KERESÉS search-close

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "martfűi rém"

Filmhét: Tarolt a Martfűi rém

Kulka János jelentette be a legjobb nagyjátékfilmnek járó elismerést vasárnap este a Magyar Filmhét gálaestjén. A színész betegsége óta keveset szerepel, azért is volt különleges, hogy színpadra állt. Sopsits Árpád A martfűi rém című filmje tarolt, összesen kilenc díjat zsebelt be. És nyert az Oscar-díjas Mindenki is.

A martfűi rém nyomában

Az egyik leghírhedtebb magyar sorozatgyilkos, a martfűi rém nyomába eredve kiderült: ha a politika beleszól a szakértők munkájába, abból sosem sül ki semmi jó. Ha a rendőrségébe szól bele, abból pedig tragédia lesz. Ez esetben tragédiák sora...

Miért ült egy ártatlan férfi a martfűi rém helyett börtönben?

Nem hagyta nyugodni a martfűi sorozatgyilkos ügye, interjút adott a Fókusznak az az ügyész, aki tíz év nyomozás után rájött, hogy ki az igazi gyilkos. Ki az, aki öt nővel végzett brutális kegyetlenséggel, miközben egy ártatlan férfi ült helyette a börtönben?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!