KERESÉS search-close

megrázó felvételek

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megrázó felvételek"

DURVA FELVÉTELEK: közvetlenül a robbanás után

Igazi csatatér, kiabálás, sikítás, felborult autóroncsok, romok és tűz – ezt filmezte le a párizsi gázrobbanás helyszínén az olasz tévé munkatársa, aki éppen a szemben lévő hotelben lakott.

Rendőröket vett célba a támadó

Két rendőrnőt és egy kocsijában ülő civilt megölt, túszt ejtett egy iskolában, majd tűzpárbajban több járőrt megsebesített egy férfi a belgiumi Liegeben. Végül a rendőrök lelőtték. A rendőrség terrorcselekményként kezeli az ügyet.

Lövöldözés videó: a dráma egy másik szemszögből

Drámai videót hozott nyilvánosságra a tavalyi minnesotai lövöldözésről az amerikai rendőrség. Ez volt az az eset, amikor barátnője és annak gyermekének szeme láttára lőtt le egy járőr egy zsebéhez nyúló férfit, a nő az egészet a facebookon közvetítette. A rendőrt a héten felmentették, ezzel újabb tüntetéseket váltottak ki. Megrázó felvételek!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való