KERESÉS search-close

megelőzte

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megelőzte"

Támogatja a zárva tartást, de vasárnap kinyithat

Vasárnap is nyitva tarthat annak az asszonynak a boltja, aki az üzletek zárva tartását támogató népszavazási kezdeményezést adott be. Simonné Gercsényi Gabriella családi vállalkozásban üzemeltet vegyesboltot a Fejér megyei Tordason, és kedden a szocialistákat megelőzve, épp akkor adta le kezdeményezését, amikor a Kúria döntése erre lehetőséget adott. A Nemzeti Választási Iroda az asszony és az MSZP kérdését is elutasította, de 15 napon belül mindketten újra próbálkozhatnak.

Késsel támadt rá, mert megelőzte

Leszorította kocsijával az útról, majd megütötte, és késsel többször megszúrta a sofőrt egy autós Bükkábrányban. Az dühítette fel, hogy a furgon megelőzte az úton. A megszúrt férfi könnyebben megsérült, a támadó elmenekült. Másnap fogták el Budapesten, egy kamion fedélzeti kamerájának felvételei alapján. A kamionsofőr végig látta, hogy mi történt a támadás előtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való