KERESÉS search-close

megütötte

16 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megütötte"

Úgy megütötte játékosát az edző, hogy eltört a szegycsontja

Megütötte 15 éves játékosát, akinek eltört a szegycsontja – tudta meg az RTL Híradó. Balul elsült védekezést mutatott be a mérkőzés szünetében a szentesi vízilabda klub egyik edzője vasárnap. A játékosnak azt akarta megmutatni, hogyan állítsa meg víz alatt a támadóját. Az ütés után a fiú meg játszott, este lett rosszul. A klub azonnal elküldte az edzőt. A férfi azt mondta Híradónknak, sajnálja az esetet és vállalja a felelősséget.

Dagad a botrány Mr. Missh körül

Vasárnap óta terjed egy videó az interneten, amelyen az látható, hogy az egyik legfelkapottabb hazai hip-hop/rap előadó Mr. Missh az egyik fellépésén állítólag megüt egy fiatal rajongóhölgyet. A felvétel a rapperhez is eljutott, aki nem tagadta, hogy ő látható a képkockákon. A kérdés az, hogy mekkora felelősség van egy ismert embernek abban, hogy milyen példát mutat a sokszor fiatalkorú rajongóinak.

Ököllel ütötte az asszonyt

Nem bírná az eljárással járó tortúrát, ezért nem tesz feljelentést támadója ellen az idős nő, akit – állítása szerint – egyik utastársa ütött meg ököllel egy budapesti trolibuszon. Az asszony azt mondta Híradónknak a mögötte ülő férfi azt kérte tőle, hogy csukja be az ablakot, mert fáj a füle. Ő viszont szerette volna, ha nyitva marad, mert nehezen kap levegőt. A férfi ezután szidni kezdte, majd állítása szerint hátulról megütötte. Az ügyben egyelőre nem indul eljárás.

Trolivezetőre támadt egy utas Budapesten

Kedden a 77-es trolin egy férfi a felszállás után sem jegyet, sem bérletet nem mutatott a sofőrnek, aki ezért számon kérte. A vita végén az utas megütötte a sofőrt. A Borsnak egy szemtanú azt mondta, hogy a támadás után vérzett a trolivezető arca. Az utas ezután leszállt a buszról, a rendőrök azóta keresik.

Őrjöngött a buszon


szerző:
2016.12.27. 18:10
Őrjöngött a buszon

Gázspray-vel fújt le, majd megütött egy utast Budapesten egy másik utas. Karácsony második napján ebéd után a főváros egyik legforgalmasabb járatán, a 7-es buszon történt. A jármű belső kamerái mindent felvettek. A rendőrök garázdaság miatt keresték a férfit. Ő kedd reggel feladta magát. Kihallgatták, őrizete vették.

Csúnyán beszélt, megverte a pap

Felpofozott egy gyereket a somlóvásárhelyi plébános. A Blikk szerint a 15 éves fiú szája felrepedt az ütéstől. A plébános ezt tagadja, de azt elismerte, hogy megverte a gyereket. A közelgő bérmálásról tartott a fiataloknak 2 hete megbeszélést, ahol szerinte a fiú nagyon csúnyán beszélt. Erre a ruhájánál megfogta, kivitte a helyiségből, és ahogy fogalmazott: egyszer-kétszer megütötte. Az RTL Híradónak azt mondta, azóta bocsánatot kért a családtól.

PLÉBÁNOS: „Nekem is vannak indulataim!”

Ruhájánál fogva rángatta ki az osztályteremből majd felpofozta 15 éves tanítványát a somlóvásárhelyi plébános. A pap az iskolában tartott hittanórát, a bérmálásról beszélgettek, amikor az egyik 15 éves fiú szemtelenkedni kezdett vele. Többször is visszaszólt a papnak és káromkodott is. A plébános azt mondta, hiába fegyelmezte, a fiú nem hagyta abba, ezért dühében ruhájánál fogva vitte ki az osztályteremből.

