KERESÉS search-close

megalázás

17 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megalázás"

Keményen megalázták Lacikát

Pont a legkiszolgáltatottabb helyzetben alázták meg VV Lacikát. Nézd meg, hogy a fiú minderre hogyan reagált!

Brutálisan megalázták a ValóVilág nyertesét!

Egy éve történt, hogy VV Soma egyszerűen egy tömegverekedésbe keveredett. A ValóVilág győztesével a Fókusz stábja a balhé helyszínén idézte fel, mi történt, azután, hogy saját közösségi oldalán is taglalta azt.

Szilárdnak elege lett: kiosztotta az osztályát!

A rengeteg hazugság, a megalázások és az állandó tökéletesség. Szilárdnál betelt a pohár és úgy döntött: itt az ideje elővenni az igazságot! Elege lett diákjai áskálódásából.

Petra az egész iskola előtt megalázta Lilit

Petra bosszút esküdött Lili ellen... és be is tartotta. Miután hashajtót tett az italába, élő stream-en mutatta be, hogyan szalad a wc-re a kiközösített osztálytársa... Szilárd pedig már hiába lépett közbe.

Lilinek a felelősséggel, Milánnak egy sokkoló hírrel kellett szembesülnie

Lilit egyre jobban megviselte a terhessége, ezért a keresztanyja, Klaudia azt tanácsolta neki, hogy mondja el a dolgot Daninak, mivel az apának joga van tudni az igazságot. Lili összeszedte a bátorságát, ám amikor el akarta mondani Daninak a hírt, a fiú durván lerázta őt. Lili úgy döntött, hogy nem fogja beavatni Danit.

Evelin Daninak: „Gyűlölöm azt a napot, amikor megismertelek…”

Evelin kiosztotta Danit. Milán megtalálta a módját, hogy közelebb lehessen Aysehoz. Lali felkereste Bécy-t.

Joe megmentette Evelin becsületét

Evelin reggel a kétségbeesése okozta bátorsággal megpróbálta rávenni a fényképész Kornélt, hogy vegye le az internetről a róla készült fotómontázst. Niki azt tanácsolta Evelinnek, hogy avassa be Joe-t is a történtekbe, de ő ezt szégyenében visszautasította. Végül Niki kért Joe-tól segítséget, a férfi pedig meg is szerezte a képeket. Evelin úgy érezte, hogy teljesen hülyét csinált magából Joe és a többi lakótársa előtt.

Terrorizálhatta a gyerekeket

Terrorizálta, megalázta és nem egyszer bántotta 9-10 éves diákjait egy nyíregyházi tanár a vád szerint. Kedden állt először bíróság elé. A testnevelő tanár mindent tagad. Az ügyészség szerint a gyerekek rettegtek tőle.

 

Öt napig élt hajléktalanként

Öt napig élt hajléktalanként Szalay Kriszta színésznő, hogy megtudja, min mennek keresztül az utcán élő emberek. A kirekesztettség és a megalázás volt a legelszomorítóbb, amivel találkozott. Szalay Kriszta arról írt darabot, hogyan jutott el egy asszony a hajléktalanságig, és hogyan tudja megélni a mindennapokat egy városszéli kunyhóban.

Megalázták a kislányokat az iskolában

Le kellett tolniuk az alsóneműt, hogy kiderüljön, ki piszkította össze a lányvécét. A Blikk szerint erre kötelezte Dömsödön az alsós diáklányokat több tanár és a takarítónő is. Az intézményvezető és KILK is vizsgálódik. A gyermekjogi szakértő szerint ez bántalmazásnak számít.

Ütnek-vágnak az uszodákban?

Miközben az úszósportban a legfrissebb londoni eredményeket ünneplik, itthon tovább potyognak a csontvázak a szekrényekből. Egykori versenyzők, élsportolók közül egyre többen vállalják, hogy nyíltan beszélnek arról mi történt velük, mi volta siker ára, amikor még gyerekek voltak. Edzői terrorról, verésekről, megalázásokról, molesztálásokról vallanak.

Gyakori a lelki terror az iskolákban

Megalázás, lelki terror, kisebb nyaklevesek, vagy akár brutális verések. Ezekkel találkozik a kisdiákok ötöde hetente legalább egyszer az iskolában egy napokban elkészült tanulmány szerint, amit egy debreceni oktató írt az Oktatáskutató és Fejlesztőintézet felméréséből.
Azt állítja, hogy a pedagógusok gyakran eszköztelennek érzik magukat a diákok viselkedésével szemben, ezért lehetnek gyakoriak a durva és megszégyenítő fellépések.

Szokott 11 óra után a párjával bulizni? Indonéziában verés jár ezért!

Az indonéziai Banda Aceh-ben az alkoholfogyasztásért is nyilvános verés jár.

Megaláztak egy kisfiút Kölcsén


szerző:
2011.05.04. 09:50
Megaláztak egy kisfiút Kölcsén

Lehúzta a nadrágját és alsóneműjét egy tízéves kisfiúnak focizás közben két kamasz Kölcsén, mert a gyerek állítólag elrúgta a labdát.

Meztelenül kellet sétálnia az utcán

Pucér sétára kényszerítettek egy férfit egy hongkongi kereszteződésben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való