KERESÉS search-close

magyar állam

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "magyar állam"

Kabulban halt meg a férje, milliókat követel

Béla sok évvel ezelőtt nagyon nehéz munkát választott: testőrnek szegődött Afganisztánban. Az utolsó munkájára készült 2014-ben, amikor baleset érte, egy 300 kiló robbanóanyaggal megrakott kisbusz robbant fel a közelében. A terrortámadást túlélte, de nyaktól lefelé lebénult. Hazahozták, és a család rokkantsági ellátást igényelt, majd, miután Béla később meghalt, özvegyi nyugdíjat és a fiuk után árvasági ellátást is. Szerintük kamatokkal együtt összesen majdnem 70 millió forint jár nekik az államtól, de eddig egy fillért sem kaptak.

Az asszony, aki Magyarország egyik legkeményebb munkáját végzi

Otthonápolás, az érintetteken kívül talán nem sokan tudják elképzelni, hogy pontosan mivel is jár ez a munka, amiért havonta 52 ezer forintot fizet az állam. Megmutatjuk.

Péntektől tárgyalnak a CEU-ról

Pénteken kezdődnek a CEU-ról szóló tárgyalások a magyar kormány és New York állam között - ezt az egyetem rektora jelentette be. Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter szerint meg fogják fontolni az amerikai fél javaslatait. A CEU-n csütörtökön konferenciát tartottak az egyetemek szabadságáról, amin Mario Vargas Llosa Nobel-díjas író tartotta a záróelőadást. Szerinte az egyetemet azért akarják bezáratni, mert a kormány nem tűri a kritikát.

 

Orbán Ráhel és a bahreini miniszter találkozója

Cáfolja Orbán Ráhel, hogy a magyar állam nevében tárgyalt volna tavaly szeptemberben Bahrein-ben. A miniszterelnök lányáról kedden este tett közzé egy fotót a 444.hu, amelyen férjével és a Bahreini energiaügyi miniszterrel látható. Az eredeti képaláírás szerint a két ország közötti gazdasági kapcsolatokról is tárgyaltak, de ezt szerda délután kijavították, és már csak udvariassági látogatásról beszélnek. A miniszterelnök sajtósa és a külügyminiszter is azt mondta: nem volt hivatalos tárgyalás.

Teljes élet kerekesszékben


szerző:
2010.10.07. 20:20
Teljes élet kerekesszékben

Egészségesen született, egy gyerekkorban kötelező védőoltástól bénult le, most ügyvédnek készül. A lány azért jár a jogi egyetemre, hogy sorstársainak segíthessen. Az elképesztő kálvária részletei a Fókuszban.

Nyúlik az M3-as


szerző:
2010.09.27. 19:01
Nyúlik az M3-as

Várhatóan 2011 végére Nyíregyháza és Őr között is elkészül az M3-as autópálya folytatása.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való