KERESÉS search-close

magánvagyon

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "magánvagyon"

Vasárnap estig dönthetnek Tarsoly előzeteséről

Nem született döntés, ezért nem került előzetes letartóztatásba Tarsoly Csaba. A Quaestor vezért csütörtökön vették őrizetbe, csalással gyanúsítják, ahogy két társát is. Reggel bilincsben vitték a bíróságra, nem állt szóba az újságírókkal. Tarsoly ügyvédje akkor sem volt sokkal bőbeszédűbb, amikor a két órás tárgyalás befejeződött. A jogszabályok szerint az őrizetbe vétel után 72 órán, vagyis három napon belül kell dönteni az előzetes letartóztatásról. A bíróságnak így vasárnap estig kell határozatot hoznia.

A korrupció ellen tiltakoztak


szerző:
2014.12.05. 18:45
A korrupció ellen tiltakoztak

Teljesen megtöltötte a tömeg a Lánchidat csütörtök este. A Mi országunk, a mi pénzünk! elnevezésű tüntetésen elsősorban a korrupció ellen tiltakoztak a demonstrálók. De követelték a hirtelen meggazdagodott politikusok távozását is, valamint azt, hogy az állam tartsa tiszteletben a magánvagyont és ne nyúljon a magánnyugdíj-pénztári befizetésekhez.


 

Házon kívül 13-04-24


szerző:
2013.04.24. 23:30
Házon kívül 13-04-24

Házon kívül: Most csak egyetlen témánk lesz: olyanokkal találkoztunk, akik sikeresek, gazdagok és nagylelkűek. Magyarország két leggazdagabb embere, Csányi Sándor és Demján Sándor, egy volt bankár, Küllői Péter és a műkereskedő Nagyházi Csaba özvegye. Őket mind azért kerestük meg, mert sokat adnak másoknak a magánvagyonukból.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való