KERESÉS search-close

megálló

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megálló"

Már másfél hónapja át kellett volna adni

Már másfél hónapja át kellett volna adni, de lassan fél éve nem áll meg a metró a Kossuth téren, mert ott az Országgyűlés számára irodaházat építenek. Illetve most még csak bontják a régi épületet. Korábban azt ígérték, március elején újra megáll majd a metró, de még mindig pótlóbuszok viszik az utasokat a Deák térről.

Sportautó tarolta le a megállót

Sportautó tarolta le a szegedi megállót, most 5 millió forintba kerül a helyreállítása. A gyorshajtó fiatal még márciusban száguldozott a Felső Tisza-parton, és nemcsak a megállót semmisítette meg, hanem a nagy értékű kocsit is totálkárosra törte. A sofőr és utasa könnyebben megsérült. A megállóban okozott többmilliós kárt végül az autósnak kell kifizetnie.

Elállja az utat a villamos megállója

Sem a mentők, sem a szemétszállító autók, sem a költöztetők nem tudnak megállni az egyik óbudai társasház előtt. Azért, mert a budai fonódó villamos egyik megállóját úgy építették meg, hogy lehetetlen a ház előtt parkolni, vagy a garázsból ki, - és behajtani.

Már határidő sincs az akadálymentesítésre

Kerekesszékkel használhatatlan az alacsonypadlós villamos Széll Kálmán téri megállója. Erre panaszkodtak az RTL Híradónak mozgássérültek. Olyan nagy a távolság a villamos és a peron között, hogy beszorulhat a kerék.

Felújítják a műemlék-végállomást

Felújítják a budapesti közlekedés talán legszebb épületét, az évek óta üresen álló zugligeti villamos-végállomást. Az épület több, mint 140 évvel ezelőtt még a lóvasút számára készült, a villamosítás után 1977-ig járt erre az 58-as villamos. A műemlékvédelem alatt álló épületre az önkormányzat nem talált vevőt, ezért úgy döntöttek, inkább kiállító teremnek alakítják át az elhanyagolt állomást.

Négy embert gázolt el az ámokfutó

Buszmegállóba csapódott egy autó csütörtök kora este az Erzsébet téren. A kocsit egy 23 éves lány vezette, akinek még jogosítványa sem volt, az autót pedig egy ismerősétől vitte el. A férfi néhány utcával odébb leparkolt, majd felszaladt egy lakásba, a nő ezalatt átült a volán mögé és elindult.

KÁOSZ: Az Erzsébet tér a gázolás után

Rendőrautók villognak az Erzsébet téren. A Volvót a lámpaoszlop állította meg, szélvédője beszakadt, a jobb eleje összeroncsolódott. A megállóban óriási volt a káosz. A kocsi a szemtanúk elmondása szerint a Lánchíd irányából érkezett, de a sofőr a József Attila úton elvesztette uralmát felette.

Könyvtár a buszmegállóban


szerző:
2014.11.30. 18:58
Könyvtár a buszmegállóban

Nemcsak a menetrendet, könyveket is lehet olvasgatni a rábapatonai buszmegállóban. Egy mini könyvtárat alakítottak ki két váróban. A polcokról bárki ingyen kölcsönözhet könyvet.

Az egyik gyerek leszállt, ők a buszon ragadtak

Egy ötéves kislány egyedül maradt a 15-ös busz megállójában, mert a sofőr nem várta meg, hogy a gyerek édesanyja és testvére is leszálljon a buszról, egyszerűen rájuk zárta a jármű ajtaját és továbbhajtott. Ezt mondja a buszon ragadt anyuka, aki több más utassal együtt kiabált a sofőrnek, aki még ekkor sem állt meg.
 

Vasútépészeti Oscar-t kapott a MÁV

A vasútépítészet Oscarjának tartott Brunel-díjat nyerte el a MÁV. A Budapest-Újszász útvonalon újították fel az állomás épületeket, illetve ahol szükséges volt újat húztak fel.
 

Koncert a metrómegállóban


szerző:
2014.09.16. 18:50
Koncert a metrómegállóban

Igencsak meglepődtek azok, akik a fővárosban a Szent Gellért téren szálltak kedd reggel metróra, hogy munkába, iskolába induljanak. A Budapest Voices a capella együttes félórás koncertjét hallgathatták végig. Az énekesek szeretnek így zenélni, azt mondták, az utasok együtt énekeltek velük.
 

Körülnéztünk a négyes metróban

Őszre a négyes metró minden állomása szerkezetkész állapotban lesz, van, ahol már most a burkolatot rakják fel a munkások.

A szolnokiak sem cigizhetnek a buszra várva

Május elsejétől tilos cigarettázni a szolnoki buszmegállókban és azok környékén.

Hárman meghaltak a fővárosi gázolásban

Három halálos áldozata van a hétfőn délután a budapesti Soroksári úton történt tömeges gázolásnak.

Tilos a dohányzás a megállókban

Három hétig a közterület-felügyelők csak figyelmeztetnek, utána már büntetnek is.

Vasárnaptól a megállók is füstmentesek

50 ezer forint pénzbírságra számíthat, aki vasárnaptól rágyújt a BKV-megállókban.

Füstmentesek lesznek a BKV-megállók is

Tilos lesz a dohányzás a fővárosi tömegközlekedési megállókban. Aki mégis rágyújt, 50 ezer forint pénzbírságra számíthat.

57 kilométeres a leghosszabb alagút

A svájci Gotthárd-alagútban a tervek szerint 7 év múlva járnak majd vonatok.

Retorzió nélkül pingálhattak a graffitisek

Két graffitis Budapest jellegzetes épületeit örökítette meg az egyik HÉV megálló esővédőjén.

275 BKV-busz nem indult el


szerző:
2010.01.04. 18:26
275 BKV-busz nem indult el

A sofőrök a hibákra - szakadt ülésekre, kiégett lámpára - hivatkozva nem vették át a buszokat.

Villamosmegállóba csapódott egy autó

A kocsi egy másik autóval karambolozott. Ketten súlyosan megsérültek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való