KERESÉS search-close

megfigyelő

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megfigyelő"

Az ukrán válság belülről

Ukrajnába megfigyelőket küldött az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet. Az EBESZ-t 40 éve alapították Európa államai az Egyesült Államokkal és Kanadával együtt és elsődleges célja a válságkezelés. A 17 magyar megfigyelő egyike, Póti László 10 hónap után most jött vissza Budapestre.

Igazmondás Ukrajnáról


szerző:
2015.04.17. 13:22
Igazmondás Ukrajnáról

Majdnem egy évig dolgozott Kijevben egy hivatalos magyar megfigyelő egy nemzetközi szervezet képviseletében. Ma beszél először. Tárgy: az ukrán polgárháború közelről: harcok, elcsatolt országrészek, orosz beavatkozás, összeomló gazdaság, belpolitikai zűrzavar. Európa legveszélyesebb konfliktusa belülről.

Jobbikosokat tilthatnak ki Ukrajnából

Jobbikos politikusokat tilthatnak ki Ukrajnából - tudta meg az Index hírportál. Az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke, Gyöngyösi Márton és a párt  másik politikusa, Szaniszló Adrienn ugyanis állítólagos megfigyelőként részt vett az orosz-párti szakadárok által rendezett kelet-ukrajnai választáson.
 

A magyar sajtószabadságért aggódnak

Aggódva figyeli a magyarországi sajtó helyzetét a világ egyik legbefolyásosabb sajtószabadság-védő szervezete, a Committee to Protect Journalist.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való