KERESÉS search-close

megrázó történet

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megrázó történet"

Top 10: Matisz nagypapa internettörténelmet ír

Tata halá, tata bőtön, mitulá báti és bódottá - néhány kifejezés, amit egy boldogkőújfalui férfinek köszönhetünk, aki még az ezredforduló tájékán került be a hírekbe egy egészen megrázó történettel: lánya tíz évesen adott életet első gyermekének. . Matisz papa élvezte a figyelmet és a szereplést, és még ma is szívesen állt kameránk elé, ha kíváncsi vagy ma mi jelenti a nagypapa számára a bódottát, akkor nézed meg EZT a videót!

Szulejmán: Hatice drámai pillanata!

Bizonyára mindenki emlékszik még Hürrem egyik igen erős ellenfelére, Szulejmán testvérére, Haticére. A fiatal szultána fülig szerelmes volt Ibrahim pasába, és nem bírta volna elviselni, ha valami bántódása esik férjének. Az egyik alkalommal mikor a pasának nyoma veszik, Hatice biztos benne, hogy Ibrahim meghalt, és szinte teljesen elszállt a a szultánából az élet. Megrázó pillanatot élhettek ét a nézők!

Először beszél a nyilvánosság előtt az a fiú, aki túlélte apja vérengzését

Megrázó: „Már nem bánthat minket!”- ezt mondta stábunknak az a 18 éves fiú, aki túlélte apja vérengzését. A családi tragédiáról híradónk is beszámolt. Az apa először megszúrta a feleségét, megölte a kutyáját, eltörte fia bordáját, majd magával is végzett. A történtek óta a túlélő fiú most vállalta először a nyilvánosságot.

 

Keresem a családom: megrázó történettel zárul a harmadik évad

A harmadik évad utolsó adásában Izabell történetét ismerhetik meg. A lány Egerben született egy roma családban, három éves koráig Editnek hívták. Kiskorában fogadta örökbe egy amerikai házaspár, most New York-ban él, három nyelven beszél. A kislány amerikai tévéműsorokban szerepelt, a Broadway színpadán táncolt, és szüleivel körbeutazta a világot. Magyar gyökereit keresi. Lilu szerint ez lesz a Keresem a családom egyik legmegrázóbb és leginkább elgondolkodtató története.

 

 

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való