KERESÉS search-close

megszökött

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megszökött"

Megszökött a szuperhős medve

Egész Olaszország szurkol annak a medvének az életéért, aki rövid fogság után megmagyarázhatatlan módon megszökött a három elektromos kerítéssel és egy négy méter magas műszaki zárral védett kényszerlakhelyéről. A hatóságok engedélyt adtak a kilövésére, mert szerintük veszélyes a környékbeliekre, egyelőre azonban nem találják.

 

Az iskola padlásán bújt el a tolvaj

Megszökött a rendőröktől a tolvaj és az iskola padlásán bújt el Pannonhalmán. A férfi átugrotta az általános iskola kerítését, majd felmászott a tűzlétrán így jutott be az épületbe hétfő délután, miközben a rendőrök üldözték. A folyosókat és tantermeket azonnal lezáratta az igazgató, hogy védje a diákokat. Végül a rendőrök elkapták.

Autók között vágtázott a póniló

Vágtató pónilovat videóztak le egy távolsági busz utasai Debrecen határában. A 4-es főúton szaladgáló állat, úgy tudjuk, egy közeli tanyáról szökött meg és keveredett ki a forgalmas útra. Végül, 10 kilométerrel arrébb, Hajdúszoboszlónál sikerült befogni az ijedt pónit. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem okozott balesetet.

Kiszökött a kisfiú a bölcsödéből

Zokniban és teljesen átázva találta meg egy férfi azt a kétéves kisfiút, aki egy pécsi bölcsődéből osont el. Az eset még júliusban történt, a gyerek anyja most számolt be róla a közösségi oldalon. Azt írta, kisfiát alvásidőben felügyelet nélkül hagyták, így amikor felébredt, kisétált az épületből és elindult hazafelé. Egy közeli buszmegállóban figyelt fel rá egy járókelő, aki szólt a rendőröknek. A rendőrség eljárást indított.

Órákig üldözték a szökött rabot

Mozgó rabszállító autóból szökött meg hétfőn reggel, délutánra elfogták. A börtönbüntetését töltő férfit éppen másik helyre szállították, amikor Cegléd határában egyszerűen kiugrott a lassító rabszállítóból és elmenekült. Azonnal keresni kezdték a 4-es főút melletti gabonaföldeken, még helikoptereket is bevetettek. Végül egy ceglédi cég telephelyén találták meg, úgy tudjuk, előtte pénzt és ruhát lophatott magának.

SZEMTANÚ: így élt a rabszolgaként tartott nő

Van ott minden, még háromlábú kutya is. Ezt mondták a szomszédok a telekről, ahol évekig élt láncra verve egy asszony. Az ügyészség szerint fogva tartóival - egy ma már 75 éves férfival és 56 éves nővel – 2010-ben ismerkedett meg. A nőnek 7 év után sikerült megszöknie.

Kórházi ágyát gyújtotta fel, így próbált megszökni

Felgyújtotta a kórházi ágyát, majd megpróbált elszökni egy pszichiátriai beteg. A lángok miatt 50 embert kellett kimenekíteni a kórházból, őket egyelőre más osztályokon helyezték el. A betegek közül senki sem sérült meg, két kórházi dolgozót viszont enyhe füstmérgezéssel ápolnak.

 

Megszökött egy rab, keresik

Megszökött egy fogoly a Győri Bíróság udvaráról. A 33 éves Zvezdovics Krisztián nemrég 12 év börtönbüntetést kapott, azért vitték most a bíróságra, hogy egy másik ügyben tanúkét hallgassák meg. Valahogy kiszabadította a kezét a bilincsből és elrohant. Egész nap keresték a rendőrök. A büntetés-végrehajtásnál két embert azonnali hatállyal felmentettek.

Megszökött a csomagtartóból

Túszul ejtették, de kiszabadította magát és kiugrott az emberrabló autójának csomagtartójából egy nő az Egyesült Államokban. A látványos szökést egy benzinkút biztonsági kamerája rögzítette. A túszejtő ott próbált meg a nő bankkártyáját használva pénzhez jutni.

A padláson volt a rejtekhelye

Egy családi ház padlásán kialakított rejtekhelyen fogták el a budapesti rendőrök azt a férfit, akit országos elfogatóparancs alapján köröztek már hetek óta. A román férfit azért keresték, mert zsarolás miatt jogerősen elítélte a bíróság, de nem ment börtönbe, hanem megszökött. A padláson egy furnérlemezekkel leválasztott rejtekhelyen élt.

Mosómedvét fogtak Pécsen!


szerző:
2016.11.02. 16:13
Mosómedvét fogtak Pécsen!

