KERESÉS search-close

meghallgatás

40 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "meghallgatás"

Rogán Antal: Jövőre is lesz nemzeti konzultáció

Jövőre is lesz nemzeti konzultáció, 900 milliárd forintot fordítanak a következő években a turizmus fejlesztésére - erről is beszélt Rogán Antal a parlament szakbizottságainak meghallgatásán. A miniszterelnöki kabinetirodát vezető minisztert most akármiről kérdezhették volna az ellenzéki képviselők, ám a legtöbben el se mentek az ülésekre.

 ZDROBA PATRIK: „Átléptem a határaimat!”

Az X-Faktor mentorai tátott szájjal nézték és hallgatták Zdroba Patrik produkcióját. A banki alkalmazott Patrik, arról mesélt a Fókusz stábjának, hogy mi volt az a meghatározó megmérettetés, ami miatt az X-Faktorba is jelentkezett.

Donald Trump főbírójelöltjének drámai meghallgatása

Talán még sosem volt olyan drámai meghallgatás az amerikai szenátus igazságügyi bizottságában, mint most. Donald Trump főbírójelöltje időnként elcsukló hangon tagadta, hogy bárkit is meg akart volna erőszakolni tinédzser korában. Vádlója szintén sírással küszködve ecsetelte hosszan, mi történt az ominózus éjszakán csaknem negyven éve.

A Barátok közt castingján találkozott először Trokán Nóra és Kiss Ramóna!

Együtt nosztalgiázott Trokán Nóra és Kiss Ramóna, akik mindketten Zsófi karakterére pályáztak a Barátok köztben.

Most dőlhet el a Facebook jövője

Képes-e a Facebook önmagát szabályozni, vagy törvényekkel kell felügyelni az információ áramlását és felhasználását a közösségi oldalon? Ez volt a fő kérdés Mark Zuckerberg amerikai kongresszusi meghallgatásán.

Botrány: meghallgatják Zuckerberget az amerikai kongresszusban

Megígéri, mindent megtesz a Facebook közösségének védelmében, és elismeri saját felelősségét - ez várható kedden Mark Zuckerbergtől, akinek meghallgatása jelenleg is tart az amerikai kongresszusban. A Facebook alapító-igazgatóját az adatkezelési botrány miatt idézték Washingtonba.

X-Faktor 2018: Íme a meghallgatási helyszínek és időpontok listája!

Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatójának stábja az egész országot bejárja, hogy Téged is megtaláljon. Ne felejtsd el bevésni a naptáradba, hogy mikor és hol mutathatod meg, hogy benned is ott van az X! 

Ki lesz a negyedik mentor az X-Faktorban?

Hetek óta találgatják a sajtóban, hogy ki lesz az X-Faktor három férfi mentora mellett a negyedik ítész. Az X-Faktor válogatói már javában tartanak, a szerkesztők járják az országot és határon túl is keresik a tehetségeket. A negyedik mentor kilétére pedig nemsokára fény derül.

 

Less be velünk a Survivor castingra!

Idén Iliász és Klaudia is erősíti a Survivor casting csapatát, akik jelenleg is teljes erőbedobással keresik a 2018-as túlélőshow játékosait. Megmutatjuk, hogyan zajlik a casting!

Több ezren jelentkeztek a ValóVilágba!

Három évvel ezelőtt hirdették meg a valóságshow hetedik szériáját. A jelentkezők között voltak olyanok, akik a hírnév miatt érkeztek, voltak olyanok, akiket csak a pénz érdekelt, és természetesen voltak olyan furcsa fazonok is, akiket elképzelni sem lehet. 

Találkozz Dmitrij-vel március 25-én!

Szombaton, március 25-én Szegeden tart meghallgatást az X-Faktor stábja, ahol amellett, hogy megmutathatod tehetséged, találkozhatsz az X-Faktor előző évadának "bronzérmesével" is, aki elárulta, mi mindent köszönhet az ország legnépszerűbb tehetségkutatójának. Érdemes jelentkezni!

Nem mentek el a meghallgatásra

Nem mentek el a 2010 előtti kormányfők és Demszky Gábor volt főpolgármester a parlament gazdasági bizottságnak ülésére, ahol a 4-es metróval kapcsolatos visszaélésekről tárgyaltak volna. A Fidesz szerint sok kérdésre kellene válaszolniuk a politikusoknak, az LMP-nél azt mondják, azt is vizsgálni kell, hogy miért csak most került napirendre az ügy.

