KERESÉS search-close

megsérült

57 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megsérült"

ARCON SZÚRT FÉRFI: Bátyja mesélt az esetről

A megsérült fiatalember bátyja a támadás helyszínén mesélt Híradónknak. Azt mondta, öccse sem tudja pontosan, mi történt…

A hintabaleset súlyos sérültje már ki tudja mondani, hogy mama

Mama – másfél év után ez volt az első szava a várpalotai hintabalesetben súlyosan megsérült fiúnak. Krisztofer a tragédia után, néhány hete szólalt meg először. Anyukájával rendszeresen tornáznak, hogy végleg elhagyhassa a tolószéket és számolni is tanulnak. A fiatalember 2017-ben zuhant le az úgynevezett kalapácshintáról, a szerkezet valószínűleg egy hibás alkatrész miatt szétesett alatta. Egy évig volt kórházban.
A Híradó korábbi riportját Krisztoferről ide kattintva nézheti meg.

Meghalt az anya a ceglédi balesetben

Egy nő meghalt, férje és 11 éves gyereke pedig súlyosan megsérült, amikor autójuk összeütközött egy másik kocsival a 4-es főúton. Az eddigi adatok szerint az elhunyt nő férje hibázhatott, amikor nem adta meg az elsőbbséget a másik kocsinak, és elé kanyarodott…

ÖSSZETÖRT MEGÁLLÓ: A homlokban és a hátamban is volt üvegszilánk

Összetörte a megállót a helyi járatú busz Szegeden, egy 19 éves lánynak a hátába, fejébe szúródtak a pavilonból az apró üvegszilánkok. A lány állítása szerint a buszsofőr nem segített neki, az utasok vették észre, hogy megsérült. A rendőrök vizsgálják, mi történt.

Kizuhant a bobból a kanyarban

Súlyosan megsérült egy férfi a balatonfűzfői bobpályán. Az utolsó előtti kanyarban kiesett a kocsiból, és a földre zuhant. Több csontja is eltört. A tűzoltóknak kellett lehozni őt a domboldalról. Úgy tudni, a 40 éves férfi a születésnapját ünnepelte, ajándékba kapta a bobozást. A pálya üzemeltetője szerint nem ők hibáztak, a férfi menet közben kikapcsolta a biztonsági övet, ezért esett le a bobról a kanyarban.

Kamionok rohantak egymásba

Összepréselte a fülkét a rakomány, meghalt az egyik váltósofőr. Három kamion rohant egymásba az M5-ös autópályán. Egy útakadály miatt fékezett a kocsisor, az első és a második teherautó meg tudott állni, de hátulról egy harmadik egymásra tolta a kamionokat.

VIRÁGÜZLETBE CSAPÓDOTT: másodperceken múlt az eladó élete

Másodperceken múlt annak a nőnek az élete, akinek a virágüzletébe csapódott egy kukás kocsi. Úgy tudjuk: a jármű vezetője infarktust kapott, ezért rohant neki az újpesti üzletsornak – fékezés nélkül. A balesetben nem csak ő, de a mellette ülő társa, és a virágboltban dolgozó nő is megsérült, őket kórházba vitték. 

Súlyosan sérült őzet mentettek


szerző:
2018.03.06. 18:11
Súlyosan sérült őzet mentettek

Sérült őzet mentettek az állatvédők Kazincbarcikán. Az állat betévedt egy kertbe, ahol beleakadtak az agancsai a drótkerítésbe. A szerencsétlen állat annyira próbált menekülni, hogy az agancsa is kiszakadt. Vérző fejjel került a Mályi Madármentő Egyesülethez, ahol egy állatorvos ellátta.

 

Megégett a robbanásban

Robbanás Bogádon, életveszélyesen megsérült egy negyvenöt év körüli férfi, amikor szerda hajnalban detonáció történt a konyhájában. Úgy tudjuk, a robbanás után még ki tudott menni a konyhából, segítséget viszont már szomszédja hívott.

Már szabadon repülhet az uráli bagoly

Szabadon engedtek egy urali baglyot a természetvédők, miután a madár felgyógyult. Kilenc hetet töltött a mályi madármentő állomáson, ahová azért került, mert borda- és kulcscsonttörése volt.

