KERESÉS search-close

marihuána

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "marihuána"

Az orvosi kannabiszért küzdenek

Lehessen orvosi kannabiszt termeszteni és gyógyszertárban, recept ellenében hozzájutni a betegeknek állami támogatással. Ezt szeretné elérni a Magyar Orvosi Kannabisz Egyesület. A Házon kívül című műsor kedden mutatott be egy epilepsziás kislányt és egy sclrerosis multiplexes nőt, akik használnak olajban feloldott marihuánát a tüneteik enyhítésére.

Orvosi marihuána - sokaknak segíthet, de itthon nem támogatják

A marihuánáról a legtöbb embernek a kábítószer jut eszébe. Pedig a kender meglehetősen hatékonyan enyhíti sok súlyos betegség tüneteit vagy az azokkal járó szenvedést. Az orvosi marihuána Magyarországon legálisan beszerezhető, de drága, és nincs rá állami támogatás, ezért kevesen használják.

Pultosok árulhatták a drogot

A pultosok árulták a kábítószert a gyanú szerint egy belvárosi szórakozóhelyen Budapesten. A rendőrök péntek éjjel tartottak ellenőrzést egyszerre több kocsmában, az egyikben a drogkereső kutya kábítószert talált. Kiderült, hogy a kokaint és a marihuánát az ott dolgozó férfi és nő árulhatta.

3 helyen is drogdílereket fogtak

Három akcióban összesen hét embert fogtak el Budapesten, kábítószer terjesztéssel gyanúsítják őket. Egy 3. kerületi lakásból körülbelül 80 millió forintnyi kokain és heroin került elő. Emiatt hárman kerültek őrizetbe. Zuglóban egy férfit és élettársát fogták el, akik a gyanú szerint szintén heroint árultak. Egy parkolóban pedig két férfi bukott le, miközben marihuánával üzleteltek.

Milliós drogfogás Budapesten

Több millió forint értékű drogot találtak a nyomozók annak a férfinak a lakásán, akit társával együtt néhány napja fogtak el Budapesten. A gyanú szerint egyikük a kábítószerek beszerzését intézte, míg társa az eladást szervezte. Amfetamint, marihuánát, és eddig még nem azonosított tablettákat találtak náluk, de előkerült több százezer forint is, ami néhány napi bevételük lehetett.

Fél tonna marihuánát akart a határon átcsempészni – nem sikerült

Adóssága volt, pénzre volt szüksége – ezzel magyarázta tettét az az albán sofőr, aki fél tonna marihuánát akart a határon átcsempészni Magyarországra. Még 2017 decemberében próbált Röszkénél belépni az országba látszólag üres kamionjával, de a röntgennél kiderült, hogy a pótkocsi tetejét megduplázták, a ponyva mögötti rekeszek tele vannak droggal. A mintegy egymilliárd forint értékű kábítószert lefoglalták, a sofőrt ma első fokon 10 év börtönre ítélték.

Szilveszteri drogfogás: marihuánával tömték ki az autót

Marihuánával tömték ki az autót, majd annyira idegesek voltak, hogy azonnal lebuktak a határon. 80 millió forint értékű drogot próbált szilveszter éjszaka Magyarországra hozni két bolgár férfi Röszkén. A kocsi átvizsgálásakor ahová csak nyúltak a vámosok, mindenhonnan drog került elő.

Veszélyes megoldással lopta a gázt és áramot

A gázt és az áramot is lopta egy férfi a házában, Debrecenben. Sőt, a gyanú szerint a fiával közösen az udvaron még marihuánát is termesztett. Az ezermester másoknak is segíthetett az áram és a gázlopásban, ráadásul nagyon veszélyes megoldást alkalmazott. Több évre börtönbe kerülhetnek.