Izgalmas szereposztással mutatják be a Passio XXI-et!

Akár csak a Chorus line című filmben, úgy készültek több százan arra, hogy Alföldi Róbert következő nagyszabású rendezésének, a Passio XXI -nek a háttérszereplői lehessenek. Mindannyian tudták jól, hogy itt néhány perc alatt kell meggyőzniük a rendezőt és a koreográfusokat.

9. évad, 23. rész - Bevetésen


szerző:
2016.10.24. 22:15
9. évad, 23. rész - Bevetésen

Booth az előléptetési meghallgatására készül, ezért Sweets vezeti Brian, a főiskolai úszóedző halálával kapcsolatos nyomozást. Kiderül, hogy Briannek a munkáján kívül más hobbija is volt, péntek esténként nőnek öltözve táncolt egy transzvesztita klubban. Bones és csapata mindent megtesznek, hogy a gyilkos minél hamarabb kézre kerüljön, ám most is, több az indíték és a gyanúsított, mint a fellelhető bizonyíték. A kedélyeket tovább borzolja Bones legújabb gyakornoka, a rendkívül okos, de meglehetősen szemtelen Ms. Warren.

Köztük van 2016, az új X-Faktor?

Az X-Faktor nyílt napján kerestük azokat az énekeseket, akikben ott rejtőzhet az a bizonyos X. Íme az eredmény...

Bennük van az X?


szerző:
2016.05.26. 11:41
Bennük van az X?

Az X-Faktor nyílt napján kerestük azokat az énekeseket, akikben ott rejtőzhet az a bizonyos X. Íme az eredmény...

Se Habony, se a fideszesek nem mentek el

Öt percig se tartott a letelepedési kötvényeket ellenőrző albizottság ülése a Parlamentben. Rogán Antalt és Habony Árpádot akarták kérdőre vonni ellenzéki képviselők, de sem ők, sem az albizottság kormánypárti tagjai nem mentek el a meghallgatásra. A Jobbik szerint kormányközeli emberek a barátaikat juttatták a jövedelmező letelepedési kötvény-bizniszhez. A szocialisták úgy számolnak, több mint 80 milliárd forint hasznot fölöztek le az állampapírokat értékesítő offshore cégek. A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint a program pénzt hoz az országba, és egyetlen fillér közpénzt sem visz el.

Peter Jackson a világ legrosszabb színészének nevezte Jake Gyllenhaalt

Meglepő, sose gondolnánk, sose mondanánk, a Gyűrűk Ura és a Hobbit trilógiák rendezője mégis megtette. Ahogy Gyllenhaal visszaemlékezett: a Frodó meghallgatása nem ment túl jól.

Milyen következménye lehet annak, ha nem jelenünk meg egy tárgyaláson tanúként?

Szinte minden embert szólítottak már be tanúnak egy-egy alkalommal, és bizony sokaknak a bíróság által kijelölt időpont nem éppen volt a legmegfelelőbb. Egy ügyvéddel, Dr. Pajor Dávidot beszélgettünk arról, hogy mi jár abban az esetben, ha az illető elmulasztja a meghallgatást vagy milyen indokokkal lehet elhalasztani esetleg későbbre tolni.

Fideszes képviselő az MNB-felügyelőbizottság élén

Papcsák Ferencet javasolják a Jegybank felügyelőbizottságának élére a kormánypártok. A Gazdasági Bizottságban már ma meg is hallgatták a korábban botrányok kereszttüzébe keveredett volt zuglói polgármestert. Az ellenzéki pártokat meglepte, hogy Papcsák vezetésével ellenőriznék Matolcsy György döntéseit, a DK szerint a Fidesz-KDNP-s képviselő alkalmatlan a posztra.

Fémkereskedők: luxusból a börtönbe

A vádlottak meghallgatásával folytatódott a színesfém kereskedők pere a Győri Törvényszéken. Még 2013 januárjában rajtaütésszerűen több embert is elfogtak a rendőrök, akiket áfacsalással gyanúsítanak.