Őrizetben a peches bankrabló

2 éve szabadult a börtönből a kőbányai bankrabló - ezt a Bors írta meg. A lap szerint a 33 éves férfi korábban 6 évet ült emberölés kísérlete miatt. Csütörtök délelőtt, a bankrablás után menekülés közben fegyvert fogott két rendőrre, hátrált, lelépett az úttestre, ekkor ütötte el egy kisteherautó. Kórházba vitték, de nem sérült meg súlyosan, kiengedték, a rendőrök őrizetbe vették. A kisteherautó sofőrje a Blikknek azt mondta, hogy a zöld lámpánál szabályosan autózott, amikor a férfi a kocsi elé lépett.

Kiesett az ablakon egy kollégista Kiskunfélegyházán!

A 15 éves lány négy métert zuhant, mert eltört az ablak előtt lévő korlát. Meg kellett műteni, mert megsérült a lépe. A baleset szerda este történt a katolikus lánykollégiumban. Az intézményvezető szerint a gyerekek kihajoltak, hogy egy volt diákkal beszélhessenek.

Megsérült a tüntetések hegedűse

Megsérült az a venezuelai hegedűs fiatal, aki az ellenzéki tüntetések egyik jelképes figurájává vált. Hangszerével minden megmozduláson ott van, legutóbb azonban az arcát gumilövedékekkel találták el. A kórházból azt üzente: nem hátrálnak meg. A dél-amerikai ország a polgárháború szélére sodródott. 

Villamos elé kanyarodott

Villamos elé kanyarodott, életveszélyesen megsérült egy autós péntek délután a budapesti Bécsi úton. Az idős sofőr megfordulni készült, de nem vette észre a villamost és összeütköztek. A tűzoltók vágták ki a kocsiból. Mellette ült a felesége is, ő is kórházba került. A kereszteződésben tábla jelzi, hogy nem szabad balra fordulni a főútról, de ezt sok autós figyelmen kívül hagyja.

Támfalról zuhant le a vaddisznó

Sérült vaddisznót találtak egy miskolci parkban. Eltört a gerince, miután leesett egy magas támfalról. Mozogni sem tudott, végül lelőtték. Az utóbbi időben egyre többször tévednek lakott területre vaddisznók. Már arra is volt példa, hogy önkormányzati rendészek pórázon vezettek egy legyengült, beteg példányt.

Alvó gyerekekre zuhant a plafon

Leszakadó plafon darabja talált el egy három éves kisgyereket az egyik szekszárdi bölcsődében. Úgy tudjuk az arca több helyen megsérült, kórházba kellett vinni. A baleset tegnap alvás időben történt. Az épületet három éve kilencven millió forintos támogatásból újíttatta fel a szekszárdi önkormányzat. Az LMP szerint a beruházás nem csak drága volt, hanem rossz is. A polgármestert nem értük el, a rendőrség azt közölte, hogy vizsgálják történt-e jogsértés.

Három emeletet zuhant a munkás

Megműtötték, de még mindig az intenzív osztályon ápolják azt a férfit, aki pénteken három emelet magasból zuhant le egy építkezésen a XIII. kerületben. A súlyos balesetet az okozta, hogy elszakadt egy sodronykötél, mivel nem bírta el az 5 tonnás vasbetonköteget és felborította az állványt, amelyen az áldozat állt. Úgy tudjuk végtagjai több helyen eltörtek és a gerince is megsérült.

Fókusz 2016-09-26


szerző:
2016.09.26. 17:20
Ruhája alá rejtette a gyilkos fegyvert

A gyilkos fegyvert a ruhája alá rejtette, és egy övvel erősítette magára a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottja - ez abból a videóból derült ki, amit most hozott nyilvánosságra a román rendőrség. Az orvosként dolgozó román férfi a házaspár otthonához ment, és az ajtóban végzett a 40 éves anyával, majd annak férjére is rálőtt. A nő azonnal meghalt, a férj csodával határos módon túlélte a támadást. Mindezt végignézték a pár gyerekei. A férfit másnap elkapták a rendőrök, azóta előzetesben van.

Leszorították az útról a teherautót

Előzés közben leszorított az útról egy teherautót egy román rendszámú kisbusz Szolnok közelében. A pótkocsin lévő takarmány az útra borult, a kisbusz vezetője pedig megállás nélkül továbbhajtott. Szintén előzés közben történt baleset Kecskemét határában, ahol három autó ütközött össze. Az egyik sofőr megsérült.

Balesetet szenvedett Törőcsik Mari!