Egy köpőcsőból altatólövedékkel sikerült befogni az állatot. A mosómedve nem veszélytelen, ha épp párzási időszakban emberközelben van, akár támadhat is.

Az ablakon mászott ki a rab, elfogták

Az ablakon mászott ki, így szökött meg egy fogoly a mátészalkai bíróságról. Lopás és hamis tanúskodás miatt volt börtönben, csalások miatt pedig folyamatban van egy ügye. Ennek a tárgyalására vitték ki a börtönből, a férfi azonban úgy döntött nem megy vissza. Az első lehetőséget kihasználta, összebilincselt kezekkel, észrevétlenül kimászott egy földszinti ablakon, majd elszaladt. Egy nap alatt elfogták.

Az ítélethirdetés előtt szökött meg

Az ítélete előtt néhány perccel megszökött egy férfi a Ráckevei Városi Bíróságról. Kisétált az épületből, majd kocsiba ült és a lábára szerelt nyomkövetőt is leszedte valahogy a lábáról. Lopás miatt kellett volna bíróság elé állnia, feltehetően több éves büntetés várt volna rá, ezért szökhetett meg.

Fókusz 2016-06-01


szerző:
2016.06.01. 18:55

Megijesztette a gyerekeket a kutya


szerző:
2016.02.15. 18:16
Megijesztette a gyerekeket a kutya

Egy staffordshire terrier rohangált a nagyszentjánosi általános iskolában - írta meg a Kisalföld. Az eb a szomszédos utcából szökött meg és besurrant az intézménybe. A gyerekek egy része megijedt, két nyolcadikas azonban szendviccsel kicsalogatta a kutyát. Az igazgató Híradónknak azt mondta, az állat izgatott, de barátságos volt, senkit sem bántott.
 

Pizzarendelés buktatta le


szerző:
2015.12.30. 18:30
Pizzarendelés buktatta le

Börtönbe kerülhet az az amerikai tinédzser, akit két éve felmentett a bíróság, amikor részegen halálra gázolt négy embert. A hatalmas felháborodást kiváltó ítéletet akkor azzal indokolták, hogy túl gazdag és elkényeztetett ahhoz, hogy fel tudja mérni cselekedetei súlyát. Tíz év próbaidőre bocsátották, amit azonban megszegett: kikerült ugyanis az internetre egy videó, amelyen részeg volt. Anyjával Mexikóba szökött, de lebukott. Akár 40 évet is kaphat.

 Farkas György László köddé vált Tökölön!

Megszökött a szigorúan őrzött tököli börtönből, a lopásért egy évre ítélt férfi átmászott a magas drótkerítésen. A fegyintézet történetében ez 15 éve nem sikerült senkinek. Farkas györgy Lászót most keresi a rendőrség, ha elkapják a szökés miatt akát három évre is nőhet a büntetése. 

Fa tetejéről mentették a szökött papagájt

Speciális mentők mentettek meg egy szökött papagájt Egerben. A méteres madár egy közeli étteremből lógott meg, amikor gazdái kiengedték a kalitkából kicsit levegőzni.

SZÖKEVÉNY: Lombok közt ücsörgött az ara az egri borvidéken

A hatalmas papagáj egy helyi étterem látványossága, de kedden este megszökött. Gazdája kivette a ketrecből, hogy a vendégek barátkozhassanak vele, csakhogy a madár megijedt egy teherautó zajától, és rémületében olyat tett, amit még korábban soha: elrepült.
 

Előzetes: Speciális mentők mentettek meg egy szökött papagájt

A Lilu névre hallgató méteres madár egy közeli étteremből lógott meg, amikor gazdái kiengedték a ketrecből kicsit levegőzni. Azt, hogy hogyan hozták le Lilut a fáról, mutatjuk 18:00-kor az RTL Híradóban.

A nagy szökés: a mexikói drogbárót nagy erőkkel keresik

A mexikói börtönőrökön röhög az egész világ. Elképesztő rafináltsággal játszotta ki ugyanis a fegyőröket a világ legbefolyásosabb drogbárója, a „Köpcös” néven híressé vált Joaquin Guzmán Loera, aki a hétvégén szökött meg Mexikó egyik szuperbiztonságosnak tartott börtönéből. Ásványi Eszter riportja.

1 milliárd dolláros vérdíj a Köpcösért

Egymilliárd dolláros vérdíjat tűztek ki Mexikó első számú drogbárója, Joaquin Guzmán fejére. Az alvilágban csak „Köpcös” néven ismert gengszter már másodjára szökött meg filmbe illő módszerekkel a börtönből.

