfi. Rendőrök, polgárőrök, kutató-mentők keresték, több mint negyvenen fésülték át az erdőt. A férfit végül a 20 km-re lévő lőtéren találták meg.

Közmunkások találták meg az eltűnt lányt

Közmunkások találtak meg egy eltűnt 11 éves kislányt a Nógrád megyei Cserháthalápon. Két napja keresték a rendőrök és a speciális mentők. A helyiek szerint egy másik faluban, egy idősebb férfinál volt. A kislányt és 4 testvérét az apjuk nevelte, de a szomszédok szerint nagyon elhanyagolta őket. A környékbeliekhez jártak át ételt kérni. Úgy tudjuk, az apa most rendőrségi őrizetben van, a gyerekeket elvették tőle.

Ukrajnában találták meg a fiú holttestét

Két hét után, Ukrajnában találhatták meg annak a 15 éves fiúnak a holttestét, aki öccsével még augusztus elsején tűnt el a Tiszában Benknél. A 12 éves kisfiút 2 nappal később találták meg, bátyját azonban tegnapig keresték. Turisták találtak rá. Még nem tudták azonosítani a gyermeket, de a vízimentők szerint, szinte biztos, hogy a két hete eltűnt kisfiút sodorta partra a víz.

Megtalálták az eltűnt gyereket

Szinte csoda, vége az egy hetes rettegésnek: megtalálták az eltűnt japán kisfiút, akit a szülei büntetésből hagytak az erdőben. A hét éves gyerek egy katonai épületben húzta meg magát. A jelek szerint semmi baja, de azért még bent tartják a kórházban megfigyelésre.

Megtalálták a roncsokat

Most már teljesen biztos, megtalálták a lezuhant egyiptomi utasszállító roncsait. Az egyiptomi hadsereg közlése szerint egy testrészre, ülésekre és poggyászmaradványokra bukkantak nem messze délre attól a ponttól, ahol eltűnt a radarokról az A320-as gép. A legfőbb feladat mostantól, hogy megtalálják az adatrögzítőket, hogy kiderüljön, mi történt az utasszállítóval. Az egyiptomi hatóságok szerint a legvalószínűbb, hogy terrortámadás volt.

 

Fókusz 2016-05-17


szerző:
2016.05.17. 17:25
Túlélő fiókák a városligeti kivágott fák között

Még találtak az életükért küzdő seregély fiókákat a Városligetben kivágott, megcsonkított fák között. A madarakra épp akkor találtak rá az állatvédők, amikor stábunk a helyszínen forgatott. A Ligetvédők egyik tagja tegnap vette észre, hogy a leendő Pajtaszínház helyén kivágtak három fát. Ezzel több madár fészkelő helye is megsemmisült, a még repülésképtelen fiókák többsége pedig elpusztult. Arról, hogy ki vághatta ki a fákat és pontosan miért, kiderült 18 órakor az RTL Híradóból.

Épségben megtalálták az eltűnt, 11 éves lányt

Épségben megtalálták azt a kislányt, aki hétfőn tűnt el Egerből. A 11 éves gyerek édesanyjával és nővérével él. Ők vették észre délután három körül, hogy a kislány elment hazulról. Édesanyja arra gyanakodott, hogy valaki magával csalta a gyerekét. Azonnal jelentették a rendőrségen. Egy nappal később az Eger melletti Felsőtárkányban találták meg a kislányt egy vendéglátóhelyen.

Pincében talált holttest: gyilkosság lehetett

Megdöbbentő fordulat! Megölhették azt a nőt, akinek holttestét néhány hete találták meg egy dunakiliti ház picéjében. Akkor csak annyi derült ki, fia és annak családja együtt élt az akkor már két éve halott asszonnyal. Egy falubeli hívta a rendőröket, akik most, a boncolás után már emberölés miatt nyomoznak. Az asszonynak két lánya is van, úgy tudjuk, nem messze élnek Dunakilititől, mégsem hiányolták anyjukat.

 

Négy és fél milliárd éves meteort találtak

A Földnél is öregebb meteoritot találtak az ausztrál sivatagban. A kutatóknak az őslakók mutatták meg az elhagyatott tómedret, ahol november végén becsapódott a meteor. Ennél régebbi kőzetet eddig nem találtak még, a minta dollármilliárdokat érhet.
 

Visszakapták az elveszett, 83 éves jegygyűrűt

A facebookozóknak hála került elő egy régi és becses családi kincs. Egy hónappal ezelőtt egy pécsi lakótelepen egy idős férfi elvesztette a jegygyűrűjét, és akárhogy kereste ott, ahol leesett az ujjáról, egyszerűen nem találta. A férfi kétségbeesett, hogy eltűnt a régi családi ereklye, de egy hónap után mintha csoda történt volna. Egy járókelő lenézett a földre, ahol észrevette a gyűrűt.