Elesett és csúnyán megütötte magát: ezért kórházba kellett szállítani a Nemzet Színészét.  A nyár utolsó heteit velemi birtokán töltötte a művésznő, októberi előadásait várta az Őrségben. Jordán Tamás egy netes portálnak elmondta: Törőcsik Mari köszöni, jól van.

Lezárták a csúszdát a baleset után

Életveszélyben van a férje, mert összetörte magát a zalakarosi csúszdaparkban - ezt állítja a közösségi oldalon írt bejegyzésében egy nő. A gyógyfürdő vezérigazgatója szerint ájultan találták a férfit a csúszdában, és még nem tudják, mi történhetett. A csúszdát lezárták, megvizsgálták, és biztonságosnak találtak, azonban egy újabb vizsgálatig még zárva tartják. A strand vezetője szerint sok csúszdázó nem tartja be a szabályokat.

Ligetvédőkre támadtak, egy kislányt megrúgtak

Megrugdostak egy 11 éves kislányt a Városligetben szombat éjszaka. A gyerek édesanyja a ligetvédő csoport tagja. Lányával éjszaka egy sàtorban aludt, amikor a szemtanúk elmondása szerint egy ittas társaság inzultálni kezdte a tiltakozókat. Egyikük belerúgott a sátorba, pont az ott alvó kislányba. A gyerek veséje sérült meg, kórházba vitték, de már jól van. A kislány és az anya is nyilatkozott az RTL Híradónak. 

Óvodást temetett maga alá a busz


szerző:
2016.01.18. 19:15
Óvodást temetett maga alá a busz

Országszerte sokkolt minden szülőt az a 7 évvel ezelőtti baleset, amikor nem adott elsőbbséget egy terepjáró egy kisbusznak. Síoktatásra szállított óvodásokat a busz, amikor elsodorták. A 10 gyerek közül négyen könnyű sérüléseket szenvedtek, egyiküket viszont maga alá temette a jármű.

Kisbabát tartó nőt késelt meg


szerző:
2016.01.16. 18:07
Kisbabát tartó nőt késelt meg

Úgy késelte meg az utcán élettársát egy férfi, hogy a nő közben 8 hónapos babájukat tartotta a kezében. A kicsi leesett a földre, de nem sérült meg. A Heves megyei Gyöngyösorosziban történt ez. A helyiek szerint a pár gyakran használt kábítószereket, így meglehet, hogy egy adag drogon vesztek össze. A megszúrt nőt kórházban ápolják, élettársát pedig még keresik a rendőrök - országos elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Felborult a lovasfogat, a hajtó megsérült

Árokba hajtott és felborult egy lovasfogat Vas megyében, a hajtó súlyosan megsérült. A férfi beszorult az egyik ló alá, úgy tudták kiszabadítani, hogy az állatokat szabadon engedték.

Csúszdázás közben tört el a csigolyája

Eltört a csigolyája egy nőnek, mert csúszdázás közben kiesett az úszógumiból és a sekély vízben a medence oldalának csapódott a sárvári fürdőben. Azonnal mentőt hívtak hozzá és kórházba vitték, ahol megműtötték. Már otthon van, de alig tud mozogni. Azt mondta Híradónknak, hogy feljelentést tett a rendőrségen. A sárvári fürdő igazgatója szerint nem ők a felelősek, a csúszda megfelel az előírásoknak és eddig senki sem sérült meg rajta.

34 éves, de idősek otthonában él

Az egykori mentőápoló, 2011 augusztusában szenvedett balesetet szolgálat közben. Hetekig kómában volt. Miután magához tért, az állapota még rosszabb lett. Most nem tud járni, beszélni is alig. Testvére azért fordult a nyilvánossághoz, hogy segítsen öccsének. A fiatalember egyébként azért lett mentős, mert 16 évesen szüleit elveszítette egy tragikus balesetben.

Megsérült a rendőr, amikor elfogták a rablót

Megsérült egy rendőr, miközben társaival letepert egy trafikrablót Székesfehérváron. A férfi korábban két trafikot próbált kirabolni, ezért régóta figyelték a civil ruhás rendőrök.
 

TRAFIKRABLÓ: Miatt sérült meg a rendőr

Akkor csaptak le a trafiktolvajra, amikor a harmadik próbálkozásnál késsel követelte a bevételt az eladótól. A rendőr-zászlós a kezén sérült meg, miközben kicsavarta a kést a támadó kezéből.
 

