KERESÉS search-close

meglőtték

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "meglőtték"

Az interneten rendelte a puskát

Az interneten rendelte meg a fegyvert az a férfi, aki hétfőn életveszélyesen megsebesített egy vállalkozót Vas megyében. Ezt nyilatkozta ma Híradónknak az ügyészség, miután a bíróság elrendelte a gyanúsított egy hónapos letartóztatását. Az is kiderült, hogy a férfi ismerte az áldozatot, akit agancsvásárlás ürügyével csalt egy erdős területre

Torkon- és mellbe lőtték, pedig csak agancsot akart venni

Szarvas agancsokat kínált valaki telefonon egy testvérpárnak, de miután az idősebb fivér elment a megbeszélt találkozóra és kiszállt a kocsijából, tüzet nyitott rá a támadó. Az áldozattal ment a felesége is, ő azért úszhatta meg, mert lebukott a műszerfal alá. A meglőtt férfi öccse azt mondta híradónknak, hogy szerinte oda akarták csalni a bátyját, hogy kivégezzék.

Állítja, önvédelemből lőtt

Csak önvédelem volt – ezt mondta Híradónknak az a férfi, aki – gázpisztollyal – rálőtt barátnője volt párjára egy siófoki parkolóban, még a múlt héten. Azt állítja: nem ő kezdte a vitát, a másik férfi provokálta, lökdöste, és meg is ütötte. Ezután húzta elő a gázpisztolyt, és kétszer lőtt. Azt mondja, veszélyben érezte az életét. Áldozata is nyilatkozott, és megmutatta a sebeit is.

Hasba lőttek egy menekültet

Hasba lőttek egy menekültet a szerbiai Horgosnál, a magyar határ túloldalán. Az iráni férfit feltehetően egy vadászpuskával lőtték meg. Híradónk úgy tudja, a menekültet gyomron lőtték, súlyos állapotban vitték a szabadkai kórházba. A támadás még kedden délután történt, de a szerb rendőrség hírzárlata miatt, csak most derült ki. Részleteket azonban továbbra sem árultak el a hatóságok.

Müller Péter egyszer már biztosan meghalt

Százezrek olvassák írásait, ő a magyar spirituális irodalom egyik legismertebb alakja. Müller Péter a Story Extrának arról mesélt, mikor és hogyan esett át egy halálközeli élményen, ami aztán teljesen megváltoztatta az életét. Az írót 1956-ban meglőtték az oroszok. Hat golyót kapott. Müller Péter elárulta nekünk: az életmentő műtét közben nem vették észre, hogy egy golyó a testében maradt. Még most is benne van és a hamarosan nyolcvan éves író szerint ez bizony már így is marad.

Story Extra 2016-09-29


szerző:
2016.09.29. 16:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való