KERESÉS search-close

megcsinálta

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megcsinálta"

A Déli-sark expedíció legnehezebb pillanatairól beszélgettünk Rakonczay Gáborral

Hazatért az Antarktiszról Rakonczay Gábor, aki első magyarként érte el a Déli-sarkpontot, 950 km-t megtéve, gyalogosan. Ott voltunk a reptéren, amikor leszállt a gépe. Vajon mitől félt a legjobban a túra alatt? És miért gyalogol valaki másfél hónapon keresztül a -20 fokban? Minden kérdésünkre választ kaptunk.
A vele készült interjút ide kattintva bővebben is megnézheted.

RAKONCZAY GÁBOR: Az Antarktiszon nem érzékeled az időt

A megérkezés utáni napon Gábor szüleinek kertjében találkoztunk. Még egy hete sincs, hogy elérte a Déli-sarkpontot (első magyarként, 950 km-t megtéve, gyalogosan), de azt mondta, érdekes módon nem álmodik ezzel. Mi pedig cseppet sem udvariatlanságból azt kérdeztük, hogy mit lehet egy ilyen túrán szeretni?

Riporterünk egy napig  kipróbálta, milyen balkezesnek lenni

Nem tudja a jobb kéz, hogyan csinálja a bal. Egy napig csak az ügyetlenebb kezét használta riporterünk. Meglepő eredményekre jutott.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Kerekesszékből az edzőterembe


szerző:
2016.02.04. 19:10
Kerekesszékből az edzőterembe

Krisztián úgy néz ki, mint egy görög félisten. Pedig volt idő, amikor néhány hónapot adtak csak neki, és amikor úgy tűnt, sosem száll ki a kerekesszékből. Története valójában az akaraterő diadala, érdemes erőt meríteni belőle.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való