Előzetes: Megsérült egy rendőr, miközben megpróbált leteperni egy trafikrablót

Az akciót a biztonsági kamera rögzítette, megnézhetik hat órakor az RTL Híradóban.
 

Cristofel brutálisan megverte Veronikát

Derült égből villámcsapás! Agyrázkódás gyanújával mentő szállította kórházba Veronikát, miután párja, Cristofel súlyosan bántalmazta őt.

Beleégett tudatukba a tragédia emléke

A túlélők között van, aki ma sem tud beszélni, járni, és van, aki teljesen felépült, de lelke csupa seb, a szörnyű tragédia minden pillanata beléégett. Az utóbbi évek legborzalmasabb közlekedési baleseteire mindannyian emlékszünk.

Egyiptomi miniszter is műtötte a magyarokat

Folyamatosan érkeznek haza Egyiptomból a könnyebb sérültek, miközben a vasárnapi, 11 halálos áldozatot követelő buszbaleset legsúlyosabb 4 sérültje még mindig nincs túl az életveszélyen.

Ernyőjével a tetőbe csapódott


szerző:
2011.08.19. 20:17
Ernyőjével a tetőbe csapódott

Családi ház tetejére zuhant siklóernyőjével egy középkorú férfi Pilisborosjenőn. Súlyos sérüléseket szenvedett.

Épségben megúszta a balesetet a barlangász

Jól van, és már a kórházat is elhagyhatta az a magyar barlangász, akit pénteken baleset ért egy erdélyi barlangban.

Bontás közben esett rájuk a fal


szerző:
2011.06.15. 10:56
Bontás közben esett rájuk a fal

Hárman megsérültek Budapesten, mikor bedőlt egy fal a társasház átalakítása közben.

Megsebesült a jemeni elnök is a harcokban

Megsérült a jemeni államfőt, amikor összecsapás tört ki az elnöki palotában a kormányerők és a jemeni törzsek fegyveresei közt.

Hazament két Afganisztánban megsérült katona

Kiengedték a kórházból azt a két katonát, aki csak könnyebb sérüléseket szenvedett a múlt hét kedden.

Hazahozták a megsérült katonákat

Hazaérkeztek csütörtök hajnalban Afganisztánból a keddi balesetben megsérült magyar katonák.

Kevesebb a halálos baleset


szerző:
2011.03.11. 14:12
Kevesebb a halálos baleset

A halálos kimenetelű baleseteknél jelentős csökkenés volt tapasztalható.

Gyerekek sérültek meg az iskolában

Gyerekek szenvedtek balesetet egy XVIII. kerületi általános iskolában csütörtökön kora délután .

Tűzoltók is megsérültek a győri robbanásban

Lakhatatlan az a győri társasház, amelyben gázrobbanás történt kedden délután.

Viharosan érkezett az ormányos hölgyemény

Egy állatkerti dolgozót a mentők vittek el éjszaka a Fővárosi Állat- és Növénykertből, mert megsérült az új elefánt elhelyezése közben.

Elhunyt az Afganisztánban megsérült zászlós

Kedden meghalt az a zászlós, aki két hete sérült meg, amikor megtámadtak egy afganisztáni magyar konvojt.

Megsérült a 2-es metró alagútja

Nem kell leállítani a forgalmat a 2-es metró vonalán, csak sebességkorlátozásra kell számítani.

Fának hajtott a crossmotoros


szerző:
2010.03.27. 17:27
Karambolozott az amerikai alelnök autókonvoja

Könnyebben megsérült két volt amerikai olimpikon Vancouverben.

Súlyosan megsérült két magyar Ausztriában

A 43 éves férfi valamint 13 éves fia a kijelölt pályáról letért, és a sípályán kezdett szánkózni.

Árokba borult egy busz


szerző:
2009.12.10. 18:00
Árokba borult egy busz

12-en megsérültek, amikor árokba borult egy távolsági busz Mágocs és Dombóvár között.

Hazaengedték az ámokfutás egyik sérültjét

A lövöldözőt átszállították az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe.

Súlyos sérülés vonatdobálás miatt

Súlyosan megsérült egy utas, amikor Székesfehérvárnál bedobták a vonat ablakait.

Overdose lesántult


szerző:
2009.04.10. 22:24
Overdose lesántult

Patkoláskor a kovácsmester belevágott a csodaló körmébe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való