Föld alatt termesztett marihuánát a téglási férfi

Öt évet kapott jogerősen az a téglási férfi, aki a föld alatt termesztette a marihuánát. Miután a rendőrök elkapták, kiderült, hogy egy könnyűszerkezetes pincerendszert épített ki egy tanyán, amit egy rejtekajtón keresztül lehetett megközelíteni. Targonca mozgatta a padló egy részét, így lehetett lemenni a növényekhez.

Legális az orvosi marihuána Nagy-Britanniában

Sikerrel végződött egy brit nő küzdelme a fiáért a hatóságok ellen. November 1-től törvényes a marihuána orvosi célú használata a szigetországban.

Hatalmas sorok a fűért


szerző:
2018.10.17. 15:16
Hatalmas sorok a fűért

Szerdától legális a marihuána birtoklása és fogyasztása rekreációs céllal Kanadában.

Mától legális a marihuána Kanadában

Mától legális a marihuána birtoklása és fogyasztása rekreációs céllal Kanadában. A dél-amerikai Uruguay után a második ország lett Kanada, ahol ezt meglépték a törvényhozók.

Lebuktak: 2 nyugdíjas termesztett nagy mennyiségben marihuánát

Egy nap eltéréssel két nyugdíjast vett őrizetbe a rendőrség az ország két pontján, mert a rendőrök szerint nagy mennyiségben termesztettek marihuánát.

Kiszagolta a marihuánát Tico!


szerző:
2018.07.30. 17:15
Kiszagolta a marihuánát Tico!

A rendőrség drogkereső kutyáját egy budapesti lakásban vetették be, miután az ott lakó férfinél kábítószert találtak egy igazoltatáskor.

28 kiló fű volt két családi házban

28 kiló marihuánát találtak a rendőrök két családi házban Nógrád nevű kistelepülésen. A növények cserepekben álltak fóliasátor alatt, volt köztük 11, de 16 kilós növény is. Ezen kívül találtak még gyanús tablettákat és fehér port is. Ketten őrizetben vannak.

Drogbotrány a gimnáziumban?


szerző:
2018.06.19. 18:25
Drogbotrány a gimnáziumban?

Rágalmazzák őt és az iskolát - ezt mondta Híradónknak az a balatonfüredi iskolaigazgató, aki az Index tudósítása szerint az utolsó tanítási héten több gyereket is elküldött az iskolából, mert kiderült, hogy drogügybe keveredtek. A portál szülők beszámolója alapján írta meg a történetet. Az iskola vezetője azt állítja, senkit nem rúgott ki.

Drog és 15 millió volt a dílereknél

Amfetaminnal és marihuánával kereskedett az a társaság, melynek tagjait a napokban fogták el Budapesten. A rendőrök az egész hálózatot felszámolták. 12 embert kaptak el.

22 kiló marihuánát árult


szerző:
2018.06.07. 18:35
22 kiló marihuánát árult

Több mint 22 kiló marihuánát akart eladni magyar megrendelőinek az a koszovói férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. Kiderült, hogy a drogkereskedő nem ismeretlen a rendőrök előtt.

Soha ilyen finom nem volt még a

Szifon születésnapja kissé eldurvult, amikor előkerült a török kakaónak hitt "fűszere". Így már érthető, hogy miért nem emlékeztek Gyuriék a történtekre!

Legális fű: álom vagy rémálom?

A marihuána felszabadításának ügyét pártolók és ellenzők is szenvedélyesek. A kérdés: legyen-e törvényesen engedélyezett legalább az orvosi marihuána Magyarországon? Miért igen, miért nem?

Nagytételben termesztették a marihuánát

Kétszázmillió forintnyi marihuánát próbált meg eladni a gyanú szerint a feketepiacon az a társaság, amelynek tagjai ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. Az öttagú banda egy elhagyatott baromfitelepen alakított ki egy csaknem ezer növényből álló marihuánaültetvényt.

