KERESÉS search-close

meghibásodás

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "meghibásodás"

120 éves hidegrekord dőlt meg Kanadában!

120 éves hidegrekord dőlt meg a kanadai fővárosban vasárnap. A legmagasabb nappali hőmérséklet mínusz 18 fok volt. Az ország délkeleti részén tomboló extrém hidegben egy repülőgép kényszerleszállást hajtott végre, mert egy utas rosszul lett, de felszállni már nem tudott, mert a repülő meghibásodott.

Piros ellenére áthajtottak a sorompón

Meghibásodás - a tilos jelzés ellenére hajtottak át a sofőrök egy vasúti átjárón Látóképnél, Hajdú-Bihar Megyében. A sorompó félig le volt engedve, a lámpák pirosan villogtak, de nem jött vonat. Egy busz utasa vette videóra, hogy hiába várakoznak a sínek mellett, a sorompó nem emelkedik fel. 

Ki tudtak menekülni a tűzből

Teljesen leégett egy körülbelül 150 négyzetméteres ház éjjel Budakeszin. A tüzet valószínűleg a meghibásodott kazán okozhatta. A lángok percek alatt átterjedtek a tetőre, ami az oltás közben be is szakadt. A tűzben senki sem sérült meg.

Kivonták a forgalomból a felújított metrókat

Elszabadultak az indulatok, megint elromlott a felújított orosz metró. Saját magukat szabadították ki az utasok a 3-as metró egyik szerelvényéből reggel, a Nyugati téri állomáson. A klíma nélküli zsúfolt kocsikban több mint 15 perc várakozás után sem nyíltak ki az ajtók, ezután feszítették fel azokat az utasok. Péntek délutántól egyetlen új orosz szerelvény sem járhat Budapesten. A közlekedési hatóság a sorozatos hibák miatt kivonta a forgalomból a felújított metrókat.

 

A víz tönkreteheti az autókat

Eddig több mint 3000 kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz a keddi felhőszakadások után. A kár a becslések szerint meghaladhatja a 450 millió forintot. Főleg beázások és a vízben elakadt autók miatt érkeztek bejelentések. Az RTL Híradó által megkérdezett szervizben azt mondták: a kerék közepétől magasabb vízbe már nem szabad belemenni. Ilyenkor, akár tönkre is mehet az autó motorja, ami több milliós költséggel járhat.

Újabb hiba a 4-es metrón


szerző:
2017.01.09. 18:42
Újabb hiba a 4-es metrón

Megint üzemzavar volt a 4-es metrón, az egyik megállónál nem lehetett fel és leszállni. Rövid időn belül ez már a negyedik hiba, pedig majd három éven keresztül alig volt probléma. A főpolgármester szerint egyik esetben sem voltak veszélyben az utasok, a garanciális hiba kijavításán dolgoznak.

Vonatütközés Ceglédnél


szerző:
2017.01.03. 10:21
Vonatütközés Ceglédnél

Összekoccant egy személyvonat és egy Intercity Cegléd külterületén kedd este. A balesetben 5-en sérültek meg. A MÁV közleménye szerint az egyik vonat rákoccant a másikra.

 

 

23 másodpercig csúszott a metró

23 másodpercig csúszott álló kerekekkel hétfőn az a metró, amelyik nekiütközött az előtte álló szerelvénynek, tudta meg az RTL Híradó a Közlekedésbiztonsági Szervezettől. Az eddigi vizsgálat megállapította, hogy a metróvezető nem ment gyorsabban a megengedettnél. Közben a fővárosi közgyűlésben személyeskedésig menő vita alakult ki a metrók állapota miatt. Fideszes és az ellenzéki képviselők egymást okolják a sorozatos meghibásodásokért.

Káosz a Liszt Ferenc repülőtéren - órákat vártak az utasok

Káosz a Liszt Ferenc repülőtéren. Hajnalban felmondta a szolgálatot a csomagkezelő rendszer, ezért órákon át szünetelt az utasfelvétel. Nem szálltak fel az induló gépek, több járat csak jelentős késéssel indult. Volt olyan utas, aki hajnal 4 óta a reptéren volt, de még délelőtt sem tudta, hogy el tud-e ma utazni. Hatalmas volt a tömeg, a rendszer délelőtt javult meg.

Egyre több rejtély a Gripenek hibái körül

Nincs még egy hónapja se, hogy a Fókuszban beszámoltunk svéd kollégáink tényfeltáró riportjáról, amelyben leleplezték a magyar légtérre is vigyázó Gripen vadászgépek életveszélyes hibáit. Négy nappal később egy csehországi hadgyakorlaton már bajba is került egy magyar repülő, a két pilótának katapultálnia kellett. Ma leszállás közben a kecskeméti reptéren futómű nélkül landolt majd tört össze egy újabb Gripen.

Két órás sötétség borult Chilére

A 16 milliós ország kilencmillió lakosa maradt áram nélkül.

Hajtómű probléma miatt visszafordult egy Malév-gép

Műszaki hiba miatt, nem sokkal a felszállás után visszafordult a Liszt Ferenc repülőtérre a Malév 494-es, podgoricai járata.

Gondok egy norvég olajfúrótoronyban

Nyomásingadozást észleltek az egyik vezetékben. Emiatt részben kiürítették a fúrótornyot.

Töretlen a Toyota népszerűsége


szerző:
2010.04.01. 13:45
Töretlen a Toyota népszerűsége

A biztonsági problémák miatti tömeges visszahívások ellenére jelentősen növelni tudta kereskedelmét Japánban a Toyota autógyár.

Egyiptomban rekedt a Malév egyik gépe

Elromlott az egyik hajtómű indítómotorja. Az utasok várhatóan hétfőn délre érhetnek haza.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való