Csak mosolygott a hentes


szerző:
2016.11.25. 18:08
Csak mosolygott a hentes

Szidalmazta és meg is ütötte feleségét a gyilkossággal vádolt darnózseli hentes. Ez derült ki abból a hangfelvételből, amit a pénteki tárgyaláson mutatott be a bíróság. A férfit azzal vádolják, hogy két éve brutálisan megölte feleségét, maradványait pedig a házuk alagsorában lévő húsfeldolgozóban eltüntette. Az egykori hentes a felvételek hallgatása közben csak mosolygott. A pénteki tárgyaláson nem szólalt meg, de továbbra is tagad. Ítéletet decemberben várható. Megrázó történet következik.

Megint nyomozók jártak Galambos Lajosnál

Újra rendőrök jártak Lagzi Lajcsi birtokán. A Bors információi szerint szerdán hajnalban civil ruhás nyomozók vizsgálódtak a zenész boldogasszonypusztai házánál. Néhány napja Galambos Lajos azzal került a címlapokra, hogy gyerekek mentek be a birtokra, és kinyitották az ott lévő halastó egyik zsilipjét, hogy a vízben fürödjenek. A gyerekek az állítják, hogy megverték őket, a zenész viszont azt, hogy őt ütötte meg az egyik gyerek apja.

Bűncselekmény lehet, ha tüntetőt ver egy őr

A biztonsági őrök nem vághatnak gyomron és nem lökhetnek fel tüntetőket, ahogy ez az utóbbi napokban a Városligetben történt - ezt nyilatkozta Híradónknak egy vagyonvédelmi szakértő, aki biztonsági őröket is képez, és látta az esetekről készült felvételeket. Az őrök csak akkor alkalmazhatnak fizikai erőszakot, ha ők maguk vagy a közelükben állók életveszélyben vannak. A verekedő őr ellen feljelentést tett a megütött aktivista.

Fókusz 2015-12-14


szerző:
2015.12.14. 18:55

Anyja mellől vitt el a kisfiút


szerző:
2015.12.12. 18:12
Anyja mellől vitt el a kisfiút

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki egy francia férfi ellen, aki Szombathelyen, kedden, az utcán vitte el anyja mellől közös gyereküket, miután többször is megütötte és gázspay-vel lefújta az asszonyt. Ezután SMS-t írt arról, hogy Franciaországba vitte a kisfiút. A férfit nem gyermekrablásért, hanem súlyos testi sértés miatt körözik.

Túl vehemensen védte a rábízott vagyont

Életveszélyt okozó, súlyos testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség egy nagykanizsai biztonsági őr ellen. A férfi még tavasszal egy részeg utast ütött meg az autóbusz-állomáson, aki ettől elesett, és a járdába verte a fejét. Az utas életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

Bottal verte az óvodást


szerző:
2015.09.04. 18:15
Bottal verte az óvodást

Bottal vert arcon egy óvodást egy férfi Debrecenben. A 4 éves kislány édesanyjával sétált, amikor a botjával hadonászó férfi odalépett hozzájuk és ráütött a gyerek arcára. A gyermek anyja közbelépett, és azonnal értesítette a rendőröket. A hajléktalan beismerte, hogy megütötte a gyereket, de az RTL Híradónak azt mondta, véletlen volt.

Fókusz 13-06-19


szerző:
2013.06.19. 19:45
Fókusz 13-06-19

Fókusz: Döbbenetes részletek - Hollywoodban forgattak filmet a magyar milliárdos meggyilkolásáról. Az áldozat testvére felháborodott. Törvényes megcsalás? - Hujber Feri bevallotta, hogy feleségének sosem ígért hűséget. Vajon mindenkinek jó lehet egy nyitott házasság? A nagy utazás - Páratlan lehetőség súlyosan beteg gyerekek számára, Írországig repültünk a szerencsésekkel, akik el akarták feledni szenvedésüket.

Ittasan támadt a buszsofőrre a Lost sztárja

Matthew Fox részegen szállt fel egy buszra. A sofőr kitessékelte, erre a színész többször is megütötte.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való