 

Kaliforniában is törvényes lett a marihuána

Tódulnak a vásárlók Kaliforniába, miután Amerika legnépesebb és leggazdagabb szövetségi államában korlátozottan bár, de törvényes lett a marihuána. 21 éven felüliek 28 gramm füvet tarthatnak maguknál, míg odahaza hat tő kendert termeszthetnek.

110 millió forintnyi marihuánát fogtak

Az egyik kocsi egy utánfutót szállított, annak a padlójából került elő több mint negyven kilónyi drog. Néhány órával később egy másik teherautót kutattak át, ami hivatalosan ajtókat szállított. Azokból került elő 11 kilónyi indiai kender.

Mosógépben rejtegette a füvet

Mosógépbe rejtette a marihuánát az a kábítószer kereskedelemmel gyanúsított férfi, akit nemrég fogtak el a budaörsi nyomozók. Kiderült, hogy több embernek is drogot adott el a városban. Átkutatták a lakását, ekkor találtak csaknem egy kiló marihuánát a mosógépben. Előkerült 11 millió forint is, ez a bevétele lehetett. Már előzetesben van.

Vádemelés Hujber Ferenc ellen

Vádat emeltek Hujber Ferenc ellen. A színésznél még július végén tartottak házkutatást a rendőrök – ekkor találtak nála kis mennyiségű marihuánát. Eredetileg kényszerítés miatt indult ellene eljárás, miután felesége kihívta rá a rendőröket, de most mégis kábítószerbirtoklás miatt kell bíróság elé állnia. Hujber Ferenc korábban azt mondta: csak elalváshoz használja a füvet, mert gyógyszereket sosem szedne. A Facebookon pedig azt írta: a fű nem kábítószer, az alkohol rosszabb.

Marihuánaültetvény Nagykátán

 

Marihuánaültetvényt számoltak fel Nagykátán a Pest megyei nyomozók. A gyanú szerint a 41 éves férfi akár több millió forintot is kereshetett volna a megtalált, több mint ezer tő indiai kenderrel. Már előzetesben van.

Átalakított tűzoltókészülékben tárolta és szállította a drogot

A dílert napokban fogták el a rendőrök. Először egy vásárlója bukott le, akit éppen azután igazoltattak, hogy megvette a kábítószereket. Ezután tartottak házkutatást a gyanúsítottnál. Marihuána és különböző bezacskózott fehér porok is előkerültek. 

25 kiló marihuánával menekültek, de elkapták őket

Menekülni próbáltak, de kocsijukkal egy háznak csapódtak, így kaptak el a rendőrök két kábítószerárust. A baleset szerdán történt Józsefvárosban. Az autóban két koszovói férfi ült, huszonöt kiló marihuánát találtak náluk. Eljárás indult ellenük, az 50 millió forint értékű drogot lefoglalták.

20 kiló fű a kocsiban


szerző:
2017.03.05. 18:10
20 kiló fű a kocsiban

40 millió forint értékű marihuánát próbált Magyarországra csempészni egy montenegrói férfi. Röszkénél akarta átlépni a határt tegnap, de a nyomozók kábítószer-kereső kutyával átvizsgálták az autóját, így derült ki, hogy drogot szállít. Különböző rejtekhelyekről összesen több mint húsz kiló marihuána került elő. A férfit őrizetbe vették.

A török fű(szer) jókedvre derítette egész Pajkaszeget

A török kamionjáról lopott fűszer, mint kiderült, egészen más, mint aminek azt Teca hitte, így a falu összes lakosa nevetésben tör ki, miközben a sofőrről megdöbbentő hírek jelennek meg.

AKCIÓ: Így csaptak le a marihuána-ültetvényre

Összehangolt akció keretében csaptak le a kommandosók egy marihuána-ültetvényre a Borsod megyei Ormosbányán. A mezőgazdasági épületben kialkított ültetvényen a gyanúsítottakat épp a növény szüretelése közben érték tetten a nyomozók. Öt embert vettek őrizetbe.