Halál vár a nyugati lányokra


szerző:
2015.05.29. 18:25
Halál vár a nyugati lányokra

Exkluzív interjút adott partnerünknek, a Sky News-nak az Iszlám Állam egyik volt tisztségviselője, egy nő, aki megszökött tőlük. Elmesélte, hogy több száz nyugat-európai lány érkezett már a terrorszervezethez, hogy csatlakozzanak. Neki az volt a feladata, hogy elsőként foglalkozzon a lányokkal, akinek többségére szerinte biztos halál vár.

Megszökött elrablóitól egy 13 éves győri fiú

Minden szülő rémálma az, ami a napokban egy vidéki fiúval történt. Patrikot hazafelé két huszonéves férfi elrabolta, és az elmondás alapján egyikük még erőszakoskodott is vele. Patriknak azonban sikerült elszöknie. A történtekről a fiú és apukája mesélt nekünk.

Megszökött újszülöttjével a kórházból

Megszökött egy újszülöttel az édesanyja a győri kórházból vasárnap. A csecsemőt az asszony úgy vitte el, hogy tudta a gyámhivatalnál eljárás folyik azért, hogy ideiglenesen kiemeljék a kislányt a családból. Az RTL Híradó információi szerint a nőnek van hat másik gyereke is, egyiket sem nevelheti.

Tigris-pánik Párizs környékén


szerző:
2014.11.14. 18:45
Tigris-pánik Párizs környékén

Se híre, se hamva a tigrisnek Párizs környékén. Csütörtökön többen jelentették, hogy egy termetes nagymacskát láttak szabadon csatangolni, mire mozgósították szinte az összes fegyveres erőt. Azóta rendőrök, csendőrök, vadászok százai keresik helikopterek segítségével az állatot.
 

Reflektor 12-08-16


szerző:
2012.08.17. 00:50
Reflektor 12-08-16

Reflektor: VV Béci Snoop Dogg miatt szökött meg a kórházból. Még mindig divat a retró!

Meglépett a nagymacska a kutatólaborból

Szökött vadmacskát keresnek Oroszországban! Az amuri tigris egy vadállatokat vizsgáló kutató-laboratóriumból szökött meg.

Megszökött a Cozma-ügy negyedrendű vádlottja

Az RTL Híradó információi szerint Pál Gábor kedd reggel szökött meg egy budapesti lakásból.

Szökevény kígyó kukucskált a fajanszból

A hüllőt egy hétéves kislány fedezte fel németországi Hannoverben található otthonában.

Hőkamerával leltek rá az elkóborolt betegre

A skizofrén férfi a helyi szanatórium kerítésén mászott át, végül hőkamera segítségével bukkantak rá egy erdős területen.

Percek alatt elcsípték a szökött rabot

Negyed óra alatt elfogták a börtönőrök azt a súlyos bűncselekmények miatt elítélt férfit, aki pénteken késő délután szökött meg a Kozma utcai börtönből.

11 rab még mindig szökésben


szerző:
2010.10.12. 12:16
11 rab még mindig szökésben

Öt elítéltet elkaptak a rendőrök, egy ember magától ment vissza az Állampusztai Börtönbe, hárman pedig szabadságuk idején kifizették a büntetésüket.

Újabb háziőrizetes szökött meg

A Koszi klán egyik háziőrizetben lévő tagja elment otthonról, aztán előkerült.

Elfogták a szökött rabot


szerző:
2010.02.05. 17:42
Elfogták a szökött rabot

Még nem tudják, hogyan tudott kiszabadulni a bilincsből és eltűnni a rendőrök elől.

Nem tudni, ki a felelős a szökésért

Továbbra sem tudni, ki a felelős azért, hogy megszökhetett a „fekete sereg” vezetője.

Másodszor szökött meg a kisfiú


szerző:
2010.01.05. 10:14
Másodszor szökött meg a kisfiú

Hétfőn későn este megtalálták a Tiszaföldvárról eltűnt kisfiút. A fiú a szolnoki vasútállomásig jutott.

Megszökött, mégsem emeltek vádat

A férfi áprilisban kiugrott a szegedi bíróság épületének ablakán.

Hazahozzák Farkas Pétert?


szerző:
2009.10.10. 08:52
Pénzbüntetés helyett ült, de megszökött

A férfi nem tért vissza munkahelyén a mosdóból, felügyelője hiába kereste.

Pálmaágon szökött gorilla


szerző:
2009.04.10. 10:03
Pálmaágon szökött gorilla

Fél órába telt a dolgozóknak, mire egy banánnal visszacsalogatták a szökevényt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való