KERESÉS search-close

megmentés

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megmentés"

MEGMENTŐK: ők húzták ki a kocsijával iszapba fúródott nőt

Elmesélte a történteket az az önkéntes tűzoltó és az a daruskocsi vezető, akik egy 3 gyerekes nő életét mentették meg. A nő autójával borult a patakba és beszorult a roncs alá…

Rendőrnő mentette meg a kisfiút

Az arca falfehér volt, a szája elkékült és nem lélegzett. Ilyen állapotban húztak ki a vízből egy kilencéves kisfiút tegnap délután a Gyömrői Tófürdőben. A gyereket a strandon szolgálatban lévő rendőr élesztette újra. A rendőr őrmester elmesélte Híradónknak, hogy lélegeztette a kisfiút, akit a mentők már stabil állapotban tudtak kórházba vinni.

A rendőrnővel készült interjút ide kattintva hosszabban is megnézheti.

Mit tehetek, ha megtámadják a kutyámat?

Korom Gáborral, a Tükör módszer alapítójával ma arról beszélgettek a Reggeli műsorvezetői, hogy hogyan kerülhetjük el a kutyatámadásokat, illetve hogy mit tehetünk, ha megtörtént a baj.

Következő rész (2017. augusztus 07.)

Vajon Ottó és Hanna kimenekíti Juditot? Vajon beköltözik Sári Kristófhoz és Tóbiáshoz? Vajon Ágnes közelebb jut Liza megmentéséhez? Miklós újra magához ragadja az irányítást a Berényi Kft.-ben.

Hogyan mentsünk meg egy menthetetlen kapcsolatot - mielőtt túl késő lenne?

​A kapcsolatok csodálatosan indulnak. A vonzalom előbb rajongássá, majd szerelemmé alakul. Érezzük a köteléket, dolgozunk rajta, és beépítjük a mindennapi életünkbe. Mindig egy tökéletes kapcsolatot kerestünk, és úgy gondoljuk, végre találtunk egyet. Ám ahogy a hónapok és az évek telnek, a rajongás - ami vonzóvá tett minket egymás számára-, elkezd fogyatkozni. A megszokás felüti a fejét, és kezdetét veszi az elhidegülés.

Karesz öngyilkos akar lenni!

Sári és Milán pánikba esnek, és mindenáron meg akarják akadályozni, hogy Karesz öngyilkos legyen! Versenyfutás kezdődik az idővel, hogy még időben megtalálják…

A kihalás szélére kerülhetnek a világ legrondább állatai

Számos olyan élőlény van, mely a kihalás szélére sodródhat, és erről mégsem tud senki. Legfőképpen azért, mert ezek az állatok iszonyatosan rondák, így nem olyan jó a marketingjük. Most egy biológus figyelemfelhívó kampányt hirdetett megmentésükért. Félre az előítéletekkel!

Összehoztuk megmentőjével a kamionost

Inkább a saját életét kockáztatta, minthogy balesetet okozzon. Zoltán a Fókuszban beszélt egy magyar férfiról, akinek a hangját nem tudja elfelejteni. A roncsok közé beszorulva ez a hang tartotta benne a lelket. Megtaláltuk az ismeretlen megmentőt, és elvittük hozzá.

Kimenekültek a mélyből, most nyomorognak

Rémálmaik vannak, pszichológiai problémákkal küzdenek azok a chilei bányászok, akik 69 napot töltöttek a föld alatt.

25 tonnás bálna életéért küzdenek

Állatvédők próbálnak megmenteni egy hosszúszárnyú bálnát a haláltól.

Legyőzték a nők legnagyobb ellenségét?

Rengeteg nő méhét tudják megmenteni egy újfajta eljárással a Semmelweis Egyetemen és a Pécsi Klinikán.

Veszélyben a Gyermekvasút?


szerző:
2010.04.10. 17:23
Veszélyben a Gyermekvasút?

Kampány indult a magyarországi erdei vasutak megmentéséért. Csak a turistákból élnek, akik egyre kevesebben vannak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való