MARIHUÁNA: A pótkerék helyére rejtette a drogot, lebukott

A pótkerék helyét tömte ki marihuanával az a svájci nő, aki 31 kiló kábítószert akart becsempészni az országba. A röszkei vámosok lehegesztett fémdobozban bukkantak rá az 56 csomagra, a gyorsteszt után kiderült, marihuána volt bennük. A kábítószer feketepiaci értéke  62 millió forint. A Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai előzetes letartóztatásba vették a 49 éves nőt.

A hűtőben dugdosta a drogot

Még a hűtőben is drog volt. Kábítószer kereskedőre csaptak le a rendőrök Budapesten. A 38 éves férfi a gyanú szerint már hetek óta árulta XVIII. kerületi lakásában a marihuánát, amit ismerőseinek adott el. A rendőrök szerda éjjel tartottak házkutatást a lakásban, egyebek mellett mérlegeket, több mobiltelefont, valamint több százezer forintot és marihuánát találtak.

Apácának öltözött fűtermesztők

A Völgy Nővérei. Így nevezik magukat azok az apácának öltözött nők, akik Kaliforniában termesztenek marihuánát. Titkos helyen van a telepük, és az interneten árusítják termékeiket. A német RTL stábja eljutott hozzájuk, és zenés riportot készített az egyedülálló vállalkozásról. Figyelem, a most következő téma egyeseket érzékenyen érinthet.

ÍGY FOGLALTÁK LE A MARIHUÁNÁT - Az M5-ös mellett termesztették

Különös módját választotta a marihuána termesztésnek egy szegedi férfi. Az M5-ös autópálya két oldalán ültetett indiai kendert, hogy abból később kábítószert állítson elő. A férfit a hétvégén elfogták.

9. évad, 20. rész - Mélyrepülés

Abby Briggs évek óta szenvedett lupuszban, amikor felfedezte az orvosi marihuána által nyújtott enyhülést és gyógymódot. Visszatérhetett a rajzoláshoz, és hálából munkát vállalt a helyi ellátóban. Élete épp kezdett újra élvezhetővé válni, amikor egy gyilkos áldozata lett. A Bones-Booth páros a tettes után nyomoz, s közben maguk is éles vitába keverednek az orvosi fű létjogosultsága miatt.

„Zombi-apokalipszis” Brooklynban

Zombi-apokalipszis New Yorkban. Rengetegen csak így emlegetik azt, ami Brooklyn egyik utcájában történt. 33 embert kellett kórházba vinni, miután túladagolták maguknak a K2 nevű szintetikus marihuánát. Egy járókelő mobillal végig felvette, mi történik. A rendőrség később razziákat tartott a környéken és többeket letartóztattak.

Marihuána: tiltani vagy engedélyezni?

Ha egy asztaltársaságban szóba kerül a marihuána, biztosan van, aki ellenzi és olyan is, aki pártolja a fogyasztását. Valahogy így vannak ezzel a döntéshozók és a szakemberek is. Mert ugye rávezető drog, károsíthatja az agyműködést és egyébként is kábítószer. Ugyanakkor orvosi tanulmányok igazolják, hogy sok jótékony hatása is van. Olyannyira, hogy van, aki a börtönt is kockáztatja, mert hisz a gyógyító erejében. Így aztán van, ahol tiltanák, máshol legalizálnák a füvezést. Ez a riport nem szeretné eldönteni a kérdést, csak kellően körbejárja.

Fókusz 2016-05-30


szerző:
2016.05.30. 18:55
Titkos ajtó vezetett a földalatti marihuánaültetvényhez

Egy téglási férfi a gyanú szerint házának alagsorát alakította át úgy, hogy titokban marihuánát tudjon termeszteni a föld alatt. A lámpákkal, ventillátorokkal felszeret helység kialakítása közel 10 millió forintba kerülhetett. Lejutni is csak egy targonca segítségével lehetett.

