KERESÉS search-close

megszüntették

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megszüntették"

Gáspár Győző szerint tönkretette az életét a sikkasztás vádja

Két éve robbant ki Győzike NAV-botránya, ami néha már-már olyan szövevényes fordulatokat vett, mint egy mexikói szappanopera. De az ügynek úgy tűnik most már vége.  Gáspár Győző a minap vehette kezébe azt a határozatot, amely hivatalosan is kimondta, hogy az ellene folyó, sikkasztás miatt indult eljárást megszüntették.

Nincs többé vezetékes telefon Szentkatalinon

Elnémultak a vezetékes telefonok a Baranya megyei Szentkatalinon. A mecseki zsáktelepülésen már évek óta gyakran meghibásodott a telefonkábel, de a szolgáltató új hálózat kiépítése helyett nemrég a szerződések egyoldalú felmondása mellett döntött. A helyiek így most nem tudnak telefonálni. Akinek van, az a mobilját használja, ha talál térerőt a környéken.

NÉPSZABADSÁG: Így próbáltak munkába menni az újságírók

Szimpatizánsok kíséretében megpróbáltak munkába menni a Népszabadság újságírói, de nem engedték be őket. Azt, hogy a napilap kiadását felfüggesztik, szombaton váratlanul jelentették be. Az újságírók puccsról beszéltek és azt ígérik, hétfőn mindennek ellenére közzéteszik az újabb, általuk erősnek nevezett cikket, ami Rogán Antal miniszterről szól. 

Megszüntették az ingyenes előtörlesztést

Egy kivétellel az összes bank megszüntette az ingyenes előtörlesztést. Ezt két hete törvény teszi lehetővé a pénzintézeteknek. Ez azt jelenti, hogy mostantól átlagosan 44 ezer forintba kerül egy lakáshitelesnek, ha olcsóbb havi részleteket szeretne, és ezért a tőketartozásának csökkentését kezdeményezi. A változás százezreket érinthet. A Bankmonitor piackutatása szerint a pénzintézetek fele a már meglévő szerződéseknél is felszámolja a díjat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való