KERESÉS search-close

megbízás

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megbízás"

Karesz és Milán a WC tartalmával árasztották el a rájuk bízott lakókocsit

Annak érdekében, hogy pénzt szerezzenek, Karesz és Milán átvállalták Lalitól egy lakókocsi kitisztításának feladatát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Újabb nagy állami megbízást kapott Mészáros Lőrinc családja

Újabb nagy állami megbízást kapott Mészáros Lőrinc családja, az erről szóló közleményt a Klubrádió vette észre.

 

10 milliárdos megbízást kapott

Három hónap alatt majdnem 10 milliárd forint értékű megbízást kapott a Nemzeti Kommunikációs Hivataltól Balásy Gyula két cége. Ez az összes állami reklámköltés 85 százaléka.

Előző rész (2017. március 31.)

Vajon rendeződik Kristóf és Frédi kapcsolata? Irma megbántódik Emília és Natasa viselkedésén. Miklós kimenti Nórát egy kínos helyzetből. Vállaja Rudi Ágnes megbízását?

Előző rész (2017. március 30.)

Vajon hogy fogadja Kristóf apja váratlan rosszullétét? Aliz Bözsiék segítségével próbál pénzt szerezni a lakásvásárláshoz. Natasa különös megbízást kap a pszichológiai kutatást vezető professzortól. Hogy viseli Júlia, hogy ellopták az ötletét?

Jól járnak Mészáros üzlettársai

Egymás után nyeri az állami útépítéseket a Duna Aszfalt és a Hódút konzorciuma. Csak az elmúlt két hónapban több mint 230 milliárd forintos megbízást kaptak. Az MSZP szerint ezzel is csak a Mészáros-klientúra gazdagodik tovább. A Duna Aszfalt és a Hódút tulajdonosai ugyanis a felcsúti milliárdos polgármester, Mészáros Lőrinc üzlettársai. A kormány szerint minden esetben a legkedvezőbb ajánlat nyert.

Új feladata van Zsiga Marcellnek

Zsiga Marcell lett a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatója. Ő volt az, aki még Fideszes képviselőként azt mondta: szerinte meg lehet élni havi 47 ezer forintból. Zsiga 2014-ben lett a Szerencsejáték Service Nonprofit Zrt. vezetője, most pedig újabb megbízást kapott. Azt, hogy az eddigi másfél milliós fizetéséhez kap-e plusz pénzt, egyelőre nem lehet tudni. A Demokratikus Koalíció szerint Zsiga Marcell alkalmatlan a posztra, amire kinevezték.

50 millió Mészáros jogi képviselőjének

50 millió forintos megbízást kapott a MÁV-tól Mészáros Lőrinc jogi képviselőjének ügyvédi irodája. A Nemzeti Bank alapítványainál és cégeinél több állással is rendelkező Kardkovács Kolos egykori helyettes államtitkár ügyvédi irodája pedig havi nettó 600 ezer forintért ad jogi tanácsokat a Miniszterelnökséghez tartozó Várgondnokságnak. Mindez azokból a dokumentumokból derült ki, amelyeket Mesterházy Attila, MSZP-s képviselő kért ki a minisztériumoktól. Szerinte a rokonok és a barátok kapják a jól fizető megbízásokat, a Miniszterelnökség viszont azt mondja, szakmai alapon döntenek.

Több száz millió telefonos kutatásra

Több száz milliós megbízást kapott a Századvég a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól karácsony előtt néhány nappal - adta hírül az Átlátszó.hu. Uniós országok állampolgárait kell kérdezniük telefonon a magyar politikáról - ezért 791 millió forintot kapnak. A minisztérium szerint csak keretösszegről van szó, annyit fizetnek a Századvégnek amennyit dolgoztak. A Demokratikus Koalíció szerint az egész kutatás felesleges pénzkidobás.

Új uniós megbízás Gyurcsány cégének

Újabb, 120 millió forintos megbízást nyert Gyurcsány Ferenc cége az Európai Bizottságtól. Az Altus Zrt egy konzorcium tagjaként korábban is kapott munkát az uniótól, akkor is hasonló összegért dolgoztak. A kormány már akkor tiltakozott, mert szerintük ez tiltott pártfinanszírozás.

Előző rész (2015. december 4.)

Vajon Róbert agresszív húzása elég ahhoz, hogy Nóra lefújja az esküvőt? Ádám új megbízást kap Zsófitól. Ludwig megbocsáthatatlan dolgot tesz Ágnessel. 