Még a cipősdobozban is drogot találtak

Drogot árultak, lebuktak. Három férfit is őrizetbe vettek a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A gyanú szerint a férfiaknál talált kábítószert a környezetükben élőknek értékesítették. Volt akinél, kokaint és amfetamint találtak, a harmadik férfinál pedig marihuánára bukkantak a házkutatáskor.

Marihuánát termeszthetett a kivégzett család

Marihuánát termeszthetett az a család, amelynek 8 tagját pénteken kivégezték az amerikai Ohio államban. Hogy a tiltott tevékenységnek volt-e köze a brutális gyilkosságokhoz, a rendőrség nem közölte. A hidegvérű támadót, vagy támadókat azóta is keresik. A helyi seriff szerint a család többi tagja is veszélyben lehet, ezért azt tanácsolta a nekik, szerezzenek fegyvereket.

Belvárosi bérházban termesztette a drogot

Belvárosi bérházakban termesztette a marihuánát az a két férfi, akiket szerdán délután kaptak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. A gyanú szerint a páros egy VII. és egy VIII. kerületi lakást bérelt ki még novemberben, majd a szobákban kialakították az ültetvényeket. Azért, hogy a marihuána jellegzetes szaga ne tűnjön fel a szomszédoknak, aktív szenes szűrőket tettek a szellőzőbe, amit a cserépkályhába vezettek.

Lebuktak a drogdílerek


szerző:
2015.11.08. 18:15
Lebuktak a drogdílerek

9 millió forintot és öt luxusautót foglaltak le a nyomozók egy kábítószer terjesztéssel gyanúsított budapesti társaságtól. A rendőrök a házkutatásokon heroint és marihuánát találtak, amit a gyanúsítottak ismerőseiknek adtak el. Egerben és Poroszlón pedig egy marihuána termesztő bandát vettek őrizetbe. Két házban összesen 87 tő indiai kendert találtak, amelynek értéke több millió forint.

A világ legmenőbb rendőrségi fényképét egy transznemű nőről lőtték

Senki nem álmodozik arról, hogy az őrszobán készítsenek róla sztárfotót, de Mara Paradoxot legalább vigasztalhatja a tudat, hogy rendőrségi regisztrációs fényképe olyan formabontóra sikerült, hogy még az internetre is felkerült. A 29 éves texasi előadóművésznek marihuánabirtoklás miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel.

Kamera buktatta le a lopós macskát

Egy kleptomániás macska Amerika új kedvence. A lopós háziállat egy portlandi rendőré, aki sokáig nem értette, hogyan kerülnek udvarába idegen tárgyak. Még marihuána is, aminek eredetét most próbálják kideríteni.

Marihuána-ültetvény a kertben


szerző:
2015.09.13. 18:20
Marihuána-ültetvény a kertben

Több százezer forintot is zsebre tehetett havonta az a két férfi, akiknek a kertjében marihuána-ültetvényt találtak. A rendőrök múlt csütörtökön fogták el a két gyanúsítottat, egyiküket Soroksáron, míg a másik férfit a 17. kerületben. Mindkét gyanúsított profi módon építette ki az ültetvényeket.

Előzetes: Rabszolgaként dolgoztatott embereket a háziorvos – zárt tárgyalás

Zárt tárgyalással kezdődött annak a háziorvosnak a pere, akit társával együtt azzal vádolnak, hogy szinte rabszolgaként dolgoztatott embereket saját tanyáján. Hogy az orvosnak mi a véleménye a vádakról, kiderül 18:00-kor az RTL Híradóban.

Drogot árult az orvostanhallgató


szerző:
2015.07.29. 18:15
Drogot árult az orvostanhallgató

A 23 éves budapesti férfi Debrecenben tanult és dílerkedett. Vallomásában beismerte, hogy több egyetemistának is árult drogot.