Nem mentek el a meghallgatásra


szerző:
2015.06.03. 18:30
Nem mentek el a meghallgatásra

Nem ment el a Paralimpiai Bizottság gazdálkodását vizsgáló parlamenti bizottsági ülésre Gömöri Zsolt a Paralimpiai Bizottság elnöke, és az alelnök, Deutsch Tamás sem. Azért hívták meg őket, hogy tisztázzák a testület gazdálkodásáról az elmúlt hetekben nyilvánosságra került híreket.

Orbán Viktort is meghallgatnák brókerbotrány ügyben

A testület első ülésére csak a Gyurcsány és Bajnai kormány alatti felügyeleti elnököket hívta meg a bizottság fideszes vezetője. Az ellenzéki képviselők szerint ebből is nyilvánvaló, hogy a kormánypárt minél gyorsabban túl akar esni a vizsgálódáson és ki akar bújni a felelősség alól.

Ellepte az internetet Matthew McConaughey

Nyilvánosságra került matthew mcconaughey 1993-as filmjének, a Tökéletlen időknek a meghallgatási videója.

Veszélyben a magyar jogállamiság?

Szappanoperának nevezte az európai uniós meghallgatást a kormányszóvivő. Kovács Zoltán szerint hazugságok hangzottak el a magyarországi civil szervezetekkel szembeni vizsgálatok miatt összehívott bizottsági ülésen Brüsszelben.

Megúszhatja a meghallgatást a NAV elnök

Megúszhatja a Nemzetbiztonsági Bizottság meghallgatását Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke az LMP szerint. Szél Bernadett arra számít, hogy a fideszes többség nem fogja megszavazni, hogy az elnök a bizottság előtt válaszoljon korrupció miatti kitiltással kapcsolatos kérdésekre.
 

RTL II: Órákon át faggatták Navracsicsot

Akkora volt az érdeklődés, hogy sokan kiszorultak a teremből, ahol egymást követték a magyar kormány politikáját is érintő kérdések.

RTL II: Bírálatok a civilek, a média helyzete ellen

A meghallgatáson többször megtapsolták Navracsics Tibort, mások viszont azzal szembesítették, hogy a volt miniszter építője volt annak a magyar rendszernek, amely szerintük korlátozta például az alapjogokat illetve a sajtószabadságot.
 

Veszélyben VV Eszter ügyvédi karrierje

Dadi Eszter, a Való Világ ügyvédnője újságírók és fotósok gyűrűjében rögtönzött néhány mondatot egy sajtótájékoztatón, miután az Ügyvédi Kamara meghallgatásán próbálta védeni becsületét.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-16

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A Villafiúk szerint Vera egy légkompresszorhoz hasonlóan tudja magát felfújni, még Csaba rock and roll estjén sem tudott megnyugodni, de a Kiválasztás után mégis Seherezádé és Fecó ugrott egymásnak.

Húzzák az időt az IMF-vezér ügyében?

Augusztusra halasztották a szexuális zaklatással vádolt volt Valutaalap-vezér újabb bírósági meghallgatását.

Bajnai: Mindenki hibás


szerző:
2011.05.31. 12:15
Bajnai: Mindenki hibás

Több kormány is felelős az ország jelenlegi gazdasági helyzetéért. Ezt mondta Bajnai Gordon.

Cozma-per: meghallgatták a kézilabdásokat

„Gyertek! Kértek még?” - ezt a kiáltást hallotta Németh Győzőtől Gulyás Péter kézilabdázó a Patrióta Lokál előtt.

„Ripacskodó, illegitim politikai színjáték”

A zavargások, és hogy minél nagyobb „felfordulás” legyen, a Fidesz érdekeit szolgálta.

Gyurcsány „kihagyta” a  meghallgatást

Azzal indokolta távolmaradását, hogy ez nem alkotmányos kötelezettsége.

Későn értesült a rebiszes vezető az ostromról

Bocsánatot kért a Rebisz volt parancsnoka azoktól, akik önhibájukon kívül sérültek meg.

Váratlanul érte a székházostrom a rendőröket

Műanyag viperát hoztak Gergényi Péternek parlamenti bizottsági meghallgatására.

Focibunda: meghallgatják a játékosokat

A Magyar Labdarúgó Szövetség több játékost is meghallgat a jövő héten.

Meghallgatták Gyurcsányt a Zuschlag-ügyben

A volt miniszterelnök azt állította, hogy nem volt kompetens a pályázatok elbírálásában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való