KERESÉS search-close

megölt teknős

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megölt teknős"

Nem hagyhatja el Budapestet a teknőst elpusztító nő

Kiengedték, de nem hagyhatja el a fővárost, az a 28 éves nő, aki szerdán egy macskakővel halálra sebzett egy görög teknőst a budapesti állatkertben. A bíróság döntése szerint hetente kétszer jelentkeznie kell a rendőrségen. A tárgyalás után a nő zavaros magyarázatot adott tettére. Azt mondta„tettem valami rosszat, gondolom, most segítséget kapok.”

MEGÖLT TEKNŐS: „Tettem valami rosszat, gondolom, hogy most segítséget kapok.”

Ezt a 28 éves nőt gyanúsítják azzal, hogy egy kővel elpusztította a Fővárosi Állatkert görögteknősét szerdán. Természetkárosítás miatt indult ellene eljárás.  A 28 éves nő láthatóan zavart volt. Az egyik kezében a papírjait szorongatta, a másikban egy nejlont, amiben Barbie babák voltak. Azt mondta, három hónapja az utcán él és nem kapott senkitől segítséget.

Ártatlanul vádoltak meg egy ózdi nőt a teknős megölésével

Hamisan vádolt meg névvel és fotóval egy szélsőséges internetes oldal egy fiatal ózdi nőt azzal, hogy ő pusztította el a budapesti állatkert teknősét. Kiderült, ez nem igaz. Az ártatlanul megvádolt nő közösségi oldalán arról írt, feljelentést tett a rendőrségen. A valódi gyanúsítottat a rendőrök tegnap fogták el Ózdon, már kihallgatták, úgy tudjuk vallomást tett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való