Rabszolgák és drog a zempléni orvos tanyáján

Vádat emeltek egy zempléni háziorvos ellen, aki az ügyészség szerint kábítószert termesztett, és az ültetvényén három embert rabszolgaként tartott. Az volt a feladatuk, hogy a kendertöveket gondozzák. A háziorvos egyiküket rendszeresen nadrágszíjjal és locsolócsővel verte. Pénzt sohasem kaptak.

Előzetes: Rabszolgákat tartott és drogot termesztett a háziorvos

Lebukott egy Borsod megyei doktor, akinek a tanyáján 300 tő marihuánát találtak. Felfogadott három embert, hogy gondozzák az ültetvényt, de pénzt nem kaptak, csak ételt és szállást adott nekik. Az orvos ellen most emeltek vádat. A furcsa történet részletei jönnek 6-kor az RTL Híradóban!

Gödörben termesztett marihuánát

Garázs nagyságú gödörben termesztett marihuánát egy férfi Budapesten. Az udvarában lévő ültetvényt hálóval fedte le, hogy senki se vegye észre a több mint ezer tő növényt. Az utcában lakóknak régóta gyanús volt, mert esténként sokáig világított a kertben. Csütörtökön csaptak le rá a rendőrök.

A padláson rendezték be a droggyárat

Rekordmennyiségű kábítószert találtak a rendőrök Győr-Gyirmóton! Szabályos kábítószergyár működött a település egyik családi házának padlásán. Két férfit vettek őrizetbe. A nyomozók szerint ilyen profi módon még nem neveltek cannabist Magyarországon. A lefoglalt drog értéke 210 millió forint.

Hívta a rendőröket, őt vették őrizetbe

Betöréshez hívta ki a rendőröket egy monori férfi. Végül saját csuklóján kattant a bilincs. Mire a helyszínelők a házhoz értek, addigra a betörők már elmenekültek. Elfogták viszont a bejelentést tevő férfit. Kiderült: a nappaliban marihuánát termeszt.

Tűzoltószertárban termesztették a kábítószert

Kábítószer-termesztők buktak le Zala megyében. Sármelléken, egy elhagyott tűzoltószertárban nevelgettek kendert, azért, hogy marihuánát nyerjenek a növényekből. Az ügyben összesen négy férfit gyanúsít a rendőrség. Az elhagyott tűzoltószertár az egyikük apósáé, aki semmit sem tudott róla, hogy a fiatalok drogtanyát rendeztek be az épületben.

A hálószobában termesztett marihuánát

Saját lakásában, a hálószoba közepén termesztett marihuánát az a budapesti férfi, akit a napokban fogtak el a rendőrök. A gyanúsított egy sátrat állított fel az egyik szobában, ott nevelgette az indiai kendert. A nyomozók egy kilónyi, már leszüretelt marihuánát foglaltak le.

Titkos úton vitték elégetni a drogot

Fél tonna kábítószert: marihuánát, heroint és kokaint semmisítettek meg a rendőrök csütörtökön egy szemétégetőben. A drogokat korábbi bűncselekményeknél foglalták le, volt, amit még 2004-ben.

Az egész házban indiai kendert termesztett

Akár 20 év börtönre is ítélhetik azt a férfit, aki marihuána ültetvénnyé alakította át házát Budafokon. A 28 éves fiatalembernél összesen 270 tő indiai kendert találtak és csaknem egy kiló marihuánát. A szakértők szerint körülbelül 25 kiló kábítószert – melynek értéke több mint 25 millió forint – már eladott. A férfi ellen a napokban emelt vádat az ügyészség.

30 kiló fű a sittes zsákok között

A szemétben találták meg a rendőrök az utóbbi hónapok legnagyobb budapesti marihuána fogását. Sittes zsákok közé rejtette a díler az árut. Akkor fogták el a nyomozók, amikor a kocsijából kipakolta a drogot. A lefoglalt marihuána értéke több mint 60 millió forint.


