KERESÉS search-close

mamma mia

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mamma mia"

Mamma mia rekord Magyarországon

Az ABBA slágerekre épülő Mamma mia musical alig több, mint 2 évvel a bemutató után 200. előadásához érkezett. A világon először Magyarországon mutatták be önálló rendezésben a musicalt, amelyet azóta is óriási érdeklődés övez. A jubileumi előadáson, ahol a darab összes szereplője a színpadra lépett, mi is ott voltunk!

Különleges 200. Mamma Mia

Különleges előadással ünnepelték szerda este a Madách Színházban a 200. Mamma Mia előadást. Mindenki ott volt a színpadon, aki a két évvel ezelőtti bemutató óta játszott a musicalben. Duplán ünnepelt a társulat, ugyanis Szirtes Tamás, igazgató egy újabb elismerést is átvehetett: Magyar Brands díjas lett a Madách színház a nézők véleménye alapján.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való