Következő rész (2015. december 4.)

Vajon Róbert agresszív húzása elég ahhoz, hogy Nóra lefújja az esküvőt? Ádám új megbízást kap Zsófitól. Ludwig megbocsáthatatlan dolgot tesz Ágnessel.
 

140 millió forintos uniós megbízást nyert Giró-Szász András régi-új cége

A Strategopolis a Miniszterelnökségtől nyerte el a munkát a nyáron, amikor még Giró-Szász is a tárcánál dolgozott. A volt államtitkár lemondása után, novemberben újra a cég többségi tulajdonosa lett. A DK szerint a kormány közpénzből támogatja Giró-Szászt. A volt államtitkár nem nyilatkozott az RTL Híradónak.

Mészáros Lőrinc új cégével is nyer

Épp 4 hónapos Mészáros Lőrinc új építőipari cége, és máris csaknem 1 milliárd forintos állami megbízást kapott. Orbán Viktor jóbarátja feleségével és lányával alapította a vállalkozást, amely felújítja a szombathelyi püspöki palotát és korszerűsíti a bicskei uszodát is. A DK szerint a NAV-nak vagyonosodási vizsgálatot kellene kezdeményezni Mészáros Lőrinc ellen.

Csalás: másik pályázat másolatát adták be

Költségvetési csalás miatt nyomoz a rendőrség a Kőszegi Önkormányzat egyik pályázata miatt. A város az Ipari Park címet akarta elnyerni, ezért 2013. decemberében megbíztak egy céget, hogy készítse el és adja be a pályázatot. Kiderült, hogy a szöveg egy másik vállalkozás 5 évvel korábbi pályázatának szinte szó szerinti másolata.

Mészáros Lőrinc cége újabb milliárdos megbízást kapott

Majdnem tízmilliárdos közbeszerzést nyert Mészáros Lőrinc cége – erről a napi.hu írt. A lap szerint a gázszerelőből lett milliárdos felcsúti polgármester olyan pályázaton nyert, amelynek feltételeit csak a Békés-Drén Kft-vel közös konzorciuma tudta teljesíteni. A projektet uniós pénzből finanszírozza a vízügyi főigazgatóság.

Házon kívül 15-02-18


szerző:
2015.02.18. 23:25
Házon kívül 15-02-18

Házon kívül: A miniszterelnök vejének pénzügyei. Közvilágítás fideszes városokban, világítás a felcsúti stadionban. Az Orbán-kormányok alatt egyre több lett a jól fizető megbízás. Kicsoda Tiborcz István, és mivel foglalkozik, és mit lehet tudni a családjáról? A 27 éves fiatalember, aki egy idő óta a nyilvánosság előtt is éli az életét. És: A város, ahol mintha ciki lenne pártokhoz tartozni. Kampányhajrá Veszprémben, ahol a kétharmad sorsa a tét.

Ki fizet, ha a szerelő kárt okoz a lakásunkban?

Sok esetnél megfigyelhető, hogy a kihívott szerelő nem a megfelelő munkát látja el, nem úgy és annyi idő alatt, ahogyan azt kellene, nem beszélve arról, ha még közben hibázik is. Egy ügyvéd segít nekünk abban, hogy kit terhel adott esetben a felelősség, mit várhat el egy megbízó, milyen jogokkal és kötelezettségekkel rendelkezik egy munkás.

200 milliós megbízást kapott Borókai Flóra

200 milliós megbízást kapott a Nemzeti Banktól az első Orbán-kormány szóvivőjének lánya. Borókai Flóra cége konferenciákat és csapatépítő tréningeket szervez majd.

Pert nyert a menesztett rendező Győrben

Jogerősen megnyerte Bor József rendező a Győri Nemzeti Színház ellen indított kártérítési perét. Az Ítélőtábla 1,7 millió forintot ítélt oda.

Áldozata csavarta el a bérgyilkos fejét

Beleszeretett „célszemélyébe” egy bérgyilkos Brazíliában, és csak látszatra teljesítette megbízását.

Személycserék az APEH élén


szerző:
2010.06.14. 11:23
Személycserék az APEH élén

A lehető leghamarabb, még a nyáron végrehajtja a személycseréket az APEH élén a nemzetgazdasági miniszter.

Nem árt iparkodni a csekkbefizetéssel!

Mostantól a fizetési megbízás azon a napon teljesül, amikor a pénz megjelenik a szolgáltató számláján, nem amikor befizetjük a csekket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való