 

NAGY FOGÁS: 60 millió forint értékű marihuána a szemétben

Fekete zsákok a rendőrség felvételén. Az udvar sarkába tették le mindet, mintha csak szemét lenne. A legtöbb zsákban tényleg az volt. Kettőben azonban mást találtak a nyomozók. A vizsgálatok szerint drogot. A két zsákban több mint 30 kiló marihuánát.
 

Marihuána termesztővel küzdöttek a rendőrök

Ki kellett rángatniuk kocsijából, majd a földre teperték, mert nem akarta megadni magát. Bőröndnyi kábítószert találtak nála. A rendőrök átkutatták a férfi taksonyi házát is.

Paradicsom helyett marihuána nőtt a kertben

Háztáji marihuána ültetvénnyel bukott le egy nyugdíjas német házaspár Zalában. Azt állítják, ők paradicsomot akartak termeszteni, és fogalmuk sem volt róla, hogy bűncselekményt követnek el.

Méregdrágán termesztett füvet a banda

Termőföld nélkül, speciális tápoldatban nevelték azt az 1800 tő indiai kendert, amelyre a napokban bukkantak Törökbálinton.

Több tízmilliós értékű drogra bukkantak

1800 tő marihuánát foglaltak le a Pest megyei nyomozók egy törökbálinti raktárban.

Marihuána alakú nyalánkság Amerikában

Bár ettől senki sem kerül majd módosult tudatállapotba, mert drogot nem tartalmaz.

40 milliónyi drog volt a dílernél

Csaknem 32 kilogramm kábítószert foglaltak le a budapesti nyomozók Józsefvárosban.

Látnokzsályát szívtak, rosszul lettek

Úgy tudjuk, az egyik diák bevitte a növényt a kiskunhalasi iskolába, és ott szívták el, de annyira rosszul lettek, hogy kórházba vitték őket.

Ismeretlentől vette a drogot az ablakon kieső diák

Állítása szerint az utcán, egy ismeretlen külföldi férfitől kapta a marihuánát az a fiú, aki kizuhant iskolája második emeletéről.

Osztrák falu, ahol a kenderről szól minden

Sör, sütemény, pulóver – egy osztrák faluban kendertermesztésből élnek. A kultúrnövényt feldolgozzák, és sok mindent készítenek belőle.

Marihuánát nevelgettek a pincében

Csaknem 30 millió forint értékű kábítószert foglaltak le a rendőrök a napokban, Hajdú-Bihar megyében.

Drogtermesztő bukott le Szigetszentmiklóson

A gyanúsítottat garázdaság miatt keresték, később derült ki, hogy rendszeresen kertészkedik.

Gigadrogfarm Mexikóban


szerző:
2011.07.15. 20:34
Gigadrogfarm Mexikóban

Az amerikai határtól 250 kilométerre, a sivatagban termesztették a cannabist összesen 120 hektáron.

Nem vette észre, hogy rajtaütöttek a rendőrök

Kábítószer-terjesztőket leplezett le a rendőrség Emődön.

Kolbász mellett tartották a drogot

Fiataloknak árult kábítószert egy férfi és egy nő Szentendrén. A dílerek főként marihuánát és party-drogokat értékesítettek.

Egy „dobása” marad a drogfogyasztóknak

A büntető törvénykönyv szigorítása után csak egyszer kérhetne elterelést az, aki kábítószerhez nyúl.

Drogot rejtett a mérnökcsalád pincéje

Csaknem 1200 marihuána tövet rejtett annak a budapesti háznak a pincéje, amelyben kedden tartottak rajtaütést a rendőrök.

Otthonában üzérkedett a drogokkal

Lakásán árult kábítószert egy 43 éves nyírmadai férfi. Marihuánát és „speed”-et is találtak nála.

Lebuktak az utcán füvező diákok

A medgyesegyházi általános iskola füvező tanulóit egy buszmegállóban vette észre egy tanáruk.

