KERESÉS search-close

megértés

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megértés"

Következő rész (2017. július 10.)

Vajon képes lesz Bandi megbocsátani Miklósnak András halálát? Gizelláéknak sikerül megoldást találni Stella nyelvtanulási problémájára? Natasa és Emília életükben először nem értik meg egymást. Meddig képes Tóbiás magában tartani Ludwig titkát?

Barbi kiönti a szívét Lalinak

Mikor Barbi este megkéri Lalit, hogy kezdjen valamit a rendetlen Rozival, Laller kiakad, és szemrehányást tesz Barbinak. Mikor a lány őszintén beszél az érzéseiről, Lali megsajnálja, és megöleli Barbit.

Robotok: Alapjában fogják átalakítani a világot körülöttünk

A Star Wars, az Avatar vagy a Terminator elképzelt valósága tíz év múlva a jelenünk lesz. A robotok beköltöznek otthonainkba és a robotika magyar kutatói szerint csak rajunk múlik, hogy a gépek hogyan szolgálják majd az emberiséget.

Bori italba fojtja bánatát

A lány, hogy bírja a klubban a stresszt az italhoz nyúl. Tamás feltárja Bori alkoholproblémáját a kollégái előtt, megtiltja a pultosoknak, hogy alkoholt adjanak neki, mire Bori felháborodottan tagad és elmenekül.

Bori új lovagja feledtetni tudja vele Tamást?

Bori pénteken nagyon berúgott Vincével – a házban maradandó nyomai lettek a pénteki éjszakának. Hajnalban a fiú lelépett, Bori pedig egész hétvégén hallgatta a lakótársai szidalmait. Vince azonban ismét megjelent…

Hurrá! Egy nap és részesei lehetünk a Barátok közt egyik legnagyobb eseményének. 8000. rész! De addig: vajon miként alakul Zsófi és Tóbiás kapcsolata?

A magára hagyott apuka mostanában sokat tépelődött azon, hogy megbocsájtson-e a „hűtlen” anyának, vagy sem. Kristóf az első, aki felnyitott a férfi szemét, hogy ne csak magát sajnálja.

Előző rész (2016. január 20.)

László jó szándéka ismét visszafelé sül el. Hogyan érti meg Zsófi, hogy a barátai csak segíteni akarnak neki? Nóra kétségbeesésében újra Miklós karjaiban vigasztalódik.

Mónika – A kibeszélőshow 10-06-25

Fogadd el, én vagyok az apád!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!