Megtalálták a két éves kisfiút

Előkerült az a kétéves kisfiú, aki szerda délelőtt tűnt el Hatvanban. A keresőcsapatok még kora este megtalálták Tamást, a család egyik rokonánál. Szerencsére semmi baja nem esett. Úgy tudjuk, hogy a gyerek a nyitott kertkapun át szökött ki az udvarról.

Egy család nappalijából került elő a nagy értékű festmény

Ismét egy nagy értékű, eddig még soha nem látott festmény került elő. A Monacói tengerpart Berény Róbert munkája, akinek egy szintén elveszettnek hitt művét néhány hónapja a Stuart Little kisegér című filmben fedezték fel.

50 óra után találták meg egy patakban

Ötven óra keresés után élve megtalálták azt a 69 éves férfit, aki pénteken tűnt el a Bükkben, Mályinkánál. Az idős ember minden nap járja az erdőt, de amikor a hétvégén órák múlva sem érkezett vissza napi sétájából, a felesége értesítette a rendőröket.

Két év után külföldön találták meg Bandikát

A Dominikai Köztársaságban, az Interpol segítségével találták meg Bandikát, azt a 7 éves kisfiút, akit apja 2 éve rejteget az anyja elől. Információink szerint néhány hét, és a gyerek hazakerülhet, de addig is egy dominikai gyerekotthonban várja, hogy véget érjen a kiadatással kapcsolatos ügyintézés. Édesanyja az RTL Híradónak azt mondta, hogy a kisfiú jól van, 2 év után először szerdán hallotta újra a hangját, telefonon.

Előzetes: Dominikán találták meg a 7 éves Bandikát

Apja két éve rejtegeti édesanyja elől a kisfiút. Két év után szerda este újra tudott beszélni Bandikával édesanyja. Hogy mit mondott neki a fiú, megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

Megtalálták az eltűnt autista fiút

Csaknem 12 órás kutatás után épségben megtalálták a Mátrában eltűnt autista fiút. A 27 éves fiatalember egy csoporttal kirándult kedden késő délután, amikor nyoma veszett. Egész éjjel kutattak utána, hiába. Végül ma délben, mintegy 10 kilométerrel az eltűnési helyétől, sértetlenül megtalálták a fiatalembert.

RTL II: Megtalálták a lezuhant gép feketedobozát

Senki sem élte túl a német utasszállító katasztrófáját. A Germenwings Barcelonából Dusseldorfba tartó járatán 150-en voltak. Többségében német, spanyol és török állampolgárok voltak a gépen, köztük sok gyerek. Magyar áldozatokról nem tudni. Késő délután megtalálták a repülő egyik feketedobozát, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a szerencsétlenséget.

Holtan találták meg az eltűnt hajómérnököt

Holtan találták meg az egyik szegedi ligetben, azt a 29 éves férfit, aki 10 nappal ezelőtt tűnt el családi házuk elől. Egy kutyáját sétáltató férfi bukkant a fiatalember holttestére.

Újszülött a csatornában


szerző:
2014.11.24. 18:43
Újszülött a csatornában

Öt napig feküdt egy fedett vízgyűjtő akna mélyén egy kisfiú az ausztráliai Sydney közelében, mielőtt biciklisták rátaláltak. A gyermeket, akit súlyos, de stabil állapotban vittek kórházba anyja dobta csatornába.

Beismerte tettét a gyilkos


szerző:
2012.07.16. 18:30
Beismerte tettét a gyilkos

Az elkövető, ha minden igaz, P. László. A 26 éves férfi Pécsen született, internetes profilja szerint Kelebián él, de legalább 1,5 hónapja már Pécsen lakott. Állandó lakhelyén megtaláltuk édesanyját, aki szerint a fia képtelen lenne gyilkolni.

Megtalálták a Rábában eltűnt fiú holttestét

Megtalálták a vízi polgárőrök a Rábában annak a 15 éves fiúnak a holttestét, aki még kedden este merült el a folyóban.

Megtalálták az eltűnt fogyatékosokat

Néhány órával az eltűnésük után megtalálták a fővárosban eltűnt két fogyatékos fiatalt.

Megtalálták a halottnak hitt fiút

A kisfiúról azt hitték, hogy egy hőlégballonra felszállt és lezuhanva szörnyethalt.

Megtalálták a kenus holttestét


szerző:
2009.07.15. 18:47
Megtalálták a kenus holttestét

A 34 éves rajkai férfi túl közel ment a 6-os zsiliphez ezért merült el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való