KERESÉS search-close

magyartanár

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "magyartanár"

Kevesebb felelősség, kevesebb teher - Péter megkapta Angliában, amire vágyott?

Szalai Péter 18 évig tanított iskolában, az utóbbi 3 év azonban annyira nehéz volt, hogy amikor bement egy nagyáruházba vágyakozva nézett az árufeltöltőkre. A férfi családjával együtt nyakába vette Angliát, és azt mondja, most sokkal nyugodtabb az élete.  Vajon sikerült Péternek megbirkózni az angol nyelvvel? Hogyan boldogulnak Szalaiék a ködös Nagy-Britanniában?

Elismert tanárból rakodómunkás

Az év legjobb magyartanárának választották 2018-ban a tatabányai szakiskolákban, most dobozokat pakol Angliában - Az Isten veled, Magyarország stábja visszatért a 3 tagú Szalai családhoz, akik nyár végén kezdtek új életet Londontól 60 km-re. Readingben szinte minden úgy alakult, ahogy eltervezték - ám csak szinte. Volt, amivel a pedagógusházaspár nem számolt előre.

Kortárs írók dobhatják fel a magyarórákat

Kortárs írók videóival dobják fel az órákat a magyartanárok. A felvételeken nyolc ismert, mai író mesél egy általa kedvelt, már nem élő, magyar író olyan művéről, ami a társadalmi egyenlőtlenség vagy a kirekesztés kérdésével kapcsolatos. A cél az, hogy a középiskolások ne száraz szövegnek tekintsék a klasszikus irodalmi műveket.

Fókusz Plusz 15-05-23


szerző:
2015.05.23. 19:10
Fókusz Plusz 15-05-23

Fókusz Plusz: A legnagyobb buli - 60 ezer ember, a legmenőbb DJ-k. Exkluzív riport Brazíliából, a világ legnépszerűbb zenei fesztiváljáról. Sikeresek és magyarok - Divattervező, csokikészítő és magyartanár. Honfitársaink, akik 12 ezer kilométerrel arrébb, Brazíliában valósították meg álmaikat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való