Műmarihuánát terjesztenek


szerző:
2011.03.01. 23:58
Műmarihuánát terjesztenek

Újabb vegyületek a drogpiacon: Magyarországon is azonosítottak olyan anyagot, amit marihuána helyett használnak.

A vadkendert ellenőrizte, mikor elkapták

Csaknem 800 tő vadkendert foglaltak le a rendőrök a napokban Apátistvánfalván és Gyálon.

Drogozásra kényszerítették diáktársukat?

Öt salgótarjáni középiskolást állítottak elő a rendőrök, mert a gyanú szerint kábítószerezésre kényszerítették egy társukat.

Marihuánás cigi juttatta kórházba a tiniket

Három fiatal lett rosszul a Nyíregyházára érkező vonaton még szombaton.

Karácsonyfa helyett marihuána bokor?

Egy karácsonyfaként feldíszített marihuána bokrot foglaltak le a német rendőrök „egy öreg hippi” lakásában.

Családi terror marihuánával fűszerezve

Kábítószert vett uzsorakölcsönre, de tartozását nem tudta megadni. Hitelezői összeverték a férfit.

Több mint 600 milliós drogfogás


szerző:
2010.12.05. 13:10
Több mint 600 milliós drogfogás

Rekordmennyiségű, több mint 300 kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy kamionba rejtve.

Soros egymilliója a marihuána legalizálásáért

Soros szerint a marihuána törvényessé tétele „egy nagy lépés lenne előre”.

Legalizálhatják a marihuánát Kaliforniában

Az amerikai szövetségi hatóságok aggodalmukat fejezték ki a tervezett népszavazás miatt.

Kapitális kábítószer-fogás


szerző:
2010.10.05. 16:22
Kapitális kábítószer-fogás

Csengerújfaluban 3 kilogramm, összesen 11 millió forint értékű vadkendert foglaltak le termesztők lakásán a mátészalkai rendőrök.

Rájár a rúd a kenderültetvényesekre

Egy nap alatt két, vietnamiak által működtetett marihuána ültetvény számoltak fel a rendőrök Budapesten. A lefoglat drog értéke több tízmillió forint.

Félezer tő cannabisra bukkantak rendőrök

Most is vietnámiak bérelték az ingatlant, hogy ott termeszteni tudják a növényeket.

Paris Hilton megint lebukott


szerző:
2010.07.17. 19:32
Paris Hilton megint lebukott

A korzikai rendőrség rövid időre őrizetbe vette Paris Hiltont, miután marihuánát találták a táskájában.

Paris Hilton a vébén sem bír magával

Marihuánás cigaretta birtoklása miatt letartóztatták őt és barátnőjét pénteken, a holland-brazil mérkőzés után.

Drogott vitt a parlamentbe az ukrán elnök

Viktor Janukovics ezzel azt akarta bizonyítani, hogy nem elég hatékony a hatóságok fellépése.

Kábítószer-ültetvényt foglaltak le

Inkubátorokban nevelték a marihuána töveket egy budapesti házban.

Kiadták a Spangli hercegét


szerző:
2010.05.21. 07:34
Kiadták a Spangli hercegét

A férfit azzal vádolják, hogy milliószámra küldött cannabis-magokat levélben a szomszédos országba.

Kendermag kontra KDNP


szerző:
2010.05.09. 18:38
Kendermag kontra KDNP

A marihuána legalizálásáért tüntettek vasárnap Budapesten. A KDNP ifjúsági szervezete pedig ellene emelt szót.

Műanyag zsákba bújt a marihuána termesztő

Újabb marihuána ültetvényt számoltak fel a napokban a budapesti rendőrök.

Füvezett az esztergomi polgármester?

Kompromittálónak szánt felvételt tett közzé egy blogger Esztergom fideszes polgármesteréről. Meggyes Tamás szerint lejáratásról van szó.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való